Kad je rekao "ljevak" vjerovatno je mislio igrač lijeve strane terena..mokhe je napisao/la:samo da napomenem:
Lulić nije ljevak!
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Podjednako dobro koristi i lijevu i desnu nogu 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Istina , ali moram priznati da je najbolje golove dao desnom nogom 

- Goalgetter
- Kontakt:
Sto su ovi nasi novinari smijesni (tacnije sport centar), prvo napisu naslov:
Lotito: Lulić je naš najbolji igrač i nije na prodaju
I onda zatim u tekstu, naidjes na njegovu pravu izjavu:
"Nekoliko puta sam ponovio, naši najbolji igrači Lulić, Hernanes i Marchetti nisu za prodaju", izjavio je predsjednik nebeskoplavih.

Lotito: Lulić je naš najbolji igrač i nije na prodaju
I onda zatim u tekstu, naidjes na njegovu pravu izjavu:
"Nekoliko puta sam ponovio, naši najbolji igrači Lulić, Hernanes i Marchetti nisu za prodaju", izjavio je predsjednik nebeskoplavih.

Pa logično, nije takva tipa teksta napisana jednom za Džeku recimo.
Izjavi nešto Mancini ( pu, pu
), i oni to generaliziraju te kažu da je govorio za Džeku,
a u nastavku teksta pomene još 5 igrača.
Izjavi nešto Mancini ( pu, pu

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Neko je ovdje na forumu naveo interessantan primjer, stave naslov tipa Gerrard je veci od Lamparda, a zapravo u nastavku teksta ispane da je Gerardov qrac veci od njegovog, zapravo nikakve veze sa poentom naslova nemazizu1991 je napisao/la:Pa logično, nije takva tipa teksta napisana jednom za Džeku recimo.
Izjavi nešto Mancini ( pu, pu), i oni to generaliziraju te kažu da je govorio za Džeku,

ne znam kakva je do sada bila situacija sa prodajom njegovih dresova, al' znam da raja kupuje nakon finala kupa, a kako i ne bi, ušao je u histtoriju

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Metanor je napisao/la:Kad' se samo sjetim njegovog debija protiv Milana,kako je isprepadano izgledao,pomislio sam da nece dugo izdrzati,a nisam smio,dok se malo oslobodi,poce igrati kao pravi Zmaj kako igra danas,pa opet na pocetku sezone kontam,nije ista osoba,kad' Lula dodje u optimalnu formu i pokaza se kao jedan od najbolji ljevaka Serije A.Toliko nam malo treba da pocnemo sumnjati u ovog covjeka,ali opet toliko malo da ga pocnemo velicati sto on i zasluzuje,ovako velik trag nije nijedan nas igrac ostavio u Italiji jos od Susica i poznatog ekscesa sa transferom u Inter i Torino haha.Uglavnom svaka cast nasem Zmaju i jedva cekam da za BiH odigra onakvu utakmicu kakvu je odigrao protiv Rumunije u Zenici,tada cu znati sigurno da se mozemo nositi sa svakim,jer imati toliko kvalitetnih igraca u reprezentaciji i toliko opasnosti sa svih strana moze samo jedna velika reprezentacija,sto mi jesmo kada su Lula,Dzeko,Pjana,Miske,Vedo i drustvo pravi !
OVO !
Lula je ponovo pokazao da je nezamjenjiv na lijevoj strani. Igrao je kao da je utakmica u punom jeku ligaške sezone. Svaka čast, sve pohvale ! Bez obzira na statistiku u ovom meču, a koja glasi gol i asistencija, pokazao je veliku obzirnost i profesionalnost prema državnom dresu i podsjetio na Lulića protiv Rumunije. Samo tako nastavi 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Lose centrasuteve je popravio u 2. poluvremenu, sve u svemu izdominirao sa Sejom po lijevoj strani.
Drago mi je napokon da je postigao svoj prvi gol za reprezentaciju, dugo je cekao na to.

Drago mi je napokon da je postigao svoj prvi gol za reprezentaciju, dugo je cekao na to.
Svaka cast Lulicu,sinoc je briljirao,nemam rijeci...mozda i nas najbolji igrac trenutno!
sa današnje sahrane AS Rome 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- skyisthelimit
- Goalgetter
- Kontakt:
trebalo je vremena za organizaciju, a i vremenske prilike nisu išle na rukuskyisthelimit je napisao/la:Zasto bas danasnje ? Utakmica se igrala prije 15 dana
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Je li bio onaj nas fratar sa foruma da ih blagoslovi u ime Bosanskih krstjana. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jedan portal koji prenosi informacije u vezi Lazija, prenio je izjavu Stefana Calvagne (talijanski glumac i režiser), kako Lule odlazi u Bayern Munchen za 18 milki .. koliko je istina, ostaje da se vidi
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
prenio je izjavu Stefana Calvagne (talijanski glumac i režiser)

meni je također smješno da on priča o tome, al' on će snimiti film o Chinagli (legenda Lazija), pa možda i zna nešto .. Lule ne vrijedi 18 milki, a to da li je dovoljno dobar za Bayern, neću da ulazim u to
moje lično mišljenje je da je ovo šuplja
moje lično mišljenje je da je ovo šuplja
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nemoj o tome pisati,odmac ce se javit samopotcjenjivacki forumasi i proglasice te preoptimisticnim.Cuj Lulic,NAS Lulic u Bayernu?NemoguceJTS je napisao/la:jedan portal koji prenosi informacije u vezi Lazija, prenio je izjavu Stefana Calvagne (talijanski glumac i režiser), kako Lule odlazi u Bayern Munchen za 18 milki .. koliko je istina, ostaje da se vidi