Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

autogol
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la autogol » 11 avg 2014, 11:52

dora partija :clap:

[youtube][/youtube]

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 avg 2014, 12:49

Bez ikakve sumnje jako talentiran igrac, ali nasi navijaci kao i obicno bez imalo upitnika odmah okivaju ovakve igrace u zvijezde. Zec i Ibricic su rasturali HNL ali jos uvijek nisu dostigli onaj nivo kad bi mogli reci da su igraci reprezentativne kvalitete, Ibro nece ni biti vise nikad. Duljevic je u slicnoj situaciji sto se tice hvalospjeva od navijaca Sarajeva iako prije par mjeseci nije prosao probu u Njemackom drugoligasu. Vjerujem da ce Tino napraviti nesto u svojoj karijeri ali daleko je jos od toga da to sa sigurnoscu mozemo tvrditi. Prioritet nad njim makar po meni jos uvijek imaju Vrancic i Prcic. HNL i BIH NOGOMETNA LIGA nisu mjerila nicega. O igracima Sarajeva moci cemo vise reci nakon sljedece Evropske utakmice. Castan poraz bio bi po meni u redu i mogli bi pricati o kolicini talenta u tom timu.
Ipak Susic vec sada ima mjesto u repki cak i prije nego Medunjanin i Misimovic.

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 11 avg 2014, 12:52

dubrovnik je napisao/la:Bez ikakve sumnje jako talentiran igrac, ali nasi navijaci kao i obicno bez imalo upitnika odmah okivaju ovakve igrace u zvijezde. Zec i Ibricic su rasturali HNL ali jos uvijek nisu dostigli onaj nivo kad bi mogli reci da su igraci reprezentativne kvalitete, Ibro nece ni biti vise nikad. Duljevic je u slicnoj situaciji sto se tice hvalospjeva od navijaca Sarajeva iako prije par mjeseci nije prosao probu u Njemackom drugoligasu. Vjerujem da ce Tino napraviti nesto u svojoj karijeri ali daleko je jos od toga da to sa sigurnoscu mozemo tvrditi. Prioritet nad njim makar po meni jos uvijek imaju Vrancic i Prcic. HNL i BIH NOGOMETNA LIGA nisu mjerila nicega. O igracima Sarajeva moci cemo vise reci nakon sljedece Evropske utakmice. Castan poraz bio bi po meni u redu i mogli bi pricati o kolicini talenta u tom timu.

Što se tiče Duljevića, ti il si debil il slabo vidiš. Momak je zvijer, pa logično da je teže otići iz Olimpika u Kaiser, nego iz Sarajeva u Kaiser :crazy:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 avg 2014, 13:10

Ledesma10 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Bez ikakve sumnje jako talentiran igrac, ali nasi navijaci kao i obicno bez imalo upitnika odmah okivaju ovakve igrace u zvijezde. Zec i Ibricic su rasturali HNL ali jos uvijek nisu dostigli onaj nivo kad bi mogli reci da su igraci reprezentativne kvalitete, Ibro nece ni biti vise nikad. Duljevic je u slicnoj situaciji sto se tice hvalospjeva od navijaca Sarajeva iako prije par mjeseci nije prosao probu u Njemackom drugoligasu. Vjerujem da ce Tino napraviti nesto u svojoj karijeri ali daleko je jos od toga da to sa sigurnoscu mozemo tvrditi. Prioritet nad njim makar po meni jos uvijek imaju Vrancic i Prcic. HNL i BIH NOGOMETNA LIGA nisu mjerila nicega. O igracima Sarajeva moci cemo vise reci nakon sljedece Evropske utakmice. Castan poraz bio bi po meni u redu i mogli bi pricati o kolicini talenta u tom timu.

Što se tiče Duljevića, ti il si debil il slabo vidiš. Momak je zvijer, pa logično da je teže otići iz Olimpika u Kaiser, nego iz Sarajeva u Kaiser :crazy:[/qu

Suzdrzati cu se da ti na ovakve postove ne odgovaram na slican nacin. Po cemu je logicno, objasni molim te. Bio je covjek na probi i nije prosao. A sam taj kako ga ti nazivas Kaiser nije bas preporuka za repku. Ako momak dokaze kvalitet samo bi ogranicen covjek bio protiv poziva, ali ga po meni jos dokazao nije. A ovakvi postovi govore puno o osobama koji ih pisu i o njihovoj intelektualnoj moci da prosudjuju mozgom bez predrasuda.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 avg 2014, 14:30

100% si u pravu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2014, 23:51

Kako su te suigrači u reprezentaciji prihvatili? Je li tamo bilo kakvih zlih jezika i negodovanja oko tvoga pozivanja?

