Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Raul_64
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2009, 10:43

CRNI_SA je napisao/la:vjerovatno je mislio 4-3-3 formacija a romario sevilla itekako jeste u samom evropskom vrhu jer je uradila u 2 godine ono sto je jedino real davno ;)
ako nije imamo problem :D normalno da je Sevilja jaka...posebno u Sevilji bod je premija...da izjednačila je uspjeh Reala...2 uzastopna Kupa Uefa...ovo je sjajna generacija Seviljinih igrača....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 06 okt 2009, 10:52

Raul_64 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:vjerovatno je mislio 4-3-3 formacija a romario sevilla itekako jeste u samom evropskom vrhu jer je uradila u 2 godine ono sto je jedino real davno ;)
ako nije imamo problem :D normalno da je Sevilja jaka...posebno u Sevilji bod je premija...da izjednačila je uspjeh Reala...2 uzastopna Kupa Uefa...ovo je sjajna generacija Seviljinih igrača....
Sevilla je uvjek imala soldnu ekipu, :lol: :lol: nas HIBARA je provao dobar dijo karijer u Sevillji, kao SUKERA gdje se dokazao da bi presao u Real Madrid,ovu su zlatni trenuci Seville imaju dobrog vodju kluba pred.Lotina i ljude u njemu,dobro dovde prodaju,ide im nema sta dogurat ce puno ove sezone i LP samo ako vako nastave naravno rano je govriti ko zna gdje ce biti u FEB,MART,APR...povrede itddddddddddd fudbal :roll:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2009, 10:54

Jeste Sevilja dobra nema govora, ali nisu medju top 5 najjacih u Evropi mislim, a nije ni Real. Jesu osvojili te dvije titule kupa UEFA, ali znamo da tu ipak ne igra elita. Vidjeces da ce ih Barca rasuti opet ko i prosle godine.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 06 okt 2009, 11:02

Romariooo je napisao/la:Jeste Sevilja dobra nema govora, ali nisu medju top 5 najjacih u Evropi mislim, a nije ni Real. Jesu osvojili te dvije titule kupa UEFA, ali znamo da tu ipak ne igra elita. Vidjeces da ce ih Barca rasuti opet ko i prosle godine.
Vidjecemo kakvoj ce formi da bude Sevilla do tada,a narmalno da Sevilla nije u 5najbolji u EUROPI.ali jeste sigurno 7,8.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 okt 2009, 18:36

don Ciro je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Jeste Sevilja dobra nema govora, ali nisu medju top 5 najjacih u Evropi mislim, a nije ni Real. Jesu osvojili te dvije titule kupa UEFA, ali znamo da tu ipak ne igra elita. Vidjeces da ce ih Barca rasuti opet ko i prosle godine.
Vidjecemo kakvoj ce formi da bude Sevilla do tada,a narmalno da Sevilla nije u 5najbolji u EUROPI.ali jeste sigurno 7,8.
ma kakva sevilla medju prvih 8 ili 9. dovoljno je navesti ove ekipe: arsenal, livepool, united, chelsea, barca, real, inter, milan, juve... mozda bayern. dobri jesu ali toliko nisu. neku noc su odigrali nevjerovatan mec protiv reala. ja ih nikad bolje nisam gledao

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 okt 2009, 18:54

pa sta su ti klubovi osvojili u evropi juve,chelsea, arsenal itd? u poslednjih 10 nista ;) i oni su igrali kup uefa pa sipak. ne znam sta pocjenujete sevillu? koja je trebala deklasirati real da je bilo i malo pravde ,koja je rangersima dala 4 gola ja se ne sjecam ko je to uradio ?? pravi fudbalski klub sa najboljim navijacima iz atleticove nemaju para kao engleski koji su se prodali kao neke kurve ali zato razvaljuju !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 okt 2009, 20:29

Perez čuva 55 miliona eura za Riberyja

Španski As tvrdi da Real ne odustaje od dovođenja francuskog reprezentativca, a predsjednik
Florentino Perez je za Bayern pripremio još jednu nemoralnu ponudu.

Predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge je više puta izjavio da Franck Ribery neće napustiti München, no Madrižanima nadu daje činjenica da je trener Bayerna Luis van Gaal u ekipi poželio Wesleyja Sneijdera i Rafaela van der Vaarta.

slika

Španski mediji tvrde da bi Perez mogao u deal uključiti i holandski dvojac, što bi, vjeruju u Realu, uz 55 miliona eura trebalo biti dovoljno za Riberyjev transfer na Santiago Bernabeu.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2009, 20:43

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Perez čuva 55 miliona eura za Riberyja

Španski As tvrdi da Real ne odustaje od dovođenja francuskog reprezentativca, a predsjednik
Florentino Perez je za Bayern pripremio još jednu nemoralnu ponudu.

