Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Batva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Batva » 06 jul 2015, 00:18

Pitaristok je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
1997 godine protiv Sarajeva drzava tuzla i slicno ..ali su to mediji kao vazda pisali kaoo smo pjevali "hej sloveni" sa tadasnjeg istoka ...ja kao Fukara tad na istoku to biti sam kad cuo niti sam pjevao to mi je bilo nesto najgluplje sto sam cuo izvalu poput te kao da je ebeni Risto Dzogo rezirao propagandu ..ali dobro tu je frka nastala kad je Dzemo Smjecanin dao onaj gol iz indirekta pa su horde one stolice sa D tribine bacali na atletsku stazu pa su gore sa onim simpatizerima se nesto obracunavali ne znam nisam bil na toj strani..ali mrzim te propagande glupe proce ..to isto ko.kad bi Torcodu napao jer **** Zagreb zbog Dinama jer se njima sve nudi , jer istjeraju reprezentaciju jer igraju tu jednom u 10 godina ...tako ti je kako je
98 mislim da je u pitanju mi bili na onoj jedinoj tribini tad,sjever jel, bacaju kamenje na nas sa brda iza tribine mi cupamo stolice da stavis na glavu ludnica bila, eh ta tinejderska vremena ja bio lud za hordama....
Ne bitno je.bo to tuzla drzava i psovanje predsjednika al ono za skandiniranje srbije, a rat tek stao friske rane i to, nema nikakvo opravdanje.
Haj nema veze, bilo ne ponovilo se.
To naselje iznad Zapadne tribine se i zove Batva, kao i moj nick :mrgreen: Na tom brdu je bio jedan redovan broj starosjedioca tog naselja, sjednu na stokrlice i gledaju tekmu, muhabete, a ujedno tu je uvijek neko svracao u prolazu, parkira auto i odgleda malo tekme i ode, znalo se i nas djece skupiti da pogledamo utakmicu... tako je sigurno i nekoliko njih bacilo kamenice na HZ, djecije furke, valjda im bilo krivo sto gube :D kasnije se to nije desavalo.

I neka svima bude jasno, kada Fukare psuju Zelju i Sarajevo, to je fudbalski klub, a ne glavni grad BiH. Sarajevo je nas glavni grad i svi se trebamo njime ponositi, koliko god politika bila naklonjena njemu, naustrb drugih gradova. Uostalom, misli mda svugdje u svijetu se vise forsira glavni grad neke drzave, kao i priliv sredstava tamo, samo sto kod nas je drzava u banani pa se osjeti nemoc i neimastina drugih gradova.

Ali nikad se nije navijalo za Srbiju, to je dezinformacija, i to naivna i glupa dezinformacija, ne znam kome je to u cilju da to forsira. Kako ce iko od nas voliti Srbiju ispred biH, to mi je ogroman apsurd. Cak i 3 prsta sto neko digne na tribini, to su neke djecije BG furke, Kristijan Golubovic fazon, kao taj mladic je zajeban i brije na podzemlje bla bla, ali daleko da je to neizmjerna ljubav prema Srbiji. Ne opravdavam to, cak mi i smeta to, ali nekom pojedincu to ne mogu zabraniti, osim sto necu dozvoliti ni da me provocira time u mome gradu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 06 jul 2015, 00:27

MuhamedTM je napisao/la:fukare su se ugasile davni dana ko I njihova topla braca robijasi. Bosna samo ima 2 navijacke skupine Manijake I pitare ovo ostalo samo zesca taraba ba uz duzno postovanje. Toliko mrznje prema glavnom gradu ebo te ko da smo cetnici. Obicni karinasi zizu mizu

Evo da ti kazem da ja VOLIM NAŠ GLAVNI GRAD SARAJEVO I PONOSIM SE NJIME I UVIJEK ĆU!

ROĐENI TUZLAK,ODRASTAO I TRENUTNO SAM TU .

Činjenica je da vecina fukara ima takav odnos prema sarajevu ali glavni razlog je zbog lopova političara ne zbog grada kao grada i stanovnika, svugdje ima mrake i u ZENICI ,I U SARAJEVU I U TUZLI ,tako da kad bi ZENICA bila glavni grad bio bi omrazen odnos prema njima ali zbog onih koji su pogani.

