Ti neces sigurno a Vehabovica cekamo.
Nek povede i Gigu.
Ti neces sigurno a Vehabovica cekamo.
Pa Tuce kapiten vam je.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:49I ti postupke nekog Ede izjedanačavaš sa čitavim klubom!? Nema više niti jednog kluba nalik onom iz vremena Juge. Ipak je Velež, za razliku od Želje, ostavio grb pod kojim je osnovan. Možda je to i razlog ovolike histerije prema klubu kojem su nacionalisti bili spremili nestanak. S obzirom na golgotu koju je prolazio od 92 do danas i uz sve anomalije, to je istinski fenomen, klub heroj. Sve dok postoji ljudi kao Dragan Markovina koji podržavaju Velež, on je za mene svetinja. Svako dobro!Paromlinac je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:33Nazalost, nema vise mog pokojnog profesora Grebe, a nema vise ni Veleza o kojem je on ovako govorio. Danas imate Edu Vehabovica i tu se sva prica zavrsava, na niske ste grane pali u svakom, pa i u moralnom smislu.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:24"Velež je zaista pokret, i to nije puka fraza. Velež je vjera u određene vrijednosti, i to ne samo one vrijednosti kojima se ono malo slobodarske Evrope danas busa, već je to vjera u izvorne ideje revolucije: sloboda, bratstvo, jednakost, solidarnost i vjera u budućnost.”
Zdravko Grebo
Hrammm1921 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:04RA bice vam veselo svako gostovanje, al bice kad se najmanje budete nadali![]()
![]()
Kad je to bilo?
Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
ljubav prema klubu, ali ne znas ti za toHrammm1921 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:06Po meni je cisti promasaj Boga mi , gotivim Husrefa mnogo, ono zadnji put kako su ga sutnuli, ne znam kako je prihvatio opet da se vrati? Fakat mi nije jasno, osim da su veliki novci u pitanjuHansestadt je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:02Husref ko da je zakoracio u Dom Penzionera Green. Nije ni cudno da mu treba 10 pomocnika.
PapakIzSa je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:42ljubav prema klubu, ali ne znas ti za toHrammm1921 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:06Po meni je cisti promasaj Boga mi , gotivim Husrefa mnogo, ono zadnji put kako su ga sutnuli, ne znam kako je prihvatio opet da se vrati? Fakat mi nije jasno, osim da su veliki novci u pitanjuHansestadt je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:02Husref ko da je zakoracio u Dom Penzionera Green. Nije ni cudno da mu treba 10 pomocnika.
Gdje si ti godine sprco bolidu jedan.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:39Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
S nasima ste se druzili, jer ste bili slabi, jadni i nebitni
Nasi su vas korz druzenje obucili, ojacali i dali vam krila
Cak su su pub polupali kao upozorenje da vas niko ne smije dirati i da se zna cija je glavna rijec u BiH
Kad ste malo ojacali, stali na noge, postali ste bezobrazni i nezahvalni
Za sto godina Zelje dobili ste sve uslove kao domaci, poslije ste igrali Europu na Grbavici i niko vas nije ruzno pogledao
Navijaci Zelje su dolazili i podrzavali vas
To im je hvala za sve ove godine
Svi su vas izbjegavali zbog proslosti i teske situacije u kojoj ste bili
Nikad vas nisu htjeli dirati, sam zato da ra ne bi oslabio i bio laka meta ultrasima
Vi ste pomislili da ste jaki i da vas zato ne diraju![]()
Ulizavanje hordama, onim potezom na Ilidzi ste sve rekli
Izgubili ste sve transove od ultrasa i vi silu prosipate nekom
Pa nama i da znaju gdje su trasnovi ne bi smjeli ni pomisliti da to urade, cak i da je kuca prazna
Ovo ti kaze navijac Zeljeznicara koji nije aktivan i koji zivi u Austriji
Velez mi je bio drugi najdrazi klub i sve empatije sam izgubio
Sad mozes zamisliti kako se tek osjecaju oni u Sarajevu koji su tu aktivni
Zasrali ste dobro i budi siguran da rijetko ko ima bilo kakbe empatije prema RA i Velezu
Ako pocnu gledati na vas gledati kao na horde, lesinare i ostale tek ce te tad dobiti batine kakve nikad niste dobili
Sad molite Allaha da grijesim, jer ono u Mostaru vam je bilo upozorenje i to od youngera najmladje ekipe manijaka
Najmladja ekipa vam je promasirala kroz Mostar, pootimali vam letve i prebili vas istim letvama u vasim mahalama
Ne mogu zamisliti sta bi vam radili da dodju svi sa onim starijima koji su po poteebi tu
Dobro ste usrali sve sto ste mogli usrati
hahahahahahahahahahaahahahahahhahaahhahahaNoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:39Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
Cak su su pub polupali kao upozorenje da vas niko ne smije dirati i da se zna cija je glavna rijec u BiH
Za sto godina Zelje dobili ste sve uslove kao domaci, poslije ste igrali Europu na Grbavici i niko vas nije ruzno pogledao
Nikad vas nisu htjeli dirati, sam zato da ra ne bi oslabio i bio laka meta ultrasima
Pa nama i da znaju gdje su trasnovi ne bi smjeli ni pomisliti da to urade, cak i da je kuca prazna
Zasrali ste dobro i budi siguran da rijetko ko ima bilo kakbe empatije prema RA i Velezu
Ako pocnu gledati na vas gledati kao na horde, lesinare i ostale tek ce te tad dobiti batine kakve nikad niste dobili
Sad molite Allaha da grijesim, jer ono u Mostaru vam je bilo upozorenje i to od youngera najmladje ekipe manijaka
Najmladja ekipa vam je promasirala kroz Mostar, pootimali vam letve i prebili vas istim letvama u vasim mahalama
Ne mogu zamisliti sta bi vam radili da dodju svi sa onim starijima koji su po poteebi tu
Znači na ovoj temi ima ljudi koji huškaju iz dijaspore.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 00:39Nakon rata grupa vam se raspala na tri dijela
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, rishovski, svrakino1921, ultrazonfa i 34 gosta.