Nemoj tako ima forumasa koji su ga branili zivotom ali i Sabrinu kuravelu.Lucas je napisao/la: ↑22 avg 2025, 10:39Bilo bi idealno, da se Hadžija nekako izbriše iz historije kluba, zbog genocida iz sezone 20/21, ispuštenih +13, odnosno titule i grupne faze KL.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne bacaju se uzalud pare na igrače. Craiova eno dobi Basaksehir u Play Offu. Sa titulom bi bilo lakše 12 puta, ali nije nemoguće ni kroz normalne kvalifikacije. Bili smo bolji od te iste Univesitatee 3.5/4 poluvremena i definitivno se moglo proći.
E sad, kvalitetniji igrači dođu, spremi ih fizički i pobij se da ne znam ko dođe u kvalama. Ulagati u sebe, pa će rezultat doći. A neće ni njihova dovijeka biti. **** mi se za Borac i ostale, želim da smo mi ko ekipa kompaktni, jaki, i da nikome nije svejedno igrati protiv nas. Pare nisu moje da se brinem kako ko troši i hoće li se isplatit. Što prije shvatimo da se ne pitamo, nego je naše da podržimo, više ćemo uživati.
E sad, kvalitetniji igrači dođu, spremi ih fizički i pobij se da ne znam ko dođe u kvalama. Ulagati u sebe, pa će rezultat doći. A neće ni njihova dovijeka biti. **** mi se za Borac i ostale, želim da smo mi ko ekipa kompaktni, jaki, i da nikome nije svejedno igrati protiv nas. Pare nisu moje da se brinem kako ko troši i hoće li se isplatit. Što prije shvatimo da se ne pitamo, nego je naše da podržimo, više ćemo uživati.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i platejuka55 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 13:38Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
Ja bio prosli petak vala prema meni su bili bas ok pgt neka visoka naka ko jablan al je ljubazna bilaKarloIvandic je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:17oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i platejuka55 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 13:38Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Morel umjesto Turkeša?mma_hz je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:22Ja bio prosli petak vala prema meni su bili bas ok pgt neka visoka naka ko jablan al je ljubazna bilaKarloIvandic je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:17oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i platejuka55 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 13:38Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
MNON
- napoleon72
- Kontakt:
Ma cijeli fanshop u Titovoj treba malo rebrandinga. Uposlenice nisu bas ljubazne, fali dosta opreme, sve nekako mracno, zabaceno, isto jazbina. Onaj u Ferhadiji bas svjetski izgleda, milina uci u njega.KarloIvandic je napisao/la: ↑22 avg 2025, 14:17oni sto rade u shopu u titovoj toliko je to neljubazno. Bog zna kakvi su im uslovi i platejuka55 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 13:38Nedavno sam pisao o fan shopu i problemom sa narudžbom, pa čisto neki update možda pomognem nekom ako je u sličnoj situaciji. Pisao sam im mail, malo sam ih naružio usput, kad zovu me kroz par sati. Ispostavilo se da šala kojeg sam stavio u narudžbu nema na stanju, i zbog toga je kao stopirana narudžba bez da me iko obavijestio... Stavili smo neku majicu umjesto šala i kažu da će danas biti poslano. Tako da ako još neko čeka sa narudžbom neka im piše ili ih nazovite.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Pa jel moguce ovako seljacki se isprsit pri fotografisanju i to objaviti?! I sta je poruka ove fotografije? Jel: evo ja se sliko pored ovog Arapa i sad sam bitan. ProvaljivanjeSanchez87hz je napisao/la: ↑22 avg 2025, 12:58Nemoj tako ima forumasa koji su ga branili zivotom ali i Sabrinu kuravelu.
Koji to igrač vrijedi milion eura godišnje da igra u našoj ligi? Koji zaslužuje milion eura i usput da gleda Kazlu i Halkića zajedno sa onim **** Gigovićem kako ti sude nepostojeće ofsajde, faulove? Koji je spreman da prima tolike pare i da šuti, samo nas "priče o ciframa" vrijeđaju, došao si da opljačkaš klub i da se popišaš na svetinju jer se tebi jede hamburger iz Fresha da Bog da se ugušio u njemu.
Nisam toliko optimističan što se tiče ove sezone, ali ono što je realno jeste da po CV na papiru ovi igraču jesu dostojni FK Sarajeva, ali ne i emociji koju ovaj grb zahtjeva, ko će to iz naše akademije da starta protiv Borca? Ko će ginuti? Ko osjeti čar derbija? Zbog koga dolazimo na utakmicu?
Nisam toliko optimističan što se tiče ove sezone, ali ono što je realno jeste da po CV na papiru ovi igraču jesu dostojni FK Sarajeva, ali ne i emociji koju ovaj grb zahtjeva, ko će to iz naše akademije da starta protiv Borca? Ko će ginuti? Ko osjeti čar derbija? Zbog koga dolazimo na utakmicu?