Fukare nisu nikad bile,niti ce biti ugaseni, ako zaključuješ po posjeti onda su MANIJACI NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA

- BORE SE ZA PRVAKA NA JUGU ISPOD SUME 300 MANIJAKA

- VI SE DRUZE BOJITE DIVOVA

- PAR KOLA PRIJE KRAJA ONO HINJSKI OCEKUJETE TITULU EJ PRICE NAMA CILJ EVORPA OVO ONO,DA JE KOJIM SLUCAJEM SLOBODA DOBILA ZADNJE KOLO ISTO TAKO I VI U ZE BILO BI ....NE BI SE MOGLI SNOSITI ,KAKO BI SE SAMO MISEVI IZVUKLI IZ RUPA..

-A OVAKO STE MISEVI OSTALI U RUPAMA I DOSLA VAS SAKA JADA DA GLEDATE VASE VELIKANE TU ZLATNU DJECU S GRBAVICE A DA MOZETE SVE BISTE IH OTJERALI I RADILI KAO RECIMO SARAJEVO DOVODILI KAPITALCE A OVAKO JEDITE STO VISE BANANA MOZDA VAS UZME ONAJ CIKE STO TRGUJE S BANANAMA :) MALI STE I BIT CETE IMATE STRAH OD FK SARAJEVA !!!!

-ABD BUDE NAFAKE I SLOBODE CETE SE DA BOJITE

-EJ BORBA ZA TITULU A SAKA JADA NA JUGU PA SMIJE VAM SE DRZAVA CIJELA ISTI STE ONI IZ LISTICE :D

-SLOBODA DA SE BORI ZA PRVAKA U ZENICU BI OTISLO MIN 5000 FUKARA

SELAMIM TE MUHAMEDE :)
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 06 jul 2015, 01:32, ukupno mijenjano 3 puta.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jul 2015, 00:28

Pitaristok je napisao/la:Pa nisam sad bas siguran koja je tekma bila, al cijeli stadion Tusanj navijo srbija, srbija il tuzla republika il je.bo vas Alija itd....
1997 godine protiv Sarajeva drzava tuzla i slicno ..ali su to mediji kao vazda pisali kaoo smo pjevali "hej sloveni" sa tadasnjeg istoka ...ja kao Fukara tad na istoku to biti sam kad cuo niti sam pjevao to mi je bilo nesto najgluplje sto sam cuo izvalu poput te kao da je ebeni Risto Dzogo rezirao propagandu ..ali dobro tu je frka nastala kad je Dzemo Smjecanin dao onaj gol iz indirekta pa su horde one stolice sa D tribine bacali na atletsku stazu pa su gore sa onim simpatizerima se nesto obracunavali ne znam nisam bil na toj strani..ali mrzim te propagande glupe proce ..to isto ko.kad bi Torcodu napao jer **** Zagreb zbog Dinama jer se njima sve nudi , jer istjeraju reprezentaciju jer igraju tu jednom u 10 godina ...tako ti je kako je
98 mislim da je u pitanju mi bili na onoj jedinoj tribini tad,sjever jel, bacaju kamenje na nas sa brda iza tribine mi cupamo stolice da stavis na glavu ludnica bila, eh ta tinejderska vremena ja bio lud za hordama....
Ne bitno je.bo to tuzla drzava i psovanje predsjednika al ono za skandiniranje srbije, a rat tek stao friske rane i to, nema nikakvo opravdanje.
Haj nema veze, bilo ne ponovilo se.
100% 1997 znam jer sam 1998 bio na gostovanju tu zijanili 4:0 po onom snijegu nas 12 doslo na ljetnim gumama, bez registracije na autu..odnosno sa dva auta :)..ali nismo navijali jug bio zatvoren..to je seOna mozda 1997/98 ali et uglavnom tu je to negdje

Uglavnom ovdjr su bas sudije dobro pogirale i uticale na one nerede..prvo indirekt Mitrovic nas golman dugo cuvao loptu navodno sa 5 metara izveo Smijecanin ..onda kod nas Mirza Mesic crveni dobio a njega covjek stocirao do linije na nasem istoku to se desilo...ali gol Skore je bil majstorima probi covek mrezu zabi se lopta hhaha
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 jul 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 jul 2015, 00:29

