Mladost je istjerana jer su bili zdrava sredina, Musija roko pare a nisu htjeli skidat gace, njima nisu htjeli prihvatiti Bilino kao nije Celik dao sta li. I to ti govori nekako vise o nama nego o njima, o njima znamo sta nam zele i misle, al se o sebi zabaviti treba. Mada nije nuzno samo nasim timovima, ona braca sto su gurala Krupu su im se isto nisu naguzili pa kao neuslovan teren, a Borac ne da u Banjaluci…mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:19Tako je sve ako ne pratis nasu ligu. Mladost je izbacena zbog reflektora,Sloga godinama iste nema, bas zanimljivo sve nasi klubovi suspendovani tereni? Ostre k na nasim timovima i to je to. Neka je kod Rsdnika,Rudara i Sloge uslovno ili u BL gdje je teren odron pomocni mislimHordas1990 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:15Ne lupajte gluposti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 14:03
Vazno da je Prijedor uslovan ili Otoka ili Bijeljina iki Doboj u 17 sati na 50 stepeni.
Suspendovan je i pomocni Slobode. Bio je suspendovan i pomocni Veleza, ali su korigovali pa im je ukinuta suspenzija.
Sta mislite zasto nas prvi tim treinira na Kosevu? Nije jer im je neko zabranio niti moze, trenirali su i ranije jer je podloga u Butmiru otisla u neku stvar.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da nije možda i on propao iz nekog nenormalnog, samo nama, svojstvenog razloga ?
Are you not entertained ?!
400 gostiju na temi, neće imati šanse u nedjelju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
U crno ce tebe @fera zaviti...Samozdravlje je napisao/la: ↑19 avg 2025, 17:08Da nemas moc rekao bih ti da si provokator, ovako ne smijem.
@fera, nije sarkazam, nego duhovito. Beganovic je top igrac za ovu ligu, ali imamo masinu na tom mjestu. Nek Began igra
stopera, mislim da je igrao par puta. Pa mogu se i u toku utakmice po potrebi mjenjati, dobiju upute od Husrefa i sve 5.
Ja sto znam cimi je zavrsen, a htjeo po sto po to u sarajevo zbog privatnih razloga najvise, tako sam cuo
- nedimmmm1337
- Kontakt:
EVO CIMIROTA EVO LUDILA
Objavili su upravo
Objavili su upravo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- belosevic23
- Kontakt:
Cimii
Mislim da nismo nikad poimenicno jacu ekipu imali..kako ce biti igracki to cemo vidjet
Mislim da nismo nikad poimenicno jacu ekipu imali..kako ce biti igracki to cemo vidjet
HOĆEMO TITULU NA KOŠEVU!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
S E X 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
ZVIZZZZ
- napoleon72
- Kontakt:
Jatta Cimirot Elezi Mamas Krdzalić Djordjevic Ljajic
svi konkurisu na 3 pozicije u sredini
Igraj Husrefe 2-7-1 ko Motta na pocetku trenerske karijere. Zgusni vezu i nek gori sve
svi konkurisu na 3 pozicije u sredini
Igraj Husrefe 2-7-1 ko Motta na pocetku trenerske karijere. Zgusni vezu i nek gori sve

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Gdje li su oni sto su smijali kad sam najavio Gojkeca...????

-
- Kontakt:
Sad ako je ne uzmemo nikad ali nikad necemo.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Imena imamo još nam fali ekipa.
-
- Kontakt:
Realno ova ekipa je beton, ako nam dopuste da igramo sve ćemo pocepati. Vamos Rajvosa
.

Trenutno korisnika/ca: keli, perodeformero i 30 gostiju.