NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Evolve » 21 jul 2017, 11:25

Ma, mi smo zjanili kad smo prešli na 4-4-2, a zašto smo prešli, zato što nismo mogli više parirati usredini, nismo mogli zadržat loptu pa je pokušao Sablić sa više igrača na centru da malo poveže i zgusne linije i probat izdržat do kraja. Čim sam vidio da Ćorluka pokazuje Dini 4-4-2 prvo što mi je prošlo kroz glavu, prošlo prvenstvo i sva ona pusta ispadanja zadnje linije kad ide lopta u prostor iza njih... I upravo se to desilo kod prvog gola, copy paste. Sa tri nazad mi smo puno puno sigurniji, i Matić i Bralić znaju sa loptom, znaju iznijet kvalitetno, odigrat kad treba... Al eto, moralo se nešto probat da vratimo kontrolu nad sredinom i to nas je koštalo, uz naravno njihovu kvalitetu... Kažem, momcima se apsolutno nemože ništa reći, željeli su taj prolaz, nije išlo i idemo dalje. Nešto para se zaradilo, atmosfera oko kluba je jako, tj nikad bolja, samo nastaviti u ovakvom ritmu.

Svi na Pecaru u Nedjelju!
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 21 jul 2017, 11:30

Evolve je napisao/la:Ma, mi smo zjanili kad smo prešli na 4-4-2, a zašto smo prešli, zato što nismo mogli više parirati usredini, nismo mogli zadržat loptu pa je pokušao Sablić sa više igrača na centru da malo poveže i zgusne linije i probat izdržat do kraja. Čim sam vidio da Ćorluka pokazuje Dini 4-4-2 prvo što mi je prošlo kroz glavu, prošlo prvenstvo i sva ona pusta ispadanja zadnje linije kad ide lopta u prostor iza njih... I upravo se to desilo kod prvog gola, copy paste. Sa tri nazad mi smo puno puno sigurniji, i Matić i Bralić znaju sa loptom, znaju iznijet kvalitetno, odigrat kad treba... Al eto, moralo se nešto probat da vratimo kontrolu nad sredinom i to nas je koštalo, uz naravno njihovu kvalitetu... Kažem, momcima se apsolutno nemože ništa reći, željeli su taj prolaz, nije išlo i idemo dalje. Nešto para se zaradilo, atmosfera oko kluba je jako, tj nikad bolja, samo nastaviti u ovakvom ritmu.

Apsolutno se slazem :salut:
Samo jedno ime

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 11:33

Rooney88 je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Momci, oni su kvalitetniji, igraju kvalitetniju ligu. :
Izvini ali ja nisam vidio u cemu su to oni bili bolji od Sirokog? Onaj Cristie, ili kako vec, za nijansu odskace I to je to. Siroki jednostavno izgorio u zelji da prodje, ni slucajno nije nadigran.
Kvalitetniji su jer su trkacki puno mocniji,i to se osjetilo posle 60.minute
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 11:34

Evolve je napisao/la:Ma, mi smo zjanili kad smo prešli na 4-4-2, a zašto smo prešli, zato što nismo mogli više parirati usredini, nismo mogli zadržat loptu pa je pokušao Sablić sa više igrača na centru da malo poveže i zgusne linije i probat izdržat do kraja. Čim sam vidio da Ćorluka pokazuje Dini 4-4-2 prvo što mi je prošlo kroz glavu, prošlo prvenstvo i sva ona pusta ispadanja zadnje linije kad ide lopta u prostor iza njih... I upravo se to desilo kod prvog gola, copy paste. Sa tri nazad mi smo puno puno sigurniji, i Matić i Bralić znaju sa loptom, znaju iznijet kvalitetno, odigrat kad treba... Al eto, moralo se nešto probat da vratimo kontrolu nad sredinom i to nas je koštalo, uz naravno njihovu kvalitetu... Kažem, momcima se apsolutno nemože ništa reći, željeli su taj prolaz, nije išlo i idemo dalje. Nešto para se zaradilo, atmosfera oko kluba je jako, tj nikad bolja, samo nastaviti u ovakvom ritmu.

Objasnio
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 11:43

Molim vas da ne odgovarate nista na opcoj temi,nek se saftaju od jada[emoji1]
EKONNP

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 jul 2017, 11:55

Mišić izgleda napustio Cibaliju, gdje je otišao ?
NK Široki Brijeg

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 21 jul 2017, 12:08

Adolfo je napisao/la:govorim objektivno svoje misljenje o klubu a ti sto napadas tako zadrzi za sebe debilu.

a imam li ja pravo na svoje objektivno mišljenje ili samo Vi gospodine.a.koga sam ja napao??
a ovo "debilu"..pod jedan to govori o nečijoj kulturi i obrazovanju.a pod dva...nije teško saznati tko si...pazi se,pazi
Čega će se pazit, oćeš to ga možda ti izdegenečit :urnebes:

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 21 jul 2017, 12:11

Evolve je napisao/la:Mišić izgleda napustio Cibaliju, gdje je otišao ?
Matija Mišić u Vardu Mađarska, Petar Mišić je najavljen u današnjem sastavu protiv Dinama. (neznam na koga si mislio od ove dvojice)
audere est facere!