Pitaristok je napisao/la:Ne sjecam se rezultata amar ferhatovic ga zabio u raslje ostala lopta zabila se, jel 3:1 za nas.
Jedan bus proso drugi polupan kamenicama. Ja bio u prvom.
ja ne mogu da povežem sjećanja nikako, hebat ga nema veze... meščini već mi mozak počeo lapiti :)
1946

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2015, 00:30

sssloboda je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:fukare su se ugasile davni dana ko I njihova topla braca robijasi. Bosna samo ima 2 navijacke skupine Manijake I pitare ovo ostalo samo zesca taraba ba uz duzno postovanje. Toliko mrznje prema glavnom gradu ebo te ko da smo cetnici. Obicni karinasi zizu mizu

Evo da ti kazem da ja VOLIM NAŠ GLAVNI GRAD SARAJEVO I PONOSIM SE NJIME I UVIJEK ĆU!

Činjenica je da vecina fukara ima takav odnos prema sarajevu ali glavni razlog je zbog lopova političara ne zbog grada kao grada i stanovnika, svugdje ima mrake i u ZENICI ,I U SARAJEVU I U TUZLI ,tako da kad bi ZENICA bila glavni grad bio bi omrazen odnos prema njima ali zbog onih koji su pogani.

Fukare nisu nikad bile,niti ce biti ugaseni, ako zaključuješ po posjeti onda su MANIJACI NAJVEĆA BRUKA I SRAMOTA

- PAR KOLA PRIJE KRAJA ONO HINJSKI OCEKUJETE TITULU EJ PRICE NAMA CILJ EVORPA OVO ONO,DA JE KOJIM SLUCAJEM SLOBODA DOBILA ZADNJE KOLO ISTO TAKO I VI U ZE BILO BI ....NE BI SE MOGLI SNOSITI ,KAKO BI SE SAMO MISEVI IZVUKLI IZ RUPA..

-A OVAKO STE MISEVI OSTALI U RUPAMA I DOSLA VAS SAKA JADA DA GLEDATE VASE VELIKANE TU ZLATNU DJECU S GRBAVICE A DA MOZETE SVE BISTE IH OTJERALI I RADILI KAO RECIMO SARAJEVO DOVODILI KAPITALCE A OVAKO JEDITE STO VISE BANANA MOZDA VAS UZME ONAJ CIKE STO TRGUJE S BANANAMA :) MALI STE I BIT CETE IMATE STRAH OD FK SARAJEVA !!!!

-ABD BUDE NAFAKTE I SLOBODE CETE SE DA BOJITE

-EJ BORBA ZA TITULU A SAKA JADA NA JUGU PA SMIJE VAM SE DRZAVA CIJELA ISTI STE ONI IZ LISTICE :D

zasto pises pomocu google translate-a?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 jul 2015, 00:32

error 404, brain not found
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jul 2015, 00:38

MuhamedTM je napisao/la:To nije rivalstvo,prepucavanje ,zezancija itd to je cista mrznja prema glavnom gradu,ima zato I diagnoza vrlo poznata.
Cuj ljudi ne vole ny jesi usporedio halal ti bilo. Pricam iz licnog iskustva znam sto posto da mrzite Zelju vise od anamo onih I vi I braca vam zato kani se suplje eto kofole vi ste divni krasni.
Ja znam 100% da smo mi tog Zelju gotovoli i docekali vas u Tuzli ko begove uvjek ranije ..ja nam da smo mi skupljali pare za vase momke da im se popravi auto da se kuci brate..ja znam da su manijaco dolazili na dzenazu rahmetli Mustafe Hukica i td..ali ste se pojavili vi mladi mladje generacije sa jedne i druge strane i tako je kako je..tacnije pojavili su se ovi forumu i ebeni internet gde se ovako pisalo kako sad se pise i sve je promjenilo ..onda se to desilo Leotar i td ..eh sad cuj anamo onih pa Leotar citava ekipa protiv vas se u finalu kupa drzali za muda i sa 3 prsta na srcu dok se intonirala himna i opet su vam ini drazi kad smo vec na to dosli da se poredimo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 jul 2015, 00:43