"Ma kakvi. Zaista su me svi jako dobro primili i atmosfera je bila čudesna u reprezentaciji. Bar što se tiče nas igrača. Kad sam ulazio protiv Nigerije, naravno da me pucala trema, no od svakog suigrača sam dobio podršku. Znate, kad vam dođu kapetan Spahić i jedan Džeko i kad ti kažu da nema veze i ako pogriješiš te da samo igraš svoju igru, to puno znači i stvarno sam im zahvalan na svemu. Što se konkretno tiče Džeke, za mladoga igrača zaista puno znači kad ti jedna takva svjetska zvijezda sam priđe, kad priča s tobom, kad ti daje podršku."
:kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 12 avg 2014, 00:00

Virtu4l je napisao/la:
Kako su te suigrači u reprezentaciji prihvatili? Je li tamo bilo kakvih zlih jezika i negodovanja oko tvoga pozivanja?

"Ma kakvi. Zaista su me svi jako dobro primili i atmosfera je bila čudesna u reprezentaciji. Bar što se tiče nas igrača. Kad sam ulazio protiv Nigerije, naravno da me pucala trema, no od svakog suigrača sam dobio podršku. Znate, kad vam dođu kapetan Spahić i jedan Džeko i kad ti kažu da nema veze i ako pogriješiš te da samo igraš svoju igru, to puno znači i stvarno sam im zahvalan na svemu. Što se konkretno tiče Džeke, za mladoga igrača zaista puno znači kad ti jedna takva svjetska zvijezda sam priđe, kad priča s tobom, kad ti daje podršku."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 avg 2014, 19:28

"Svaka čast Middlesbroughu, no moje mišljenje je da je igrač njegovih kvaliteta zaslužio puno jači klub nego što Englezi u ovom trenutku jesu. Igrača njegova profila, njegove moći i znanja, teško da će netko moći adekvatno zamijeniti u Hajduku ako ode".

Vidi se ko mu je amidza. :facepalm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 avg 2014, 20:09

Bas tako, vidi se najvise na terenu. Ima te vrhunske poteze. :thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 avg 2014, 20:17

Sabinho je napisao/la:Bas tako, vidi se najvise na terenu. Ima te vrhunske poteze. :thumbup:

Jako puno fali TInu da dostigne bar djelomicno nivo jednog Misketa iz Wolfsburga. Jer ocigledno bi on trebao biti njegov nasljednik. A ako zeli nesto tako trebao bi cim prije preci u tu Veronu ili neki slican klub. Pa onda tamo napredovati jos za jedan korak. E onda bi to vec bilo nesto. Sada je on samo veliki potencijal. Samo pojedinacni potezi nisu dovoljni da igra vazniju ulogu u jednoj od top20 reprezentacija svijeta. Treba uzeti u obzir ko su njegovi protivnici. HNL ligasi i ovi Kazastanci koji su igrali jako lose vec prvu utakmicu. Samo Hajduk nije znao/mogao da iskoristi vec tada sta im se je nudilo. Teze je protivnike Sarajevo izbacilo nego Hajduk.

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 14 avg 2014, 00:55

Jeli sletio u Veronu :? gdje zapinje...tata ili amidza :?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 avg 2014, 18:40

Navodno ga sada zeli i Everton :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 avg 2014, 18:46

Adi_Zepce je napisao/la:Navodno ga sada zeli i Everton :D
Navodno i mene zeli Barca. haha :kafa:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 avg 2014, 19:44

sajo10 je napisao/la:
Navodno i mene zeli Barca. haha :kafa:
http://hellaslive.it/news/susic-tra-everton-e-verona/ :wave: :wave:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 avg 2014, 19:44

Momak se zna loptati pa vi pričajte šta 'oćete. :kafa:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 avg 2014, 22:09

Clutch je napisao/la:Momak se zna loptati pa vi pričajte šta 'oćete. :kafa:
On imam osjecaj samo ceka da napravi neku fintu na terenu da izbaci 2-3 igraca,a da li je dobar da bude organizator igre ne zna se jos jer ne igra na vrhunskom nivou mislim na ligu..Ima dobru ljevicu vec dva puta pogadja rašlje:silent:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 22:33

Patka ;) :plac:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 avg 2014, 23:06

Teoretski je ovo moguce. Znate da englezi cesto dovedu nekoga na koga ne racunaju samo zato sto je iz istog podrucja kao i njihov drugi bitan igrac. Tako je svojevremeno i city doveo nekoliko igraca sa ovog podrucja kako bi im bilo gotivno, pa je nastasic recimo jedan od njih koji je bas zbog toga doveden. Tako da i oni mozda zele da imaju nekoga uz besica da mu bude ugodno a da je solidan igrac, ipak nije iskljuceno da tino ne moze napredovat
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 avg 2014, 23:08

:wtf: :facepalm: :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 avg 2014, 23:11

Sabinho je napisao/la::wtf: :facepalm: :clap:
+1

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], bhfanatic14, denza, Google Adsense [Bot] i 58 gostiju.