Bez ikakve sumnje jako talentiran igrac, ali nasi navijaci kao i obicno bez imalo upitnika odmah okivaju ovakve igrace u zvijezde. Zec i Ibricic su rasturali HNL ali jos uvijek nisu dostigli onaj nivo kad bi mogli reci da su igraci reprezentativne kvalitete, Ibro nece ni biti vise nikad. Duljevic je u slicnoj situaciji sto se tice hvalospjeva od navijaca Sarajeva iako prije par mjeseci nije prosao probu u Njemackom drugoligasu. Vjerujem da ce Tino napraviti nesto u svojoj karijeri ali daleko je jos od toga da to sa sigurnoscu mozemo tvrditi. Prioritet nad njim makar po meni jos uvijek imaju Vrancic i Prcic. HNL i BIH NOGOMETNA LIGA nisu mjerila nicega. O igracima Sarajeva moci cemo vise reci nakon sljedece Evropske utakmice. Castan poraz bio bi po meni u redu i mogli bi pricati o kolicini talenta u tom timu.
Ipak Susic vec sada ima mjesto u repki cak i prije nego Medunjanin i Misimovic.
dubrovnik je napisao/la:Bez ikakve sumnje jako talentiran igrac, ali nasi navijaci kao i obicno bez imalo upitnika odmah okivaju ovakve igrace u zvijezde. Zec i Ibricic su rasturali HNL ali jos uvijek nisu dostigli onaj nivo kad bi mogli reci da su igraci reprezentativne kvalitete, Ibro nece ni biti vise nikad. Duljevic je u slicnoj situaciji sto se tice hvalospjeva od navijaca Sarajeva iako prije par mjeseci nije prosao probu u Njemackom drugoligasu. Vjerujem da ce Tino napraviti nesto u svojoj karijeri ali daleko je jos od toga da to sa sigurnoscu mozemo tvrditi. Prioritet nad njim makar po meni jos uvijek imaju Vrancic i Prcic. HNL i BIH NOGOMETNA LIGA nisu mjerila nicega. O igracima Sarajeva moci cemo vise reci nakon sljedece Evropske utakmice. Castan poraz bio bi po meni u redu i mogli bi pricati o kolicini talenta u tom timu.
Što se tiče Duljevića, ti il si debil il slabo vidiš. Momak je zvijer, pa logično da je teže otići iz Olimpika u Kaiser, nego iz Sarajeva u Kaiser
dubrovnik je napisao/la:Bez ikakve sumnje jako talentiran igrac, ali nasi navijaci kao i obicno bez imalo upitnika odmah okivaju ovakve igrace u zvijezde. Zec i Ibricic su rasturali HNL ali jos uvijek nisu dostigli onaj nivo kad bi mogli reci da su igraci reprezentativne kvalitete, Ibro nece ni biti vise nikad. Duljevic je u slicnoj situaciji sto se tice hvalospjeva od navijaca Sarajeva iako prije par mjeseci nije prosao probu u Njemackom drugoligasu. Vjerujem da ce Tino napraviti nesto u svojoj karijeri ali daleko je jos od toga da to sa sigurnoscu mozemo tvrditi. Prioritet nad njim makar po meni jos uvijek imaju Vrancic i Prcic. HNL i BIH NOGOMETNA LIGA nisu mjerila nicega. O igracima Sarajeva moci cemo vise reci nakon sljedece Evropske utakmice. Castan poraz bio bi po meni u redu i mogli bi pricati o kolicini talenta u tom timu.
Što se tiče Duljevića, ti il si debil il slabo vidiš. Momak je zvijer, pa logično da je teže otići iz Olimpika u Kaiser, nego iz Sarajeva u Kaiser [/qu
Suzdrzati cu se da ti na ovakve postove ne odgovaram na slican nacin. Po cemu je logicno, objasni molim te. Bio je covjek na probi i nije prosao. A sam taj kako ga ti nazivas Kaiser nije bas preporuka za repku. Ako momak dokaze kvalitet samo bi ogranicen covjek bio protiv poziva, ali ga po meni jos dokazao nije. A ovakvi postovi govore puno o osobama koji ih pisu i o njihovoj intelektualnoj moci da prosudjuju mozgom bez predrasuda.
