Zvjezdan Misimović
-
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Izgleda da je sve ozbiljnije ovo interesovanje Atletico Madrida za Misketa. Ukoliko se Atletico odluči zadržati Aguerra(Forlan svakako ostaje), bilo bi to sjajno. Miske bi imao 2 igrača koja mogu zabiti iz skoro svake pozicije, a njima bi odgovaralo što imaju takvog razigravača. Da se ja pitam, odmah bi otišao u Madrid, jer će, po svemu sudeći i Džeko otići iz Wolfsburga, tako da...
-
- Kontakt:
..tako da je to sve fantasticno, no nazalost niko nije primjetio da se Misimovic udebljao dodatnih 5 kg nas odmoru !!! I ranije je imo problema sa likazom, no sada je kao loptica....Kada ga vide ovi iz Atletica uzivo, poslat ce ga na cevape i na janjetinu u Jablanicu... 

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
analni stvarno si dosadananaliticar_ je napisao/la:..tako da je to sve fantasticno, no nazalost niko nije primjetio da se Misimovic udebljao dodatnih 5 kg nas odmoru !!! I ranije je imo problema sa likazom, no sada je kao loptica....Kada ga vide ovi iz Atletica uzivo, poslat ce ga na cevape i na janjetinu u Jablanicu...
-
- Kontakt:
Dobro ba oralni...kako ti kazes...elvir75 je napisao/la:analni stvarno si dosadananaliticar_ je napisao/la:..tako da je to sve fantasticno, no nazalost niko nije primjetio da se Misimovic udebljao dodatnih 5 kg nas odmoru !!! I ranije je imo problema sa likazom, no sada je kao loptica....Kada ga vide ovi iz Atletica uzivo, poslat ce ga na cevape i na janjetinu u Jablanicu...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- velez_mostar
- Kontakt:
U dobra doba si u pravu, covjek ne moze bez kutljace!!analiticar_ je napisao/la:..tako da je to sve fantasticno, no nazalost niko nije primjetio da se Misimovic udebljao dodatnih 5 kg nas odmoru !!! I ranije je imo problema sa likazom, no sada je kao loptica....Kada ga vide ovi iz Atletica uzivo, poslat ce ga na cevape i na janjetinu u Jablanicu...
Frustracije propalih fudbalera.Virtu4l je napisao/la:Jadno...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ili bubuljičavih tinejdžera, blijedih od PES-a i Football Managera.VanBasten je napisao/la:Frustracije propalih fudbalera.Virtu4l je napisao/la:Jadno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Miske je omrsavio 4 kg prenose novine Bild, pitaju se samo, ko ce od toga profitirati sem njega i za koga je to uradio, Wolfsburg, Schalke ili Atletico Madrid?
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... etico.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Miske je omrsavio 4 kg prenose novine Bild, pitaju se samo, ko ce od toga profitirati sem njega i za koga je to uradio, Wolfsburg, Schalke ili Atletico Madrid?
Gdje je sad analiticar sa svojim glupostima i ne tacnim informacijama, idi djete se obrazuj mani se foruma, nisi nikome interesantan, vjeruj.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- majestic24
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Miske je omrsavio 4 kg prenose novine Bild, pitaju se samo, ko ce od toga profitirati sem njega i za koga je to uradio, Wolfsburg, Schalke ili Atletico Madrid?
Dobro je to...treba njemu kondicije da se vrati u staru formu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nije realno da covjeku govoris da se obrazuje, a u tebe gramatika i pravopis na nivou obdanista. Ko o cemu qurva o postenju.BIHfan je napisao/la:Principatus je napisao/la:Miske je omrsavio 4 kg prenose novine Bild, pitaju se samo, ko ce od toga profitirati sem njega i za koga je to uradio, Wolfsburg, Schalke ili Atletico Madrid?
Gdje je sad analiticar sa svojim glupostima i ne tacnim informacijama, idi djete se obrazuj mani se foruma, nisi nikome interesantan, vjeruj.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Genghis je napisao/la:Nije realno da covjeku govoris da se obrazuje, a u tebe gramatika i pravopis na nivou obdanista. Ko o cemu qurva o postenju.BIHfan je napisao/la:Principatus je napisao/la:Miske je omrsavio 4 kg prenose novine Bild, pitaju se samo, ko ce od toga profitirati sem njega i za koga je to uradio, Wolfsburg, Schalke ili Atletico Madrid?
