To naselje iznad Zapadne tribine se i zove Batva, kao i moj nickPitaristok je napisao/la:98 mislim da je u pitanju mi bili na onoj jedinoj tribini tad,sjever jel, bacaju kamenje na nas sa brda iza tribine mi cupamo stolice da stavis na glavu ludnica bila, eh ta tinejderska vremena ja bio lud za hordama....SaltCityAttack je napisao/la:
1997 godine protiv Sarajeva drzava tuzla i slicno ..ali su to mediji kao vazda pisali kaoo smo pjevali "hej sloveni" sa tadasnjeg istoka ...ja kao Fukara tad na istoku to biti sam kad cuo niti sam pjevao to mi je bilo nesto najgluplje sto sam cuo izvalu poput te kao da je ebeni Risto Dzogo rezirao propagandu ..ali dobro tu je frka nastala kad je Dzemo Smjecanin dao onaj gol iz indirekta pa su horde one stolice sa D tribine bacali na atletsku stazu pa su gore sa onim simpatizerima se nesto obracunavali ne znam nisam bil na toj strani..ali mrzim te propagande glupe proce ..to isto ko.kad bi Torcodu napao jer **** Zagreb zbog Dinama jer se njima sve nudi , jer istjeraju reprezentaciju jer igraju tu jednom u 10 godina ...tako ti je kako je
Ne bitno je.bo to tuzla drzava i psovanje predsjednika al ono za skandiniranje srbije, a rat tek stao friske rane i to, nema nikakvo opravdanje.
Haj nema veze, bilo ne ponovilo se.

I neka svima bude jasno, kada Fukare psuju Zelju i Sarajevo, to je fudbalski klub, a ne glavni grad BiH. Sarajevo je nas glavni grad i svi se trebamo njime ponositi, koliko god politika bila naklonjena njemu, naustrb drugih gradova. Uostalom, misli mda svugdje u svijetu se vise forsira glavni grad neke drzave, kao i priliv sredstava tamo, samo sto kod nas je drzava u banani pa se osjeti nemoc i neimastina drugih gradova.
Ali nikad se nije navijalo za Srbiju, to je dezinformacija, i to naivna i glupa dezinformacija, ne znam kome je to u cilju da to forsira. Kako ce iko od nas voliti Srbiju ispred biH, to mi je ogroman apsurd. Cak i 3 prsta sto neko digne na tribini, to su neke djecije BG furke, Kristijan Golubovic fazon, kao taj mladic je zajeban i brije na podzemlje bla bla, ali daleko da je to neizmjerna ljubav prema Srbiji. Ne opravdavam to, cak mi i smeta to, ali nekom pojedincu to ne mogu zabraniti, osim sto necu dozvoliti ni da me provocira time u mome gradu.