Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

juka55
Kontakt:

Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu

Post Postao/la juka55 » 01 sep 2025, 12:50

Evo ga Hole u G.Vakufu, ide tiketoke
SARAJEVO SIAMO NOI <3

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 sep 2025, 13:12

Ma Hodza je i sad SILA nazad. Idu sad on i Dince jos jace da tikatokare :D
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 sep 2025, 13:13

mercurial je napisao/la:
01 sep 2025, 12:06
muhamedhulk je napisao/la:
01 sep 2025, 10:52
Faruk ne pije, koliko znam u dzamiji je cesto. Ne ko Gosto ali sam ga vidjao...
Faruk je top momak i igrac. Neki ce sad od muke jer je otisao iz njihovog kluba i uzeo im pare svasta napisati o njemu. Nece momak da zivi u Cazinu i razumijem ga. Neka ide gdje hoce, sretno mu bilo, a ima mjesta sigurno u svakoj ekipi.
Ne ide to tako da uzmes ogromne pare pa kasnije dodjes i ne bude ti se tu, to se zove nemati obraz. I to je posao, firma, ima da radis svoje. Sreca pa su ovi iz Bubamare veci ljudi od njega i pustise ga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 01 sep 2025, 13:23

NazorUso je napisao/la:
01 sep 2025, 13:12
hahahaha, skide mu jednom dino nekako kvarno 20 i kusur pobjeda, viče hole o dino yebo ti sebi svoju ženu :urnebes:
ma hole jes stroj nazad, samo da ne bude povreda, malo malo ga je zezala noga ovo ljeto...
SARAJEVO SIAMO NOI <3

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 sep 2025, 13:25

juka55 je napisao/la:
01 sep 2025, 13:23
NazorUso je napisao/la:
01 sep 2025, 13:12
hahahaha, skide mu jednom dino nekako kvarno 20 i kusur pobjeda, viče hole o dino yebo ti sebi svoju ženu :urnebes:
ma hole jes stroj nazad, samo da ne bude povreda, malo malo ga je zezala noga ovo ljeto...
Neki dan ga je vodio kod Brajlovica 😄 ma Dino sila, kaze ima curu ide u drugi srednje hahaha
Ma jest, koljeno ga zeza al moze pomoci i dalje Bgm.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 sep 2025, 13:31

@mercurial smjesan si sa tim izjavama.

Nama „navijacima“ Bube je bolje ovako da je otisao u Austriju jer nam Diamant nije Konkurent vec GFC ili Mostar.
Govorim Samo sa sportskog vidika, ispao je glup.
Nece izdrzat jednu sezonu da se svaki vikend vozi iz Sarajeva za Linz i nazad.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 01 sep 2025, 13:38

slika
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 01 sep 2025, 13:42

juka55 je napisao/la:
01 sep 2025, 12:50
14567. povratak u Slogu.

Veliki selam i pozdrav za sve naše vjerne navijace. Mi hoćemo, mi želimo da skupa se veselimo. Ideš GaSlo.
Najjača najava utakmice ikad.

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 01 sep 2025, 13:56

Mukebir je napisao/la:
01 sep 2025, 13:42
juka55 je napisao/la:
14567. povratak u Slogu.

Veliki selam i pozdrav za sve naše vjerne navijace. Mi hoćemo, mi želimo da skupa se veselimo. Ideš GaSlo.
Što ligata jednom napisa kad je otišao prošle godine, Hodza ima vise odlazaka iz Sloge, nego Ibro Hrsumovic povrataka u GFC :urnebes:
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 01 sep 2025, 14:04

juka55 je napisao/la:
01 sep 2025, 13:56
Mukebir je napisao/la:
01 sep 2025, 13:42
juka55 je napisao/la:
14567. povratak u Slogu.