Ne znam koji se klinac sad ti javljas. Isto drveni advokat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Navijam za Urugvaj vec dugi niz godina, jer sam bio u toj drzavi i imam raje iz iste. Nisam kao neki danas Spanija,sutra Njemacka ili za onog ko pobjedi ! (obiljezje je tu samo dok je SP-a)harishp je napisao/la:Znaci i ti si ''diverzant'' sa Urugvajskim obiljezjimaKONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović
Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao. Miske je tu da nas gusi u vaznim tekmama, da stopira uspon BH reprezentacije dok kupuje ljubitelje u manjim tekmama kao protiv Estonije recimo.
Sad odgovor za ostale i njihovo interesovanje dal' je isti smrsao ili se udebljao

Znam sta slijedi kad ovo procitate al' kad tad ce se saznat istina. Postoje mnogo veci interesi van i unutar repke da ista ne uspije, jer sam uspijeh repke bi prestavljao uspijeh drzave i ZBLIZAVANJE NARODA U ISTOJ. Dal' nam to odgovara, NARAVNO da odgovara al' ne i onima koji nam kroje sudbinu.
Veliki igraci su za velike utakmice, a Misimovic je u Portugalu sve lopte vracao prema nasem golu i mnogi to ne pricaju al' je i kapiten Spahic zaradio karton zbog njegove greske. Znam da postoji izvlakusa, kao cuvali su ga dobro nije mogao.
Veliki igraci za 90 minuta mogu i moraju pokazat NESTO. Misimovic kao prvo nista nije pokazao, kao drugo on nije veliki igrac i kao trece on je namjerno odglumio povredu da ne igra u Zenici.
Jos da kazem da je sa svojih dvadeset i kusur godina plakao kad su mu uzeli kapitensku traku i najavio oprostaj od repke, kao zbog privatnih razloga ili sta vec. Koja ga budala nagovori da se vrati ?
P.S. BiH od susjeda ne moze da dise ! Od spijunaze, muzike koju nam uvaljuju, tapsanja po ramenu a kad se okrenu ledja druga prica. Svaki ama bas svaki aspekt zivota Bosanaca i Hercegovaca je kontrolisan od nasih komsija. Oni su iskusni u tome, i znaju sta rade dok mi nemamo koga da im se suprostavi. Svijet nije onakav kakvim se cini, ili kakvim biste ga vi voljeli vidjeti.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
- Kontakt:
Kongo jarane, daj manje izlazi na sunce..Vidis da ti ne godi...Stavi malo hladnih obloga i namazi jogurtom, imaju oni iz ZIM-a veoma pogodni za takve slucajeve a lijece i mahmurluk....Daj napravi si terapiju i daj si malo oduska...
KONGO je napisao/la:
Navijam za Urugvaj vec dugi niz godina, jer sam bio u toj drzavi i imam raje iz iste. Nisam kao neki danas Spanija,sutra Njemacka ili za onog ko pobjedi ! (obiljezje je tu samo dok je SP-a)
Sad odgovor za ostale i njihovo interesovanje dal' je isti smrsao ili se udebljao! Mi imamo mnogo veci problem od toga. Svaki Bosanac i Hercegovac kao Sergej Barbarez,Marko Topic,Piplica,Pandza i ostali su dobro dosli u nasu repku.Znaci igraci koji su kvalitetni i koji ne osjecaju neku ljubav prema susjednim drzavama,a igraci kao Hrgovic,Maletic,Misimovic i drugi nisu ! Misimovic je tu da bi nas prodao kad ZATREBA, kao protiv Portugala.
Znam sta slijedi kad ovo procitate al' kad tad ce se saznat istina. Postoje mnogo veci interesi van i unutar repke da ista ne uspije, jer sam uspijeh repke bi prestavljao uspijeh drzave i ZBLIZAVANJE NARODA U ISTOJ. Dal' nam to odgovara, NARAVNO da odgovara al' ne i onima koji nam kroje sudbinu.
Veliki igraci su za velike utakmice, a Misimovic je u Portugalu sve lopte vracao prema nasem golu i mnogi to ne pricaju al' je i kapiten Spahic zaradio karton zbog njegove greske. Znam da postoji izvlakusa, kao cuvali su ga dobro nije mogao.
Veliki igraci za 90 minuta mogu i moraju pokazat NESTO. Misimovic kao prvo nista nije pokazao, kao drugo on nije veliki igrac i kao trece on je namjerno odglumio povredu da ne igra u Zenici.
Jos da kazem da je sa svojih dvadeset i kusur godina plakao kad su mu uzeli kapitensku traku i najavio oprostaj od repke, kao zbog privatnih razloga ili sta vec. Koja ga budala nagovori da se vrati ?
