NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nerkolfc
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nerkolfc » 27 sep 2013, 18:49

Bilo je bitnijih stvari oko ovog grada od Jedinstva .
Pocelo se od nove sezone . Ma uglavnom kome se ja i pravdam , nekom ko je cuo od nekog na kafi :roll:
Kako ne volim ove sto se prave da sve znaju.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 27 sep 2013, 18:52

neznam jel rano i jel modza previse bombi ove sedmice al et recu onako kako sam cuo iz prve ruke prije pola sata od ljjudi koji su vrlo blizki Jedinstvu , proljetne utakmice bi trebali igrati u nocnom terminu pod rasvjetom!!!Kazu da je bila prica unutar kluba da je sramota da jedan grad kao Bihac nemoze igrati nocne utakmice te da je to sad u planu u sto skorije vrijeme,pa sad kako god

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 27 sep 2013, 18:56

Studeni ti si baš plićak žešći. Ti mislis da se gradonačelnici samo sportom bave. :shock:

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 27 sep 2013, 19:07

U čemu je problem?

1. Prvo Vas par forumaša ložite se na postove "Bišćana" koji pored svog nicka, ili slike ili čega već stavljaju Liverpool, Barca i Mainz i ostalo, niste svjesni da na ovome forumu ima toliko onih derbi navijača, zapravo pitanje je možemo li ih uopće nazvati navijačima, jer nemaju ni 100 kilometara pređenih za sveti dres, a nađu se pričati i prepirati i ložiti na svega 6 odigranih kola... Poruka ovim našim forumašima spustite se na zemlju, ne kudite nikoga, gledajte samo Jedinstvo, šta vas zaboli ona stvar za Slobodu i Bratstvo, jeste li vi možda dali neku riječ da se dug vrati ili nešto? Niste riječ je dao pojedinac i on će je da vrati na svoj način vama nekim forumašima još neshvatljiv.

2. Emdžo je u klubu od kako je došao na vlast, ali sve do početka priprema za ovu sezonu nije bio upućen u neka dešavanja i neke stvari. Otkako je njegov prijatelj došao na poziciju predsjednika kluba on se približio klubu i učestvovao je u svim dešavanjima zajedno s gosp. Mujadžićem, koji je jedan od najpoštenijih ljudi u Bihaću i koji protiv Slobode nije bio na tribinama jer nije htio pusiti utakmicu, ali neke veće "ličnosti" su tražile i prijetile istom da mora pustiti. Da vam ne pričam cijelu priču uvijek će biti onih što govore kako njima odgovara...

3. Jedinstvo nikome nije dužno, uprava NKJ nije nikome dužna, Emdžad Galijašević nije nikome dužan. I to zapamtite, pogotovo vi Tuzlaci, jer ako hoćete da vam neko vrati dug onda to tražite od nekog drugog čovjeka, koji hvala onoj stvari neće se više petljati u rad NKJ.

4. Zamolio bih još jednom sve Bišćane na ovom forumu (Rafael...) da ne pišu svakavke stvari i da ne provociraju i da ne ulaze u nikakve rasprave...

Svi vi forumaši iz Bihaća dođite i podržite svoje Jedinstvo na Istoku. Pokažite da volite svoju svetinju na pravi način, a ne preko testature i raznih nickova s sadržajem liverpool i ostalih "europskih velikana"...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 27 sep 2013, 19:14

I jedna pozitivna vijest za našu svetinju jeste da će Nadarević već u iduću subotu, protiv Bratstva, biti na raspolaganju treneru.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 sep 2013, 19:15

Ne znam u cemu je belaj sto pise Liverpool ? Simpatisem ih i pratim duze vrijeme te nisam znao da je to zabranjeno .
Na gostujuce utakmice ne putujem jer nisam u mogucnosti , a domace pratim svaku . Jel' bitna tribina ? Sad je neko veci navijac sto gleda utakmicu sa istoka ? Uputi me .

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 sep 2013, 20:06

Ja ne znam sta se vi pravdate ovim Tuzlacima mi Biscani znamo ko je tad bio u klubu i kako se radilo,sad je sve promjenjeno novi ljudi su dosli i nadam se da ce vratiti Jedinstvo u premijer ligu 4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 sep 2013, 20:07

Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim :D :D
Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 sep 2013, 20:10

Casp3r je napisao/la:
Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim :D :D
Klub se voli i kad vodi i kad vodi :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 sep 2013, 20:15

Casp3r je napisao/la:

Pa kad nemas pojma sta se desavalo u klubu i kakvi ljudi su ga vodili bilo bi ti jasno,pa na utakmicama se znalo desiti da nema 50 ljudi na tribinama sve zbog raznih uljupa koji su bili u klub ljudi su bojkotirali Jedinstvo sad se stvari vracaju u normalu i navijaci ce se vratiti na tribine
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 sep 2013, 20:21

