Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bolje ne glasati.
Zasto davati legitimitet ovom nakaradnom sistemu.
Zasto davati legitimitet ovom nakaradnom sistemu.
- Marsal
- Kontakt:
Vehabijo neotesana, kad se već raspituješ o meni, raspitaj se kako treba.Hendo je napisao/la:E čuj ti "uleme" što se sastala. Sve moralan do moralnog se sastali i oni kao pišu o moralu i obrazovanju efendija.
Prvo maršal, oko 10 godina studira i opet ne znam je li stigao do 3. godine faksa. Pita se što li nema posla.![]()
Otišao u Austriju i umjesto da kao vrijedni Bošnjak traži firmu koja bi mu napravila papire, on otišao kao i svaki crvendać u prvu kafanu, upoznao srpkinju i hrvate za šankom i pričao im kako nas je Alija htio zavaditi i kako bi nam sad bilo lijepo da nije bilo SDA i Alije.
Ako te zanima vrlo rado ću sa tobom podijeliti privatne stvari iz mog života. Nemam šta kriti, nisam hvala Bogu iz Podrinja.
A za SDA i Aliju si upravu. Na ovim prostorima bi se mnogo bolje živjelo da svemogući Allah dž.š. nikad tim okotima nije podario život.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Hendo heroj a ne zločinac.
Ali najjaci fazon, nema gladovanja u BiH vidi sta je neobradjene zemlje.. Pa koja ironija da lik iz Njemacke mentalno nije izasao iz srednjeg vijeka pa konta da je dovoljno zabiti stap na njivu i reci da je njegova.
Hendo hendo a ne hendo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bagzi pomozi drzavljanu BiH kojeg je uhapsila anti-demokratska fasisticka Turska vlast i zabranjuje mu svaki kontakt sa vanjskim svijetom. Inace protjerivanje Turske ambasade iz BiH.
Ono sto uzimaju od gladnog naroda da bi im kasnije htjeli klanjat dzenazu i proucit makar koji jasin.Penaltiky je napisao/la:Šta je hodžarina?SMR187 je napisao/la:Kol'ko je hodzarina ove godine?
Ljudine, ne?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Okle te u austriji helco?Hendo je napisao/la:E čuj ti "uleme" što se sastala. Sve moralan do moralnog se sastali i oni kao pišu o moralu i obrazovanju efendija.
Prvo maršal, oko 10 godina studira i opet ne znam je li stigao do 3. godine faksa. Pita se što li nema posla.![]()
Otišao u Austriju i umjesto da kao vrijedni Bošnjak traži firmu koja bi mu napravila papire, on otišao kao i svaki crvendać u prvu kafanu, upoznao srpkinju i hrvate za šankom i pričao im kako nas je Alija htio zavaditi i kako bi nam sad bilo lijepo da nije bilo SDA i Alije.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa kako misliš da se drugačije finansira IZ u BiH,da ih na budzet stavimo ? U ostalom,mjesečna naknada je u visini cijene kutije cigara ili dva litra goriva,nije ni obavezna,ko voli nek izvoli,.SMR187 je napisao/la: Ono sto uzimaju od gladnog naroda da bi im kasnije htjeli klanjat dzenazu i proucit makar koji jasin.
Ljudine, ne?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod mene u getu najvise uzima vracara, pogotovo vikendom musterija za musterijom. Treba njoj kakav porez uvesti.
Nikako nek rade za pare, nek obrađuju njive.chily-rz je napisao/la:Pa kako misliš da se drugačije finansira IZ u BiH,da ih na budzet stavimo ? U ostalom,mjesečna naknada je u visini cijene kutije cigara ili dva litra goriva,nije ni obavezna,ko voli nek izvoli,.SMR187 je napisao/la: Ono sto uzimaju od gladnog naroda da bi im kasnije htjeli klanjat dzenazu i proucit makar koji jasin.
Ljudine, ne?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
IZ je BH Telecom, vehabije su Telemach. Dopusta im da me ukopaju.
nije mi dovoljna plata pa odem ko žigolo vikendima u beč u njemačkuRigoletto je napisao/la:Okle te u austriji helco?Hendo je napisao/la:E čuj ti "uleme" što se sastala. Sve moralan do moralnog se sastali i oni kao pišu o moralu i obrazovanju efendija.
- predsjednik
- Kontakt:
definitivno se moram sloziti sa hendom. covjek ima pravo. sve se nema a kladionice i kafane pune.
ima posla ko hoce da radi
Ja i Hendo volimo da se raznosimo. Samo ja na svoj, a on na svoj nacin
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mogu komotno na Tušnju da obrađuju oni koji su prošle godine iz gradskog budzeta izvukli preko 800k da bi jedva ostali u ligi,.i tako godinama..Penaltiky je napisao/la: Nikako nek rade za pare, nek obrađuju njive.
Smiješna vam je priča koja vas se u suštini ne tiče i ne ugrožava.
ti si pravi pripadnik radnicke klasePenaltiky je napisao/la:nije mi dovoljna plata pa odem ko žigolo vikendima u beč u njemačkuRigoletto je napisao/la:Okle te u austriji helco?Hendo je napisao/la:E čuj ti "uleme" što se sastala. Sve moralan do moralnog se sastali i oni kao pišu o moralu i obrazovanju efendija.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hendo strikes again. Toliko pogrešnog u dva posta, nevjerovatno. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ovo je više bila poenta da on sere da je narod lijen a finansira se od te dvije kutije cigara.chily-rz je napisao/la:Mogu komotno na Tušnju da obrađuju oni koji su prošle godine iz gradskog budzeta izvukli preko 800k da bi jedva ostali u ligi,.i tako godinama..Penaltiky je napisao/la: Nikako nek rade za pare, nek obrađuju njive.
Smiješna vam je priča koja vas se u suštini ne tiče i ne ugrožava.
Slažem se inače da se profi sport ne treba finansirat iz gradskih sredstava.
- legenda reala
- Kontakt:
On žigolo eto kao da ima neka žena da bi platila za njega 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.