Pocelo se od nove sezone . Ma uglavnom kome se ja i pravdam , nekom ko je cuo od nekog na kafi

Kako ne volim ove sto se prave da sve znaju.
Moderator/ica: GracanicaAA
Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
Klub se voli i kad vodi i kad vodiCasp3r je napisao/la:Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
Casp3r je napisao/la:Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
Umjesto da bojkotujete ljude koji su radili zlo Jedinstvu vi ste bojkotovali Jedinstvo, tj. tu ste dok je dobro, čim stvari krenu niz brdo - izmičete se do boljih vremena, nije to samo u Bihaću tako, ali zanimljivo je kako si ti to javno priznao.Yucca je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
Pa kad nemas pojma sta se desavalo u klubu i kakvi ljudi su ga vodili bilo bi ti jasno,pa na utakmicama se znalo desiti da nema 50 ljudi na tribinama sve zbog raznih uljupa koji su bili u klub ljudi su bojkotirali Jedinstvo sad se stvari vracaju u normalu i navijaci ce se vratiti na tribine
daj ovamo ime i prezime da ti ja zabranim sutra ulazak na stadion! e kad nisi cetiri godine usao na stadion neces ni sad hahahaYucca je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
Pa kad nemas pojma sta se desavalo u klubu i kakvi ljudi su ga vodili bilo bi ti jasno,pa na utakmicama se znalo desiti da nema 50 ljudi na tribinama sve zbog raznih uljupa koji su bili u klub ljudi su bojkotirali Jedinstvo sad se stvari vracaju u normalu i navijaci ce se vratiti na tribine
naravno da se šalim ... ja bih volio da stadion bude pun svaku utakmicunerkolfc je napisao/la:Pa tako treba sa ljudimo koji su izbjegavali utakmice . Izbijte klubu jos koju marku iz dzepa od ulaznica ionako smo puni para , ne znamo sta cemo od njih . Nek ljudi dolaze , kad , zbog cega nije bitno , neko ce zavoljet klub i dolazit ce cesce , mene je tako neko prije 3 godine nagovorio na jednu tekmu i ja od tad ne propustam domace tekme iako to nije nesto s' cim se mozes pohvaliti . Volio bi i da mogu svaku tekmu gledati , al' jednostavno trenutno to nisam u mogucnosti .
Iako se ti vjerovatno salis , samo kazem .
Nemoj brate ni sutra !!Yucca je napisao/la:Ja ne znam sta se vi pravdate ovim Tuzlacima mi Biscani znamo ko je tad bio u klubu i kako se radilo,sad je sve promjenjeno novi ljudi su dosli i nadam se da ce vratiti Jedinstvo u premijer ligu 4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
Samo mi reci kad je to bilo molim te, pratim Jedinstvo 15 god i nikad u ligaskim natjecanjima bila to 1 Liga ili PL nije bilo manje od 400 ljudi garantujem ti, zato ne pricaj gluposti.Yucca je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Toliko o tvojoj bezuslovnoj ljubavi prema voljenom klubu.Yucca je napisao/la:4 godine nisam bio na utakmici Jedinstva ali sutra dolazim![]()
jel ovo patka ili ??? Ako je istina sto pricas bilo bi to super, samo kolike su sanse da se to ostvari.Rekordmeister je napisao/la:neznam jel rano i jel modza previse bombi ove sedmice al et recu onako kako sam cuo iz prve ruke prije pola sata od ljjudi koji su vrlo blizki Jedinstvu , proljetne utakmice bi trebali igrati u nocnom terminu pod rasvjetom!!!Kazu da je bila prica unutar kluba da je sramota da jedan grad kao Bihac nemoze igrati nocne utakmice te da je to sad u planu u sto skorije vrijeme,pa sad kako god
jos samo da nam dodje repka igrati u Bihac ... to je san snovaLloriS je napisao/la:jel ovo patka ili ??? Ako je istina sto pricas bilo bi to super, samo kolike su sanse da se to ostvari.Rekordmeister je napisao/la:neznam jel rano i jel modza previse bombi ove sedmice al et recu onako kako sam cuo iz prve ruke prije pola sata od ljjudi koji su vrlo blizki Jedinstvu , proljetne utakmice bi trebali igrati u nocnom terminu pod rasvjetom!!!Kazu da je bila prica unutar kluba da je sramota da jedan grad kao Bihac nemoze igrati nocne utakmice te da je to sad u planu u sto skorije vrijeme,pa sad kako god
Ma daj reflektore jbo repkuanonymous001 je napisao/la:jos samo da nam dodje repka igrati u Bihac ... to je san snovaLloriS je napisao/la:jel ovo patka ili ??? Ako je istina sto pricas bilo bi to super, samo kolike su sanse da se to ostvari.Rekordmeister je napisao/la:neznam jel rano i jel modza previse bombi ove sedmice al et recu onako kako sam cuo iz prve ruke prije pola sata od ljjudi koji su vrlo blizki Jedinstvu , proljetne utakmice bi trebali igrati u nocnom terminu pod rasvjetom!!!Kazu da je bila prica unutar kluba da je sramota da jedan grad kao Bihac nemoze igrati nocne utakmice te da je to sad u planu u sto skorije vrijeme,pa sad kako god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.