Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hendo
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hendo » 03 jun 2018, 23:20

500 000 km godišnje SDP uzme od kirija. Svake godine po jednu firmu da su osnovali mogli bi ovo nalo svojih glasača zaposliti.
Kocka je bačena

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jun 2018, 23:20

Nece niko pobjediti izbore, narod je vec zbunjen, a tek juni poceo. 100 opcija, svako nesto svoje prica, neku svoju teoriju ima. Nakon izbora idu koalicije, svako sa svakim. Nama treba intervencija stranaca, potpuno drugi jeftiniji sistem.

Najveci muljatori do sada: kombinacija Komsic-Suljagic, novi kolaci PDA-Sepic-Fuke i naravno jedna jedina kriminalna hobotnica SDA. Uz standardne HDZ onaj negativni i SNSD. Oni su sigurica da ce dobiti glasove.

Jedini koji su na visim nivoima dobro radili SDS, jel moguce ljudi? :eh:
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 jun 2018, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 jun 2018, 23:22

Šta je 500 hiljada, to SDA podijeli svojim hodžama samo po Sarajevu da nagovaraju raju na džumi pred izbore da glasaju za njih :rol:
Kakva ofiraža bude ona hutba, nikad nisam propustio džumu pred izbore samo zbog one poznate rečenice: "Braćo, ja nemam pravo da vam govorim za koa da glasate, ali znajte da je u jedinstvu snaga, da samo zajedno možemo graditi ovu državu, da..."
:tokralju:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 jun 2018, 23:26

Marsal je napisao/la:Šta je 500 hiljada, to SDA podijeli svojim hodžama samo po Sarajevu da nagovaraju raju na džumi pred izbore da glasaju za njih :rol:
Kakva ofiraža bude ona hutba, nikad nisam propustio džumu pred izbore samo zbog one poznate rečenice: "Braćo, ja nemam pravo da vam govorim za koa da glasate, ali znajte da je u jedinstvu snaga, da samo zajedno možemo graditi ovu državu, da..."
:tokralju:
Ove godine mozda prvi put u zivotu budem bojkotovao i Bajram namaz jer je dzamija postala = SDA.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 jun 2018, 23:26

Marsal je napisao/la:
anell je napisao/la: Ja nisam uzeo lopte ima 6-7 mjeseci, mislim da ne bi mogo odigrati jednu a da ne umrem. Sa kondicijom sam ko Ozil.
Šta je, mrsko ti ili nemaš vremena?
Radiš li, jesi zaposlen?
Sve od tog :mrgreen:
+ nemam ekipe, neće niko od ovih mojih šupaka basketa. To bi samo fudbala igralo, a tu nisam baš najbolji :lol:
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 03 jun 2018, 23:31

anell je napisao/la: Sve od tog :mrgreen:
+ nemam ekipe, neće niko od ovih mojih šupaka basketa. To bi samo fudbala igralo, a tu nisam baš najbolji :lol:
Jbt ja nezaposlen skoro godinu, smorih se. A već dvije godine čekam da se uhljebim, nikad. Sumnjam da ću uspjet ove godine, a haman je pitanje i za narednu :facepalm:

Mi do prije 2 godine samo fudbala igrali, non-stop, što smo pičili termine, što po terenima, i otprilike prije 2 godine stidljivo počnemo basketa i eto, kakva sam samo kanta bio ispočetka kad skontam, a sad sam napredovao, eto danas sam čak i par trojki uletio, a prije cigle bacao.

Zato imam osjećaj sad kad bi loptu nogom šutno da bi je sam sebi i slomio. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 03 jun 2018, 23:37

anell je napisao/la:
Aerials je napisao/la:.
Interni moderator
Kako ?
Šta je nejasno? :mrgreen:
slika
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 jun 2018, 23:41

Marsal je napisao/la:
anell je napisao/la: Sve od tog :mrgreen:
Jbt ja nezaposlen skoro godinu, smorih se. A već dvije godine čekam da se uhljebim, nikad. Sumnjam da ću uspjet ove godine, a haman je pitanje i za narednu :facepalm:

Mi do prije 2 godine samo fudbala igrali, non-stop, što smo pičili termine, što po terenima, i otprilike prije 2 godine stidljivo počnemo basketa i eto, kakva sam samo kanta bio ispočetka kad skontam, a sad sam napredovao, eto danas sam čak i par trojki uletio, a prije cigle bacao.

