1. HNL

vedoz
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la vedoz » 12 sep 2016, 00:14

Signore je napisao/la:
vedoz je napisao/la:Hajde Lokomotiva u drugu i niste ni za šta drugo...
I ja sam se ponadao, ali su ovi vec godinama pretplaceni na preokrete protiv Belupa.
Nije izorganizovan prelaz, ma ne...
KingJamesMVP je napisao/la:Rijeka imala penal u 94.min ali ga nisu zabili, vratar Matković obranio i ostalo 0:0. Rijeka kad je god trebala pobijedit nije to ostvarila
X danas bio sigurica za kladu

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 12 sep 2016, 00:27

Rijeka ima luzerski mentalitet,nikad oni neće titule uzeti.
it's football day

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 sep 2016, 02:03

Ovo je već vidjen scenarij da rijeka promašuje penal u samoj završnici i to baš uvijek kad dinamo izgubi meč. Kako se štima hnl to je više smiješno.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 sep 2016, 08:57

_forzamilan_ je napisao/la:Ovo je već vidjen scenarij da rijeka promašuje penal u samoj završnici i to baš uvijek kad dinamo izgubi meč. Kako se štima hnl to je više smiješno.
Hoces reci da Rijeka stima sama protiv sebe?

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 12 sep 2016, 12:19

Oni su promašili ligu,njima je mjesto u Jelen Super Ligi.
it's football day

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 sep 2016, 14:12

Signore je napisao/la: Hoces reci da Rijeka stima sama protiv sebe?
Ako tebi ovo sve ne smrdi na sumnjive radnje vec niz sezona onda ne znam. Kada god Rijeka igra protiv Dinama mozes ocekivati neke lude prelaze poluvrijeme kraj i vec niz sezona Rijeka treba da stigne Dinamo na tabeli i onda nekim cudom melju sve pred sobom dodje mocna Cibalia i slome zube, sudija ponisti cisti gol itd.
Liga je neregularna kao i vec niz sezona i samo slijepac to ne vidi.

Krepat ma ne molat!

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 12 sep 2016, 14:17

_forzamilan_ je napisao/la:Ovo je već vidjen scenarij da rijeka promašuje penal u samoj završnici i to baš uvijek kad dinamo izgubi meč. Kako se štima hnl to je više smiješno.
Šta će šteliti pa promaše penal, u nas uvijek neke sumnje ako neka ekipa ne pobjedi
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 sep 2016, 14:21

Pa eto ako vam je lakse vjerujte da je to do luzerskog mentalitata Rijeke i da je liga regularna u drzavi gdje se ne zna ni ko pije ni ko placa i sve 5 :kafa:

Krepat ma ne molat!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 sep 2016, 15:09

_forzamilan_ je napisao/la:
Signore je napisao/la: Hoces reci da Rijeka stima sama protiv sebe?
Ako tebi ovo sve ne smrdi na sumnjive radnje vec niz sezona onda ne znam. Kada god Rijeka igra protiv Dinama mozes ocekivati neke lude prelaze poluvrijeme kraj i vec niz sezona Rijeka treba da stigne Dinamo na tabeli i onda nekim cudom melju sve pred sobom dodje mocna Cibalia i slome zube, sudija ponisti cisti gol itd.
Liga je neregularna kao i vec niz sezona i samo slijepac to ne vidi.
Pa u ligi sigurno ima neregularnosti, ali si smijesan s tim razmisljanjem. I prosle sezone sam te ulovio u slicnom. Rijeka odigra s nekim X i javis se, psujes, nastimano, a promasili penal u sudackoj, nisi ni sazetke pogledao.

Sad opet ista prica. Ne razumijem zasto bi to Rijeka radila sama protiv sebe. OK, cisti gol jeste ponisten, ali penal? Penal? Penal namjerno promasen? Daj me nemoj jbt.

Prosle sezone je ta ista Rijeka takodjer fulala hrpu penala i odigrala niz nerijesenih rezultata. Rijeka nije dovoljno mocna da probije dobro postavljen bunker i odigrat ce bruku remija i ove sezone. Inter se pokazao prosle sezone kao prava nagazna mina, a i ove sezone je bilo 1-1 uz golove u sudackoj nadoknadi, realno 0-0. Zasto bi jos jedan remi, pogotovo remi u gostima bio iznenadjenje. Kladi se svaku gostujucu utakmicu Rijeke na remi i bit ces na kraju sezone u plusu.

