Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la calcio » 27 sep 2011, 23:36

NEZALAGANJE je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Tevkan zavrsio sa Citijem. Pametan.
Da hoce i Edin sto prije otici, nema njemu srece u ovoj cirkus ekipi.
Gdje ce Dzeko? U Wolfsburg?
U Engleskoj mislim da nikom ne treba napadac, u Italiji mozda u Inter, Spaniju moze zaboraviti, makar ove vece klubove...
Znaci Inter ili Wolfsburg...

ili da ostane u Citiju i bori se za titulu.
daj bolan covjece nemoj biti smijesan i ne minimiziraj....svaka ekipa uvijek treba kvalitetnog igraca,ako je moguce relativno lako doci do njega,sto bi bio slucaj,ako bi se odlucilo na taj korak...
Nista ja ne minimiziram. Ne padaju nikome pare sa neba. Hajde reci neki klub koji mislis da bi bio zainteresovan za njega u zimskom prelaznom roku. Racunaj da mu je cijena oko 30 miliona funti.
Vecina klubova koja ima te pare je vec pokrivena na poziciji napadaca.
Samo kazem da mi je smijesno ovo sto neki govore "idi Dzeko iz smijesnog citija"...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 sep 2011, 23:36

U 12 će Tevez da gostuje valjda u emisiji ili tako nekako, da lično objasni šta se desilo. Valjda uspiju prevodioca naći :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2011, 23:38

roy_makaay je napisao/la:slika

Džeki je malo falilo da ga zabije večeras. :D
po lamovoj faci ja bih prije rekao da ga Dzeko u ovom trenutku diva hahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 sep 2011, 23:39

Lucryler je napisao/la:“Tonight, in this game, we had a problem. Before we never had a problem - we started the season very well - all the players played but I can’t accept that one player refuses to go in.

“I cannot accept this.

"Edin Dzeko was disappointed to come off, but I believe the manager can do what he thinks is right.

“I thought it was important to do this - we play every three days - one player cannot play well every time so I thought it would be better to make this change.

“So with Edin [Dzeko], I need to speak with him.”

In his post-match press conference, Mancini’s comments all but spelt the end for Tevez and his time in Manchester as the former Inter seems to have finally lost all patience for the striker.

He added: "He is finished for me. If I had my way he’d be out of the club.”

Zakuhava se u city , necija ce glava otici , cija ? Sacekajmo par dana :D
uvidio i mancini da je kiksao sa izmjenom dzeke,pa se pravda da ja je mijenjao za njegovo dobro.....kao ne moze igrati svaka 3dana dobro

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 sep 2011, 23:39

Ja sam naveo prosle sedmice da Man City ima dosta nezadovoljnih igraca i da je to veliki problem i da rotiranje kakvo on forsira nevodi nicemu, osim ubijanju samopouzdanja igraca. Citirao sam cak Adebayora, kao je kritikovao Mancinija da mu je ubio cjelo samopouzdanje iz razloga sto ga je drzao na klupi i kada je Adebayor igrao dobro.

Dzeko danas nije bio uopste los, a Mancini se snjim poigrava kao da ga je platio 5 eura a ne 40 miliona. Vadi ga prosli put u 60toj, sada u 55toj. da se razumijemo, pod takvim pritiskom nijedan igrac nemoze igrati. Mancini na ovaj nacin rusi atmosferu u timu i narocito samopouzdanje igraca. Dzeko je sigurno izgubio na samopouzdanju u zadnjih 2-3 sedmice, ponajvise radi substitucije.

Trenutno nezadovljnih igraca ima zasigurno najvise City a to su: Kolarov, Milner, Johnson, Zabaleta, Tevez, Dzeko, Balotelli.

Dzeko treba ici u klub dje ima slabiju konkurenciju u napadu i dje ima trenera koji neforsira rotiranje napadaca.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 27 sep 2011, 23:41

NoName je napisao/la:U 12 će Tevez da gostuje valjda u emisiji ili tako nekako, da lično objasni šta se desilo. Valjda uspiju prevodioca naći :mrgreen:
koji kanal? link?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2011, 23:41

Samo me još zanima šta je Zabaleta tražio u onoj frci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 27 sep 2011, 23:42

vOluMme je napisao/la:
NoName je napisao/la:U 12 će Tevez da gostuje valjda u emisiji ili tako nekako, da lično objasni šta se desilo. Valjda uspiju prevodioca naći :mrgreen:
koji kanal? link?
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... ink-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 27 sep 2011, 23:42

Johnyx95 je napisao/la:Veoma ružno se ponio Džeko. Nisam to očekivao od njega. :oops:
Ma kako čudno (najblaže rečeno) izgledala ova odluka da se ubaci De Jong, to je trenerova odluka i ti je moraš poštovati. Nema priče, nema palac gore-dole. Nije ni odigrao Bogznašta ... :|
nije taj palac gore dzeke bio sto on uvodi de jonga,nego sto vadi njega,a barem 3 igraca koja su gora od njega,ostaju u igri....nemojte pogresno da tumacite njegovu reakciju....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2011, 23:42

Ovaj Tevez ocito ima zelju da bude glavna zvijezda neke Telenovele.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 sep 2011, 23:43

_dreamer_ je napisao/la:Zar to nije kimbo? :D Posto vidim da si preuzeo ulogu advokata, da ti u duhu struke odgovorim. ja sam napisao brdo komentara o Dzeki gdje sam sipao komplimente na racun tog momka. Ti nisi svjestan sta pises, covjece. Ako hoces, mogu ti nasumice izvaditi sad jedno 30-40 komada, samo reci ako treba.

