e moj Safete, pa dokle tako? - treba ga pod hitno mijenjat!Dado je napisao/la:9 sati i 40 minuta igre
nismo primili gola
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
E jesu je i drzali u prvome duelu sa njimacalcio je napisao/la:---------------------------Begovic -------------------
Mujdza-----------Spahic----------Papac---------Lulic
-----------Zahirovic---Rahimic---Medunjanin------
----------------Pjanic------------Misimovic-----------
---------------------------Dzeko----------------------
Ova ekipa ima slabih tacaka (Lulic na beku protiv francuza je za infarkta). Ali zato su samo 3 ofanzivna igraca a ostalima ostaje da se krpe i pomazu po potrebi. Mogli bi ubaciti Pandzu na stopera a Papca na beka ali nije mi ni to bas najbolje... Radije ovako.
Bez obzira sa kojom ekipom izasli mislim da nas nece toliko nadigrati kao sto neki ocekuju, vec bi i mi mogli drzati loptu u nasem posjedu dosta vremena. Zato bih ja stavio sto vise igraca koji znaju sa loptom (Miske, Pjanic, Medo) a znaju i uputiti dobar pas.

Ja bi radije da im svjesno prepustimo posjed lopte a onda im zabiberimo iz kontre

Al opet,Susic zna najbolje.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ne znam koga da stavim?Monolog je napisao/la:Pa šta će ti onda Ibričić? Nit' je kreativac, nit' trkač!Edin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
Pazi ti strucnjaka
![]()
![]()
![]()
Sa 3 kreativca (Pjanic, Miske, Medunjanin) bi da igraju![]()
![]()
Protiv Francuza trebaju trkaci!
-------------begovic---------------
mujdza--pandza-spahic--papac-
----rahimic-----medo----------
-ibricic-----pjanic-------lulic------
-------------dzeko-------------

E da nam je Vedo u Cirino vrijeme, u onoj formi, laganica sa dva spica i odrali bi ih k'o horoze

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ma skontace Pape sta i kako,poznaje on Francuze! Albanci su toliko dali prostora Francuzima
da bi ih i Luxemburg pobijedio!!! Francuzi jesu velesila po imenima,ali kada su na terenu to pokazali!
Za mene su Spanci i Njemci i Holandani velesila, a sa svim ostalim se moze igrati!
Samo ne pokazati nikakav respekt nego ih gaziti, mi uvijek imamo preveliki respekt od velikih
repki. I mislim da je to kljucna stvar!!! Svi su Hrvate protiv Engleza otpisali, pa sta bi!!
da bi ih i Luxemburg pobijedio!!! Francuzi jesu velesila po imenima,ali kada su na terenu to pokazali!
Za mene su Spanci i Njemci i Holandani velesila, a sa svim ostalim se moze igrati!
Samo ne pokazati nikakav respekt nego ih gaziti, mi uvijek imamo preveliki respekt od velikih
repki. I mislim da je to kljucna stvar!!! Svi su Hrvate protiv Engleza otpisali, pa sta bi!!
3-4-1-2
beg/hasagic
spahic - pandza - papac
mujdza - zahirovic - rahimic - lulic
pjanic
vedo - dzeko

beg/hasagic
spahic - pandza - papac
mujdza - zahirovic - rahimic - lulic
pjanic
vedo - dzeko

obuzdaj se malo i procitaj sta sam napisao... s misimovicem, medom i pjanicem cemo zavrsit' kao na kosevu... jedan od njih mora na klupu... gdje sam napisao da to mora bit' pjanic???karameldar je napisao/la:A ti idi s mosta skoci,cuj Pjanica na klupu? Motor ekipe!!!amho je napisao/la:zahirovica umjesto pjanica,misimovica ili medunjanina a vedu povuc na desno krilo... formacija kao protiv njemacke u prvom poluvremenu je po mom misljenju dobitna...
--------------------begovic---------------------
mujdza------spahic-------papac--------- lulic
-------------rahimic ---- zahirovic------------
----------- misimovic - medunjanin/pjanic
ibisevic----------------------------------------
---------------------dzeko---------------------

ovaj čovjek zna ko će igrati

suvišno je pisati o tome uopšte

FORZA MARŠAL !!!
PAPE DEBILU,UNISTAVAS REPKU..ODLAZII
E DA JE NAMA CIRO SADA TU DA NAS NAFURA DA SMO NAJJACI ,PA DA MI LETIMO AHHAHAHA

E DA JE NAMA CIRO SADA TU DA NAS NAFURA DA SMO NAJJACI ,PA DA MI LETIMO AHHAHAHA

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Procitah negdje jedan dobar komentar. Je+bo baraz ako su u njemu BiH, Hrvatska, Srbija, Crna Gora.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-
- Kontakt:
Uopste se ne treba Pjanic spominjati tu,on ima zagarantovano mjesto u prvih 11!amho je napisao/la:obuzdaj se malo i procitaj sta sam napisao... s misimovicem, medom i pjanicem cemo zavrsit' kao na kosevu... jedan od njih mora na klupu... gdje sam napisao da to mora bit' pjanic???karameldar je napisao/la:A ti idi s mosta skoci,cuj Pjanica na klupu? Motor ekipe!!!amho je napisao/la:zahirovica umjesto pjanica,misimovica ili medunjanina a vedu povuc na desno krilo... formacija kao protiv njemacke u prvom poluvremenu je po mom misljenju dobitna...
--------------------begovic---------------------
mujdza------spahic-------papac--------- lulic
-------------rahimic ---- zahirovic------------
----------- misimovic - medunjanin/pjanic
ibisevic----------------------------------------
---------------------dzeko---------------------
Zadnja izmjena: karameldar, dana/u 08 okt 2011, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!
Najpametniji komentar vecerashodža je napisao/la:

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
**** cemo im majku ! pazite sta pricam ! Znaci sto posto nasa pobjeda !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Pa cek,zar nije ovaj put dogovor da ne padamo u euforijuLudLo 4 je napisao/la:**** cemo im majku ! pazite sta pricam ! Znaci sto posto nasa pobjeda !

