NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la tropic » 06 avg 2013, 19:52

Jadna majka ekipama koje budu igrali sa Bratstvom. Ne isplati se igrati ovu sezonu kad ce Bratstvo prekucati ligom.

Bolje je sutati i ici kolo po kolo nego se ovako zanijeti k'o PlavoZuti. Ali da je Jedinstvo superiorno kao Bratstvo i ja bih isto govorio :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 avg 2013, 22:27

da ne citiram sad svakog pojedinacno...nemam ja nista protiv toga da bratstvo prekuca ligu...bolje oni nego gosk,recimo..imate fina pojacanja i bit cete u vrhu...al onoliki post sa REALNIM :roll: prognozama,gdje bratstvo nece ni jednu zijanit je smijesan..a ima par vrlo,vrlo teskih gostovanja....i neznam sto neko napisa da je Sloboda LAFO igrala sa polovnom ekipom u funalu :? ...da se ne bi pravili malo blesavi nije nam falilo 9 igraca al jest 4,5 najmanje...i opet je to bila tekma u egalu koju je slomio penal i crveni..cak je Sloboda nakon primljenog gola pritiskala i napravila par polusansi..i mi smo doveli sasvim dobra pojacanja a vecina je misljenja da nam je najslabija karika uravo trener koji je odron teski...pozz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 avg 2013, 22:35

PlavoZuti je napisao/la:ma ako pametno odigraju svaku utakmicu...mogli bi bez poraza zavrsit polu sezonu...a ako nebudemo imali barem 30 bodova...znaci lose je...jer smo prosle sezone imali utakmicu manje kod kuce a imali smo 27 bodova...a zeznuli smo kod kuce sa Krajinom 0:0 i Vitezom 0:3....
kad bi imali sve pobjede kuci (24 boda) i jednu pobjedu pobjedu i 3 nerjesene u gostima...imali bi 30...
Prosle godine smo u prvoj polusezoni imali 3 pobjede u gostima protiv Iskre, Krajsnika i Podgrmeca...i 2 nerjesene protiv Lukavcana i u Gorazdu. znaci imali smo 11 bodova sa gostovanja....
kad sam prognoziro prosle godine nesto slicno...pola mi se ovih "iskusnih navijaca Bratstva" smijalo...
a kad podjose redat pobjedu za pobjedom...onda se usutise...
al eto ja prognoziram oko 33 boda...dovoljno za 1 mjesto...

nego kako ide net stranica Bratstva...
Sve se slazem....

Stranice je pri kraju za do pocetka sledece sedmice se pusta u promet akoBogda :D
www.nkbratstvogracanica.com

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 06 avg 2013, 23:54

staragarda je napisao/la:da ne citiram sad svakog pojedinacno...nemam ja nista protiv toga da bratstvo prekuca ligu...bolje oni nego gosk,recimo..imate fina pojacanja i bit cete u vrhu...al onoliki post sa REALNIM :roll: prognozama,gdje bratstvo nece ni jednu zijanit je smijesan..a ima par vrlo,vrlo teskih gostovanja....i neznam sto neko napisa da je Sloboda LAFO igrala sa polovnom ekipom u funalu :? ...da se ne bi pravili malo blesavi nije nam falilo 9 igraca al jest 4,5 najmanje...i opet je to bila tekma u egalu koju je slomio penal i crveni..cak je Sloboda nakon primljenog gola pritiskala i napravila par polusansi..i mi smo doveli sasvim dobra pojacanja a vecina je misljenja da nam je najslabija karika uravo trener koji je odron teski...pozz
evo ti moja prognoza od prosle godine
PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X 0:1
NK Bratstvo - FK Krajina 1 0:0
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2 pobjedili smo ali sam zaboravio rezultat
NK Bratstvo - FK Buducnost 1 2:0
FK Gorazde - NK Bratstvo x 0:0
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x 2:1
NK Bratstvo - NK Bosna 1 3:0
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2 1:2
NK Bratstvo - NK Capljina 1 2:0
NK Troglav - NK Bratstvo x 2 2:0
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1 6:0
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL 6:1
NK Bratstvo - NK Vitez 1 0:3