Mozda igrace Rijeke muci i motivacija, tj. sigurno da ih muci, istu muku muci i Dinamo u HNL-u. I onda dodjes u goste nabrijanoj ekipi i normalno je da ti ovi uzmu bod ili cak sva tri. Dinamo samo ima jacu ekipu i cesce ce upisati onih 0-1. I sad je Osijek pokazao sta znaci nemotivacija protiv motivacije. Zasto je Dinamo mucio muku onda u onih par utakmica kad se Rijeka tek pojacala? Do tad je Rijeka bila bezveze ekipa protiv koje je bilo mrsko igrati, ali onda te dobiju par puta i kasnije izadjes na teren sabran i bez vecih problema dobijas utakmice i s ogromnom razlikom. Kako Hajduk uvijek fasuje? Pobjeda s 3 i vise razlike cak i nije iznenadjenje. Igraci izadju motivirani jer je derbi, a da su tako motivirani protiv Belupa i ostalih bio bi skor na kraju sezone 33-3-0. Ne bi bilo ni poraza, a remiji bi bilo rijetkost.

Male ekipe su uvijek nabrijane protiv Dinama, Rijeke i Hajduka, a uskoro ce biti i protiv Osijeka i nerijesen rezultat ovih ekipa u gostima kod ekipe koja se bori za opstanak je nesto sto ne treba iznenadjivati nikog tko se imalo razumije u nogomet. Tako Dinamo dobije Arsenala pa desetak dana kasnije odigra nerijeseno u Zapresicu. Nogomet zbog toga i jeste zanimljiv, a ne zbog cinjenice da uvijek dobije bolji.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 12 sep 2016, 16:02

Teško je povjerovati da je u pitanju samo taj neki luzerski mentalitet Rijeke, neregularnosti ima definitivno ali neke stvari nemaju smisla.

Što se tiče zadnjeg kola jedino je šteta što je Dinamu prekinut niz :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 12 sep 2016, 17:46

Nema nikih problema :tokralju:

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 12 sep 2016, 18:29

Šta je sa ovim slikama poznatih sa dresom Osijeka, vidim i Wawrinku su uslikali... :hmmmm:

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 sep 2016, 18:34

Signore je napisao/la:...
Ma u biti se ja slazem sa tobom u dosta stvari ali mi je ovo sve jaako cudno. I znam da pizdim cesto jer mi je Rijeka prvi i najdrazi klub (iza Orijenta oni sa istoka grada kazu Rijeke necemo Orijent ne damo :D).Znas ono gdje ima dima ima i vatre. Dodaj ovoj jednadzbi tatu Mamica, Miskovica koji uopce nisu konkurencija vec su partneri pa je tako dosta dobrih igraca otislo iz Dinama u Rijeku za saku kikirikija pa evo sad i obratno. Mamica i njegove poslove suvisno je i komentirati i budali je jasno da iako je zmija u svom poslu i jako sposoban da isto tako to sve radi radi svog dzepa i nijedan transfer iz Dinama skoro nije cist pa se sad povlaci po sudovima. Dodaj tu i Miskoviceve sumnjive radnje zadnjih sezona gdje se samo prodaje nema nikakvog napretka, Rijeka unazad 2-3 sezone nije metra napredovala vec nazadovala, obecavale se brda i doline a ni europa se ne moze izboriti, Volpiju financijska policija pretresa prostorije radi krvavog Nigerijskog novca od nafte, i sve one prljave stvari vezano za HNL, HNS, itd itd. Pa onda svako malo sumnjivi rezultati, pogledaj samo utakmice Rijeke i Dinama bar 50% ih je bilo nekakvi ludi prelazi, onda Kramaric filijali daje 6 golova, nakon toga bruji europa i momak ide u englesku za dobre pare, ruke trljaju Maminho i Misko, how yes no 6 komada ce on zabit i to bas Lokomotivi. Onda Dinamo protiv Lyona stima gubi ko da se skupimo mi s foruma i odigramo protiv francuza pa daj pa nije niko budala. Ima tu jos puno sumnjivih stvari na relaciji Dinamo-Rijeka zadnjih godina o tome svako bruji i u Rijeci i medju navijacima to nije nikakva tajna da se muti. Druga je stvar sto je liga u qrcu pa i ovakva Rijeka koja proda svaki prelazni rok 3 najbolja igraca i dalje dere Hajduka s pola snage a kamoli ostale a Dinamo je za Rijeku ipak svemirski brod (recimo sam Soudani bolji je od svakog igraca Rijeke za 2 klase) i ljudi igraju koliko im treba tu nema sumnje al Rijeka nikad da iskoristi neki kiks Dinama vec niz sezona pa da ih stigne bar za kolo ili dva pa daj molim te. Ne mogu se sjetiti momentalno ali ima tu jos dosta nelogicnih stvari pa iako je fudbal nelogicani ne pobjedjuje kako kazes uvijek najbolji dosta je tih stvari ako ne nelogicno onda sumnjivo. Eto raspisah se djaba ne zamjerite.