Zato imam osjećaj sad kad bi loptu nogom šutno da bi je sam sebi i slomio. :mrgreen:
Mi kad zakažemo termin tu možda ima 10min igre ostalih 50 su svađe :lol: Tako da sam odusto od tog, ne da mi se nervirati oko gluposti.
Aerials je napisao/la:
anell je napisao/la:
Aerials je napisao/la:.
Interni moderator
Kako ?
Šta je nejasno? :mrgreen:
Maršal i ja se borimo 3 godine za tu poziciju i ništa :|
Pld W D L
38 26 12 0

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jun 2018, 23:47

Marshale jel te stid, visok 2.10 120 kg i počo košarku igrati u 26-toj godini
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2018, 23:58

Aerials je napisao/la:
Mogla si i meni negdje moderatora srediti, nije bitno jel' interni ili eksterni :(
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 03 jun 2018, 23:59

Hodže su fakultetski obrazovane osobe, školivane, kojima nije moguće prosipati praznu slamu.
Znaju efendije što je SDP počeo predizbornu na Skenderiji i znaju šta su crveni kmeri prvo srušili da bi napravili današnji izgled Skenderije. Znaju efendije i pričat će Krajišnicima šta su nam najboljim sinovima učinili na čelu sa Titom kad su pobili stotine i stotine naših sinova u Krajini.
Znaju efendije čije je mezareve Ramsko jezero izbacilo i džamije, kada su crveni kmeri pokušali da ukinu Bošnjake i islam. Na bošnjačkoj krvi i historiji se pravilo vještačko jezero.
Znaju efendije šta su crveni kmeri radili Bošnjacima u IB.
Znaju efendije ko je aktivirao stranku 1996. a do tada šutio jer nije bilo bratstva i jedinstva od 1992.-1995.
I znaju efendije dobro šta znače riječi "neće oni nama Tuzlu zaviti u crno" ili "nama su braća oni iz HVO-a i oni iz VRS , a ne oni sa bradama"...
Kocka je bačena

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 jun 2018, 00:07

Najedite se vi pune slame onda hodža. Narod gladuje i to je fakt. Nikakvom kontraargumentacijom i pljuvanjem po SDP-u nećeš najesti taj isti narod. Ovdje nije pitanje opozicije, nego je pitanje pozicije i onih koji su nas zavili u crno od rata na ovamo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 jun 2018, 00:09

Aerials je napisao/la: Šta je nejasno? :mrgreen:
slika
a šta je uopšte taj interni moderator? pomoćnik pomoćnikovog pomoćnika, taj neki fazon ili... :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jun 2018, 00:17

Ma moderator samo na temi Slobode moze brisati postove i to je to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2018, 00:18

Hendo je napisao/la:Hodže su fakultetski obrazovane osobe, školivane, kojima nije moguće prosipati praznu slamu.
Znaju efendije što je SDP počeo predizbornu na Skenderiji i znaju šta su crveni kmeri prvo srušili da bi napravili današnji izgled Skenderije. Znaju efendije i pričat će Krajišnicima šta su nam najboljim sinovima učinili na čelu sa Titom kad su pobili stotine i stotine naših sinova u Krajini.
Znaju efendije čije je mezareve Ramsko jezero izbacilo i džamije, kada su crveni kmeri pokušali da ukinu Bošnjake i islam. Na bošnjačkoj krvi i historiji se pravilo vještačko jezero.
Znaju efendije šta su crveni kmeri radili Bošnjacima u IB.
Znaju efendije ko je aktivirao stranku 1996. a do tada šutio jer nije bilo bratstva i jedinstva od 1992.-1995.
I znaju efendije dobro šta znače riječi "neće oni nama Tuzlu zaviti u crno" ili "nama su braća oni iz HVO-a i oni iz VRS , a ne oni sa bradama"...
Hodza kako se aktivirao 1996. kada je kod nas gradsko vodstvo u ratu bilo pod Selimom Beslagicem? Pa se odbranilo bolje od vas, ustvari vi se niste nigdje ni odbranili jer su ti bili nesposobni i pricali do zadnjeg dana "nece biti rata" pa ih napadose koalicioni partneri.

Sve to sto nabrajas se radilo i u Srbiji i Hrvatskoj i Srbima i Hrvatima koji su bili fasisti kao i dio Bosnjaka. Svi istu pricu pricate, od zlocinaca u drugom sv.ratu pravite dobrice. Jezera i dvorane su se pravile po citavoj Jugoslaviji, sada se prave samo bogomolje.