Što ligata jednom napisa kad je otišao prošle godine, Hodza ima vise odlazaka iz Sloge, nego Ibro Hrsumovic povrataka u GFC :urnebes:
Hahaahah. Ima fore do 40. da jos koji put ode i vrati se. I on i Pele.
Valjalo bi Ligatu opet negdje za komentatora. Fale njegove objave. Ono sad sto rade na stranici GFC isto dan žalosti.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 sep 2025, 16:47

juka55 je napisao/la:
01 sep 2025, 13:38
slika
Vikend ruta Sarajevo-Linz zanimljiva opcija.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 01 sep 2025, 17:15

GG3 je napisao/la:
01 sep 2025, 13:31

Nama „navijacima“ Bube je bolje ovako da je otisao u Austriju jer nam Diamant nije Konkurent vec GFC ili Mostar.
Druze vi navijaci Bubamare krivca trebate traziti u upravi kluba i onom ko je potpisao sporazumni raskid, ne stiteci moguce interese kluba. Nije on nikud pobjegao vec je dobio ciste papire od vas. Ovo je win win situacija za obje strane. Buba rasterecuje budzet, a nezadovoljni igrac odlazi. Mlad igrac ne zeli sjediti na klupi. Bubamara za te pare moze dovesti nekog drugog. Ne mozes vezati nekog ko ne zeli biti kod tebe i bezveze ga placati. Jos nesto, Bubamara je na vrijeme znala da on zeli ici, problem uprave je sto nisu na vrijeme doveli drugog igraca. Mozda misle da im ne treba.
Nije fino da se momak vrijedja po Facebooku, a upravi se suti.
Kad je Buba uzela njega Sarajevu i mnoge druge drugima onda je bilo Buba mocna, busanje u prsa, bolja ponuda itd...sad kad je dobio jacu ponudu on kriv.
Koliko Bubamara postoji dugo vec, a nisu napravili nijednog postenog igraca za sebe. I to je posebna tema. Jer para ce nestati, "placenici" ce otici, a opet ce se kmecati za djecom sto su otjerana tipa Prosic i mnogi prije njega.
Samo mi je interesantno da je odabrao Austriju, pored toliko blizih destinacija i klubova unutar BiH i oko Sarajeva. Mozda je u pitanju cifra koja se ne odbija.
Nece sam "vozariti" jer Bekir putuje 3. godinu vec - otkako se vratio kuci, Davor evo sad ce druga godina i putovace sad svi skupa. I za Davora su govorili nema sanse da ostane tamo dugo, a izgleda mu se nesto dopalo. Uostalom, postoji i avion iz Sarajeva i Tuzle za Austriju. Nije to toliko strasno ni skupo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 sep 2025, 17:26

2 reprezentativca imaju iz svoje avlije al nisu nista dali :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 sep 2025, 17:32

u vezi teme da li je liga jaca nego prosle godine i koliko, mali pregled najvaznih odlazak iz lige i dolazaka u ligu (dakle interni transferi nerelevantni):

ODLASCI IZ LIGE: adnan kalajdzic, kristijan postruzin, faruk brkanic, nermin kahvedzic (penzija), admir zukan horka, mirko hrkac (poslije ulaska iz 2. lige), nermin jusic (2. liga), elmin prosic

DOLASCI U LIGU: ziga ceh, lazar milosavljevic, marin sesar, kosta kuzmic, seid behram, alem kadic, senid hodzic, spanac u akademcu, josip bozinovic (iz 2. lige), ante corluka (2. liga), blago gaspar (2. liga), dejan pavlovic (2. liga), mirko marinkovic (2. liga).

vjerovatno sam nekog zaboravio. dakle ulasci iz 2. lige dizu kvalitet dosta, a bez toga je to tu negdje.
na um mi padaju jos darko ivankovic i zvonimir cavar koji su jos bez kluba, potencijalni odlasci.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 sep 2025, 18:46

Skrati to.

Odlasci su: Kalajžić, Postružin i Brkanić.

Dolasci su: Čeh, Milosavljević, Sesar, Kuzmić, Španac, Božinović, Ćorluka, Gašpar, Marinković, Pavlović

To su igrači koji mogu naći dobre klubove. Doduše i Kahvedžić, ali on nije igrao. Ostali ili ne mogu naći ili su nepoznanica.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 01 sep 2025, 19:36

mercurial je napisao/la:
01 sep 2025, 17:15
GG3 je napisao/la:
01 sep 2025, 13:31

