Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

STEVIE
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la STEVIE » 06 avg 2014, 16:06

Goalgetter je napisao/la:Je li bio Bunoza tada sa reprezentacijom, ili je odbio poziv? Ne sjecam se dobro situacije oko njega, sve mi se cini da je on kalkulisao i da dobije poziv Hrvatske reprezentacije, ali nisam siguran.
koliko me sjecanje sluzi momak je rekao da ce se odazvati onome tko ga prvi pozove, sasvim realno.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 avg 2014, 16:20

STEVIE je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Je li bio Bunoza tada sa reprezentacijom, ili je odbio poziv? Ne sjecam se dobro situacije oko njega, sve mi se cini da je on kalkulisao i da dobije poziv Hrvatske reprezentacije, ali nisam siguran.
koliko me sjecanje sluzi momak je rekao da ce se odazvati onome tko ga prvi pozove, sasvim realno.
U nedavnom razgovoru selektora Sušića za poljske medije nezaobilazna tema bila je i 'Gordan Bunoza', gdje je naš selektor istakao da bočni moraju biti brzi i igrati ofanzivno, što navodno ne odgovara Bunozinim karakteristikama.
˝Moram priznati da su me mnogo razočarale riječi selektora Sušića. Slažem se ja s njim da bočni igrači trebaju biti ofanzivni i brzi, ali sam mišljenja da selekor očito ne zna moje karakteristike, ili ih je zaboravio˝kaže Bunoza, a potom dodaje:
˝Ne želim sada tvrditi da sam neki patriota, jer će se odmah steći dojam da želim reprezentaciju iskoristiti za bolji transfer. Ja sam dosad nastupao za mlađe selekcije reprezentacije BiH i uvijek sam davao sve od sebe na terenu. Igranje za A tim za mene bi predstavljalo čast, a ako je sve u znaku igranja u Brazilu, onda ne moram ni ići u Brazil. Za BiH želim igrati i u narednom periodu, a ne samo u Brazilu˝.
Na kraju smo se osvrnuli i na Bunozinu izjavu iz 2011. godine, u kojoj je, između ostalog, rekao da se nije odrekao dresa Hrvatske, što je Bunoza odmah demantovao. ˝Vjerujte da me je ta izmišljena izjava koštala dosta toga u dosadašnjoj karijeri. Dosta ljudi me prekrižilo jednostavno, a ustvari to uopšte nisam rekao. Takve novinare treba da bude sram što pišu takve laži˝, rekao je na kraju razgovora 25-godišnji Bunoza.

Evo price o Bunozi, da se mladicu ne stavlja teret na ledja koji nicim nije zasluzio. Ako ga izgubimo nije on kriv nego neko drugi.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 avg 2014, 16:27

Elegant je napisao/la:Miroslav Stevanovic :?:

Da li je ziv, ima li ista od njega :?
Trenira naknado u Sevilli zajedno sa nekim igracima jos koji nisu u prvom planu za narednu sezonu. Sevilla trazi klub da ga posudi i narednu sezonu. Steta za Mireta...

* * *

Sto se tice Bunoze... Sjecam se te generacije 88-89 sa Sehicem, Vranjesom, Bunozom, Sunjicem... Tad su Sunjic i Bunoza cinili stopere i da mi je neko tada reko da ce ovaj prvi biti reprezentativac a ovaj drugi ni blizu malte ne bio bi sokiran. Za mene je uvjek Bunoza bio najbolji stoper iz te generacije i vrlo mi je zao sto nikad nije dobio priliku. Pogotovo posle potpisa za WIslu koji je realno ako ne i najveci klub u Poljskoj.

Sjecam se da ga je Susic pozvao da trenira sa A-repkom pred utakmicu sa Francuskom na Kosevu i mislio sam da ce ga za naredno okupljanje zvati medjutim nista...

Nadam se dobrom transferu ovog ljeta i da ce dobiti poziv za Euro-kvale.

* * *

Takodjer i ako je ovog ljeta preso u drugu Svicarsku ligu, ocekujem dosta toga od Hajrovica. Zivi bili pa vidjeti, momak ce biti vrlo solidan stoper i ocekujem ga u A-repci za neku godinu!