Pa mi reci da mi prognoze nisu realne...
a u ovoj sezoni kazem da bi Bratstvo moglo izgubit kod Slobode i Branitelja u gostima...i mozda kiksat koji bod protiv Goska ili Rudara....a po dosad pokazanom PROTIV SLOBODE, GRADINE....mislim da mozemo ocekivat pozitivnu sezonu... i neznam sto se javljate kad vasi timovi nemogu pobjedit ni slabije ekipe od Bratstva...a pricate po svojim forumima kako Sloboda igra ligu sampiona za par godina i kako ce te bit Viktorija Plazen...i raduju se autobusu i onim malim semaforima za izmjene..nesto sto je Bratstvo imalo vec godinama...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 avg 2013, 01:24

PlavoZuti je napisao/la:
staragarda je napisao/la:da ne citiram sad svakog pojedinacno...nemam ja nista protiv toga da bratstvo prekuca ligu...bolje oni nego gosk,recimo..imate fina pojacanja i bit cete u vrhu...al onoliki post sa REALNIM :roll: prognozama,gdje bratstvo nece ni jednu zijanit je smijesan..a ima par vrlo,vrlo teskih gostovanja....i neznam sto neko napisa da je Sloboda LAFO igrala sa polovnom ekipom u funalu :? ...da se ne bi pravili malo blesavi nije nam falilo 9 igraca al jest 4,5 najmanje...i opet je to bila tekma u egalu koju je slomio penal i crveni..cak je Sloboda nakon primljenog gola pritiskala i napravila par polusansi..i mi smo doveli sasvim dobra pojacanja a vecina je misljenja da nam je najslabija karika uravo trener koji je odron teski...pozz
evo ti moja prognoza od prosle godine
PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X 0:1
NK Bratstvo - FK Krajina 1 0:0
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2 pobjedili smo ali sam zaboravio rezultat
NK Bratstvo - FK Buducnost 1 2:0
FK Gorazde - NK Bratstvo x 0:0
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x 2:1
NK Bratstvo - NK Bosna 1 3:0
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2 1:2
NK Bratstvo - NK Capljina 1 2:0
NK Troglav - NK Bratstvo x 2 2:0
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1 6:0
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL 6:1
NK Bratstvo - NK Vitez 1 0:3

Pa mi reci da mi prognoze nisu realne...
a u ovoj sezoni kazem da bi Bratstvo moglo izgubit kod Slobode i Branitelja u gostima...i mozda kiksat koji bod protiv Goska ili Rudara....a po dosad pokazanom PROTIV SLOBODE, GRADINE....mislim da mozemo ocekivat pozitivnu sezonu... i neznam sto se javljate kad vasi timovi nemogu pobjedit ni slabije ekipe od Bratstva...a pricate po svojim forumima kako Sloboda igra ligu sampiona za par godina i kako ce te bit Viktorija Plazen...i raduju se autobusu i onim malim semaforima za izmjene..nesto sto je Bratstvo imalo vec godinama...
svakim postom sve vise napredujes..hajd zdrao :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 avg 2013, 03:01

BRATSTVO <3 :lol:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 avg 2013, 07:21

@PlavoZuti kao navijač Bratstva kažem ti smiri se malo :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 avg 2013, 08:05

7aprildomemoj je napisao/la:@PlavoZuti kao navijač Bratstva kažem ti smiri se malo :mrgreen:
Jedan jedan hehehe...

