koliko me sjecanje sluzi momak je rekao da ce se odazvati onome tko ga prvi pozove, sasvim realno.Goalgetter je napisao/la:Je li bio Bunoza tada sa reprezentacijom, ili je odbio poziv? Ne sjecam se dobro situacije oko njega, sve mi se cini da je on kalkulisao i da dobije poziv Hrvatske reprezentacije, ali nisam siguran.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
U nedavnom razgovoru selektora Sušića za poljske medije nezaobilazna tema bila je i 'Gordan Bunoza', gdje je naš selektor istakao da bočni moraju biti brzi i igrati ofanzivno, što navodno ne odgovara Bunozinim karakteristikama.STEVIE je napisao/la:koliko me sjecanje sluzi momak je rekao da ce se odazvati onome tko ga prvi pozove, sasvim realno.Goalgetter je napisao/la:Je li bio Bunoza tada sa reprezentacijom, ili je odbio poziv? Ne sjecam se dobro situacije oko njega, sve mi se cini da je on kalkulisao i da dobije poziv Hrvatske reprezentacije, ali nisam siguran.
˝Moram priznati da su me mnogo razočarale riječi selektora Sušića. Slažem se ja s njim da bočni igrači trebaju biti ofanzivni i brzi, ali sam mišljenja da selekor očito ne zna moje karakteristike, ili ih je zaboravio˝kaže Bunoza, a potom dodaje:
˝Ne želim sada tvrditi da sam neki patriota, jer će se odmah steći dojam da želim reprezentaciju iskoristiti za bolji transfer. Ja sam dosad nastupao za mlađe selekcije reprezentacije BiH i uvijek sam davao sve od sebe na terenu. Igranje za A tim za mene bi predstavljalo čast, a ako je sve u znaku igranja u Brazilu, onda ne moram ni ići u Brazil. Za BiH želim igrati i u narednom periodu, a ne samo u Brazilu˝.
Na kraju smo se osvrnuli i na Bunozinu izjavu iz 2011. godine, u kojoj je, između ostalog, rekao da se nije odrekao dresa Hrvatske, što je Bunoza odmah demantovao. ˝Vjerujte da me je ta izmišljena izjava koštala dosta toga u dosadašnjoj karijeri. Dosta ljudi me prekrižilo jednostavno, a ustvari to uopšte nisam rekao. Takve novinare treba da bude sram što pišu takve laži˝, rekao je na kraju razgovora 25-godišnji Bunoza.
Evo price o Bunozi, da se mladicu ne stavlja teret na ledja koji nicim nije zasluzio. Ako ga izgubimo nije on kriv nego neko drugi.
Trenira naknado u Sevilli zajedno sa nekim igracima jos koji nisu u prvom planu za narednu sezonu. Sevilla trazi klub da ga posudi i narednu sezonu. Steta za Mireta...Elegant je napisao/la:Miroslav Stevanovic![]()
Da li je ziv, ima li ista od njega
* * *
Sto se tice Bunoze... Sjecam se te generacije 88-89 sa Sehicem, Vranjesom, Bunozom, Sunjicem... Tad su Sunjic i Bunoza cinili stopere i da mi je neko tada reko da ce ovaj prvi biti reprezentativac a ovaj drugi ni blizu malte ne bio bi sokiran. Za mene je uvjek Bunoza bio najbolji stoper iz te generacije i vrlo mi je zao sto nikad nije dobio priliku. Pogotovo posle potpisa za WIslu koji je realno ako ne i najveci klub u Poljskoj.
Sjecam se da ga je Susic pozvao da trenira sa A-repkom pred utakmicu sa Francuskom na Kosevu i mislio sam da ce ga za naredno okupljanje zvati medjutim nista...
Nadam se dobrom transferu ovog ljeta i da ce dobiti poziv za Euro-kvale.
* * *
Takodjer i ako je ovog ljeta preso u drugu Svicarsku ligu, ocekujem dosta toga od Hajrovica. Zivi bili pa vidjeti, momak ce biti vrlo solidan stoper i ocekujem ga u A-repci za neku godinu!
Adis Omerbasic (95) - Sead Hajrovic (93) - Dino Arslanagic (93) - Sead Kolasinac (93)