MuhamedTM je napisao/la:To nije rivalstvo,prepucavanje ,zezancija itd to je cista mrznja prema glavnom gradu,ima zato I diagnoza vrlo poznata.
Cuj ljudi ne vole ny jesi usporedio halal ti bilo. Pricam iz licnog iskustva znam sto posto da mrzite Zelju vise od anamo onih I vi I braca vam zato kani se suplje eto kofole vi ste divni krasni.
Ja znam 100% da smo mi tog Zelju gotovoli i docekali vas u Tuzli ko begove uvjek ranije ..ja nam da smo mi skupljali pare za vase momke da im se popravi auto da se kuci brate..ja znam da su manijaco dolazili na dzenazu rahmetli Mustafe Hukica i td..ali ste se pojavili vi mladi mladje generacije sa jedne i druge strane i tako je kako je..tacnije pojavili su se ovi forumu i ebeni internet gde se ovako pisalo kako sad se pise i sve je promjenilo ..onda se to desilo Leotar i td ..eh sad cuj anamo onih pa Leotar citava ekipa protiv vas se u finalu kupa drzali za muda i sa 3 prsta na srcu dok se intonirala himna i opet su vam ini drazi kad smo vec na to dosli da se poredimo
Dzabe brate objasnjavas djeci, pola ih visi na forumu kad im tim igra utakmicu, ali su najveci forumski navijaci i neka tako i ostane. Na kahvi sa nekim ozbiljnijim sarajlijom pricas skroz drugacije, srce ti se napuni njihovih lijepih rijeci i sjecanja, anegdota, rivaliteta, a ne ovih bobmasticnih izvala i etiketiranja. Nazalost, pristup internetu i forumima svi imaju.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 06 jul 2015, 01:01

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Ne sjecam se rezultata amar ferhatovic ga zabio u raslje ostala lopta zabila se, jel 3:1 za nas.
ja ne mogu da povežem sjećanja nikako, hebat ga nema veze... meščini već mi mozak počeo lapiti :)
E je.bem mu sad yt pretrazi nigdje nema, al bi se zakleo 1:3 bilo ferhatovic jedan od strijelaca
Samo nesto, jel igro skoro tad za nas....ovaj tuzlak kaze '97 da je u pitanju...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 06 jul 2015, 01:02

sssloboda je napisao/la:

-ABD BUDE NAFAKTE I SLOBODE CETE SE DA BOJITE

SELAMIM TE MUHAMEDE :)
Boga pitaj šta tebi u drogu staviše :roll:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 06 jul 2015, 01:23

Opet, kad " manijaks" dobije po ustima odgovara ovako ko ovaj iznad i ostali...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 jul 2015, 02:07

sssloboda prvo sam morao skontat jel navijas za malene ili si fukarica (vidim da si duboko zaronio u zicagu jufkicama)

1 Ugasi caps,ofirno si se prosuo ko riza po tepsiji.
2 Plasimo se divova ,ono grohotom se smijem (pehari su tu kao sto veli sef familije)
3 Normalno da se borimo za titulu ,mi smo Zeljo. Kontas ,mozda ne ? vi se necete boriti za titulu jos dugo vremena.
4 Potrebno je da se ukljuci pola lige u borbu protiv Zelje da maleni uzmu titulu a vi da vratite osmijeh na lice (citaj zbog "leotara" ko bajagi)
5 Moj point je bio cemu tolika mrznja prema gradu Sarajevu I njihovim stanovnicima? Nije leotar bio prije ,nije Bosna kriva da vi pljujete po himni vrijedate sve I svasta . To samo budale mogu ba (normalno da nisu svi Tuzlaci takvi) saka jada. Budi iskren I priznaj da se niste ugasili ali tinjate pred krajem. Ko svijeca uljanica.
Selam I tebi I da ti Bog da pameti ,mozda prestanete mrziti.

