Pa nemam ja mobitel.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑26 feb 2021, 23:32Gdje tebi neko nece oteti mobitel i racunar da ne mozes vise nijedan novi account napraviti, Bog zna koji ti je ovo po redu.hababb je napisao/la: ↑26 feb 2021, 14:53Pa kako se onda vama isplati raditi vrabcice?killafrommanilla je napisao/la: ↑26 feb 2021, 11:04
Kosevo se ne isplati radit, sta ako Marija Serifovic odluci megakoncert praviti, steta terena
Sta ako ultrasi odluce da vas opet otjeraju i otmu vam i pijacu istadion?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- invincible1921
- Kontakt:
Niko:
Niko nista nikad:
Bivsi igraci iz PL: U moje vrijeme je sve bolje bilo
Niko nista nikad:
Bivsi igraci iz PL: U moje vrijeme je sve bolje bilo
=\_1921_/=
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Za tri kola se topi ta bodovna razlika na +3 i onda krece borba za titulu 

Jos malo i krece ludilo.
Jel vas starah misevi maleni? U ponedeljak ce sve biti drugacije.
Meji R'ajvo!

Jel vas starah misevi maleni? U ponedeljak ce sve biti drugacije.
Meji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Zapravo ce sve biti isto, samo malo povecana prednost

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pa da, zelio sam da kazem. Prestaju nade, razbijaju se iluzije.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
15% da će biti neizvjesno a 85% da ćemo fi analnog otvora malezijsko-vijetnamske kurave uvećati za nekoliko centimetara.
Napokon ce poceti...yebem ti pauzu.
Koliko sam pozelio ligu, nemam ni onaj prirodni animozitet prema nekim klubovima, samo nek igraju.
Izuzev naravno ove pogani sa sugavice. Njih i iz higijenskih razloga ne volim. Da smo crtali sami, ne bi nacrtali poganiji klub i mentalitet njihovih 'followera,.
Kud ih ne ugasismo u onim cetrdesetim godinama. Ucinili bi uslugu i Gradu i Javnom zdravstvu. Sad ih gledaj, trpi, i udisi fekalije.
Koliko sam pozelio ligu, nemam ni onaj prirodni animozitet prema nekim klubovima, samo nek igraju.
Izuzev naravno ove pogani sa sugavice. Njih i iz higijenskih razloga ne volim. Da smo crtali sami, ne bi nacrtali poganiji klub i mentalitet njihovih 'followera,.
Kud ih ne ugasismo u onim cetrdesetim godinama. Ucinili bi uslugu i Gradu i Javnom zdravstvu. Sad ih gledaj, trpi, i udisi fekalije.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Steven11 je napisao/la: ↑27 feb 2021, 01:21Napokon ce poceti...yebem ti pauzu.
Sigurno si ružan ko Rade, pa si zato i uzeo taj nik.
Nema vama spasa ide dvica ko kuća i vasa borba za evropu. Prije toga na kurs popunjavanja uplatnica.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
https://faktor..ba/vijest/ove-premijerligaske-utakmice-odigrane-su-u-evropskom-tempu/116333
Izbrisati jednu tacku prije BA.
Izbrisati jednu tacku prije BA.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Lik je napisao/la: ↑27 feb 2021, 01:56Sigurno si ružan ko Rade, pa si zato i uzeo taj nik.
Nema vama spasa ide dvica ko kuća i vasa borba za evropu. Prije toga na kurs popunjavanja uplatnica.

Sto da te on lize? Imas one tvoje prosjake pa se lizite medjusobno.

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- svrakino1921
- Kontakt:
Ko si @kontrasviju da si se obezbjedio za proljecekontrasviju je napisao/la: ↑26 feb 2021, 20:01Ma paket, onaj od 26KM/3 mjeseca.Zip je napisao/la: ↑26 feb 2021, 18:37Jesi li samo utakmicu uplatio ili paket?kontrasviju je napisao/la: ↑26 feb 2021, 17:32Tačno i kad čovjek pređe preko svega i odluči se da im da pare, ponovo se ne može aktivirati. Ima li iko još problema sa aktivacijom Moja webTV, mene čitav dan izbacuje sa stranice.![]()
Ako si samo utakmicu, moci ces pola sata prije tekme gledati moja web tv, bit ce ti otkljucano.
Evo uspio sam konačno, nakon što sam bukvalno čitav dan pokušavao.![]()

Cekaj, zar Velez nije vlasnik stadiona?MortemHz je napisao/la: ↑26 feb 2021, 20:44Bivši nazivi - Stadion Vrapčići
Lokacija - Mostar, Bosna i Hercegovina
Izgrađen - 1995.
Otvoren - 25. novembar 1995.
Renoviran - 2008.
Proširen - 2006.
Vlasnik - Grad Mostar
Operator - FK Velež
Površina - Trava
Kapacitet - 5.294
Dimenzije terena - 105 × 68 m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.