FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 08 feb 2011, 16:23

90. min: Kojašević je centrirao iz kornera. Gutić je šutirao, ali opet ništa. Pa, da čovjek ne povjeruje koliko su prilika fudbaleri Sarajeva danas propustili...

:lol: :lol: :lol:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 08 feb 2011, 16:24

ja bih ih sad vratio na teren da sutaju sa gola na gol..ko promasi 200 sklekova
1946

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 08 feb 2011, 16:26

miky_hz je napisao/la:
pardon je napisao/la:Vjeruj brate bolje i Comor da igra nego Keno, Coma je bolji dva-puta...Ali sta se moze...? Ovo kazem jer pratio sam treninge na KOSEVU Comor je sigurno najspremniji igrac.....
Bogati postedi nas,al svijuti jaran ti je ok np al mani se suplje,ispadamo pored tebe svi coravi samo si ti pametan,ja tom Comoru nebi u Napredak dao...normalno da cemo primiti tri komada kad doticni igra stopera,pa taj je sad zadnju utakmicu protiv Saska imao kikseva ko da ga Rooney napada a ne neki tamo momci koji su se sa ulice sklupili...samo ga mjenjaju sa pozicije na poziciju a neznas na kojoj je gori,malo na bek tu ga preskacu kako stignu,pa haj nije za toga pa haj Comore na zadnjeg veznog odatle ga sve i jedan igrac izbacio,sad se jos malo fura na stoperu al nece ni tu dugo,predvidjam mu 13 i po minuta u iducih 15 utakmica... Naravno kad NEMA LEDJA dosta mu i tih tvojih 13 minuta,a decko je NAJSPREMNIJI VJERUJ!!! Pogledaj koji trening pa ga kritikuj,toliko!!!

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 feb 2011, 16:36

Ko je ze nas zabio ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 feb 2011, 16:38

ekii je napisao/la:Ko je ze nas zabio ?
Bane iz penala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 08 feb 2011, 16:44

K'o da igraju na male pa promasuju ! :S
1946

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 08 feb 2011, 16:59

Ne mogu da vjerujem da je svog AVDICA izvadio iz igre??? A cuj Obuca igra citavu u Celiku ga nije bilo hajmo reci nigdje,a realno JAHOVIC je trebao od pocetka,umjesto jednog od ove dvojice...Ali ,ali...trener nam fali!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 feb 2011, 17:00

Jahovic nije bio sa ekipom najmanje 3-4 dana ,i nije ni trenirao sa njima i normalno da ne treba odma da se gurne od pocetka,mislim da ni tamo nikako nije trenirao,normalno da nece igrati od pocetka,uostalom sutra ce poceti vjerovatno skroz drugih 11 pa ce mozda i dobiti sansu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 feb 2011, 17:01

pardon je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je svog AVDICA izvadio iz igre??? A cuj Obuca igra citavu u Celiku ga nije bilo hajmo reci nigdje,a realno JAHOVIC je trebao od pocetka,umjesto jednog od ove dvojice...Ali ,ali...trener nam fali!!!

ocito je da i zalizani ne moze vise jahovica i hamzagica organski ali et vidjet cemo sve mada i ja kazem nama fali strucnjak za ovu ekipu koja bi dar mar napravila od ove lige...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 feb 2011, 17:02

pardon je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je svog AVDICA izvadio iz igre??? A cuj Obuca igra citavu u Celiku ga nije bilo hajmo reci nigdje,a realno JAHOVIC je trebao od pocetka,umjesto jednog od ove dvojice...Ali ,ali...trener nam fali!!!

:mrgreen: cudi me da nisi vec preuzeo klupu nekog ligasa :lol: :lol: Jahovic na tribine ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 08 feb 2011, 17:07

Rule_hz je napisao/la:

ocito je da i zalizani ne moze vise jahovica i hamzagica organski ali et vidjet cemo sve mada i ja kazem nama fali strucnjak za ovu ekipu koja bi dar mar napravila od ove lige..IMA IH JOS VJERUJ KOJE ON NEMOZE...REALNO JEB...HAMZAGICA on svakako voli LOVU a NE FK SARAJEVO...Bez njeg je lakse i bolje I ljepse! Sarajevo SAMPION!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 feb 2011, 17:38

