Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Druže, stvarno ne znam zašto dolaziš na ovu temu i provociraš. Izgleda da si se zabrinuo jer se City pojačao pa dolaziš ovdje da se isprazniš. Nije to uredu od tebe.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odrzavam vam temu zivahnom da ne bude samo blogCarlo je napisao/la:Druže, stvarno ne znam zašto dolaziš na ovu temu i provociraš. Izgleda da si se zabrinuo jer se City pojačao pa dolaziš ovdje da se isprazniš. Nije to uredu od tebe.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nema potrebe da im održavaš temu jer su i sami sposobni da to čine. Mislim da tvoje mjesto nije ovdje.Bosniacum Lilium je napisao/la:odrzavam vam temu zivahnom da ne bude samo blogCarlo je napisao/la:Druže, stvarno ne znam zašto dolaziš na ovu temu i provociraš. Izgleda da si se zabrinuo jer se City pojačao pa dolaziš ovdje da se isprazniš. Nije to uredu od tebe.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- KB-TM87
- Kontakt:

jesi naporan unitedovac, cijenim forumase uniteda, ti ispadas ko ovi od Arsenala

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Unitedovac se uplašio jer je očigledno da je naš klub bolji od njegovog 

Biti će nešto od ovog mladog momka
Džoni zabio i dodao u pobjedi druge momčadi Cityja
Mlada Hajdukova nada, 17-godišnji Ivan Jakov Džoni odigrao je odličnu utakmicu za rezerve Manchester Citya koje su s 3:0, u prijateljskom susretu, svladale Oldham.
Džoni, koji je uz Hajdukovu dozvolu, a na traženje Roberta Mancinija, već sedam dana na treninzima u Manchesteru, asistirao je za drugi pogodak, te zabio treći za City. U Split bi se Džoni trebao vratiti do vikenda, a svojim treninzima i igrom protiv Oldhama poslao je jasnu poruku Cityu, ali i treneru bijelih Krasimiru Balakovu.

Mlada Hajdukova nada, 17-godišnji Ivan Jakov Džoni odigrao je odličnu utakmicu za rezerve Manchester Citya koje su s 3:0, u prijateljskom susretu, svladale Oldham.
Džoni, koji je uz Hajdukovu dozvolu, a na traženje Roberta Mancinija, već sedam dana na treninzima u Manchesteru, asistirao je za drugi pogodak, te zabio treći za City. U Split bi se Džoni trebao vratiti do vikenda, a svojim treninzima i igrom protiv Oldhama poslao je jasnu poruku Cityu, ali i treneru bijelih Krasimiru Balakovu.
-
- Kontakt:
Jel taj decko u nekom srodstvu sa legendom Hajduka Vilsonom Dzonijem?Blue City je napisao/la:Biti će nešto od ovog mladog momka![]()
- KB-TM87
- Kontakt:
Valjda mu je otacFrantisek Planicka je napisao/la:Jel taj decko u nekom srodstvu sa legendom Hajduka Vilsonom Dzonijem?

Željezničar - kult glavnog grada
Prema jednom od vodecih foruma Man Cityja upravo se ocekuje da Samir Nasri dodje u Manchester te da se odmah zaputi na medicinski pregled.Jos nije zvanicno ali posao je gotov ukoliko sve bude ok na medicinskom pregledu.Ovim transferom City je zavrsio svoj posao za ovo ljeto.Jos ostaje samo da se vidi sta ce biti sa Teveza.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Nasri kada potpiše nema nam ravnihtevezito je napisao/la:Prema jednom od vodecih foruma Man Cityja upravo se ocekuje da Samir Nasri dodje u Manchester te da se odmah zaputi na medicinski pregled.Jos nije zvanicno ali posao je gotov ukoliko sve bude ok na medicinskom pregledu.Ovim transferom City je zavrsio svoj posao za ovo ljeto.Jos ostaje samo da se vidi sta ce biti sa Teveza.

Aj nek i taj Nasri potpise i nek se rijese Teveza pa onda City moze ocekivati nest ove sezone da postigne 

★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★
Juve Storia Di Un Grande Amore !!!
★★★
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
MUFC have spent 409m from '92 till '11 & won 12 League Titles, 5 FA Cups, 3 League Cups & 2 European Cups.Blue City je napisao/la:Unitedovac se uplašio jer je očigledno da je naš klub bolji od njegovog
#MCFC have spent 600m since '07 & won 1 FA Cup

Dosadan si bjež sa teme pa to pokazuj svojima tamo.Veseli se dok još možeš jer sada dolazi naša dominacija

nije ti tacna ta informacija ne znam gdje si to nasao ili si je izmislio 100% od kako je Mancini dosao 2009 do sada ukljucujuci ovaj transfer Nasrija ukupno je potroseno 225m funti.Bosniacum Lilium je napisao/la:MUFC have spent 409m from '92 till '11 & won 12 League Titles, 5 FA Cups, 3 League Cups & 2 European Cups.Blue City je napisao/la:Unitedovac se uplašio jer je očigledno da je naš klub bolji od njegovog
HZ87
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Nasri i jedan stoper u paru sa Kompanijem(jer ne vjerujem da ce Ture i Leskot izdrzati cijelu sezonu na nivou stopera buduceg prvaka) i imaju potpunu ekipu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma pusti, vidis da je idiot.Blue City je napisao/la:Dosadan si bjež sa teme pa to pokazuj svojima tamo.Veseli se dok još možeš jer sada dolazi naša dominacija![]()
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Još dva dana do utakmice sa Boltonom
Go City go
Go City go

- Goalgetter
- Kontakt:
Ocekujem da City krene sa 2 napadaca, sa 1 napadacom City jako lose izgleda, tj. ocekujem napadacki dvojac Dzeko - Augero
.
Interesantno, vec igra prvoplasirana ekipa protiv drugoplasirane

Interesantno, vec igra prvoplasirana ekipa protiv drugoplasirane

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a sheik je kupio city krajem 2007revoX. je napisao/la:nije ti tacna ta informacija ne znam gdje si to nasao ili si je izmislio 100% od kako je Mancini dosao 2009 do sada ukljucujuci ovaj transfer Nasrija ukupno je potroseno 225m funti.Bosniacum Lilium je napisao/la:MUFC have spent 409m from '92 till '11 & won 12 League Titles, 5 FA Cups, 3 League Cups & 2 European Cups.Blue City je napisao/la:Unitedovac se uplašio jer je očigledno da je naš klub bolji od njegovog

Nemaš pametnijeg posla pa tu nas koji želimo pisati o Cityju samo smetaš dečko odi se igrati Monopoli rađe nego tu da provociraš 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.