P.S. BiH od susjeda ne moze da dise ! Od spijunaze, muzike koju nam uvaljuju, tapsanja po ramenu a kad se okrenu ledja druga prica. Svaki ama bas svaki aspekt zivota Bosanaca i Hercegovaca je kontrolisan od nasih komsija. Oni su iskusni u tome, i znaju sta rade dok mi nemamo koga da im se suprostavi. Svijet nije onakav kakvim se cini, ili kakvim biste ga vi voljeli vidjeti.

Glasajmo za "naše", 100% za Bosnu i Hercegovinu. Oni će se suprostaviti okrutnim susjedima. Jel to ?KONGO je napisao/la: P.S. BiH od susjeda ne moze da dise ! Od spijunaze, muzike koju nam uvaljuju, tapsanja po ramenu a kad se okrenu ledja druga prica. Svaki ama bas svaki aspekt zivota Bosanaca i Hercegovaca je kontrolisan od nasih komsija. Oni su iskusni u tome, i znaju sta rade dok mi nemamo koga da im se suprostavi. Svijet nije onakav kakvim se cini, ili kakvim biste ga vi voljeli vidjeti.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jarane to puno nas zna (a i neki reprezentativci su privatno naravno izjavljivali to u vezi Misimovica, znam koji ali nikad ih ne bi odao) da je odglumio povredu i naravno da on nije za velike tekme..samo sto se dosta nase raje pravi slijepim jer nam kao treba neki ne-Bosnjak u repki da nam izgleda multi ovo multi ono...posto neki iz Bosne vole Srb i Hrv vise od Bosne ja nemam nista protiv da oni igraju za te drzave tako barem da mi Bosnjaci dajemo 100% na terenu i izgaramo (vidi Urugvaj) a ne kao sad ne zna se ko pije a ko placa i to se vec Miske poceo ulizivati Susicau za buduce slabe igre sto imamo da vidimo od njega...ehhKONGO je napisao/la:Navijam za Urugvaj vec dugi niz godina, jer sam bio u toj drzavi i imam raje iz iste. Nisam kao neki danas Spanija,sutra Njemacka ili za onog ko pobjedi ! (obiljezje je tu samo dok je SP-a)harishp je napisao/la:Znaci i ti si ''diverzant'' sa Urugvajskim obiljezjimaKONGO je napisao/la:- Nakon što je Srbija ispala, ostala mi je još Španija, kao drugi moj favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva - kazao je Misimović
Ko kaze da je Ciro bio budala kad je rekao da nas je Miske prodao. Miske je tu da nas gusi u vaznim tekmama, da stopira uspon BH reprezentacije dok kupuje ljubitelje u manjim tekmama kao protiv Estonije recimo.
Sad odgovor za ostale i njihovo interesovanje dal' je isti smrsao ili se udebljao! Mi imamo mnogo veci problem od toga. Svaki Bosanac i Hercegovac kao Sergej Barbarez,Marko Topic,Piplica,Pandza i ostali su dobro dosli u nasu repku.Znaci igraci koji su kvalitetni i koji ne osjecaju neku ljubav prema susjednim drzavama,a igraci kao Hrgovic,Maletic,Misimovic i drugi nisu ! Misimovic je tu da bi nas prodao kad ZATREBA, kao protiv Portugala.
-
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Glasajmo za "naše", 100% za Bosnu i Hercegovinu. Oni će se suprostaviti okrutnim susjedima. Jel to ?KONGO je napisao/la: P.S. BiH od susjeda ne moze da dise ! Od spijunaze, muzike koju nam uvaljuju, tapsanja po ramenu a kad se okrenu ledja druga prica. Svaki ama bas svaki aspekt zivota Bosanaca i Hercegovaca je kontrolisan od nasih komsija. Oni su iskusni u tome, i znaju sta rade dok mi nemamo koga da im se suprostavi. Svijet nije onakav kakvim se cini, ili kakvim biste ga vi voljeli vidjeti.
Ma treba Tihica postaviti na sve moguce vrhove vlasti, cak i na sami vrh nogometnog saveza..Sve ce oni "srediti"....
Jao covjece vi idalje o teoriji zavjere koju je gospodin Ciro ispricao
, ja Misketu nemam sta da prigovorim i sigurno bi zaigrao tu utakmicu da je mogao jer da je stigao da SP-a tada bi cijeli svijet vidio njegov kvalitet.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.