KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
au sobo što tebe drmaju kompleksi od Saše Danilovića! da ti nisi neki hrvat ili litvanac, možda sabonisov mali?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ako je bio igračka veličina a jeste ne mora značiti da je i ljudska.U svakom slučaju važi za najblaže rečeno konfliktnu ličnost ,napada sudije,poteže pištolje...Jbga,kad "navlačiš na zugu..."DANTES je napisao/la:au sobo što tebe drmaju kompleksi od Saše Danilovića! da ti nisi neki hrvat ili litvanac, možda sabonisov mali?
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/383188 ... -ubo-nozem" onclick="window.open(this.href);return false;
Liči li ti ovaj postupak na nekog ko je nevinašce ?
Ministar policije bese..- Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima – istakao je Dačić.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma digla se halabuka niokočega,potukle se barabe u kafani,radile pepeljare...ovaj dobio po frnjoci i kraj pričeRaul_64 je napisao/la:Ministar policije bese..- Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima – istakao je Dačić.
Vecina kaze da je to tako i bilo,a Dacic kao covek "iz raje" samo prenosi.Raul_64 je napisao/la:Ministar policije bese..- Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima – istakao je Dačić.

Salu na stranu,Danilovic je primio jedne batine i kada je hitna dosla imao je samo posekotine na glavi,ali nije hteo pomoc vec se vratio unutra,i drugi put dobio noz. Sama cinjenica da Danilovic nece da saradjuje sa policijom znaci da i njegove krivice ima tu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.kurir-info.rs/danilovic-bezi ... nak-796741" onclick="window.open(this.href);return false;
sobo nešto te nema na fudbalskim temama... što li to? dobro jeste Partizan dobio još jedan lak meč protiv još jedne filijale, i ja sve čekam tvoje visprene komentare, ali njih nema, i nema...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A koliko je tek ljudi Bosanac gepekirao ehh..
ne pisu o tome
ne pisu o tome
Cak se posvadjao na treningu i skrivenu kameru shvatio preozibiljno ccc..
sve i nekako, ali kad je zakucao preko malog Sabonisa onako brutalno i još ga pogledao pogledom omalovažavanja to je najgore od svega.... sada kaže da je gledao sudiju i tražio dodatno bacanje... to znači da ovAj kabadahija i laže...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
dobismo Metalac lagano i suvereno iako smo izgubili 1/4 23-13, ali smo drugu izdominirali i tako na vrijeme preuzeli kontrolu protiv neprijatnog domaćina...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Lovernj je izbacio simpatičan klip na yt sa večitog fudbalskog derbija... sjajan je... dečko me sve više oduševljava... šteta što su zabranjeni navijački klipovi..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pregazena Vojvodina u polufinalu domacice.U prvoj 79-54 , a veceras u NS-u 82-61.
U oba meca najbolji roviti Jo Lovernj koji je popunio sve statisticke kolone i to dobrano.
Na redu je finale i nadam se jos jedna dobra borba i novi trofej.
Ajmo decurlijo!
U oba meca najbolji roviti Jo Lovernj koji je popunio sve statisticke kolone i to dobrano.
Na redu je finale i nadam se jos jedna dobra borba i novi trofej.
Ajmo decurlijo!
Tuga kad Rasko pokida one bilmeze od centara..
Al sa Zofri Lovrenjom nema razloga za brigu
Al sa Zofri Lovrenjom nema razloga za brigu

- djoleprijedor
- Kontakt:
Na stranu iskusniji i na papiru kvalitetniji tim Zvezde,ja sam ubjeđen da niko u Srbiji,a bogami ni na Jadranu,ne može da dobije Partizan na 3 utakmice u seriji.
Mens sana in corpore sano.
Hoce stoka da ih nabije 30 razlike
Jos Djekna zakuca na kraju
Dragan Bogotac Navarro..

Jos Djekna zakuca na kraju

Dragan Bogotac Navarro..
Koje silovanje
Vrhunac meča obostrana tehnička trenerima jer su izvan svoga dozvoljenog prostora

Vrhunac meča obostrana tehnička trenerima jer su izvan svoga dozvoljenog prostora

- djoleprijedor
- Kontakt:
Jesmo ih razvalili....
Al od prve akcije na meču se vidjelo kojim će tokom ovaj meč da ide.....Sjajno smo otvorili meč,i jednostavno CZV sa samo raspoloženim Katićem nije mogla da bude ozbiljan protivnik na ovom meču....
Nadskakali smo ih,natrčali,željeli smo više pobjedu......Danas su ključni bili najiskusniji ,Lučić i Gagi Milosavljević,fantastične partije
1-0,idemo dalje
Naredni meč u petak,po meni Zvezda je u popriličnom problemu...Imaju veliki pritisak da pobjede pred domaćom publikom,Rakočević i Savović roviti,Katić jedini pravi centar ostao...I ovaj knock-down će na psihološkom planu sigurno da utiče na crveno-bijele,a ne može se baš reći da Radonjić ima čarobni štapić...zvezda jeste blagi favorit,ali imam osjećaj i da ova serija neće potrajati i da bi mogli vidjeti "metlu" .

Al od prve akcije na meču se vidjelo kojim će tokom ovaj meč da ide.....Sjajno smo otvorili meč,i jednostavno CZV sa samo raspoloženim Katićem nije mogla da bude ozbiljan protivnik na ovom meču....

Naredni meč u petak,po meni Zvezda je u popriličnom problemu...Imaju veliki pritisak da pobjede pred domaćom publikom,Rakočević i Savović roviti,Katić jedini pravi centar ostao...I ovaj knock-down će na psihološkom planu sigurno da utiče na crveno-bijele,a ne može se baš reći da Radonjić ima čarobni štapić...zvezda jeste blagi favorit,ali imam osjećaj i da ova serija neće potrajati i da bi mogli vidjeti "metlu" .
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.