Pantarei79
Kontakt:

Post Postao/la Pantarei79 » 21 jul 2017, 12:28

Na 442 je prešao da podupla naše bokove. Pa njihova 11ka i 22ka su nam pravili dar-mar cijelo vrijeme.
Ja opet tvrdim da smo popušili jer smo defanzivni igrali zonsku obranu i čuvali prostor, a ostavljali igračima loptom previše i prostora i vremena da najprije da neometano primaju loptu, a onda i da se namjesti kako hoće za dobar pas. I onda je normalno da imaju dobar protok lopte, a trčati su svakako mogli još 90 min da je trebalo. Naš ni jedan nije dočekao loptu a da mu igrač nije bio na leđima :kafa:
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 21 jul 2017, 12:37

skripar96 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Ugrovacaboy je napisao/la:Momci, oni su kvalitetniji, igraju kvalitetniju ligu. :
Izvini ali ja nisam vidio u cemu su to oni bili bolji od Sirokog? Onaj Cristie, ili kako vec, za nijansu odskace I to je to. Siroki jednostavno izgorio u zelji da prodje, ni slucajno nije nadigran.
Kvalitetniji su jer su trkacki puno mocniji,i to se osjetilo posle 60.minute
Prijatelju kad jwdan igrac uzme loptu i prevari dva igraca te gurne loptu u gol sansu. To nije trka vec kvalitet, taj decko igra u Celticu, u njih je na posudbi. To je kvalitet vise o dovoljno da prodju a mi ne prodjemo. Znaci jaka liga puno utakmica u ovakvoj atmosferi. Navike koje imaju te dolazi do nivo samopouzdanja da cekaju i dobiju sansu. To se sinoc pokazalo... BiH nogomet treba jaku ligu. Regularniju ligu gdjw ce igraci imati navike da igraju teske utakmice svi 90' i onda mozeš ocekivat iskorak u Europi. Do tada samo sanjamo i cekamo mrvu srece.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 jul 2017, 12:46

spursman je napisao/la:
Evolve je napisao/la:Mišić izgleda napustio Cibaliju, gdje je otišao ?
Matija Mišić u Vardu Mađarska, Petar Mišić je najavljen u današnjem sastavu protiv Dinama. (neznam na koga si mislio od ove dvojice)
Ah, nisam znao da imaju dvojicu :)
NK Široki Brijeg

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 12:46

Izazivam vas da se ne najezite[emoji4]
EKONNP

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 21 jul 2017, 12:58

skripar96 je napisao/la:
Izazivam vas da se ne najezite[emoji4]
Opaa. :opaopa: :opaopa:
NK Široki Brijeg

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 21 jul 2017, 15:10

Tko god govori da je Joja dobar igrač on nema pojma o nogometu. Eto, da budem brutalno iskren. Moze odigrati dobro 70 minuta ali Ce sve dobro uprskati sa potezima do kraja utakmice. Nije mu se jednom dogodilo kao na Grbavici da igraci prolaze kraj njega kao da ga nema. Kada se sjetim samo kako se zacementirao kada je Stevanović protutnjao kraj njega i asistirao za gol smuci mi se.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 21 jul 2017, 15:37

Ne znam sta reci poslije sinocne utakmice.Pomijesani osjecaji,u isto vrijeme sam bio i tuzan i ponosan na ove momke koji nose plavi dres,ponosan na ovaj grad i klub.
Nema im se sta zamjerit,trudili su se i borili,ali izgleda da su izgorili od prevelike zelje pred ovim fantasticnim navijacima.Nasim momcima je ovo bilo jedno veliko iskustvo,ja vjerujem da ce vec sljedece sezone biti bolje,na greskama se uci.Dostojno su predstavili nas klub u Europi,ja osobno nisam puno ocekivao u Europi ove sezone,ali i vise sam nego zadovoljan.Sto se tice gostiju,jednostavno,Aberdeen je sinoc bio bolji,brzi,kvalitetniji,i nama ostaje samo da im zazelimo srecu protiv Apollona.U nedjelju protiv Slobode,ocekujem tvrdu utakmicu i naravno nasu pobjedu.
Svi na Pecaru!
Igraj Široki ti si najbolji!

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 21 jul 2017, 15:43

Nema veze za poraz bit ce bolje, u nedjelju svi na Pecaru podrzat ekipu do pobjede nad Slobodom..
I da kazem svi oni koji su otisli prije kraja utakmice nek ne dolaze vise.
.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 21 jul 2017, 15:47

mikel48 je napisao/la:Nema veze za poraz bit ce bolje, u nedjelju svi na Pecaru podrzat ekipu do pobjede nad Slobodom..
Njima je dovoljna kazna sto su propustili najljepsi trenutak na citavoj utakmici sinoc.
EKONNP

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 21 jul 2017, 15:49

skripar96 je napisao/la:
mikel48 je napisao/la:Nema veze za poraz bit ce bolje, u nedjelju svi na Pecaru podrzat ekipu do pobjede nad Slobodom..
Njima je dovoljna kazna sto su propustili najljepsi trenutak na citavoj utakmici sinoc.
Ne na utakmicu nego ikad.. bar za mene
.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 21 jul 2017, 16:03

Ekipa kraj kaveza a i ostali, nastavljamo u nedjelju samo da li s juga il istoka? :)

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 21 jul 2017, 16:04

Bolje na istok
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.