Krepat ma ne molat!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2016, 18:40

Lillard je napisao/la:Nema nikih problema :tokralju:

slika
Potpisali si smrtnu presudu.Koliko glup moraš bit.Izgubili su Kohortu ovim potezom,izgubili su hrpu navijaca.Dovoljno je procitat komentare ljudi iz Osijeka.Lijepa priča iz Slavonije :tokralju:
slika
Kome nije jasno tko je i što je Zdravko Mamić, nije mu mjesto u nogometu i marketingu nogometnog kluba, a sjetimo se, zbog tih osoba koje su danas tamo zaposlene, morali su s tih pozicija biti potjerani navijači, normalni dečki s „istoka“ koji su taj posao radili volonterski. Na puno se stvari zažmirilo radi mira u kući i održavanja te pozitivne vibre u gradu, ali preko nekih stvari se ne može prijeći.

Gospodo draga, i bez novaca i sponzora smo mogli, preživjeli smo očajne godine i one za zaborav, 17 godina bez trofeja; i uvijek nas je, i po najvećem suncu i najžešćoj zimi, subotom navečer ili četvrtkom popodne, bilo dovoljno da taj klub ima zbog koga opstati. Ako je ovo sramoćenje cijena za rezultatski uspjeh, onda ga, bar ja osobno, ne želim. Slobodno ga nosite drugdje.
Signore je napisao/la:Jel kod njih nedavno bilo nekih pregovora da se navijacki Varteks koji igra MZNL i NK Varazdin ujedine, tj. udju u fuziju? Sve mi se cini da sam citao negdje da bi se klubovi mogli ujediniti. To bi bilo ekstra s obzirom da je NK Varazdin na putu u 2.HNL, nakon cetiri kola imaju cetiri sigurne pobjede i prvi su s 12 bodova.

White Stonesi i dalje guraju svoje, ne podrzavaju NK Varazdin, idu na utakmice Varteksa, ali bi ujedinjavanjem klubova konacno ujedinili grad, a vjerujem da bi usli i u drugu ligu bez ikakvih problema, a onda malo jace zapet i u prvu. Vidim da su doveli Safarica, Kresingera, Jerteca, Conjara, Rezica, Mujanovica i jos mnoge igrace koji su igrali 1.HNL, pa cak nastupali i za inozemne prvoligase. Vjerujem da je to ekipa koja ce se prosetati ligom, pa cak i bez nekih vecih pojacanja u sezonu-dvije osvojiti i 2.HNL.
Ujedinili bi oni,ali da ne bude članski model.A od toga nema ništa.

Tek sad vidim da su žicali Donnu da im se Wawrinka slika :rol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 sep 2016, 19:35

