FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ama ljudi dragi jeste li vi pročitali ovo uopšte? Ovo je sprdnja level 1000.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Od ovog nema nista cim je pusteno u javnost, ali bar se pokazalo da ni UO ni NO ni administracija ne daju informacije vec ovi sto drkaju k po godinu dana. Da je do gore navedenih izaslo bi 6x do sada. Kljuc naseg problema je Skupstina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ja bih vas zamolio da trezveno i smireno razmišljate i samim tim uskladite vaše postove. Nemojte da pravimo od sebe budale, ružno izgleda.
Željezničar za život cijeli!
- kontrasviju
- Kontakt:
Nadam se da griješim, ali ovo ili je neka sprdnja ili ovaj frajer nije normalan. Pa ovo ne bi smio obećat' neki bogati Arap a ne on. 

Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 18 jan 2021, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
1921
ballon d'or

Daj Bože,valjda bude kako treba,ali sa ovakvim izjavama sami sebi dajemo povod za zajebanciju..
1921
Brate vi sto mislite da je ovo sprdnja pojma nemate ,frajer je preopasan sto se svega tice .kontrasviju je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:10Nadam se da griješim, ali ovo ili je neka sprdnja ili ovaj frajer nije normalan. Pa ovo ne bi smio obećat' ultra bogati arap da ulazi u klub a ne on.![]()
Ma ovdje se ljudi bodu ako misle da je ovo ozbiljna stvar.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ma ja kontao nesto ozbiljno spremili, ovo je sramota i procitao, bolan da u Pariz ulazis ne mozes ovo obecavati haha
Daj Kana buraz hahah
Mada sam i ja fkt cuo da je lik zajeban ali ovo me malo, ne znam spustilo mi ocekivanja
Daj Kana buraz hahah
Mada sam i ja fkt cuo da je lik zajeban ali ovo me malo, ne znam spustilo mi ocekivanja
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 18 jan 2021, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Još jednom molim raju sa foruma da ne prave budale od sebe, da smire emocije oduševljenja i radosti i da bez pompeznih postova sačekamo tu skupštinu. Bilo ovo istina ili ne. I ne samo ovo već i svaka druga opcija. Nemojte dozvoliti da sa nama brišu pod nekada poslije.
Željezničar za život cijeli!
Prvo da **** mater onome ko iznosi ovakve stvari prije skupštine pa onda **** mater onom što to iznosi za klikove a onda **** mater skupštinarima
Postali smo gori od Hajduka ulica klub vodi iznose se svakakve stvari i što treba i što ne treba !
Ovaj Cerić je zajeban po pitanju love i toga !
Plaho obećaje ako pola napravi dobar je sve u svemu čekajmo subotu !
Vidi gostiju vidi gostiju ne sekirajte se
"Izronit će stari za one što ga vole" a dušmani neka puše kitu
Postali smo gori od Hajduka ulica klub vodi iznose se svakakve stvari i što treba i što ne treba !
Ovaj Cerić je zajeban po pitanju love i toga !
Plaho obećaje ako pola napravi dobar je sve u svemu čekajmo subotu !
Vidi gostiju vidi gostiju ne sekirajte se
"Izronit će stari za one što ga vole" a dušmani neka puše kitu
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja ne vidim da je ovdje neko oduševljen.Ne zbog toga što ne bi volio da se ovo desi,nego što u ovo niko ne vjeruje..SudoHusika je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:15Još jednom molim raju sa foruma da ne prave budale od sebe, da smire emocije oduševljenja i radosti i da bez pompeznih postova sačekamo tu skupštinu. Bilo ovo istina ili ne. I ne samo ovo već i svaka druga opcija. Nemojte dozvoliti da sa nama brišu pod nekada poslije.
Kakve ba zlatne lopte,bajerni,benfike i ostalo..
1921
Možemo li bar jednom ispoštovati neki dogovor, i sačekati koji dan bez dječijih komentara. NIje subota daleko...SudoHusika je napisao/la: ↑18 jan 2021, 17:15Još jednom molim raju sa foruma da ne prave budale od sebe, da smire emocije oduševljenja i radosti i da bez pompeznih postova sačekamo tu skupštinu. Bilo ovo istina ili ne. I ne samo ovo već i svaka druga opcija. Nemojte dozvoliti da sa nama brišu pod nekada poslije.
Ma ja, dok subota ne zavrsi glupo je komentarisati, i ja sam poletio zbog ove zlatne lopte haha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj, tacno da znam ko je ovo pustio samo bih ga pitao: "Jel te stid?"
Kad mi se neko kune u ljubav prema klubu, a za sitno majku bi prodali a kamo li klub i informacije o njemu. Dabog da sanjao Veselinovica svaku noc ko god da je.
Kad mi se neko kune u ljubav prema klubu, a za sitno majku bi prodali a kamo li klub i informacije o njemu. Dabog da sanjao Veselinovica svaku noc ko god da je.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sramota i bruka, ne bi ga ni pljuno na ulici ko god da je.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dokaz da funkcionisanje kroz skupštinu od 50 i više ljudi više nije primjereno vremenu u kojem živimo. Sve to treba raspustiti, u svakom slučaju, podvući crtu i iz početka...
-
- Kontakt:
**** li mu mater ko god da je.
Takodjer
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Svakom dusmanu **** mrtvu majku usta a ovom koji je proslijedio podatke zelim da pati do kraja zivota picka ti materina bezobrazna sve ti **** ljigo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Trenutno korisnika/ca: b00t, Direktorcic, invincible1921, Levin i 56 gostiju.