@SaltCityAttack kako nam troprstasi mogu biti drazi , de dohavizaj se I pogledaj onaj dan kad ste ispali u drugu ligu koliko je Zeljovaca bilo na vasoj temi davali vam support.
Ja cisto sumnjam da je Zeljo pustio leotaru I ako jeste to ide na obraz nama,nego sta bi s vama u i.Sarajevu kod Slavije? igrali ste ko pycke I Zeljo vam nije kriv I sami znate nego trazite izgovor za vasu upravu I igrace koji su vas poslali u 2 ligu.
Meni je licno drago sto ste dosli nazad u prvu I imate solidnu ekipu ,mi ne mrzimo vi mrzite u tome je razlika.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 06 jul 2015, 02:19

Kad god sam došao u Tuzlu sarajlice su bile za nešto krive. Bilo je prijateljstvo, ugoscavali su se jedni drugi par puta i na tome je ostalo. Kasnije se zakuhalo i to prije ove nove garniture. I to u vakat dok si i ti šetao po istoku.
VI ste pitare još više mrzili nego nas, a sad se lizete snjima. Kontate da će te nas isprovocirati, a nama svejedno. Čak nam simpatična ta novonastala ljubav izmedju vas i pitara.

Nije nama Leotar drag, ali niste ni vi.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 jul 2015, 02:24

Nije to mrznja nego korijen Tuzlanske inicijative protiv koga se SA bori grcevito, al to su zakoni i politike, mi ne damo svoje pare Sarajevu i to je to, izguglajte i skontacete... Sarajlije ne mrzim, a one kojima smeta aplauz i prijateljska atmosfera protiv Srbije, nabijem na ****, oni koje nas zovu cetnicima a time i mog oca i hiljade drugih Bosanaca/Bosnjaka/Srba/Hrvata/Roma/Jevreja i ostalih Tuzlaka koji su bili u rovovima nabijem na **** i nijh i mame im koje su ih okotile.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jul 2015, 02:28

BitiSrcemVezan je napisao/la:
E je.bem mu sad yt pretrazi nigdje nema, al bi se zakleo 1:3 bilo ferhatovic jedan od strijelaca
Samo nesto, jel igro skoro tad za nas....ovaj tuzlak kaze '97 da je u pitanju...
Nije ba care nego doslo vas je 5 buseva ni manje ni vise brojali ih jer su bili parkirani iza naseg pomocnog terena na onoj ulici...onaj gol je zabio Skoro 100% vjeruj mi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 jul 2015, 02:37

lazar je napisao/la:
Kad god sam došao u Tuzlu sarajlice su bile za nešto krive. Bilo je prijateljstvo, ugoscavali su se jedni drugi par puta i na tome je ostalo. Kasnije se zakuhalo i to prije ove nove garniture. I to u vakat dok si i ti šetao po istoku.
VI ste pitare još više mrzili nego nas, a sad se lizete snjima. Kontate da će te nas isprovocirati, a nama svejedno. Čak nam simpatična ta novonastala ljubav izmedju vas i pitara.

Nije nama Leotar drag, ali niste ni vi.
Kako smo vas tad mrzili kad su u dva finala kupa Manijaci bili sa nama ..na Grbavici prptov Celika i na Kosevu protiv Sarajeva ...kako kad ste uvjek dolazili mirno bilo...sa hordama se ne lizemo ali se promjenilo sve..mi smo ganjali neku osvetu i to je to.
Ok care postujemo to..niste ni vi nama i kraj price barem smo se razumjeli zasto je tako kako je sad jer mi vama i vi nama niste dragi i to je to..ne znam sta se ovdje prepucavate evo citam danima ebote pa kako je ljepo bilo kad foruma nije bilo majkemi...ja vjerovatno nikad ovdje ne i usao da nisam otisao iz BIH ali et.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 06 jul 2015, 02:43, ukupno mijenjano 5 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 06 jul 2015, 02:40

Prvo ovdje se niko nikom ne ulize, ljudi jednostavno poceli postovati jedne druge kao sto i treba da bude izmedju nasih gradova. To sto ste vi ljubomorni na to i sto vas vise niko ne hebe ni 1% je vasa stvar.

2. Itekako se plasite DIVOVA! Napadamo vas na svaki front fudbala i blizu smo da vam ugasimo i taj vas zadnji argument, pazi sada - od dvije titule.
3. Ne lazi mitomane, zar vas plan nije bila evropa prosle sezone? Na kraju igrom slucaja ste se hinjski borili za titulu.
4. 1:2 Velkoski, Duljevic.

