Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne prati Marko, ovaj profil... Teško da ista ima od ovoga, odnosno skoro nemoguce
Tesko je to nekima objasniti. Ja uzivam u tome da bar gledam majstore kakvi su Ljaljic i Ristovski, Pjaci se ne nadam al ako dodje to je dodatni plus i hajp svima da se dodje na tekme u sto vecem broju.
To je definitivno a tek igre pocinju. Ako udje ovaj kod kona,nikome u savezu nije cilj da Sarajevo grad ima prvaka,uradice opet sve da niko iz naseg grada nece biti prvak,to uglavnom svi znaju,moze biti bilo ko al iz glavnog grada ne. Jedan od nacina unistavanja drzave mada neki nece to da skontaju. Osipaju se kad vide tablu Sarajevo, dovoljno je vidjeti poglavicu Dodikistan i njegove izjave i odma ti je jasno sta je cilj njegovog sestrica. Kakva liga,takmicenje sportsko i slicne nebulo,daj Boze da ja grijesim
Sa Ljaljicem se pregovaralo mnogo prije nego je Zekic otisao.hazarder je napisao/la: ↑21 avg 2025, 17:05Vjerovatno mi slijedi linč al' ja sam više vjerovao u onu ekipu prije Radnika i 4:4 sa Zekićem i Kovačikom na RWB uz pristojnu zamjenu za Gulija. Ovo poslije mi sve djeluje kao grlom u jagode al' možda je nekad macola rješenje a ne skalpel. Na hajr.
Sagni mi se Sabrija preventivno. U BL po bod!
A sto? Jel ko i z peljtu pa sad kukanje daj peljtu?
Ma Pjaca je klasa,lik igrao u LP prosle godine i to odlicno, najace krilo Dinama cak i sad nego se nisu dogovorili,izbacio sam Karabaga i odveo ih u LP,jedan rijedak madzionicar mada cisto sumnjam al na hajr. Ako dodje treba biti zahvalan sto se ima prilika gledat takav igrac i on i Ljaljic.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 avg 2025, 17:10E nerealno s kim pregovaramo. Pa ne mora nikad doci ali ovo stvarno nije normalno..
Pravi način je bio da si takva pojačanja doveo na vrijeme pred ovogodišnji nastup u Europi jer bi samim tim imao veće šanse da se zadržiš sto duže tamo.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, nedimmmm1337, riki46, Rodman i 66 gostiju.