Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Ja ne velicam Mirvica. Uvijek sam ga kritikovao. Prvenstveno zbog neulaganja u prvi tim i posljedicno nedostatka rezultata. Zadnje vrijeme ,mi se cini da je malo pojacao ulaganje,pa sam smanjio i kritiku.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Šta mi imamo u njegovoj 4 godisnjoj eri? Ostali na početku bez Evrope, maks domet u ligi 3 mjesto i osvojen kup prosle godine.
Al opet ga neki veličate kao sto ste i Zekica pa nam on lijepo vrati sa ispalom.
Antikloc je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:43Ja ne velicam Mirvica. Uvijek sam ga kritikovao. Prvenstveno zbog neulaganja u prvi tim i posljedicno nedostatka rezultata. Zadnje vrijeme ,mi se cini da je malo pojacao ulaganje,pa sam smanjio i kritiku.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Šta mi imamo u njegovoj 4 godisnjoj eri? Ostali na početku bez Evrope, maks domet u ligi 3 mjesto i osvojen kup prosle godine.
Al opet ga neki veličate kao sto ste i Zekica pa nam on lijepo vrati sa ispalom.
Ali jedno je kritikovati Mirvica a drugo je prosipati suplju da ces vlasnika istjerati iz njegovog vlasnistva.
To su zadnje uspjeli komunisti,1945e![]()
Za početak, moraš da shvatiš da niko ovdje ne veliča Mirvića, nego samo razmišlja racionalno i zdravorazumski. Dok god se ne pojavi ozbiljan, zaintersovan i odlučan investitor, koji bi klub digao na veći, evropski nivo i koji je spreman uložiti ozbiljan novac, tjeranje Mirvića je ravno samouništenju.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
On ne ulaže u Sarajevo to vidimo po infrastrukturi,to ga apsolutno ne interesuje.Lavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Nije provokacija, nego se pitanje namece samo po sebi. Koga, postaviti umjesto njih ? Imas li neke osobe, za koje mozesLavcina je napisao/la: ↑19 avg 2025, 16:30Problem je, da sa ovim milionima sto ih je Mirvic ulozio, bi neko drugi okružen sa strucnim ljudima i znanjem uspio i sa pola manje para.
Da nemas moc rekao bih ti da si provokator, ovako ne smijem.Vanja8 je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:57fera je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:51Sarkazam, Beganovic je produzio ugovor.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 avg 2025, 23:17
Beganovic je 1/3 najbolja beka u ligi, ali doveli smo masinu na toj poziciji, bar kroz njegovu karijeru u dobrom Dinamu.
Sta Ti znaci napustio klub ? Transfer ili...?? Hvala,ma koliko pozitivno bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li prosao ljekarski kod nasih hecima
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.