Šta je sa Hodžićem? Znam da ima neku povredu, no nigdje ne mogu naći podatak kada se opet vraća treninzima.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige![]()
Šta je sa Hodžićem? Znam da ima neku povredu, no nigdje ne mogu naći podatak kada se opet vraća treninzima.
Greška, šehićMozambik je napisao/la:Kakav Hasagic![]()
Koji Hodzic, nije valjda ovaj mali Armin sto je potpisao za Dinamo?FaraonTM je napisao/la:Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige![]()
Na tog sam ja mislio, a ne znam jel' @Neutral mislio na istog.kobe24 je napisao/la:Koji Hodzic, nije valjda ovaj mali Armin sto je potpisao za Dinamo?FaraonTM je napisao/la:Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige![]()
Jeste povreda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Buric danas ni na klupi u vrlo vaznoj EL utakmici za Lech. Nije valjda opet neka povreda.
+1no rules je napisao/la:Milan Đurić sada mora dobiti poziv , Ibiš i Džeko moraju imati konkurenciju u špicu , vidjeli smo kako je momak dobro igrao za mladu Repku...
- znači "SERIA A"
zizu1991 je napisao/la:Ti isto malo dijete majke mi. Shvatam da si pod emocijama, ali pokušaj se kontrolisat'.
Head je napisao/la:Nema potencijalnih u Sarajevu, aaaa
Nista Cimirota, aaaaaa
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, Maverick, Vaya i 49 gostiju.