FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa jel stoper il bek dobar sad jbg
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
[quote="cikazubo"]Moze li neko ko je bio prisutan na danasnjem treningu kasnije napisati kakav je fkt taj lijevi bek i jel ima jos nekih novih na probi i tako to 
meni se najvise svidio veznjak,mada ja bih ostavio svu trojicu,

meni se najvise svidio veznjak,mada ja bih ostavio svu trojicu,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
hoćel biti kakav video sa treningaIpee je napisao/la:U 12, i igrat će između sebe.
-
- Kontakt:
Bek je dobar. Ostali Brazilci i Latvijac su ispod nivoa nasih omladinaca..Format je napisao/la:Pa jel stoper il bek dobar sad jbg
BUDI ŽELJO !!!
Lijevi bek bi nam bio od koristi mozr i ofanzivno igrati dok za ostale nisam siguran...
Danas sa treninga pa da podjelimm i sa vama koji niste bili u mogucnosti da odete moje mišljnje: prvi brazilac stoper Yuri nista posebno jak u duelu ali to je sve, nekako spor, trom... kada su u pitanju ofsajd zamke katastrofalan na postavljanju zaspao kada je hiros izasao sam pred golmana i asistirao Dženisu, drugi brazilac Klebson isto onako nista bolji od Dine Hasanovica ako ne i losiji mozda trema ili sl ali nije pokazao niti jedan pas niti sta drugo.U odbrani slabo trci nema kondicije za cjeli trening jedan klizeci... tanko latvijac vjerovatnoje je to onaj sto je igrao u vezi taj mladi reprezentativac losiji od brazilca.... treci brazilac lijevi bek Mailsion igrao je takođe za ovu drugu ekipu, nije imao mnogo lopti ali kada primi loptu vidi se da zna, onako lagan brzonog jedan moderan bek... nesto u stilu Memije samo nekako laksi brzi mnogo ofanzivniji i bolji od Mladenovica... Od ostalih opet bih pitao zasto ne igra Diatta momak je danas bio najbolji, znaci svaki put po strani probio kod onog slobodnjaka iz kojeg je hođurda pogodio Uzelcu je u 10 metara pobjegao 5.... Dosta se popravio i kod prijema lopte i stvarno mi nije jasno zasto ne igra... Hiros odličan takođe Hođurda isto tako, postigao prekrasan pogodak iz slobodnog sa 22-23 metra u raslje preko zivog, ceman se nije niti pomjerio... ostali onako... I naravno Thiago OK par puta pojedine napravio smjesnim... Eto to je moje misljene naravno a mozda je neko i drugacije primjetio...
-
- Kontakt:
Isto smo vidjeli utakmicu.. Meni je danasnji trening objasnio i sto Uzelac ne igra.. Previse je nonsalantan i neodgovoran u igri.. Pogrijesio je bar 5-6 puta danas.. Mene je i mali Alihodzic pozitivno iznenadio na lijevom beku, pogotovo sto se ofanzive tice.. Par puta je dobro probio..IvicaOsim je napisao/la:Danas sa treninga pa da podjelimm i sa vama koji niste bili u mogucnosti da odete moje mišljnje: prvi brazilac stoper Yuri nista posebno jak u duelu ali to je sve, nekako spor, trom... kada su u pitanju ofsajd zamke katastrofalan na postavljanju zaspao kada je hiros izasao sam pred golmana i asistirao Dženisu, drugi brazilac Klebson isto onako nista bolji od Dine Hasanovica ako ne i losiji mozda trema ili sl ali nije pokazao niti jedan pas niti sta drugo.U odbrani slabo trci nema kondicije za cjeli trening jedan klizeci... tanko latvijac vjerovatnoje je to onaj sto je igrao u vezi taj mladi reprezentativac losiji od brazilca.... treci brazilac lijevi bek Mailsion igrao je takođe za ovu drugu ekipu, nije imao mnogo lopti ali kada primi loptu vidi se da zna, onako lagan brzonog jedan moderan bek... nesto u stilu Memije samo nekako laksi brzi mnogo ofanzivniji i bolji od Mladenovica... Od ostalih opet bih pitao zasto ne igra Diatta momak je danas bio najbolji, znaci svaki put po strani probio kod onog slobodnjaka iz kojeg je hođurda pogodio Uzelcu je u 10 metara pobjegao 5.... Dosta se popravio i kod prijema lopte i stvarno mi nije jasno zasto ne igra... Hiros odličan takođe Hođurda isto tako, postigao prekrasan pogodak iz slobodnog sa 22-23 metra u raslje preko zivog, ceman se nije niti pomjerio... ostali onako... I naravno Thiago OK par puta pojedine napravio smjesnim... Eto to je moje misljene naravno a mozda je neko i drugacije primjetio...
BUDI ŽELJO !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
Čim Uzelac ne igra kod 3 trenera tu nešto ne štima kod njega ,Hadzijalagic je napisao/la:Isto smo vidjeli utakmicu.. Meni je danasnji trening objasnio i sto Uzelac ne igra.. Previse je nonsalantan i neodgovoran u igri.. Pogrijesio je bar 5-6 puta danas.. Mene je i mali Alihodzic pozitivno iznenadio na lijevom beku, pogotovo sto se ofanzive tice.. Par puta je dobro probio..IvicaOsim je napisao/la:Danas sa treninga pa da podjelimm i sa vama koji niste bili u mogucnosti da odete moje mišljnje: prvi brazilac stoper Yuri nista posebno jak u duelu ali to je sve, nekako spor, trom... kada su u pitanju ofsajd zamke katastrofalan na postavljanju zaspao kada je hiros izasao sam pred golmana i asistirao Dženisu, drugi brazilac Klebson isto onako nista bolji od Dine Hasanovica ako ne i losiji mozda trema ili sl ali nije pokazao niti jedan pas niti sta drugo.U odbrani slabo trci nema kondicije za cjeli trening jedan klizeci... tanko latvijac vjerovatnoje je to onaj sto je igrao u vezi taj mladi reprezentativac losiji od brazilca.... treci brazilac lijevi bek Mailsion igrao je takođe za ovu drugu ekipu, nije imao mnogo lopti ali kada primi loptu vidi se da zna, onako lagan brzonog jedan moderan bek... nesto u stilu Memije samo nekako laksi brzi mnogo ofanzivniji i bolji od Mladenovica... Od ostalih opet bih pitao zasto ne igra Diatta momak je danas bio najbolji, znaci svaki put po strani probio kod onog slobodnjaka iz kojeg je hođurda pogodio Uzelcu je u 10 metara pobjegao 5.... Dosta se popravio i kod prijema lopte i stvarno mi nije jasno zasto ne igra... Hiros odličan takođe Hođurda isto tako, postigao prekrasan pogodak iz slobodnog sa 22-23 metra u raslje preko zivog, ceman se nije niti pomjerio... ostali onako... I naravno Thiago OK par puta pojedine napravio smjesnim... Eto to je moje misljene naravno a mozda je neko i drugacije primjetio...