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Svaka čast prciću na izboru kluba. Malo sam gledao sastav rena i od poznatih imena tu su na zadnjim veznim makoun i gelson fernandes, prcić ne bi trebao imati problema da udje u prvi tim, jer on je CM. Rennes je u francuskoj kao što je everton u engleskoj, sevilla u španiji. Stabilan klub koji koji je uvijek pri vrhu i sigurno ako bude dobro igrao može napraviti transfer u veći klub. Jedino mu konkurencija može biti vincent pajot, al ne znam je li on cm ili am. Uglavnom u napadu imaju toivonena i austrijanca hosinera koji je već nekoliko godina najbolji napadač austrijske lige. Tako da bi mogao upisati i koju asistenciju.
Liga počinje ovaj vikend, igraju protiv lyona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Liga počinje ovaj vikend, igraju protiv lyona.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Arsenal Football Club
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Danas Sehic brani protiv RB Salzburga. Imaju prednost iz prve utakmize sto znaci da bi trebao imati puno posla veceras.
Ne igra im na stoperu kapiten kao i prvi napadac Brazilac koji je zaradio crveni karton. Ocekujem jako puno posla pred golom i pobjedu Salzburga sa par golova razlike.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Danas Sehic brani protiv RB Salzburga. Imaju prednost iz prve utakmize sto znaci da bi trebao imati puno posla veceras.
-
- Kontakt:
Ako ništa,bar ga očekujem ove godine u Europa ligi,sretno ŠehaAjax je napisao/la:Ne igra im na stoperu kapiten kao i prvi napadac Brazilac koji je zaradio crveni karton. Ocekujem jako puno posla pred golom i pobjedu Salzburga sa par golova razlike.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Danas Sehic brani protiv RB Salzburga. Imaju prednost iz prve utakmize sto znaci da bi trebao imati puno posla veceras.

Primi šehić u prvom dva gola
Arsenal Football Club
Šeha mašina, baš ih je vadio večeras
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
http://www.****/sport/fudbal/skauti- ... ju-radovca" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
ima li tanković pravo igranja za nas ?
Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
Kad bi htio,mogao bi jer nema još takmičarski nastup za Švede....AeGon099 je napisao/la:ima li tanković pravo igranja za nas ?
aleksandar_veliki je napisao/la:Jesi gledao tekmu? Da nije bilo Sehica primili bi jos cetiri, sjajno brani i to konstantno, on se ne smije vise zapostavljati. Brani u solidnom klubu, u formi je i za golmana jako mlad. Uz Begovica boljeg golmana nemamo...VaVaVoom je napisao/la:Primi šehić u prvom dva gola
Jarane smiri se, cemu takav stav.Samo sam rekao da je primio dva gola, nista vise

Arsenal Football Club
Sto se tice Stevanovica trener je rekao da ne racuna na njega trenutno trenira u kamp centru Sevilje dakle nije uopste sa ekipom na pripremama..U pm kakva propast od najboljeg igraca U21 i fenomenalnog transfera
Neka njega u PL jos par sezona, mlad je. Ovi bi ga sigurno za sicu htjeli uzeti. Nasi klubovi bi trebali da sto vise guraju mlade igrace da igraju, i onda za par godina prodati za vecu lovu. Nije ni Hodzic trebao prelaziti u Dinamo jos.Bassha je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/skauti- ... ju-radovca
Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.
Bilo bi dobro i Burica zovnuti, a ne vremesnog Avduku koji je usto i van svake forme.
Bilo bi dobro i Burica zovnuti, a ne vremesnog Avduku koji je usto i van svake forme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma dobro treci golman nam je najmanji problem, da je kakvog napadaca nafatati i dobro krilo. 

1946
Samo nam jos reprezentativci iz Azerbejdzana trebaju.Sehic da je valjao ostao bi u Turskoj.bhsport je napisao/la:Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.
Klubovi iz tog Azerbejdzana pokazuju vise i jaci su od nasih, kao i propalog Ajduka, a trenutno rasadnika BH reprezentativaca.HzSM je napisao/la:Samo nam jos reprezentativci iz Azerbejdzana trebaju.Sehic da je valjao ostao bi u Turskoj.bhsport je napisao/la:Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.
Sehic je prije 4 godine debitovao za A repku i ko je gledao tekmu u Slovackoj zna kako je proslo, tako da ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
+1bhsport je napisao/la:Šehić mora dobiti sansu mjesto Avdukica pa nek se vidi ko je bolji Fejzic ili on.