Kako su te suigrači u reprezentaciji prihvatili? Je li tamo bilo kakvih zlih jezika i negodovanja oko tvoga pozivanja?
"Ma kakvi. Zaista su me svi jako dobro primili i atmosfera je bila čudesna u reprezentaciji. Bar što se tiče nas igrača. Kad sam ulazio protiv Nigerije, naravno da me pucala trema, no od svakog suigrača sam dobio podršku. Znate, kad vam dođu kapetan Spahić i jedan Džeko i kad ti kažu da nema veze i ako pogriješiš te da samo igraš svoju igru, to puno znači i stvarno sam im zahvalan na svemu. Što se konkretno tiče Džeke, za mladoga igrača zaista puno znači kad ti jedna takva svjetska zvijezda sam priđe, kad priča s tobom, kad ti daje podršku."
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako su te suigrači u reprezentaciji prihvatili? Je li tamo bilo kakvih zlih jezika i negodovanja oko tvoga pozivanja?
"Ma kakvi. Zaista su me svi jako dobro primili i atmosfera je bila čudesna u reprezentaciji. Bar što se tiče nas igrača. Kad sam ulazio protiv Nigerije, naravno da me pucala trema, no od svakog suigrača sam dobio podršku. Znate, kad vam dođu kapetan Spahić i jedan Džeko i kad ti kažu da nema veze i ako pogriješiš te da samo igraš svoju igru, to puno znači i stvarno sam im zahvalan na svemu. Što se konkretno tiče Džeke, za mladoga igrača zaista puno znači kad ti jedna takva svjetska zvijezda sam priđe, kad priča s tobom, kad ti daje podršku."
"Svaka čast Middlesbroughu, no moje mišljenje je da je igrač njegovih kvaliteta zaslužio puno jači klub nego što Englezi u ovom trenutku jesu. Igrača njegova profila, njegove moći i znanja, teško da će netko moći adekvatno zamijeniti u Hajduku ako ode".
Sabinho je napisao/la:Bas tako, vidi se najvise na terenu. Ima te vrhunske poteze.
Jako puno fali TInu da dostigne bar djelomicno nivo jednog Misketa iz Wolfsburga. Jer ocigledno bi on trebao biti njegov nasljednik. A ako zeli nesto tako trebao bi cim prije preci u tu Veronu ili neki slican klub. Pa onda tamo napredovati jos za jedan korak. E onda bi to vec bilo nesto. Sada je on samo veliki potencijal. Samo pojedinacni potezi nisu dovoljni da igra vazniju ulogu u jednoj od top20 reprezentacija svijeta. Treba uzeti u obzir ko su njegovi protivnici. HNL ligasi i ovi Kazastanci koji su igrali jako lose vec prvu utakmicu. Samo Hajduk nije znao/mogao da iskoristi vec tada sta im se je nudilo. Teze je protivnike Sarajevo izbacilo nego Hajduk.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Clutch je napisao/la:Momak se zna loptati pa vi pričajte šta 'oćete.
On imam osjecaj samo ceka da napravi neku fintu na terenu da izbaci 2-3 igraca,a da li je dobar da bude organizator igre ne zna se jos jer ne igra na vrhunskom nivou mislim na ligu..Ima dobru ljevicu vec dva puta pogadja rašlje:silent:
Teoretski je ovo moguce. Znate da englezi cesto dovedu nekoga na koga ne racunaju samo zato sto je iz istog podrucja kao i njihov drugi bitan igrac. Tako je svojevremeno i city doveo nekoliko igraca sa ovog podrucja kako bi im bilo gotivno, pa je nastasic recimo jedan od njih koji je bas zbog toga doveden. Tako da i oni mozda zele da imaju nekoga uz besica da mu bude ugodno a da je solidan igrac, ipak nije iskljuceno da tino ne moze napredovat
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.