Despot i prevarant, idealan za FKŽ.Kawhi je napisao/la:Pustiti Mamketa da udje u nas fudbal.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mamic za Hrvatskog clana predsjednistva! #MBGA
Google Ad Sense: pokazem ti slicice reklama sisatih manekenkih sa zenskim proizvodima, ako kliknes da bolje vidis pretpostavim da si transgender.
Lead Programmer:

Lead Programmer:

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije da ovako dovoljno kradu i varajuharden je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Pustiti Mamketa da udje u nas fudbal.![]()
Maminho, vrati Jedinstvo u PL.

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Da li @Besic ima namjere završiti ispod još jednog hrvatskog jorgana, u ovom slučaju Mamićevog?Sarmelino je napisao/la:Nije da ovako dovoljno kradu i varajuharden je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Pustiti Mamketa da udje u nas fudbal.![]()
Maminho, vrati Jedinstvo u PL.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da, kakva su to pitanja uopste?High je napisao/la:Da li @Besic ima namjere završiti ispod još jednog hrvatskog jorgana, u ovom slučaju Mamićevog?Sarmelino je napisao/la: Nije da ovako dovoljno kradu i varaju
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vidio sam mu fotografiju sa zastavom Armije BiH, pa sam htio saznati šta smjera.Sarmelino je napisao/la:Da, kakva su to pitanja uopste?High je napisao/la:Da li @Besic ima namjere završiti ispod još jednog hrvatskog jorgana, u ovom slučaju Mamićevog?Sarmelino je napisao/la: Nije da ovako dovoljno kradu i varaju
Ma sviđa mu se neka iz patriotske porodice pa eto.High je napisao/la:
Vidio sam mu fotografiju sa zastavom Armije BiH, pa sam htio saznati šta smjera.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Osmorica Meksikanaca posljednju slobodnu noć pred SP proveli sa 30 eskort dama
Osam dana prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu koje će se održati u Rusiji, magazin The Notas objavio je informaciju da su osmorica reprezentativaca Meksika proveli noć u društvu 30 eskort dama.
Prema prvim informacijama, Meksikanci su nakon prijateljske utakmice protiv Škotske koju su pobijedili rezultatom 1:0 dobili slobodno večer, ali umjesto odlaska s porodicom i najbližim prijateljima, osam igrača nesporedno prije odlaska na Mundijal uživalo je u društvu VIP eskort dama.
Ovaj magazin javno je objavio i imena igrača koji su bili dio tog provoda, a to su: Guillermo Ochoa, braća Jonathan i Giovani dos Santos, Marco Fabian, Carlos Salcedo, Hector Herrera, Raul Jimenez i Jesus Gallardo.
Zanimljivo, 2011. godine Jonathan dos Santos izbačen je iz U-22 reprezentacije prije Copa Amerike nakon što je doveo prostitutke u hotel reprezentacije, a priča je isplivala u javnost nakon što je preko video snimka i fotografija uočeno kako djevojke ulaze u sobe igrača, nakon čega su ukradeni mobiteli, tableti i druge vrijedne stvari.
Mekisko će na Svjetskom prvenstvu igrati u grupi sa Njemačkom, Švedskom i Južnom Korejom, a prvi meč igrati će protiv Nijemaca 17. juna.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ja sam komentarisao turski zatvor. te gluposti koje pricaju neciji ambasadori ili sta pisu nepismeni novinari me ne zanimaju. pogotovo me ne zanima sto je neki nepoznat lik zavrsio iza resetaka.Hendo je napisao/la:
Tako vm je kad čitate UZP-ov Klix.bihuzur je napisao/la:u turskom zatvoru se posti i klanja i kad nije ramazanFerdo je napisao/la:Kad imaš ovao bistrog oca, nemaš brige ni za što u životu.
Pročitaj tekst sa ambasadorom na Faktoru pa ćeš se lijepo nasmijati, odahnuti i prsa će ti biti ispunjena zadovoljstvom. U njemu je objašnjeno što je momak optužen, kako mu je u zatvoru i kad treba iz njega izaći.
vamos mehiko, nije ona pastrmka džba turla mehiko ko juzernejmOsim13 je napisao/la:Osmorica Meksikanaca posljednju slobodnu noć pred SP proveli sa 30 eskort dama
Osam dana prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu koje će se održati u Rusiji, magazin The Notas objavio je informaciju da su osmorica reprezentativaca Meksika proveli noć u društvu 30 eskort dama.
Prema prvim informacijama, Meksikanci su nakon prijateljske utakmice protiv Škotske koju su pobijedili rezultatom 1:0 dobili slobodno večer, ali umjesto odlaska s porodicom i najbližim prijateljima, osam igrača nesporedno prije odlaska na Mundijal uživalo je u društvu VIP eskort dama.
Ovaj magazin javno je objavio i imena igrača koji su bili dio tog provoda, a to su: Guillermo Ochoa, braća Jonathan i Giovani dos Santos, Marco Fabian, Carlos Salcedo, Hector Herrera, Raul Jimenez i Jesus Gallardo.
Zanimljivo, 2011. godine Jonathan dos Santos izbačen je iz U-22 reprezentacije prije Copa Amerike nakon što je doveo prostitutke u hotel reprezentacije, a priča je isplivala u javnost nakon što je preko video snimka i fotografija uočeno kako djevojke ulaze u sobe igrača, nakon čega su ukradeni mobiteli, tableti i druge vrijedne stvari.
Mekisko će na Svjetskom prvenstvu igrati u grupi sa Njemačkom, Švedskom i Južnom Korejom, a prvi meč igrati će protiv Nijemaca 17. juna.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
A pasjeg vremena u pm.
Svaki dan grmljavinska oluja.
Jesen je zakon,nema nista ekstremno i tacno znas sta ocekivat.
Jos da nam krenu tornada(sreca pa brda ne daju) i bili bi ko Oklahoma
Svaki dan grmljavinska oluja.
Jesen je zakon,nema nista ekstremno i tacno znas sta ocekivat.
Jos da nam krenu tornada(sreca pa brda ne daju) i bili bi ko Oklahoma

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Smijem li svoju pjesmu postavitiharden je napisao/la:[video]

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ovo dobro, navalili su i na Iran. Izrael uz pomoc USA i Arabije razvali vecinu Bliskog Istoka.Saurman je napisao/la:Netanyahu: Iran želi uništiti Izrael![]()
Lijepi strah.
A jesu i imali šta razvaliti.tuzlak1987 je napisao/la:Nije ovo dobro, navalili su i na Iran. Izrael uz pomoc USA i Arabije razvali vecinu Bliskog Istoka.Saurman je napisao/la:Netanyahu: Iran želi uništiti Izrael![]()
Lijepi strah.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Iran iza leđa ima Rusiju pa zato ni Ameri ne smiju srati a Izrael nema damu sam krenuti u obračun jer nije im Iran jadna Palestina koja će ih gađati kamenicama i praćkama nego će ih dočekati ICBM i 80 miliona ljutih iranaca tj perzijanca.tuzlak1987 je napisao/la:Nije ovo dobro, navalili su i na Iran. Izrael uz pomoc USA i Arabije razvali vecinu Bliskog Istoka.Saurman je napisao/la:Netanyahu: Iran želi uništiti Izrael![]()
Lijepi strah.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 254 gosta.