FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2015, 11:32

hocemo Redzepija !!!!!!!!!!! :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 nov 2015, 11:33

Šta sad ne valja ni Mahir Karić, a kukali ste ovdje kako Odi nije doveden taj isti Mahir Karić. Damira Osmankovića ako je ko gledao tri puta ukupno u zadnje tri godine od vas pljunite me usta. Ako ga Edis treba slažem se.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 nov 2015, 11:36

doduše imaju dva mahira karića... :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2015, 11:36

zaboljisportuBiH je napisao/la:Šta sad ne valja ni Mahir Karić, a kukali ste ovdje kako Odi nije doveden taj isti Mahir Karić. Damira Osmankovića ako je ko gledao tri puta ukupno u zadnje tri godine od vas pljunite me usta. Ako ga Edis treba slažem se.
a hocemo Rovcanina ,jesi ti za ??? ako se Edis slaze naravno ??? sta mislis o Mujkanovicu ??? hahah veze ti nemas buraz ,prati hokej :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 nov 2015, 11:39

rovčanin je mogao i trebao postati igračina, mrsko mu bilo.

usprkos tome svejedno je dobijao značajne minute i 2009./10. kad smo uzeli titulu.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 nov 2015, 11:42

delinjo je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Šta sad ne valja ni Mahir Karić, a kukali ste ovdje kako Odi nije doveden taj isti Mahir Karić. Damira Osmankovića ako je ko gledao tri puta ukupno u zadnje tri godine od vas pljunite me usta. Ako ga Edis treba slažem se.
a hocemo Rovcanina ,jesi ti za ??? ako se Edis slaze naravno ??? sta mislis o Mujkanovicu ??? hahah veze ti nemas buraz ,prati hokej :)
Prvo nemoj se tako meni obraćati. Drugo ova naša liga je u pet deka i svaki igrač može biti od koristi ako ti treba zbog nekih specifičnih zadataka, sposobnosti i sl. Ne trebam ja ni imati pojma. Rekao sam Edis ako ga traži.
@chwilla zna se koji se Mahir Karić može vratiti. Onaj drugi nije bio kod nas koliko se sjećam. Govorila su raja i za Đelmića koji će nam .... on. Amar ga nije htio nekad, šta će sad itd, a sad će je.... sve upravi ako on ne ostane bez obzira što ne znaju koliko je tražio i što mu možda ni oni nebi dali te pare kad bi znali koliko je tražio.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 13 nov 2015, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 13 nov 2015, 11:44

ChWilla je napisao/la:rovčanin je mogao i trebao postati igračina, mrsko mu bilo.

usprkos tome svejedno je dobijao značajne minute i 2009./10. kad smo uzeli titulu.
igracina zavrsila karijeru u rudar prijedoru :D :D ...pa samo je kod nas moguce da su sadikovici igracine,mali Amir je Pirlo kako ga opisase i novinari cak ...sve je to daleko od istine,mi samo imamo talenat brate i nista vise,igraci iz ove lige se ne smiju zvati profesionalcima prvo to treba zabraniti,neki koji uspiju otici vani spase sebi karijeru...ovo ostalo ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 nov 2015, 11:45

jel ti umiješ čitati, znaš li šta znači "mogao postati", u prošlom vremenu?

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 13 nov 2015, 11:46

delinjo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:rovčanin je mogao i trebao postati igračina, mrsko mu bilo.

igracina zavrsila karijeru u rudar prijedoru :D :D ...pa samo je kod nas moguce da su sadikovici igracine,mali Amir je Pirlo kako ga opisase i novinari cak ...sve je to daleko od istine,mi samo imamo talenat brate i nista vise,igraci iz ove lige se ne smiju zvati profesionalcima prvo to treba zabraniti,neki koji uspiju otici vani spase sebi karijeru...ovo ostalo ...
Dobro delinjo kad si toliko pametan,daj navedi ti igrače koji će biti pojačanje u bilo kojem smislu,ako ne znaš ne lupetaj više. :facepalm: :damn:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 13 nov 2015, 11:47

Jbg objektivna sarajevska publika reče svašta i za Hodžurdu pa pojedoše go*vna :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 13 nov 2015, 11:50

nek dovede covjek koga hoce ,ali onda on odgovara ne ja ne vi ne neko drugi onda on mora biti odgovoran za rezultat nadam se da je svjestan (mulalic)....i kada klub objavi na zvanicnoj da je neko dosao onda komentirajte,,

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 13 nov 2015, 11:51

arelinho je napisao/la:Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
Dobar je ovaj, kao Hodzurda. Taman da se borimo za opstanak. Sljedeci Kajkut, pa dolazi Culum 50%..

