Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bogati postedi nas,al svijuti jaran ti je ok np al mani se suplje,ispadamo pored tebe svi coravi samo si ti pametan,ja tom Comoru nebi u Napredak dao...normalno da cemo primiti tri komada kad doticni igra stopera,pa taj je sad zadnju utakmicu protiv Saska imao kikseva ko da ga Rooney napada a ne neki tamo momci koji su se sa ulice sklupili...samo ga mjenjaju sa pozicije na poziciju a neznas na kojoj je gori,malo na bek tu ga preskacu kako stignu,pa haj nije za toga pa haj Comore na zadnjeg veznog odatle ga sve i jedan igrac izbacio,sad se jos malo fura na stoperu al nece ni tu dugo,predvidjam mu 13 i po minuta u iducih 15 utakmica... Naravno kad NEMA LEDJA dosta mu i tih tvojih 13 minuta,a decko je NAJSPREMNIJI VJERUJ!!! Pogledaj koji trening pa ga kritikuj,toliko!!!miky_hz je napisao/la:pardon je napisao/la:Vjeruj brate bolje i Comor da igra nego Keno, Coma je bolji dva-puta...Ali sta se moze...? Ovo kazem jer pratio sam treninge na KOSEVU Comor je sigurno najspremniji igrac.....
Bane iz penalaekii je napisao/la:Ko je ze nas zabio ?
pardon je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je svog AVDICA izvadio iz igre??? A cuj Obuca igra citavu u Celiku ga nije bilo hajmo reci nigdje,a realno JAHOVIC je trebao od pocetka,umjesto jednog od ove dvojice...Ali ,ali...trener nam fali!!!
pardon je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je svog AVDICA izvadio iz igre??? A cuj Obuca igra citavu u Celiku ga nije bilo hajmo reci nigdje,a realno JAHOVIC je trebao od pocetka,umjesto jednog od ove dvojice...Ali ,ali...trener nam fali!!!
Rule_hz je napisao/la:pardon je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je svog AVDICA izvadio iz igre??? A cuj Obuca igra citavu u Celiku ga nije bilo hajmo reci nigdje,a realno JAHOVIC je trebao od pocetka,umjesto jednog od ove dvojice...Ali ,ali...trener nam fali!!!
BRAVO MAJSTORE!Dijelimo isto misljenje..Moramo graditi Evropsko Sarajevo jer, MI SMO DIVOVI!!!Denizmare je napisao/la:Ne znam po kojoj logici ti zakljucujes da smo jaci?
Sto je dosao Belosevic? Ili mozda Pehlic za kojeg nemas pojma u kakvom je stanju? Ili Obuca? Jesu li ti to stvarno pojacanja za titulu?
Cim kazes nesto sto je realno odmah ko lesinari se okome na tebe. OK,i da budemo prvaci ili ne budemo nebitno,sta iduce sezone,opet iznova,ode par onih koji mozda vrijede,mladi stagniraju i sta onda,mozda dovedemo Maksumica ako ne bude imao gdje ili nekog slicnog povratnika.
Problem je sto ne vidite dalje od nosa,a podsjeticu vas stagniramo 16 god. jer se radi na isti nacin,2 titule prvaka je malo ili vi optimisti mislite da nije?
Niko ne bi bio sretniji od mene da budemo prvi jer malo duze pratim FCS od vecine vas,ali kazem nevjerujem.
Moj post nije bio zlonamjeran,ali ne smijes nista sto je kontra misljenja pojedinih forumasa,Vjerovalo se i Blekicu i drugima o Evropskom Sarajevu pa zavrsi prije nego je pocelo.Ovako se ne pravi ,,Evropsko,, Sarajevo.Pitajte Mamica kako se to radi,prodajom mladih igraca za vise para nego sto vrijede (ali mora se nesto i uloziti i istrpiti).
vozdra
I Lozana je bila Svicarski drugologas pa je igrao grupnu fazu EL ove sezone,izmedju ostalog i Borca izbacila,pa poslije njih jos neke jace ekipe,znaci da je osramotila pola Evrope fakticki tj te ekipe sa kim je igrala a igrala je i sa nekim timovima iz liga 5..al nebitno eto,nasa liga je medju top 5 u Evropi pa je onda sramota gubiti tako nekih ekipa za koje neznamo,ja vjerujem da su u Svicarskoj svi culi za nas da su i sami sjebani sto su uspjeli pobjediti to Sarajevo,lol dizemo se malo vise nego sto jesmo,no nebitno neznam sto ove prijateljske uzimate toliko zdravo za gotovo i sto vas to toliko pogadja,neznam sta imate osim toga osim sto ce izaci naslov ovoga dobili ovoga izgubili,ni u dzep ni iz dzepaColorado je napisao/la:Jaa ne znam vise stvarno sta je ovo .. paa izgubiti od drugoligasa svicarske je sramotaja sam razocaran stvarno , jest prijateljska utakmica ali bas tu treba igraci najvise da se dokazuju
ne mogu da vjerujem da od jedne ekipe za koju prvi put vecina nas cuje za pola sata primimo 3 komada . Lahko je 5,6 komada utrpati Travniku ili Sasku .. cim dode malo jaca ekipa mi odma stanemo
Zalizani neke svoje formacije puca i steli glupira se .. vise je svima dosadio
![]()
![]()
nema potrebe komentarisati,bogami ja mislio da su one za bodove prece,sorryColorado je napisao/la:Jaa ne znam vise stvarno sta je ovo .. paa izgubiti od drugoligasa svicarske je sramotaja sam razocaran stvarno , jest prijateljska utakmica ali bas tu treba igraci najvise da se dokazuju
ne mogu da vjerujem da od jedne ekipe za koju prvi put vecina nas cuje za pola sata primimo 3 komada . Lahko je 5,6 komada utrpati Travniku ili Sasku .. cim dode malo jaca ekipa mi odma stanemo
![]()
![]()
prece jesu ali se ide korak po korakpadobranac1978 je napisao/la:nema potrebe komentarisati,bogami ja mislio da su one za bodove prece,sorryColorado je napisao/la:Jaa ne znam vise stvarno sta je ovo .. paa izgubiti od drugoligasa svicarske je sramotaja sam razocaran stvarno , jest prijateljska utakmica ali bas tu treba igraci najvise da se dokazuju
![]()
![]()