Druze vi navijaci Bubamare krivca trebate traziti u upravi kluba i onom ko je potpisao sporazumni raskid, ne stiteci moguce interese kluba. Nije on nikud pobjegao vec je dobio ciste papire od vas. Ovo je win win situacija za obje strane. Buba rasterecuje budzet, a nezadovoljni igrac odlazi. Mlad igrac ne zeli sjediti na klupi. Bubamara za te pare moze dovesti nekog drugog. Ne mozes vezati nekog ko ne zeli biti kod tebe i bezveze ga placati. Jos nesto, Bubamara je na vrijeme znala da on zeli ici, problem uprave je sto nisu na vrijeme doveli drugog igraca. Mozda misle da im ne treba.
Nije fino da se momak vrijedja po Facebooku, a upravi se suti.
Kad je Buba uzela njega Sarajevu i mnoge druge drugima onda je bilo Buba mocna, busanje u prsa, bolja ponuda itd...sad kad je dobio jacu ponudu on kriv.
Koliko Bubamara postoji dugo vec, a nisu napravili nijednog postenog igraca za sebe. I to je posebna tema. Jer para ce nestati, "placenici" ce otici, a opet ce se kmecati za djecom sto su otjerana tipa Prosic i mnogi prije njega.
Samo mi je interesantno da je odabrao Austriju, pored toliko blizih destinacija i klubova unutar BiH i oko Sarajeva. Mozda je u pitanju cifra koja se ne odbija.
Nece sam "vozariti" jer Bekir putuje 3. godinu vec - otkako se vratio kuci, Davor evo sad ce druga godina i putovace sad svi skupa. I za Davora su govorili nema sanse da ostane tamo dugo, a izgleda mu se nesto dopalo. Uostalom, postoji i avion iz Sarajeva i Tuzle za Austriju. Nije to toliko strasno ni skupo.
Neznam sta te Buba toliko muci, da nisi autonomas??
Sve neke svoje frustracije si meni ovdje napisao? Mozes mi odgovorit na ono sto sam ja napisao, Nisam ja predstavnik svih Bubinih navijaca, vec simpatizer i Prijatelji mi igra tamo.
I u opste mi se **** tko je tu na dobitku a tko ne, (ono sto sam Cuo je to da ih je slagao, da mu nedostaje familija i da se zeli vratit u Sarajevo i da ih zamolio da mu raskinu ugovor a onda potpisao za Diamant) sad to moze netko ovako ili onako tumacit.

Ja sam samo napisao da sa Sportskog pogleda za onako mladog igraca koji treba da nosi repku u buducem vremenu nije pametan potez ici u Austrijsku ligu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 01 sep 2025, 23:26

Ma otjerali ga....

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 02 sep 2025, 11:01

Mukebir je napisao/la:
01 sep 2025, 23:26
Ma otjerali ga....
Ma nek odigra i tamo malo pa nek ide dalje. Uostalom ne znamo da li zeli se baviti futsalom ili raditi nesto drugo. Kako god, ako se odluci preseliti u Austriju sa porodicom za stalno sve ce dobiti na gotovo: stan, dozvole, poslove ako zele, angazman u velikom fudbalu ako hoce. Kao i drugi prije i poslije njega. Mnogi nakon karijere zive tu. Koji god igrac zeli doseliti u Austriju da nastavi zivjeti, a ima kvalitet, dobice sve na gotovo za sebe i porodicu. Potrebno je samo da kaze da bi dosao.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 02 sep 2025, 11:21

GG3 je napisao/la:
01 sep 2025, 19:36
ono sto sam Cuo je to da ih je slagao, da mu nedostaje familija i da se zeli vratit u Sarajevo i da ih zamolio da mu raskinu ugovor a onda potpisao za Diamant
I ništa tu nije netačno. Može potpisati za Diamant i da to iznad što si napisao nije netačno. Momak je vezan za porodicu, imao je i prije Bubamare ponude iz barem 5 liga u Evropi, pa nije išao iz tog razloga. Normalno, svako bi otišao da su u pitanju neke nenormalne pare, ali u futsalu toga nema, nit je bilo ko ovdje taj nivo. Momak stavio na vagu sve: može živjeti u Cazinu, Rijeci, Zagrebu, Bratislavi s nekom ništa spektakularno platom ili završiti master u Sarajevu i raditi u struci za manje-više iste pare (ili ništa pretjerano niže), biti kod kuće, izbjeći taj dever u svojoj glavi.

Dakle, ne radi se o tome da će u Sarajevu sad raditi za 1000KM, a u Bubamari uzimao 10000KM. Zapravo, da se ostavi futsala, razlika je 1000KM, a s futsalom i kakvim takvim parama od Linza, turnira, više će zarađivati nego u Bubamari.

Nisu plate u futsalu tolike, jednostavno. Ni Bubamarini ugovori ne prelaze u neto iznosu 40-45 hiljada KM godišnje.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 sep 2025, 17:03

slika

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.