Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Hahahahha joj Glavasa mati moja.
Kaze evo Bahu za selektora

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Stari je to demagog, priča mu je providna na kilometar i daleko je najlošija opcija od ovih koji se spominju. Radije bih Safeta gledao nego njega na klupi.xinxee je napisao/la: ne ser** ,rekao je sve ono sto je trebao reći trudeći se da ne uvrijedi ni jednu stranu..
Objasnio.Kaunas je napisao/la:ako ne može Vaha, onda Ćiro. nema treećeg
jel traje jos uvjek emisija, ako ne, hoce li biti na youtube kasnije mozda, postavljaju li ovi sa tv1
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vaha i Bajevic kao da se dogovaraju prije svake izjave..
To ti se zove iskusan trener. Nece reci ni hocu ni necu jer misli na buducnost i ne zeli nista pogresno izjaviti u slucaju da kasnije preuzme repku.tuzlak1987 je napisao/la:Vaha i Bajevic kao da se dogovaraju prije svake izjave..
Zovnu ove stručnjake po emisijama, a svaki od njih govori za sebe da nije kompetentan. 
Imal neki da je kompetentan u pm.

Baho ispade najrealnija opcija za selektoraWisey je napisao/la:Zovnu ove stručnjake po emisijama, a svaki od njih govori za sebe da nije kompetentan.

Ne trebaju nam oni, imamo @vedatoraEmNer je napisao/la:jel traje jos uvjek emisija, ako ne, hoce li biti na youtube kasnije mozda, postavljaju li ovi sa tv1

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa zamislite da je sad rekao Vaha dolazim u Sarajevo, pregovaracu sa Begicem oko preuzimanja? Odmah bi se vec to stavilo kao gotova stvar, Vaha preuzima itd. Vjerujem da postoji interes, i da on zeli obaviti razgovor, ali hoce li ga ubjediti Begic, i da li ce to biti to, to je jako upitno.
Nego kakvu je izjavu dao za TV1, nisam gledao?
Ja bi volio da i Dzeko kao kapiten tu prisustvuje jer mislim da bi to Vahi pomoglo da donese odluku u nasu korist.Goalgetter je napisao/la:Pa zamislite da je sad rekao Vaha dolazim u Sarajevo, pregovaracu sa Begicem oko preuzimanja? Odmah bi se vec to stavilo kao gotova stvar, Vaha preuzima itd. Vjerujem da postoji interes, i da on zeli obaviti razgovor, ali hoce li ga ubjediti Begic, i da li ce to biti to, to je jako upitno.

ove "Lijepe" komentare sigurno neće pustiti u eterHead je napisao/la:Ma je li se ovo javljaju papeljupci u emisiju samo.

Oj Sunce ti **** gdje živim.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Rekao je nešto u smislu; "Zvali su me iz saveza, ja sam ih pošteno i profesionalno saslušao, ali šanse za moj dolazak su jako male".Goalgetter je napisao/la: Nego kakvu je izjavu dao za TV1, nisam gledao?
Poslije ove njegove izjave moj lični dojam je da šanse ne postoje. Nadam se da Vaha kalkuliše s izjavama, ali nisam optimista..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Čuj ove tetke Hanife: "Safet Sušić ima znanje i karakter, i treba ga vratiti" 

Nepobitna je činjenica da ovaj forum čitaju svi ama baš svi

Treba najozbiljnije razmišljati o Radomiru Antiću mislim radi se o velikom i priznatom treneru,a i vrijeme je da
konačno Srbin bude na čelu reprezentacije.........

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.