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 13 nov 2015, 11:51

arelinho je napisao/la:Eh to je taj Osmankovic sto sam govorio nedo Bog da na dodje. Izgleda da smo bas propali cim on dolazi da igra. Katastrofa!!
Pa treba 1 Livaja i lijevoj strani.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 13 nov 2015, 11:52

Gator je napisao/la:
:lol:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 nov 2015, 11:55

Gator je napisao/la:
To je to. :tokralju: :tokralju:

Da je makar u rangu Livaje onda bi to bilo sasvim uredu,ali nazalost nije. :cry: :cry: :cry: :cry:

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 13 nov 2015, 12:00

a to 100% dolazi pa toliko o njemu ako dode znaci da ga je neko trazi pa neka taj onda odgovara ako se pokaze pogreskom...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 13 nov 2015, 12:23

Sta bi sa onim Latinosima..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 13 nov 2015, 12:23

S onim Brazilcem sto igra beka odmah potpisati na 100 godina.. Super igrac, brz, ljevak sa super centarsutom.. Ova ostala dvojica novih Brazilaca tarabe, bar su na mene takav dojam ostavili.. Dino Hasanovic je za ovog Brazilca sto igra zadnjeg veznog Najgolan.. Stoper, onako, mislim da nam nije ni potreban jer ih imamo dovoljno a po onom sto sam ja vidio i Uzelac i Hodzurda su bolji od njega a vjerovatno i Osmankovic.. Dijata igrao spica danas i na mene ostavio dobar dojam na toj poziciji, tako da bi ga mozda trebali i tu probati u nekim tekmama.. Joco se nesto povrijedio.. Kokot, Blagojevic, Dado, Memija i Bogdanovic odvojeno trenirali.. Djelmic nije ni trenirao..

Siljak je sastancio sa onim likovima iz SD-a i volio bih da nam neko od upucenijih kaze o cemu su razgovarali.. Violina je bio u delegaciji SD-a i imao je osmijeh od uha do uha, sto je meni naku suhvu svezalo..

Ekipa vizuelno ludo izgleda sa petoricom tamnoputih :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 13 nov 2015, 12:26

Hadzijalagic je napisao/la:S onim Brazilcem sto igra beka odmah potpisati na 100 godina.. Super igrac, brz, ljevak sa super centarsutom.. Ova ostala dvojica novih Brazilaca tarabe, bar su na mene takav dojam ostavili.. Dino Hasanovic je za ovog Brazilca sto igra zadnjeg veznog Najgolan.. Stoper, onako, mislim da nam nije ni potreban jer ih imamo dovoljno a po onom sto sam ja vidio i Uzelac i Hodzurda su bolji od njega a vjerovatno i Osmankovic.. Dijata igrao spica danas i na mene ostavio dobar dojam na toj poziciji, tako da bi ga mozda trebali i tu probati u nekim tekmama.. Joco se nesto povrijedio.. Kokot, Blagojevic, Dado, Memija i Bogdanovic odvojeno trenirali.. Djelmic nije ni trenirao..

Siljak je sastancio sa onim likovima iz SD-a i volio bih da nam neko od upucenijih kaze o cemu su razgovarali.. Violina je bio u delegaciji SD-a i imao je osmijeh od uha do uha, sto je meni naku suhvu svezalo..

Od kud opet taj zohar u SD?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 13 nov 2015, 12:27

themaniaks je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:S onim Brazilcem sto igra beka odmah potpisati na 100 godina.. Super igrac, brz, ljevak sa super centarsutom.. Ova ostala dvojica novih Brazilaca tarabe, bar su na mene takav dojam ostavili.. Dino Hasanovic je za ovog Brazilca sto igra zadnjeg veznog Najgolan.. Stoper, onako, mislim da nam nije ni potreban jer ih imamo dovoljno a po onom sto sam ja vidio i Uzelac i Hodzurda su bolji od njega a vjerovatno i Osmankovic.. Dijata igrao spica danas i na mene ostavio dobar dojam na toj poziciji, tako da bi ga mozda trebali i tu probati u nekim tekmama.. Joco se nesto povrijedio.. Kokot, Blagojevic, Dado, Memija i Bogdanovic odvojeno trenirali.. Djelmic nije ni trenirao..

Od kud opet taj zohar u SD?
Violina gori od SDA, nema gdje se nije uvukao :mrgreen: Vazda ista trenerka i jakna kao da i ne ide kuci..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.