Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a hocemo Rovcanina ,jesi ti za ??? ako se Edis slaze naravno ??? sta mislis o Mujkanovicu ??? hahah veze ti nemas buraz ,prati hokejzaboljisportuBiH je napisao/la:Šta sad ne valja ni Mahir Karić, a kukali ste ovdje kako Odi nije doveden taj isti Mahir Karić. Damira Osmankovića ako je ko gledao tri puta ukupno u zadnje tri godine od vas pljunite me usta. Ako ga Edis treba slažem se.
Prvo nemoj se tako meni obraćati. Drugo ova naša liga je u pet deka i svaki igrač može biti od koristi ako ti treba zbog nekih specifičnih zadataka, sposobnosti i sl. Ne trebam ja ni imati pojma. Rekao sam Edis ako ga traži.delinjo je napisao/la:a hocemo Rovcanina ,jesi ti za ??? ako se Edis slaze naravno ??? sta mislis o Mujkanovicu ??? hahah veze ti nemas buraz ,prati hokejzaboljisportuBiH je napisao/la:Šta sad ne valja ni Mahir Karić, a kukali ste ovdje kako Odi nije doveden taj isti Mahir Karić. Damira Osmankovića ako je ko gledao tri puta ukupno u zadnje tri godine od vas pljunite me usta. Ako ga Edis treba slažem se.
igracina zavrsila karijeru u rudar prijedoruChWilla je napisao/la:rovčanin je mogao i trebao postati igračina, mrsko mu bilo.
usprkos tome svejedno je dobijao značajne minute i 2009./10. kad smo uzeli titulu.
Dobro delinjo kad si toliko pametan,daj navedi ti igrače koji će biti pojačanje u bilo kojem smislu,ako ne znaš ne lupetaj više.delinjo je napisao/la:igracina zavrsila karijeru u rudar prijedoruChWilla je napisao/la:rovčanin je mogao i trebao postati igračina, mrsko mu bilo.
usprkos tome svejedno je dobijao značajne minute i 2009./10. kad smo uzeli titulu.![]()
...pa samo je kod nas moguce da su sadikovici igracine,mali Amir je Pirlo kako ga opisase i novinari cak ...sve je to daleko od istine,mi samo imamo talenat brate i nista vise,igraci iz ove lige se ne smiju zvati profesionalcima prvo to treba zabraniti,neki koji uspiju otici vani spase sebi karijeru...ovo ostalo ...
Dobar je ovaj, kao Hodzurda. Taman da se borimo za opstanak. Sljedeci Kajkut, pa dolazi Culum 50%..arelinho je napisao/la:Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
Pa treba 1 Livaja i lijevoj strani.arelinho je napisao/la:Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
Gator je napisao/la:Pa treba 1 Livaja i lijevoj strani.arelinho je napisao/la:Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
To je to.Gator je napisao/la:Pa treba 1 Livaja i lijevoj strani.arelinho je napisao/la:Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
Od kud opet taj zohar u SD?Hadzijalagic je napisao/la:S onim Brazilcem sto igra beka odmah potpisati na 100 godina.. Super igrac, brz, ljevak sa super centarsutom.. Ova ostala dvojica novih Brazilaca tarabe, bar su na mene takav dojam ostavili.. Dino Hasanovic je za ovog Brazilca sto igra zadnjeg veznog Najgolan.. Stoper, onako, mislim da nam nije ni potreban jer ih imamo dovoljno a po onom sto sam ja vidio i Uzelac i Hodzurda su bolji od njega a vjerovatno i Osmankovic.. Dijata igrao spica danas i na mene ostavio dobar dojam na toj poziciji, tako da bi ga mozda trebali i tu probati u nekim tekmama.. Joco se nesto povrijedio.. Kokot, Blagojevic, Dado, Memija i Bogdanovic odvojeno trenirali.. Djelmic nije ni trenirao..
Siljak je sastancio sa onim likovima iz SD-a i volio bih da nam neko od upucenijih kaze o cemu su razgovarali.. Violina je bio u delegaciji SD-a i imao je osmijeh od uha do uha, sto je meni naku suhvu svezalo..
Ekipa vizuelno ludo izgleda sa petoricom tamnoputih
Violina gori od SDA, nema gdje se nije uvukaothemaniaks je napisao/la:Od kud opet taj zohar u SD?Hadzijalagic je napisao/la:S onim Brazilcem sto igra beka odmah potpisati na 100 godina.. Super igrac, brz, ljevak sa super centarsutom.. Ova ostala dvojica novih Brazilaca tarabe, bar su na mene takav dojam ostavili.. Dino Hasanovic je za ovog Brazilca sto igra zadnjeg veznog Najgolan.. Stoper, onako, mislim da nam nije ni potreban jer ih imamo dovoljno a po onom sto sam ja vidio i Uzelac i Hodzurda su bolji od njega a vjerovatno i Osmankovic.. Dijata igrao spica danas i na mene ostavio dobar dojam na toj poziciji, tako da bi ga mozda trebali i tu probati u nekim tekmama.. Joco se nesto povrijedio.. Kokot, Blagojevic, Dado, Memija i Bogdanovic odvojeno trenirali.. Djelmic nije ni trenirao..
Siljak je sastancio sa onim likovima iz SD-a i volio bih da nam neko od upucenijih kaze o cemu su razgovarali.. Violina je bio u delegaciji SD-a i imao je osmijeh od uha do uha, sto je meni naku suhvu svezalo..
Ekipa vizuelno ludo izgleda sa petoricom tamnoputih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.