_forzamilan_ je napisao/la:
Signore je napisao/la:...
Ma u biti se ja slazem sa tobom u dosta stvari ali mi je ovo sve jaako cudno. I znam da pizdim cesto jer mi je Rijeka prvi i najdrazi klub (iza Orijenta oni sa istoka grada kazu Rijeke necemo Orijent ne damo :D).Znas ono gdje ima dima ima i vatre. Dodaj ovoj jednadzbi tatu Mamica, Miskovica koji uopce nisu konkurencija vec su partneri pa je tako dosta dobrih igraca otislo iz Dinama u Rijeku za saku kikirikija pa evo sad i obratno. Mamica i njegove poslove suvisno je i komentirati i budali je jasno da iako je zmija u svom poslu i jako sposoban da isto tako to sve radi radi svog dzepa i nijedan transfer iz Dinama skoro nije cist pa se sad povlaci po sudovima. Dodaj tu i Miskoviceve sumnjive radnje zadnjih sezona gdje se samo prodaje nema nikakvog napretka, Rijeka unazad 2-3 sezone nije metra napredovala vec nazadovala, obecavale se brda i doline a ni europa se ne moze izboriti, Volpiju financijska policija pretresa prostorije radi krvavog Nigerijskog novca od nafte, i sve one prljave stvari vezano za HNL, HNS, itd itd. Pa onda svako malo sumnjivi rezultati, pogledaj samo utakmice Rijeke i Dinama bar 50% ih je bilo nekakvi ludi prelazi, onda Kramaric filijali daje 6 golova, nakon toga bruji europa i momak ide u englesku za dobre pare, ruke trljaju Maminho i Misko, how yes no 6 komada ce on zabit i to bas Lokomotivi. Onda Dinamo protiv Lyona stima gubi ko da se skupimo mi s foruma i odigramo protiv francuza pa daj pa nije niko budala. Ima tu jos puno sumnjivih stvari na relaciji Dinamo-Rijeka zadnjih godina o tome svako bruji i u Rijeci i medju navijacima to nije nikakva tajna da se muti. Druga je stvar sto je liga u qrcu pa i ovakva Rijeka koja proda svaki prelazni rok 3 najbolja igraca i dalje dere Hajduka s pola snage a kamoli ostale a Dinamo je za Rijeku ipak svemirski brod (recimo sam Soudani bolji je od svakog igraca Rijeke za 2 klase) i ljudi igraju koliko im treba tu nema sumnje al Rijeka nikad da iskoristi neki kiks Dinama vec niz sezona pa da ih stigne bar za kolo ili dva pa daj molim te. Ne mogu se sjetiti momentalno ali ima tu jos dosta nelogicnih stvari pa iako je fudbal nelogicani ne pobjedjuje kako kazes uvijek najbolji dosta je tih stvari ako ne nelogicno onda sumnjivo. Eto raspisah se djaba ne zamjerite.
Normalno da ima sumnjivih stvari, ali kako kiksa Dinamo tako kiksa i Rijeka. Rijecani se lizu s Dinamom jer znaju da ce im biti bolje nego da im se protive, al mislim da bi i svoju mater prodali za titulu, a ne da prodaju dobre odnose s Dinamom. HNL je u takvoj situaciji da je titula sve, osvojis ju i imas otvoren put u grupe EL, a uz malo srece i LP. Nakon sto to ostvaris 2-3 sezone u nizu tesko ce te itko zaustaviti. Mozda ne osvajas titule dalje, ali imas dovoljan koeficijent da uvijek imas otvoren put ka EL. Rijeku je sad dvije godine unistio jako los zdrijeb, ali i to moze doci na naplatu pa da iduce sezone u play offu dobiju najlaksu mogucu opciju.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 12 sep 2016, 21:49

Izgleda da jedino Hajduk u HNL-u se suprostavio Glavi,svi ostali mu vire iz dupeta :lol:
it's football day

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 sep 2016, 22:11

Kao što rekoh:

Kohorta: "Nikakva isprika neće i ne može isprati novo pljuvanje u lice i bacanje kluba deset koraka unatrag."
U trenutcima kada su godinama mučeni navijači Osijeka napokon počeli uživati u rezultatskom uspjehu, ljudi u klubu nisu uspjeli. Sveti dres s isprintanim "maminho" odlučili su pokloniti osumnjičeniku za najteža kaznena djela, osobi koja je simbol svega lošega u hrvatskom nogometu i društvu… Jednom degutantnom fotografijom bačena je ljaga na sve kvalitetno učinjeno do sada. Istinskim navijačima Osijeka u trenutku su uspjeli zgaditi i ugasiti i najmanji tračak vjere u sportski uspjeh koji ovaj grad očajnički čeka gotovo 20 godina.

Nikakva isprika neće i ne može isprati novo pljuvanje u lice i bacanje kluba deset koraka unatrag. Navijački glas je jasan i bit će u osudi odvratnog poteza za kojeg nema oprosta! Niti u jednom trenutku nikome i nigdje nećemo dopuštati ovakve gnjusne činove i prljanje svetog dresa. To neće dopustiti jedini i najveći vlasnici Kluba, oni koji su ga u gotovo bezizlaznim situacijama održavali na životu i bili njegova jedina snaga, stoga naša reakcija na ovo sramoćenje neće izostati.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 sep 2016, 02:51

Lillard je napisao/la: slika
slika
Ovo ce mu biti zadnji "dres" koji ce ikad nositi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 13 sep 2016, 15:22

Jednostavno je - ako Kohorti smeta poklon u vidu dresa onda su isto tako trebali tražit od vodstva kluba da odbije milion kuna koje je taj isti klub dobio zahvaljujući Dinamu.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 13 sep 2016, 17:50

vedoz je napisao/la:Jednostavno je - ako Kohorti smeta poklon u vidu dresa onda su isto tako trebali tražit od vodstva kluba da odbije milion kuna koje je taj isti klub dobio zahvaljujući Dinamu.
točno u sridu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.