Kako su hodze fakultetski obrazovane kada se do 2010 moglo biti sa medresom? Hodze se samo bore za svoje pare i uticaj. Da ih je briga naroda ne bi stajali za neku politicku opciju vec bi realno pricali. Ne bi udarali narod po novcaniku isto.

I ustvari sta mjesas komunisticku partiju sa SDP-om? Ta komunisticka partija je ugasila SDP na 45 godina kao i svaku drugu opciju. SDP je demokratska stranka koja je u BIH egzistirala jos prie 100 godina.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 04 jun 2018, 00:24

zizu1991 je napisao/la:Najedite se vi pune slame onda hodža. Narod gladuje i to je fakt. Nikakvom kontraargumentacijom i pljuvanjem po SDP-u nećeš najesti taj isti narod. Ovdje nije pitanje opozicije, nego je pitanje pozicije i onih koji su nas zavili u crno od rata na ovamo.
Ko je gladan?
1600 000 000 km uplaćeno kladionicama,s druge strane IZ je prikupila 11 000 000 km zekata.
Laže ko god kaže da je gladan.
Kocka je bačena

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2018, 00:26

Predsjednik SDP-a na kongresu Bosnjaka u toku rata jos skuzio Aliju.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 04 jun 2018, 00:32

BelminM23 je napisao/la:Ogadiše mi se sa Šefikom. Ovako su stavili pobjedu pod znak pitanja, sa Sebijom bi bio pun pogodak.

Kako god, ovo je prilika za ostale da četiri godine vladaju. Predsjednik se vraća imenom i prezimenom 2022. godine.

Ovamo u RS kao Bošnjak, stvarno ne znam kako glasati i za koga.

Znam samo da mi se Cvijanović za predsjednicu ne sviđa i Ivanić za člana, a vala ni komšiji iz SDP-a i Salkiću ne dam glas, svakako će Salkić pobijediti.

Ostaje mi haman Govedarica i Dodik, malo SDS malo SNSD. :mrgreen:

Biće šege sa Dodikom, samo se nadam da Bošnjaci opet neće pokleknuti pa za Ivanića glasati.
Cuj ne svidja ti se Cvijanovic a Dodik ok? Kako ti to glasas, po izgledu? :mrgreen:
Dodik je gori od Ivanica u svakom pogledu. Od toga sto je teski radikal na celu stranke pune radikala do toga da tamo gdje njegova stranka vlada ni trava vise ne raste. Nema tu vise ni za mace.
Al dobro, kad opet ovaj kaze svojoj policiji da puca na Sipu jer tuzilastvo ispituje njegov kriminal, mislim da ce se neko kajati zbog svog glasa. Taj vikend je ova drzava bila najblize krvoprolicu od 95-e i samo jer se Milorad prepo zatvora.

Sto se ovog Dzaferovica tice, stvarno moras biti psihijatrijski slucaj da za njega glasas. Covjek je teska ameba. Ovi gradonacelnici Krajine a i A-SDA koja je jaka tamo su dali podrsku Becirovicu tako da bi tamo mogao lako uzeti i to ne za malen broj glasova. A tamo je SDA vazda jaka bila.
Mada kontam da ce Fahraon na kraju to uzeti i gdje si, opet na istom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 jun 2018, 00:48

zizu1991 je napisao/la:Najedite se vi pune slame onda hodža. Narod gladuje i to je fakt. Nikakvom kontraargumentacijom i pljuvanjem po SDP-u nećeš najesti taj isti narod. Ovdje nije pitanje opozicije, nego je pitanje pozicije i onih koji su nas zavili u crno od rata na ovamo.
Nece da prizna da je ovo u zadnjih 20 godina sve bilo raspad. Mi smo u drzavi vecina ali ekonomska manjina kojoj je sudbina samo da ima ponizavajucu buducnost ili da se odseli. Isto tako smo u getu, Bosnjaka u Sarajevu ne interesuje situacija u RS, ovog iz Tuzle ne interesuje situacija u Krajini i td. Zavukli se svi u par gradova. Raspad sistema.
On neki dan govori sta cu u RS, potreban sam u Vogosci. :tokralju:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 04 jun 2018, 00:50

Ko ne glasa za Denisa taj ne misli dobro ovoj državi.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JayCatwright, TefalTava i 12 gostiju.