jel pijes ostalih 11 mjeseci u godiniBelminM23 je napisao/la:Je l' sramota popit?
Jašta je nego, nisam nikad za ove mubarek dana...
Večeras sam spremio sebi listu, lagano prileć, slušalice i romantika.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel pijes ostalih 11 mjeseci u godiniBelminM23 je napisao/la:Je l' sramota popit?
Da im je da se dokopaju pa da pocnu sa svojim prijateljima iz HDZ-a praviti konflikte koji bi rezultirali podjeli Tuzle na dvije opcine gdje bi oni vedrili i oblaciliPenaltiky je napisao/la:Jes lijepo vidjet da je Tuzla trn u oku zelenim
tuzlak1987 je napisao/la:Da im je da se dokopaju pa da pocnu sa svojim prijateljima iz HDZ-a praviti konflikte koji bi rezultirali podjeli Tuzle na dvije opcine gdje bi oni vedrili i oblaciliPenaltiky je napisao/la:Jes lijepo vidjet da je Tuzla trn u oku zelenim
Sinoć na trici frajer od 200 kila navro na milfaru od 250 kila, kontam ko će prije riknuti od njih dvojeSarmelino je napisao/la:Sta imas protiv zabarskih filmovaOsim13 je napisao/la:oni erotski pinkovi su za zatvora štae ba ono
JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.Osim13 je napisao/la:Sinoć na trici frajer od 200 kila navro na milfaru od 250 kila, kontam ko će prije riknuti od njih dvojeSarmelino je napisao/la:Sta imas protiv zabarskih filmovaOsim13 je napisao/la:oni erotski pinkovi su za zatvora štae ba ono
Užas šta nam se sve servira, otkako su Dorcel ukinuli nemaš šta ni pogledatPenaltiky je napisao/la: JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.
Prebaciš tamo Apolonia Lapiedra. Sad prebaciš tamo ona što ti materi na poso sir i kajmak donosiOsim13 je napisao/la:Užas šta nam se sve servira, otkako su Dorcel ukinuli nemaš šta ni pogledatPenaltiky je napisao/la: JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.
Penaltiky je napisao/la:Prebaciš tamo Apolonia Lapiedra. Sad prebaciš tamo ona što ti materi na poso sir i kajmak donosiOsim13 je napisao/la:Užas šta nam se sve servira, otkako su Dorcel ukinuli nemaš šta ni pogledatPenaltiky je napisao/la: JKP Komunalac u koprodukciji sa JP Dom Penzionera.
Nisu loše **** al se jebu ko da ih je Bill Cosby drogiroOsim13 je napisao/la: Obraduješ se jedino kad naletiš na passionHD, kad ne lezi vraže i tamo biraju najgore moguće glumice i scene
Više ne.miki_92 je napisao/la:jel pijes ostalih 11 mjeseci u godiniBelminM23 je napisao/la:Je l' sramota popit?
Sta mi staropramen uradi od stomaka neki dan, ko balonPenaltiky je napisao/la:KrmkaHigh je napisao/la:Imaju li Hrvati ijednog pacifistu?Barbarossa je napisao/la:Hrvati su nacionalna manjina u BiH
Halališ li mu?BelminM23 je napisao/la:Sinan će imati dženazu.
Neće ga moći lajati Bošnjaci kao Azru Kolaković.
Cuj Jelaha. Nema, jesi ti bio na utakmici? Jel preofirno?Vijadukt je napisao/la:Ima li mi sarme medju ovim huliganima iz Jelaha na stadionu Luke
Zamisli kako je meni. Mogu kolko hoću. Džaba. I još mi 25.og daju 750 maraka.Rigoletto je napisao/la:Sta mi staropramen uradi od stomaka neki dan, ko balonPenaltiky je napisao/la: Krmka
Jesam. Nije, igrom ste pojeli Bosnu. Sad druga stvar sto igraci Bosne nisu ni bili na stadionu. Uglavnom mogao je biti jos koji gol u mrezi Bosne. Zao mi svijeta sto je dosao a znao kako ce zavrsiti.Sarmelino je napisao/la:Cuj Jelaha. Nema, jesi ti bio na utakmici? Jel preofirno?Vijadukt je napisao/la:Ima li mi sarme medju ovim huliganima iz Jelaha na stadionu Luke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.