Poz.. Muhamede.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 jul 2015, 02:51

Mene je uvijek interesovala tolika mrznja na relaciji Tuzla-Sar i Zenica-Sarajevo
Recimo sjecam se cini mi se 2002 ili treca godina, sa dajdzom koji mi zivi u tz otisao sam na utakmicu Sloboda-Zeljo. Tada sam imao 13-14 godina i sjecam se da je tad bio pravi mali rat kako na stadionu tako i van njega bjezali smo izmedju zgrada od policije iako smo i ja i dajdza bili najmanje krivi za te nerede. A povike sa tribina necu nikada zaboraviti. Ide Osim prema klupi a frajer iznad mene vice: "Sto vas Karadzic sve ne pobi yebem vam majku sarajevsku, a drugi pita jedan dio tribine: Dje je vlada, a oni svi u Sarajevu, Dje idu pare u Sarajevo :D itd itd. Sjecam se da je na ulazu na tusanj pisalo: volimo sve al sarajevo ne!!
I tako dodjem ja ponovo na utakmicu Sloboda-Leotar, kontam u glavi joj ovi su "srpski" klub bit ce jos gore kad ono prijateljski raspolozeni tuzlaci prema trebinjcima
I danas dan mi nije jasno odakle tolika mrznja?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 06 jul 2015, 02:52

MuhamedTM je napisao/la:sssloboda prvo sam morao skontat jel navijas za malene ili si fukarica (vidim da si duboko zaronio u zicagu jufkicama)

1 Ugasi caps,ofirno si se prosuo ko riza po tepsiji.
2 Plasimo se divova ,ono grohotom se smijem (pehari su tu kao sto veli sef familije)
3 Normalno da se borimo za titulu ,mi smo Zeljo. Kontas ,mozda ne ? vi se necete boriti za titulu jos dugo vremena.
4 Potrebno je da se ukljuci pola lige u borbu protiv Zelje da maleni uzmu titulu a vi da vratite osmijeh na lice (citaj zbog "leotara" ko bajagi)
5 Moj point je bio cemu tolika mrznja prema gradu Sarajevu I njihovim stanovnicima? Nije leotar bio prije ,nije Bosna kriva da vi pljujete po himni vrijedate sve I svasta . To samo budale mogu ba (normalno da nisu svi Tuzlaci takvi) saka jada. Budi iskren I priznaj da se niste ugasili ali tinjate pred krajem. Ko svijeca uljanica.
Selam I tebi I da ti Bog da pameti ,mozda prestanete mrziti.

@SaltCityAttack kako nam troprstasi mogu biti drazi , de dohavizaj se I pogledaj onaj dan kad ste ispali u drugu ligu koliko je Zeljovaca bilo na vasoj temi davali vam support.
Ja cisto sumnjam da je Zeljo pustio leotaru I ako jeste to ide na obraz nama,nego sta bi s vama u i.Sarajevu kod Slavije? igrali ste ko pycke I Zeljo vam nije kriv I sami znate nego trazite izgovor za vasu upravu I igrace koji su vas poslali u 2 ligu.
Meni je licno drago sto ste dosli nazad u prvu I imate solidnu ekipu ,mi ne mrzimo vi mrzite u tome je razlika.

MuhamedTM da ti ipak odgovorim.

Sam si rekao da ne kontas to govori koliko inace kontas :D ,eto neka bog tebi da pameti.Amin

1 . Ugasen caps
2. Plasite se divova govori posjeta u zadnjim kolima znaci predali se tako rade mali i slabasni tj.kakvi i jeste trenutno.Povezujes pehare s tim da se ne bojite ,pa pehari su proslost a da se bojite ipak sadasnje vrijeme !
3. Titula je za vas već sad prosli pojam od danas nedokuciv i sami znate dok ne najavljuju vasi iz kluba borbu za istu ,a da ipak ste vi Zeljeznicar ;) ,joj imena kluba Zeljeznicar :D
4.Hvala bogu imamo trenutno osmjeha itekako
5. Volimo grad Sarajevo , evo ti intoniranje himne iz Tuzle uzivaj :
Zadnja izmjena: sssloboda, dana/u 06 jul 2015, 02:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.