-
- Kontakt:
Ne zaslužuje ni jedan jer svakako ne igramo dalje od kantona.adoado je napisao/la: ↑22 avg 2025, 15:23Koji to igrač vrijedi milion eura godišnje da igra u našoj ligi? Koji zaslužuje milion eura i usput da gleda Kazlu i Halkića zajedno sa onim **** Gigovićem kako ti sude nepostojeće ofsajde, faulove? Koji je spreman da prima tolike pare i da šuti, samo nas "priče o ciframa" vrijeđaju, došao si da opljačkaš klub i da se popišaš na svetinju jer se tebi jede hamburger iz Fresha da Bog da se ugušio u njemu.
Ja tišine,na hajr...
0:3
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
U nedelju nas ocekuje novo klanje sa sudjenjem, opet se nadam da cemo dobro odigrati mec, imamo dobru ekipu , sefa istrcati pa sta bog dadne.
Pobjeda bi nas digla bas , iako bih ja i sa remijem bio zadovoljan
Sabrija u pamet, sabrijaaaaa…… !!

Pobjeda bi nas digla bas , iako bih ja i sa remijem bio zadovoljan

Sabrija u pamet, sabrijaaaaa…… !!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ovo sa sudijama i savezom moze izroditi i neke dobre stvari. Kako, kakve? Pa, svi ocekujemo neko klanje, navlacenje gdje god se mogne za Borac, ali to jw prilika da trener pokaze da zna pripremiti igrace da ne prave rizicne startove i poteze oko i u 16-ercu, da ne prave glupe pokusaje ofsajda, da moraju duplo biti pribraniji, skoncenttisqniji, da trce bar 30% vise id prosjeka, da moraju iskreirati sanse koje moraju iskoristiti jer ko zna hocel sudija dopustiti drugu. Razumijete sta hocu reci? Mudro, sabrano, snazno i odvazno odigrati.
-
- Kontakt:
Kako da ih nauci da je dozvoljeno da ti nogu slomi i da dobijes faul i jos ti zuti da?ŠTA_JE je napisao/la: ↑22 avg 2025, 19:52Ovo sa sudijama i savezom moze izroditi i neke dobre stvari. Kako, kakve? Pa, svi ocekujemo neko klanje, navlacenje gdje god se mogne za Borac, ali to jw prilika da trener pokaze da zna pripremiti igrace da ne prave rizicne startove i poteze oko i u 16-ercu, da ne prave glupe pokusaje ofsajda, da moraju duplo biti pribraniji, skoncenttisqniji, da trce bar 30% vise id prosjeka, da moraju iskreirati sanse koje moraju iskoristiti jer ko zna hocel sudija dopustiti drugu. Razumijete sta hocu reci? Mudro, sabrano, snazno i odvazno odigrati.
- kupus army
- Kontakt:
Ovo je najveća glupost koju sam ikad procitao, dal ste ikad igrali lopte makar neki turnir, pa da sudija malo nagne protiv vas!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 20:33Kako da ih nauci da je dozvoljeno da ti nogu slomi i da dobijes faul i jos ti zuti da?ŠTA_JE je napisao/la: ↑22 avg 2025, 19:52Ovo sa sudijama i savezom moze izroditi i neke dobre stvari. Kako, kakve? Pa, svi ocekujemo neko klanje, navlacenje gdje god se mogne za Borac, ali to jw prilika da trener pokaze da zna pripremiti igrace da ne prave rizicne startove i poteze oko i u 16-ercu, da ne prave glupe pokusaje ofsajda, da moraju duplo biti pribraniji, skoncenttisqniji, da trce bar 30% vise id prosjeka, da moraju iskreirati sanse koje moraju iskoristiti jer ko zna hocel sudija dopustiti drugu. Razumijete sta hocu reci? Mudro, sabrano, snazno i odvazno odigrati.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Eh zato se ne mogu nacuditi da do sad nije niko pokucao na vrata nekom sudiji, poslao mu sliku djeteta, cestitao zeni mu rodjendan...ukratko kako niko do sad nije nekom sudiji bar nogu slomio cisto da vidi kako je to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 avg 2025, 20:33Kako da ih nauci da je dozvoljeno da ti nogu slomi i da dobijes faul i jos ti zuti da?ŠTA_JE je napisao/la: ↑22 avg 2025, 19:52Ovo sa sudijama i savezom moze izroditi i neke dobre stvari. Kako, kakve? Pa, svi ocekujemo neko klanje, navlacenje gdje god se mogne za Borac, ali to jw prilika da trener pokaze da zna pripremiti igrace da ne prave rizicne startove i poteze oko i u 16-ercu, da ne prave glupe pokusaje ofsajda, da moraju duplo biti pribraniji, skoncenttisqniji, da trce bar 30% vise id prosjeka, da moraju iskreirati sanse koje moraju iskoristiti jer ko zna hocel sudija dopustiti drugu. Razumijete sta hocu reci? Mudro, sabrano, snazno i odvazno odigrati.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, johntravolta123, Tatamata1946 i 59 gostiju.