Yucca je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

Pa kad nemas pojma sta se desavalo u klubu i kakvi ljudi su ga vodili bilo bi ti jasno,pa na utakmicama se znalo desiti da nema 50 ljudi na tribinama sve zbog raznih uljupa koji su bili u klub ljudi su bojkotirali Jedinstvo sad se stvari vracaju u normalu i navijaci ce se vratiti na tribine
Umjesto da bojkotujete ljude koji su radili zlo Jedinstvu vi ste bojkotovali Jedinstvo, tj. tu ste dok je dobro, čim stvari krenu niz brdo - izmičete se do boljih vremena, nije to samo u Bihaću tako, ali zanimljivo je kako si ti to javno priznao.

Zbog takvih ispadica gotivim tih 50 ljudi koji su ostali tu i u zlu! Pogotovo onu ekipu koja je išla na gostovanja čak i kad su bili na najnižim granama.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 20:39

Yucca je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

daj ovamo ime i prezime da ti ja zabranim sutra ulazak na stadion! e kad nisi cetiri godine usao na stadion neces ni sad hahaha

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 sep 2013, 20:43

Pa tako treba sa ljudimo koji su izbjegavali utakmice . Izbijte klubu jos koju marku iz dzepa od ulaznica ionako smo puni para , ne znamo sta cemo od njih . Nek ljudi dolaze , kad , zbog cega nije bitno , neko ce zavoljet klub i dolazit ce cesce , mene je tako neko prije 3 godine nagovorio na jednu tekmu i ja od tad ne propustam domace tekme iako to nije nesto s' cim se mozes pohvaliti . Volio bi i da mogu svaku tekmu gledati , al' jednostavno trenutno to nisam u mogucnosti .

Iako se ti vjerovatno salis , samo kazem .

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 20:49

nerkolfc je napisao/la:Pa tako treba sa ljudimo koji su izbjegavali utakmice . Izbijte klubu jos koju marku iz dzepa od ulaznica ionako smo puni para , ne znamo sta cemo od njih . Nek ljudi dolaze , kad , zbog cega nije bitno , neko ce zavoljet klub i dolazit ce cesce , mene je tako neko prije 3 godine nagovorio na jednu tekmu i ja od tad ne propustam domace tekme iako to nije nesto s' cim se mozes pohvaliti . Volio bi i da mogu svaku tekmu gledati , al' jednostavno trenutno to nisam u mogucnosti .

Iako se ti vjerovatno salis , samo kazem .
naravno da se šalim ... ja bih volio da stadion bude pun svaku utakmicu :)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2013, 23:00

Yucca je napisao/la:Ja ne znam sta se vi pravdate ovim Tuzlacima mi Biscani znamo ko je tad bio u klubu i kako se radilo,sad je sve promjenjeno novi ljudi su dosli i nadam se da ce vratiti Jedinstvo u premijer ligu 4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim :D :D
Nemoj brate ni sutra !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2013, 23:07

Yucca je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:

Samo mi reci kad je to bilo molim te, pratim Jedinstvo 15 god i nikad u ligaskim natjecanjima bila to 1 Liga ili PL nije bilo manje od 400 ljudi garantujem ti, zato ne pricaj gluposti.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2013, 23:36

Rekordmeister je napisao/la:neznam jel rano i jel modza previse bombi ove sedmice al et recu onako kako sam cuo iz prve ruke prije pola sata od ljjudi koji su vrlo blizki Jedinstvu , proljetne utakmice bi trebali igrati u nocnom terminu pod rasvjetom!!!Kazu da je bila prica unutar kluba da je sramota da jedan grad kao Bihac nemoze igrati nocne utakmice te da je to sad u planu u sto skorije vrijeme,pa sad kako god
jel ovo patka ili ??? Ako je istina sto pricas bilo bi to super, samo kolike su sanse da se to ostvari.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 27 sep 2013, 23:48

LloriS je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:neznam jel rano i jel modza previse bombi ove sedmice al et recu onako kako sam cuo iz prve ruke prije pola sata od ljjudi koji su vrlo blizki Jedinstvu , proljetne utakmice bi trebali igrati u nocnom terminu pod rasvjetom!!!Kazu da je bila prica unutar kluba da je sramota da jedan grad kao Bihac nemoze igrati nocne utakmice te da je to sad u planu u sto skorije vrijeme,pa sad kako god
jel ovo patka ili ??? Ako je istina sto pricas bilo bi to super, samo kolike su sanse da se to ostvari.
jos samo da nam dodje repka igrati u Bihac ... to je san snova :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 sep 2013, 23:59

anonymous001 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
jos samo da nam dodje repka igrati u Bihac ... to je san snova :D
Ma daj reflektore jbo repku :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.