Predsjednik bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge je više puta izjavio da Franck Ribery neće napustiti München, no Madrižanima nadu daje činjenica da je trener Bayerna Luis van Gaal u ekipi poželio Wesleyja Sneijdera i Rafaela van der Vaarta.

slika

Španski mediji tvrde da bi Perez mogao u deal uključiti i holandski dvojac, što bi, vjeruju u Realu, uz 55 miliona eura trebalo biti dovoljno za Riberyjev transfer na Santiago Bernabeu.
jarane "malo" si zakasnio
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 06 okt 2009, 20:55

skino sa glupog sport centra, samo naslov procitao, jer inace ja sve i ne citam

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2009, 22:55

Heh, ma taman da vam sad Ribery dodje, nije vam ni to rjesenje. I on je igrac u silaznoj putanji, po meni malo je precijenjen, zna odigrati fantasticno, ali isto tako ponekad ga nema nigdje, uz to jos cesto se povredjuje. Bilo je govora i da ce ga Barca dovesti, al bolje da ne dovode. Bolje je nekoga mladjeg dovesti, vrlo je moguce da Robinho dodje vec u januaru, on bi se bolje od Riberija uklopio, taj momak bi u Barci konacno mogao pokazati sve sto zna. Ako on ne dodje, bolje bi bi bilo dovesti onog Suareza iz Ajaxa, momak je mlad i extra igrac. A mislim da ce Fabregas biti veliko pojacanje na kraju sezone. Jos mozda bi trebao i neki ofanzivni lijevi bek, mozda Zirkov koji u Celziju grije klupu. To je sve sto je nama potrebno da se pojacamo i imamo dream team, dok Realu fali jos jedno 5-6 vrhunskih igraca, bolji trener, i jedna godina da se sve to poslozi. Glupo bi vam bilo skrhati pare na Ribberija, isto kao sto ste sad bacili 250 miliona nizasta. Ne moze se dobra ekipa napraviti na silu, to se gradi godinama, i ne zavisi toliko od toga koliko neki igrac kosta.Ovaj Florentino Perez cini zlo Realu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 06 okt 2009, 23:06

NEĆEMO RIBIJA ON JE KO ROBEN NEKA IH BAJERNU
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 okt 2009, 23:38

Evo bas naletih na neke zanimljive podatke. Evo koliko je Barca placala igrace koji su su harali Spanijom i Evropom, i donijeli nam dvije titule Lige prvaka, i tri titule u Spaniji u zadnjih 5 godina:

Dani Alves 30M
Ronaldinho 28M – sold 21M
Eto’o 24M – Sold 20M
Henry 24M
Deco 12M + Quaresma (6M p/ex) - Sold 10M
Abidal 15M
Keita 14M
Marquez = 5M
Pique = 5 M
Larsson = 0M
Giuly = 7.5 M – sold 4.5M
Sylvinho = 2m – sold 0M
Yaya = 9M
Sve ove igracine zajedno (njih 13) su kostale oko 160 miliona ,dakle skoro kao Kaka i C Ronaldo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 okt 2009, 23:57

23 KING JAMES je napisao/la:NEĆEMO RIBIJA ON JE KO ROBEN NEKA IH BAJERNU
To kralju. Ne zelite ga. Takve ljude cijenim. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 06 okt 2009, 23:59

Romariooo je napisao/la:Evo bas naletih na neke zanimljive podatke. Evo koliko je Barca placala igrace koji su su harali Spanijom i Evropom, i donijeli nam dvije titule Lige prvaka, i tri titule u Spaniji u zadnjih 5 godina:

Dani Alves 30M
Eto’o 24M – Sold 20M
Henry 24M
Abidal 15M
Keita 14M
Marquez = 5M
Pique = 5 M
Larsson = 0M
Sylvinho = 2m – sold 0M
Yaya = 9M
Sve ove igracine zajedno (njih 13) su kostale oko 160 miliona ,dakle skoro kao Kaka i C Ronaldo
pa sta imas tim ovdje na temi REAL MADRID da postavljas,a kao prvo ova 2 igraca ce isplatit marketing.napuniti kasu REALA nakraju i bez titula dok ti navedeni ni sa titulama nisu blizu tome,eto jedan mali primjer a jos kad titule sjednu...mislim da PIQUE i RONALDINJO nikad nisu skupa harali europom kao LARSON,QUERESMA i te sto si navao Giuly ....nikad skupa nisu bili u 24 igraca ,mogo si staviti i DAVIDSA,PETIT,OVERERMAS,to je generacija koja je igrala sa QUERESMOM i koja se borila sa 6 mjesto u SPANIJI

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 okt 2009, 00:21

don Ciro je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Evo bas naletih na neke zanimljive podatke. Evo koliko je Barca placala igrace koji su su harali Spanijom i Evropom, i donijeli nam dvije titule Lige prvaka, i tri titule u Spaniji u zadnjih 5 godina:

