@Soni
Može on to igrati, ali on je uglavnom igrao ispred odbrane i pitanje kako bi odigrao na poziciji klasičnog veznjaka, ne znam da li je uopšte i igrao ikad tu poziciju u karijeri.
Ja totalno vjerujem Conteu, ako je za Contea višak onda je i za mene, jer ipak Conte je sigurno vidio ono nešto što mi ne vidimo.
@senad_flamin
Conte je došao u pravom trenutku u klub, prvo je skupio određeno iskustvo sa slabijim ekipama i sad ima odlične rezultate, da je on došao odmah kad se počeo baviti trenerskim poslom "izgorio" bi kao i Ferrara koji je vodiu ekipu sa igračima koje si ti naveo.
Danas je Conte imao sastanak sa Nedvedom, dok je na treningu bio prisutan i Andrea Agnelli, drago mi je što su ovako blizu ekipe ljudi iz Uprave i u svakoj prilici im daju podršku, tako je bilo i na poluvremenu protiv Milana kad su sišli u svlačionicu, zato onakva radost na tribinama kad je Matri izjednačio.
Inače, polemike oko toga šta se dešavalo u svlačionici se još ne smiruju, navodno je Galliani napao Tagliaventa i kad je vidio Contea onda je počeo galamiti i pričati nešto "što sad šutiš, ti što nosiš periku" i onda ga je Conte nazvao fudblaskim mafijašem.