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kakvi su bili Dino, Šehić i Hiroš? Ako je Joco igrao je li ga barem ovdje zabio? 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Hiros,Diatta,Hodza odlicni.
Kokot,Blagojevic,Jasmin i Dado nisu trenirali, trcali okolo...
Joce i Djelme nije bilo nikako.
Kokot,Blagojevic,Jasmin i Dado nisu trenirali, trcali okolo...
Joce i Djelme nije bilo nikako.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
po meni Diatta jos uvijek nije dobio priliku da se dokaze
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
znači od trojice brazilaca taj jedan bi mogao ostati,šta igra taj latvijac
I ja sam ga upratio...izgleda nekako nafuran mozda grijesim al mi se cini tako...sto se joce tice no comment...ultrassa1921 je napisao/la:Bas sam neki dan vidio u teretani Nedu Turkovica,sprema se lagano i skontam bolje i on nego Joco
- milanribar
- Kontakt:
Kako je Hidic odigrao, mogao bi on uletit da igra?
mogao bi ti mamici uletitmilanribar je napisao/la:Kako je Hidic odigrao, mogao bi on uletit da igra?
Ma kakav Nedo i nafuranost... Momak je 1/1, prava rajatmtmtmtm je napisao/la:I ja sam ga upratio...izgleda nekako nafuran mozda grijesim al mi se cini tako...sto se joce tice no comment...ultrassa1921 je napisao/la:Bas sam neki dan vidio u teretani Nedu Turkovica,sprema se lagano i skontam bolje i on nego Joco

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Plavi međusobno odmjerili snage, četiri fudbalera na probi
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-medusobno ... obi/17465/
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-medusobno ... obi/17465/
Vidim Hiroš 2 asistencije, bravo mali 

Ukoliko potpisemo mailsona ja bih bio zadovoljan sa prelaznim rokom uz dolazak stanica i jednog napadaca, uglavnom to je to sto se tice latinoameričkih igrača za ovu godinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.