FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nema potrebe da pisem znaju svi osim tebe. Nisi neko ko je karakter pa nema ni smisla da se neko osloni na tvoje obecanje vratices kao 100 puta do sada s drugim nickom. A sto se tice igraca tu je stigao je mladi reprezentativac svoje zemlje stanardan u klubu koji je prvak eto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nećeš pod tim nikom,pod drugim hoćešmilanribar je napisao/la:Napisi javno ime i prezime tog igraca i ako taj igrac dode u Zelju, ja sad pred svima obecavam da nikad vise necu na ovom forumu napisati slovo!pile87 je napisao/la:Ima drug mladi reprezentativac jedne zemlje.zeka_tm87 je napisao/la:zna li se osim brazilaca ima li jos kakvih igraca na probi i da li koji od brazilaca ostaje???
- milanribar
- Kontakt:
Pokazao si da si obicni ublehas koji prodaje vazduh. Blage ti veze nemas!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Al eto ti imas veze. Pises kako se krade ja te pitam kad optuzujes i znas kako se krade de da vidimo ko krade i koliko je ukraomilanribar je napisao/la:Pokazao si da si obicni ublehas koji prodaje vazduh. Blage ti veze nemas!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
molio bih da ne citirate ovog njanjavca ribara jer mu tako dajete povod za pisanje trebaga staviti na ignor listu i ljepota ne nerviras se i nevidis sta pise smrdi na lavorce na kilometar
51%--------49%
Lijevo krilo, ljevak...ceze je napisao/la:Šta ono igra on?Minjore je napisao/la:Ja bih volio Ajkunica vidjet u prvom timu...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- invincible1921
- Kontakt:
lisander je napisao/la:Naša najveća pojačanja su nasi Omladinci, to zapamtite

=\_1921_/=
- ultrassa1921
- Kontakt:
Bas sam neki dan vidio u teretani Nedu Turkovica,sprema se lagano i skontam bolje i on nego Joco 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Manijaci Zeljini
Ja sam i zaboravio da postoji. Dobro je se sjetio
U koliko je danas trening ako moze neko jer sam slobodan pa mislio da odletim...da vidim malo tuu sambu brazilsku:)
-
- Kontakt:
Svi sve znaju a kad pitas za termin treninga niko da odgovori..IvicaOsim je napisao/la:U koliko je danas trening ako moze neko jer sam slobodan pa mislio da odletim...da vidim malo tuu sambu brazilsku:)
BUDI ŽELJO !!!
U 12 je trening
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
Hadzijalagic je napisao/la:Svi sve znaju a kad pitas za termin treninga niko da odgovori..IvicaOsim je napisao/la:U koliko je danas trening ako moze neko jer sam slobodan pa mislio da odletim...da vidim malo tuu sambu brazilsku:)
mislim u 12,odoh lagano
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
U 12, i igrat će između sebe.
-
- Kontakt:
Zukanović, Cocalić, Višća, Džeko 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
A da se vratis koju stranicu nazad vidio bi i termin treninga.Pile je napisao ranije.Hadzijalagic je napisao/la:Svi sve znaju a kad pitas za termin treninga niko da odgovori..IvicaOsim je napisao/la:U koliko je danas trening ako moze neko jer sam slobodan pa mislio da odletim...da vidim malo tuu sambu brazilsku:)
Moze li neko ko je bio prisutan na danasnjem treningu kasnije napisati kakav je fkt taj lijevi bek i jel ima jos nekih novih na probi i tako to 

Evo mene live na trening-ytakmici.
Za mene ovaj sto igra stopera najjaci
Od starijih Hodzurda fakat iznad onoga sto je vecina ocekivala i pljuvala po momku bez razloga.
Nesto kontam odbrana nam je definitivno najjaci dio tima
i da, pohvala za ovu gospodju sto kupi smece...ipak se radi nesto, koliko, toliko...
VTZ
Za mene ovaj sto igra stopera najjaci

Od starijih Hodzurda fakat iznad onoga sto je vecina ocekivala i pljuvala po momku bez razloga.
Nesto kontam odbrana nam je definitivno najjaci dio tima
i da, pohvala za ovu gospodju sto kupi smece...ipak se radi nesto, koliko, toliko...
VTZ
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Da dopunim samo, zoka, jovan i jasmin samo trckaraju oko terena, u igraju...dado ni to
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.