Denizmare je napisao/la:Ne znam po kojoj logici ti zakljucujes da smo jaci?
Sto je dosao Belosevic? Ili mozda Pehlic za kojeg nemas pojma u kakvom je stanju? Ili Obuca? Jesu li ti to stvarno pojacanja za titulu?
Cim kazes nesto sto je realno odmah ko lesinari se okome na tebe. OK,i da budemo prvaci ili ne budemo nebitno,sta iduce sezone,opet iznova,ode par onih koji mozda vrijede,mladi stagniraju i sta onda,mozda dovedemo Maksumica ako ne bude imao gdje ili nekog slicnog povratnika.
Problem je sto ne vidite dalje od nosa,a podsjeticu vas stagniramo 16 god. jer se radi na isti nacin,2 titule prvaka je malo ili vi optimisti mislite da nije?
Niko ne bi bio sretniji od mene da budemo prvi jer malo duze pratim FCS od vecine vas,ali kazem nevjerujem.
Moj post nije bio zlonamjeran,ali ne smijes nista sto je kontra misljenja pojedinih forumasa,Vjerovalo se i Blekicu i drugima o Evropskom Sarajevu pa zavrsi prije nego je pocelo.Ovako se ne pravi ,,Evropsko,, Sarajevo.Pitajte Mamica kako se to radi,prodajom mladih igraca za vise para nego sto vrijede (ali mora se nesto i uloziti i istrpiti).
vozdra
BRAVO MAJSTORE!Dijelimo isto misljenje..Moramo graditi Evropsko Sarajevo jer, MI SMO DIVOVI!!!
F.K.SARAJEVO

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 08 feb 2011, 17:39

Varešanović: Nije bilo loše, Yilmaz je preskup za nas :oops:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 08 feb 2011, 18:09

Jaa ne znam vise stvarno sta je ovo .. paa izgubiti od drugoligasa svicarske je sramota :| ja sam razocaran stvarno , jest prijateljska utakmica ali bas tu treba igraci najvise da se dokazuju :( ne mogu da vjerujem da od jedne ekipe za koju prvi put vecina nas cuje za pola sata primimo 3 komada . Lahko je 5,6 komada utrpati Travniku ili Sasku .. cim dode malo jaca ekipa mi odma stanemo :? Zalizani neke svoje formacije puca i steli glupira se .. vise je svima dosadio :evil: :evil: :evil:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 feb 2011, 18:13

Colorado je napisao/la:Jaa ne znam vise stvarno sta je ovo .. paa izgubiti od drugoligasa svicarske je sramota :| ja sam razocaran stvarno , jest prijateljska utakmica ali bas tu treba igraci najvise da se dokazuju :( ne mogu da vjerujem da od jedne ekipe za koju prvi put vecina nas cuje za pola sata primimo 3 komada . Lahko je 5,6 komada utrpati Travniku ili Sasku .. cim dode malo jaca ekipa mi odma stanemo :? Zalizani neke svoje formacije puca i steli glupira se .. vise je svima dosadio :evil: :evil: :evil:
I Lozana je bila Svicarski drugologas pa je igrao grupnu fazu EL ove sezone,izmedju ostalog i Borca izbacila,pa poslije njih jos neke jace ekipe,znaci da je osramotila pola Evrope fakticki tj te ekipe sa kim je igrala a igrala je i sa nekim timovima iz liga 5..al nebitno eto,nasa liga je medju top 5 u Evropi pa je onda sramota gubiti tako nekih ekipa za koje neznamo,ja vjerujem da su u Svicarskoj svi culi za nas da su i sami sjebani sto su uspjeli pobjediti to Sarajevo,lol dizemo se malo vise nego sto jesmo,no nebitno neznam sto ove prijateljske uzimate toliko zdravo za gotovo i sto vas to toliko pogadja,neznam sta imate osim toga osim sto ce izaci naslov ovoga dobili ovoga izgubili,ni u dzep ni iz dzepa

Po komentarima sa danasnje utakmice kolko vidim Scepanovic je najbolji bio,a vidim da se ugl prave formacije bez njega,sa Pehlicem ce Mirza biti na slatkim mukama koga staviti u vezni red
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 feb 2011, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 feb 2011, 18:15

Colorado je napisao/la:Jaa ne znam vise stvarno sta je ovo .. paa izgubiti od drugoligasa svicarske je sramota :| ja sam razocaran stvarno , jest prijateljska utakmica ali bas tu treba igraci najvise da se dokazuju :( ne mogu da vjerujem da od jedne ekipe za koju prvi put vecina nas cuje za pola sata primimo 3 komada . Lahko je 5,6 komada utrpati Travniku ili Sasku .. cim dode malo jaca ekipa mi odma stanemo :? Zalizani neke svoje formacije puca i steli glupira se .. vise je svima dosadio :evil: :evil: :evil:
nema potrebe komentarisati,bogami ja mislio da su one za bodove prece,sorry :oops:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 08 feb 2011, 18:17

padobranac1978 je napisao/la:
nema potrebe komentarisati,bogami ja mislio da su one za bodove prece,sorry :oops:
prece jesu ali se ide korak po korak ;) ;)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 feb 2011, 18:59

Strucanjaci moze li jedno pitanje? Ko je od vas gledao utakmicu?

Ovo su prijateljske utakmice pobjeda od 3:0 ili poraz od 3:0 imaju jednaku vrijednost u pripremi igraca za prvenstvo.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 08 feb 2011, 20:20

Znate sta,ne raspravljajte se,tekma bila i prosla, sudija je malo pizdek bio,al to je tako nekad cemo imati srece,a nekad necemo ;) ;)
1946

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 08 feb 2011, 20:30

slika

Ovo je po meni dobra formacija ( ako se Limun i Yilmaz prikljuce SARAJEVU :) )

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, maroon46 i 23 gosta.