Dobra evo odo spavatiDerdiyok je napisao/la: Legendo, kakva je situacija
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakve mi imbecile imamo u svojim taborimaMarsal je napisao/la:Prest'o sam pušit, treći dan kako nisam zapalio.
Hoće l' se ko pobit?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Marsal
- Kontakt:
Daj tog Solinasa pa il' nek me zakolje na kućnom pragu il' nek ja njega ogasulimPenaltiky je napisao/la: Kakve mi imbecile imamo u svojim taborima

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I on u Beču a ja ovdje za 750Marsal je napisao/la:Daj tog Solinasa pa il' nek me zakolje na kućnom pragu il' nek ja njega ogasulimPenaltiky je napisao/la: Kakve mi imbecile imamo u svojim taborima

Donald, Elon, Kanye, Felix

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sanjo sam ti sinoć grad, i jednu djevojku kojoj se ne sjećam imenaSarmelino je napisao/la:Donald, Elon, Kanye, Felix![]()

Sarmelino je napisao/la:Donald, Elon, Kanye, Felix![]()

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da vidis sinoc seljakluka, ima neki obicaj dodju neki standovi za 15. noc Ramazana. Svi sa brda sisli i u stiklama nabadaju po staroj carsijiPenaltiky je napisao/la:Sanjo sam ti sinoć grad, i jednu djevojku kojoj se ne sjećam imenaSarmelino je napisao/la:Donald, Elon, Kanye, Felix![]()

2018.Kawhi je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Donald, Elon, Kanye, Felix![]()

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
pa dobro, Bosna, država gdje komemoracija žrtvama genocida služi za prodaju janjetine pojedincimaSarmelino je napisao/la:Da vidis sinoc seljakluka, ima neki obicaj dodju neki standovi za 15. noc Ramazana. Svi sa brda sisli i u stiklama nabadaju po staroj carsijiPenaltiky je napisao/la:Sanjo sam ti sinoć grad, i jednu djevojku kojoj se ne sjećam imenaSarmelino je napisao/la:Donald, Elon, Kanye, Felix![]()
u:
Apsolutno se slažem, ali problem je što većina vjernika ne bi to odobrila...Penaltiky je napisao/la:Sve vjerske zajednice oporezovat ko firme, ko što i jesu
Nije niko pito ni kladioničare ni pivopije ni pušače kad su poreze i akcize uvodilitmirko3 je napisao/la:Apsolutno se slažem, ali problem je što većina vjernika ne bi to odobrila...Penaltiky je napisao/la:Sve vjerske zajednice oporezovat ko firme, ko što i jesu
Sefika?Penaltiky je napisao/la:Sanjo sam ti sinoć grad, i jednu djevojku kojoj se ne sjećam imenaSarmelino je napisao/la:Donald, Elon, Kanye, Felix![]()

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Za 27. noć vašar. 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
BelminM23 je napisao/la:Za 27. noć vašar.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vjetar piri
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
10 svjetskih gradova s najboljim prosječnim plaćama, čak 4 američka na toj list.