sloboda72 je napisao/la:
BosanacGorstak"--Vidim razuman si i realan čovjek.Nemoj im pristajati.Oni namjerno provociraju ,vrijeđaju itd.Niti su oni čaršija ,niti Sloboda.Oni govore u svoje lično ime.
Vrijeme će sve postaviti sve na svoje mjesto.Ovo što oni govore je dno dna.Da Bog sačuva.
Okrenimo se mi utakmici kontra Veleža.O fudbalu treba razgovarati .Sad u srijedu počinje i Ramazan.Pa,ma koje vjere čobjek bijo . lijep odgoj nalaže da se poštuju svetinje i to svačije.Bit će to dobro.Bitno je da je Sloboda opstala. Rozotkriće se sve, ko i kako radi.TREBA IZBJEGAVATI KAVGU ONA NIGDJE NE VODI.Živio i hvala ti za odlične postove.
Ma nemam ja nista protiv Slobode,razumijem ja i da sa ovim udaranjem na mjestima gdje njih boli provociram takodje cestite i postene gradjane Tuzle i navijace Slobode,al jednostavno ne mogu da odolim kad vidim da onako iz cista mira dodje da popljuje cijeli jedan dio Bosnjackog naroda kao da je otpad.
Sto se tice Slobode,klubu zelim sve najbolje kao i gradu Tuzli.Dobar dio zivota sam proveo u Tz sto na studiju,sto na poslu i sasvim ok sredina.Iz njihovim postova bi covjek pomislio da je grad podijeljen na Podrinjce i Tuzlake i slicne gluposti,a grad uredan,svako svoja posla radi i jako interesantan za zivjeti.Niko ne pravi razliku,postoje dobri i losi ljudi,i nikakve druge podjele.Ovo flertovanje sa par napaljenih fukara mi dodje cisto onako da ubijem malo vremena,i ne smijem ti obecati da necu opet povremeno bockati po ovim "padobrancima" na temi kad dodju onako iz cistog mira pljuvati i omalozavati klub,mjesto,dio naroda i slicno.
U svakom slucaju ugodno vece tebi al i ostalom forumskom puku