Sta si zakljucio iz mog posta? Da MANCINI nije zadovoljan njegovom igrom. Naravno, nisam bio ni ja, jer sam ocekivao vise. I od njega, ali i od kompletnog tima. Kritikovao sam i jedne i druge. Ni na jednom mjestu nisam napisao da je dzeko najgori na terenu, ni na jednom mjestu ga pljuvao, ponizavao. Zato, druze moj, nemoj da letis pred rudu. Ti imas pogresne predstave o mom misljenju. Uzmi i procitaj komentare neutralnih posmatraca, engleskih forumasa, pa ces vidjeti kako su oni vidjeli Dzeku u zadnje dvije utakmice.

Ja od srece skacem kad da gol, ali isto tako imam legitimno pravo da kazem da nije odigrao dobro, kada je to po mom misljenju slucaj. Ti ako imas drugo misljenje, to je tvoja stvar. Ako mislis da ja ovdje gatam i bacam sihre Dzeki ili da moji komentari donose nesrecu, onda sam stvarno ostao bez teksta.
Ma u zadnje vrijeme je svaki teci komentar tvoj i u svakom si nezadovoljan.
Sve da sam advokat i da nas je 10, tvoja ocigledno mora biti zadnja. :)
Znam ja da ti imas pravo reci sta mislis, niko nije ni rekao da nemas ali ponoviti toliko puta isto je vec ispiranje mozga.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 sep 2011, 23:44

Virtu4l je napisao/la:Samo me još zanima šta je Zabaleta tražio u onoj frci.
A znas da on podmece svugdje glavu, vazdan sa nekim rekvizitima na glavi, ili je turban ili neki flaster. :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 27 sep 2011, 23:45

Sreca pa je Dzekina reakcija u sjeni Teveza i njegovog odbijanja da igra, tako da ce se to brzo zaboraviti. Odluka trenera je zadnja i kao takva se mora prihvatiti. Rijesit ce to oni vec, tako da to ne bi trebalo puno uticati na poziciju Edina u ekipi. I sam Mancini je rekao da mu se ne svidja njegova reakcija i da ce o tom porazgovarati sa njim i stao opet u njegovu strenu rekavsi da ne moze igrac svaki tekmu biti na vrhunskom nivou...

Ono sto vise brine je stanje u svlacionici, tj kako ce na ovo sve reagovati klan Silva- Zabaleta - Aguero - Tevez

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2011, 23:45

Simultani prevodilac Tevezu. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 27 sep 2011, 23:46

Cartman je napisao/la:Ovaj Tevez ocito ima zelju da bude glavna zvijezda neke Telenovele.
Njega je najbolje prokuzio Fergi , stari dobri lisac :) , zato ga se i kutarisao i spasio se ovakvih ispada teveza :D

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 27 sep 2011, 23:46

Hajd ne serite vi sto govorite Mancini je trener treba ga slusati po svaku cijenu...
Ne treba po svaku cijenu...

Ja sam bio malo je reci iznenadjem kad sam vidio da 4. sudija pokazuje tablu sa brojem 10 kod izmjene...
Opsovo sam onom zabaru sve sto mi je palo na pamet.. PA NIDJE VEZE !!!!

Onaj njemacki komentator poslije 10 minuta kaze "jos uvijek razmisljam zasto je napravio takvu izmjenu"...

Neka je tako odreagovo i treba i svaka mu cast....

Nadam se da ce ga pod hitno sutnuti ionako ga ne mogu organski kad ga vidim sa onim **** salom...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2011, 23:48

Monolog je napisao/la:
Simultani prevodilac Tevezu. :mrgreen:
A k'o fol Zabaleta spika Engleski k'o maternji. :lol:Jos Mancini sa talijanskim akcentom,bogo dragi :roll: :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2011, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 sep 2011, 23:49

Cartman je napisao/la:Ovaj Tevez ocito ima zelju da bude glavna zvijezda neke Telenovele.
[youtube][/youtube]
vec se snima hehe :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 sep 2011, 23:49

Adnanix je napisao/la:Hajd ne serite vi sto govorite Mancini je trener treba ga slusati po svaku cijenu...
Ne treba po svaku cijenu...

Ja sam bio malo je reci iznenadjem kad sam vidio da 4. sudija pokazuje tablu sa brojem 10 kod izmjene...
Opsovo sam onom zabaru sve sto mi je palo na pamet.. PA NIDJE VEZE !!!!

Onaj njemacki komentator poslije 10 minuta kaze "jos uvijek razmisljam zasto je napravio takvu izmjenu"...

Neka je tako odreagovo i treba i svaka mu cast....

Nadam se da ce ga pod hitno sutnuti ionako ga ne mogu organski kad ga vidim sa onim **** salom...
nije imo sal danas, mozda ga tevez nije prepozno . :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 sep 2011, 23:49

Adnanix je napisao/la:Hajd ne serite vi sto govorite Mancini je trener treba ga slusati po svaku cijenu
Ma treb'o je odbit izaći, je li? :mrgreen: Njegovo je da prihvati svaku odluku trenera, ma kako ona smiješna bila. Šta je treb'o uraditi? Pobiti se sa Mancinijem kako bi mu otvorio oči? Mancini je pogriješio sa izmjenom (mada se da zaključiti da je Teveza htio ubaciti umjesto Džeka), a Džeko je pretjer'o sa reakcijom. Iskren da budem, ne bih se iznenadio kada bi malo odmar'o u narednom periodu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”