Nema njemu pomoci, davno se odao Ugarima.High je napisao/la:Bog i batina!Sarmelino je napisao/la:Jel ti on najveci mancrush?High je napisao/la:Ne znam kako ću preživjeti Sabahudinovu smrt...
Može li Mađar @Besic saznati sve zablude i simulakrume ustašije u BiH?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Barbarossa
- Kontakt:
Hrvati su nacionalna manjina u BiH
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Imaju li Hrvati ijednog pacifistu?Barbarossa je napisao/la:Hrvati su nacionalna manjina u BiH
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Barbarossa
- Kontakt:
KrmkaHigh je napisao/la:Imaju li Hrvati ijednog pacifistu?Barbarossa je napisao/la:Hrvati su nacionalna manjina u BiH
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ovakvi ne idu u krug privatnikuPenaltiky je napisao/la:štas zino, ko najobrazovaniji ovdje rec nam kolka tije plataVijadukt je napisao/la:

Sopstveni posao je zakon.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Dobra svaka Derdiyok
Fakat i ja sam isto da mi je neko od roda preselio

Fakat i ja sam isto da mi je neko od roda preselio

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bujrum noćas u Minhen na iftar na otvorenom. Tamo nema crvenih kmera pa je dozvoljeno iftariti na otvorenom.
Kocka je bačena
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haman si ti slabo upucen u desavanja, jak iftar na otvorenom u Tuzli. A biti ce crvena jos 1000 godina. To je sve do organizacije. Ili je grad kasaba ili mocan.Hendo je napisao/la:
Bujrum noćas u Minhen na iftar na otvorenom. Tamo nema crvenih kmera pa je dozvoljeno iftariti na otvorenom.
Pozdrav za crvenu Tuzlu.tuzlak1987 je napisao/la: A biti ce crvena jos 1000 godina. To je sve do organizacije. Ili je grad kasaba ili mocan.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Čuvaj se da koji brat ne poludi za volanom kamiona.Hendo je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Selam za crvenu tuzlu u kojoj ima za svako po nesto, prije svega za nas sto nismo pobjegli u njemacku, austriju ...tuzlak1987 je napisao/la:
Haman si ti slabo upucen u desavanja, jak iftar na otvorenom u Tuzli. A biti ce crvena jos 1000 godina. To je sve do organizacije. Ili je grad kasaba ili mocan.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Kmečanje se ne računa u odobravanje. Drugo je to što se mora dozvoliti.tuzlak1987 je napisao/la:Haman si ti slabo upucen u desavanja, jak iftar na otvorenom u Tuzli. A biti ce crvena jos 1000 godina. To je sve do organizacije. Ili je grad kasaba ili mocan.Hendo je napisao/la:
Kocka je bačena
Ko je kmečao? Zašto se ne održavaju u drugim gradovima, ako se MORAJU dozvoliti?Hendo je napisao/la:Kmečanje se ne računa u odobravanje. Drugo je to što se mora dozvoliti.tuzlak1987 je napisao/la:Haman si ti slabo upucen u desavanja, jak iftar na otvorenom u Tuzli. A biti ce crvena jos 1000 godina. To je sve do organizacije. Ili je grad kasaba ili mocan.Hendo je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odobri se svima sve. Veci je problem animozitet jednih prema obiljezavanju stvari koje se vezuju za katolicku i pravoslavnu zajednicu tj. imam utisak da bi neki zabranili da mogu i da se nova godina slavi ali ne mogu. A njima nece niko nikad nista braniti, sve aktivnosti su pohvalne. Ipak treba samo svoj posao gledati, a ne sta drugi rade i dobro svima. Time se ne treba opterecavati vec ako imas svoj program uciniti ga sto kvalitetnijim.Hendo je napisao/la:
Kmečanje se ne računa u odobravanje. Drugo je to što se mora dozvoliti.
Sta imas protiv zabarskih filmovaOsim13 je napisao/la:oni erotski pinkovi su za zatvora štae ba ono

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Slatinash_7 i 121 gost.