Adis Omerbasic (95) - Sead Hajrovic (93) - Dino Arslanagic (93) - Sead Kolasinac (93)

:bih: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 06 avg 2014, 17:12

Svaka čast prciću na izboru kluba. Malo sam gledao sastav rena i od poznatih imena tu su na zadnjim veznim makoun i gelson fernandes, prcić ne bi trebao imati problema da udje u prvi tim, jer on je CM. Rennes je u francuskoj kao što je everton u engleskoj, sevilla u španiji. Stabilan klub koji koji je uvijek pri vrhu i sigurno ako bude dobro igrao može napraviti transfer u veći klub. Jedino mu konkurencija može biti vincent pajot, al ne znam je li on cm ili am. Uglavnom u napadu imaju toivonena i austrijanca hosinera koji je već nekoliko godina najbolji napadač austrijske lige. Tako da bi mogao upisati i koju asistenciju.
Liga počinje ovaj vikend, igraju protiv lyona.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal Football Club

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 avg 2014, 18:03

Danas Sehic brani protiv RB Salzburga. Imaju prednost iz prve utakmize sto znaci da bi trebao imati puno posla veceras.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 avg 2014, 18:06

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Danas Sehic brani protiv RB Salzburga. Imaju prednost iz prve utakmize sto znaci da bi trebao imati puno posla veceras.
Ne igra im na stoperu kapiten kao i prvi napadac Brazilac koji je zaradio crveni karton. Ocekujem jako puno posla pred golom i pobjedu Salzburga sa par golova razlike.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 06 avg 2014, 19:55

Ajax je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Danas Sehic brani protiv RB Salzburga. Imaju prednost iz prve utakmize sto znaci da bi trebao imati puno posla veceras.
Ne igra im na stoperu kapiten kao i prvi napadac Brazilac koji je zaradio crveni karton. Ocekujem jako puno posla pred golom i pobjedu Salzburga sa par golova razlike.
Ako ništa,bar ga očekujem ove godine u Europa ligi,sretno Šeha :bih:

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 06 avg 2014, 21:19

Primi šehić u prvom dva gola
Arsenal Football Club

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 avg 2014, 00:22

Šeha mašina, baš ih je vadio večeras
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 07 avg 2014, 00:40

http://www.****/sport/fudbal/skauti- ... ju-radovca" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 07 avg 2014, 01:35

ima li tanković pravo igranja za nas ?
Odlazi Safete.

Imperator98
Kontakt:

Post Postao/la Imperator98 » 07 avg 2014, 01:39

AeGon099 je napisao/la:ima li tanković pravo igranja za nas ?
Kad bi htio,mogao bi jer nema još takmičarski nastup za Švede....

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 07 avg 2014, 01:53

aleksandar_veliki je napisao/la:
VaVaVoom je napisao/la:Primi šehić u prvom dva gola
Jesi gledao tekmu? Da nije bilo Sehica primili bi jos cetiri, sjajno brani i to konstantno, on se ne smije vise zapostavljati. Brani u solidnom klubu, u formi je i za golmana jako mlad. Uz Begovica boljeg golmana nemamo...

Jarane smiri se, cemu takav stav.Samo sam rekao da je primio dva gola, nista vise :?
Arsenal Football Club

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 avg 2014, 02:07

Sto se tice Stevanovica trener je rekao da ne racuna na njega trenutno trenira u kamp centru Sevilje dakle nije uopste sa ekipom na pripremama..U pm kakva propast od najboljeg igraca U21 i fenomenalnog transfera

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 avg 2014, 05:14

Neka njega u PL jos par sezona, mlad je. Ovi bi ga sigurno za sicu htjeli uzeti. Nasi klubovi bi trebali da sto vise guraju mlade igrace da igraju, i onda za par godina prodati za vecu lovu. Nije ni Hodzic trebao prelaziti u Dinamo jos.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 avg 2014, 10:24

Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.
Bilo bi dobro i Burica zovnuti, a ne vremesnog Avduku koji je usto i van svake forme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 avg 2014, 10:33

Ma dobro treci golman nam je najmanji problem, da je kakvog napadaca nafatati i dobro krilo. :(
1946

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 avg 2014, 11:01

bhsport je napisao/la:Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.
Bilo bi dobro i Burica zovnuti, a ne vremesnog Avduku koji je usto i van svake forme.
Samo nam jos reprezentativci iz Azerbejdzana trebaju.Sehic da je valjao ostao bi u Turskoj.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 avg 2014, 11:19

HzSM je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.
Samo nam jos reprezentativci iz Azerbejdzana trebaju.Sehic da je valjao ostao bi u Turskoj.
Klubovi iz tog Azerbejdzana pokazuju vise i jaci su od nasih, kao i propalog Ajduka, a trenutno rasadnika BH reprezentativaca.
Sehic je prije 4 godine debitovao za A repku i ko je gledao tekmu u Slovackoj zna kako je proslo, tako da ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 avg 2014, 11:26

+1

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.