Jesil vidio u Slobode marketing menadzera...lijep covjek ko lutka... :lol: :lol: :lol:

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 07 avg 2013, 08:59

Aj postavi ti svoju sliku al ono kad kupiš sijeno

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 avg 2013, 09:13

redblack je napisao/la:Aj postavi ti svoju sliku al ono kad kupiš sijeno
Sjeno??? Gracanicke privatnicke kompanije jace od Tuzlanskih u svako doba noci...a u Americi to rade masine....pitam se odakle si pa znas o kupljenju sjena

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 07 avg 2013, 09:35

Išli su samnom na fax momci iz tvog kraja i govorili su da im je to najteži poso. Pretpostavljam da su zato i upisali fakultet. A vidim da si i ti od toga nastrado, izgorio po glavi što bi rekli

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 avg 2013, 09:41

redblack je napisao/la:Išli su samnom na fax momci iz tvog kraja i govorili su da im je to najteži poso. Pretpostavljam da su zato i upisali fakultet. A vidim da si i ti od toga nastrado, izgorio po glavi što bi rekli
Misko pricas suplje...u mom ofisu nema sjena...kako ide na tvom poslu...ohh da... Nemas posla...kriva ti vlada

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 avg 2013, 09:43

Nego imal sta novo sa treninga na stadionu Luke??? Prical se sta po carsiji

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 07 avg 2013, 09:53

PlavoZuti je napisao/la:
redblack je napisao/la:Išli su samnom na fax momci iz tvog kraja i govorili su da im je to najteži poso. Pretpostavljam da su zato i upisali fakultet. A vidim da si i ti od toga nastrado, izgorio po glavi što bi rekli
Misko pricas suplje...u mom ofisu nema sjena...kako ide na tvom poslu...ohh da... Nemas posla...kriva ti vlada
Oj jest mi zao momka nema posla :o :o :o a tako bistar pametan :D
a sigurno si sa crvenih njiva pa sad zivis u centru :D
samo se uvlaci azmiru mozda mu budes kosio oko vikendice tvoja zivotna sansa :lol: :lol: :lol:
mi kupimo sijeno , kopamo krompir do 4 ... u 5 dodemo i otresemo vas ko slinu :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 09:56

PlavoZuti je napisao/la:Nego imal sta novo sa treninga na stadionu Luke??? Prical se sta po carsiji
Erko presao u Lokomotivu iz Miricine,juce pobjedili Pribavu 0:2 (igrao nas drugi tim),onda stranica jos malo pa se pusta u pogon,haman kupili i novu kosilicu dole xD i tako sta te jos zanima ? :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 11:39

haman kupili i novu kosilicu dole x,,,,,, :lol: :lol: dobar si...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 11:50

**** je napisao/la:haman kupili i novu kosilicu dole x,,,,,, :lol: :lol: dobar si...
Hahahah pa sta cu kad jesu xD covjeka zanima sta ima novo , i to je novo ahahha :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 07 avg 2013, 12:23

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:haman kupili i novu kosilicu dole x,,,,,, :lol: :lol: dobar si...
Hahahah pa sta cu kad jesu xD covjeka zanima sta ima novo , i to je novo ahahha :D
U pravu si pored igračkog kadra ulaže se i u materijalno tehničke stvari.. ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 07 avg 2013, 12:28

**** je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
U pravu si pored igračkog kadra ulaže se i u materijalno tehničke stvari.. ;)
Sto je za svaku pohvalu ;) Citam ova sloboda narucila neki taj davo za izmjene igraca eh otkad mi to imamo ,sigurno 2 il 3 godine ;) Takode eto kupili su haman i tu kosilicu novu sto znaci bolje ureden travnjak,takode oficijalna stranica ce za par da na biti pustena u promet, igracki kadar dobar , srucni stab dobar itd itd.... Ne moze se reci da se nista ne radi u klubu jer se radi ;) Takode stigla vec jedna titula (one 2 na pripremnim turnirima ne racunam) i to protiv "velikana" Slobode , napredujemo :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 avg 2013, 13:33

Ja i Cesc smo upisali 4 trofeja ove sezone. 2 sa turnira, kup TK. Jos taj jedan fali, al aBd uzet ćemo mi i njega :D
Sitnica :D
Sent from my ALCATEL one touch IDOL using Tapatalk.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.