Dani Alves 30M
Eto’o 24M – Sold 20M
Henry 24M
Abidal 15M
Keita 14M
Marquez = 5M
Pique = 5 M
Larsson = 0M
Sylvinho = 2m – sold 0M
Yaya = 9M
pa sta imas tim ovdje na temi REAL MADRID da postavljas,a kao prvo ova 2 igraca ce isplatit marketing.napuniti kasu REALA nakraju i bez titula dok ti navedeni ni sa titulama nisu blizu tome,eto jedan mali primjer a jos kad titule sjednu...mislim da PIQUE i RONALDINJO nikad nisu skupa harali europom kao LARSON,QUERESMA i te sto si navao Giuly ....nikad skupa nisu bili u 24 igraca ,mogo si staviti i DAVIDSA,PETIT,OVERERMAS,to je generacija koja je igrala sa QUERESMOM i koja se borila sa 6 mjesto u SPANIJI

Rekoh lijepo: u zadnjih pet godina. Haj dobro, ako ti je toliko stalo do marketinga uzivaj u marketinskim pobjedama Reala, jedino u njima i mozes heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 07 okt 2009, 06:21

Romariooo je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:

Dani Alves 30M
Eto’o 24M – Sold 20M
Henry 24M
Abidal 15M
Keita 14M
Marquez = 5M
Pique = 5 M
Larsson = 0M
Sylvinho = 2m – sold 0M
Yaya = 9M

Rekoh lijepo: u zadnjih pet godina. Haj dobro, ako ti je toliko stalo do marketinga uzivaj u marketinskim pobjedama Reala, jedino u njima i mozes heh.
Queresma nije bio zadnji 5 godnia :lol: :lol: ,da REAL je sigurno vise zaradio i na prodaji igraca iz cantere i drugi igraca poput Makalele 35 mill eura Robinho 42 mil eura.a koga je Barca prodala da prelazi 30 mil??25????ne ne ne nikoga,RUZNI RONALDINJO jel ono na kraju otisao za 15,8 mill u Milano :lol: :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 okt 2009, 07:15

Bojim se da Real ove sezone neće puno toga napraviti. Pellegrini puno rotira momčad, i previše ima kvalitetnih igrača, zaista teško je to sve ukomponovati, i iako sam navijač AC Milana, volio bih da Real osvoji ove sezone Primeru, zaslužuju to (bar zbog uloženog novca). Perez je čudo, nije ko' onaj naš prosijak Berlusconi :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 07 okt 2009, 07:52

Knele je napisao/la:Bojim se da Real ove sezone neće puno toga napraviti. Pellegrini puno rotira momčad, i previše ima kvalitetnih igrača, zaista teško je to sve ukomponovati, i iako sam navijač AC Milana, volio bih da Real osvoji ove sezone Primeru, zaslužuju to (bar zbog uloženog novca). Perez je čudo, nije ko' onaj naš prosijak Berlusconi :mrgreen:
Rotacije zbog toga sto se boji povreda isto to je sam rekao i da se diraktiva kluba slaze zbog toga sa njim zadni 3 sedmice imali su svaka 4 dana po utakmicu,al kad zagusti tamo u martu,apr nece biti rotiranja bar na bitnim utamicama...al na kraju ispalo RUD se povredio bezvz,Arbeloa istekao misic na treningu ,Mecldeter,Lass isto.al sve je moguce u fudbalu

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 07 okt 2009, 11:11

Queresma nije bio zadnji 5 godnia ,da REAL je sigurno vise zaradio i na prodaji igraca iz cantere i drugi igraca poput Makalele 35 mill eura Robinho 42 mil eura.a koga je Barca prodala da prelazi 30 mil??25????ne ne ne nikoga,RUZNI RONALDINJO jel ono na kraju otisao za 15,8 mill u Milano don Ciro

figo 60 miliona ne lupetaj ;) ne zivi barca od prodaje igraca a ni real pa se zamislim o cemu pricas :? a igraca kao sto je ruzni ronaldinho necete nikada imati samo mogu reci hvala bogu da je igrao za nas i dalje tvrdim najbolji igrac svih vremena.
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 okt 2009, 11:42

Nakon prvog poraza Reala u sezoni
Perez nezadovoljan Pelegrinijem

Iako je pod njegovim vodstvom Real u osam utakmica ove sezone ostvario sedam pobjeda, predsjednik Reala Florentino Perez nezadovoljan je radom trenera Manuela Pelegrinija (Pellegrini). Perez je nezadovoljstvo
cileanskim strucnjakom iskazao nakon poraza od Sevilje od 1:2, gdje su Madridjani imali prvi pravi test ove sezone.
Pelegrinijeva odluka da zbog velikog broja utakmica rotira fudbalere koji igraju, suprotna je Perezovom stavu da najbolji igraju na svakoj utakmici.
Cileanski strucnjak bio je svjestan Perezovog stava, ali je postepeno uvodio svoj sistem. (M. T.)

AVAZ
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.