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
To prvo je više realno nego ovo drugoLudLo 4 je napisao/la:**** cemo im majku ! pazite sta pricam ! Znaci sto posto nasa pobjeda !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:E jesu je i drzali u prvome duelu sa njimacalcio je napisao/la:---------------------------Begovic -------------------
Mujdza-----------Spahic----------Papac---------Lulic
-----------Zahirovic---Rahimic---Medunjanin------
----------------Pjanic------------Misimovic-----------
---------------------------Dzeko----------------------
Ova ekipa ima slabih tacaka (Lulic na beku protiv francuza je za infarkta). Ali zato su samo 3 ofanzivna igraca a ostalima ostaje da se krpe i pomazu po potrebi. Mogli bi ubaciti Pandzu na stopera a Papca na beka ali nije mi ni to bas najbolje... Radije ovako.
Bez obzira sa kojom ekipom izasli mislim da nas nece toliko nadigrati kao sto neki ocekuju, vec bi i mi mogli drzati loptu u nasem posjedu dosta vremena. Zato bih ja stavio sto vise igraca koji znaju sa loptom (Miske, Pjanic, Medo) a znaju i uputiti dobar pas.![]()
Ja bi radije da im svjesno prepustimo posjed lopte a onda im zabiberimo iz kontre![]()
Al opet,Susic zna najbolje.
Tada smo bili glupi i naivni, ekipa pod pritiskom, raja ocekivala maltene rutinsku pobjedu nad Francuzima koji su se osramotili u Juznoj Africi. Pa je onda pocelo zvizdanje i psovanje na polupraznom Kosevu...Sve se negativno nakupilo i mislim da bi nas i neke losije ekipe od Francuske tada nadigrale. Sada je skroz druga situacija.

Francuzi su u slicnoj poziciji u kojoj smo mi tada bili.
Ko to u Francuskoj ne ocekuje glatku pobjedu pijetlova?
A imaju jako puno problema....
upotpunosti se slazem samo selektor zna koce igrati i koju ce formaciju postaviti a svi mi mozemo samo pisati svoje zelje koga bi voljeli vidjeti u sastavuhodža je napisao/la:
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 08 okt 2011, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mi mozemo,ali igraci ne smiju.Dylan Dog je napisao/la:Pa cek,zar nije ovaj put dogovor da ne padamo u euforijuLudLo 4 je napisao/la:**** cemo im majku ! pazite sta pricam ! Znaci sto posto nasa pobjeda !

YNWA!
@ karameldar
'/' obicno znaci 'ili'...
to je tvoje misljenje da pjanic ima zagarantovano mjesto... pusti mene da ja imam svoje... sta ja tebi trebam napisat'? da se bacis s drugog mosta jer ne mislis k'o ja???

to je tvoje misljenje da pjanic ima zagarantovano mjesto... pusti mene da ja imam svoje... sta ja tebi trebam napisat'? da se bacis s drugog mosta jer ne mislis k'o ja???
Zadnja izmjena: amho, dana/u 08 okt 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
----------------Hasagic-----------------
Mujdza---Spahic---Pandza----Papac
-------Rahimic----Medunjanin--------
Pjanic-------Misimovic----------Lulic
-----------------Dzeko------------------
Ovako bi jedino mogli zadrzati sva 3 kreativca. Ja samo ne razumijem, neki kazu da trebamo ici na rizik, a stavljaju Rahimica i Zahirovica kao zadnje vezne. Tu komotno mogu igrati Rahimic i Medo, s tim da Medo igra malo ofanzivnije, a vidi se da mu ova pozicija najbolje lezi
.
Rizik ove formacije bi bio definitivno Pandza, ali mislim da je to ipak bolja solucija nego Lulic na beku
.
Mujdza---Spahic---Pandza----Papac
-------Rahimic----Medunjanin--------
Pjanic-------Misimovic----------Lulic
-----------------Dzeko------------------
Ovako bi jedino mogli zadrzati sva 3 kreativca. Ja samo ne razumijem, neki kazu da trebamo ici na rizik, a stavljaju Rahimica i Zahirovica kao zadnje vezne. Tu komotno mogu igrati Rahimic i Medo, s tim da Medo igra malo ofanzivnije, a vidi se da mu ova pozicija najbolje lezi

Rizik ove formacije bi bio definitivno Pandza, ali mislim da je to ipak bolja solucija nego Lulic na beku

-
- Kontakt:
Znam ja sta znaci,ali ne treba dolaziti u pitanje Pjanicevo igranje. Kontas li sta ti govorim?amho je napisao/la:@ karameldar
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.