NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
Titulaaaaaaa titulaaaaaa aaaaaaa
- BijelaCokolada
- Kontakt:
zasluzio je titulu kd
kd i curry
kd i curry

- TheTruth34
- Kontakt:
Koliko je clutch Irving dao poena u zadnjoj četvrtini ?
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zato sto je CLE bio nesposoban da napravi bilo sta.Ovaj je ostavio top 5 igraca lige i tim nadomak finala.OGROMNA RAZLIKA!Blue_He4rt je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ni blizu.James je stvorio taj tim MIA.U smislu podrske je vjerovatno isto,ali u smislu rekorda i uigranosti ekipe,ne.Zato je,vjerovatno, i izgubio prvo finale u MIA.Blue_He4rt je napisao/la:Da isto tako je James skupio muda pa otisao u Miami da osvoji koju titulu.Isti krac je napravio, ama bas isti.
Sto nije ostao u Clevelandu tada i stvorio tim ? Skoro si pominjao kako je ta generacija rame uz rame sa ovom GS-a, sad ispade James dosao, stvorio, nije Bog dragi....
Da,James je stvorio taj tim jer je MIA bez njega sezonu prije ispao u 1.krugu POa,a ovaj dosao u tim koji je kandidat br.1 za titulu i bez njega.Tu ako ne vidis razliku,ne mogu ti pomoci.I da,rame uz rame su,ali ima je trebalo vremena za uigravanje.Ovima nije,sto se vidi iz prilozenog.
Bilo kako bilo,cestitke GSW jos jednom.Sasvim zasluzeno.
Dynasty in the making 

miki_92 je napisao/la:![]()
Bolji Kawhi od Duranta.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ukoliko ne bude vecih pehova, malo po malo gradi se nova imperija.Zasluzeno !!!
Chelsea F.C.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakvo finale KD-a. Bolesno. Svaka čast!
.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 jun 2017, 05:50, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
im'o je problema s ledjima citavu tekmuTheTruth34 je napisao/la:Koliko je clutch Irving dao poena u zadnjoj četvrtini ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- branimir85
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:![]()

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Eto Durantu titula, nek se zahvali Curryu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Što LeBron nije radio ove Rollinge od početka
ne zaustavljiv. Ali Durant uvijek kada je trebalo.
Svaka čast i Iggy ju a Thomson je podbacio, Curry se opravdao citavo finale za ono posle godine, a i Green je radio prljave poslove koje se ne vide u statistici.

Svaka čast i Iggy ju a Thomson je podbacio, Curry se opravdao citavo finale za ono posle godine, a i Green je radio prljave poslove koje se ne vide u statistici.
Sta ima sad Kawhi, sto Kd nea 

Bgmi je za mene ovaj CLE odigrao odlicne tri zadnje utakmice, sumnjam da je to iko ocekivao nakon 2-0. Veces je Love zakazao i tesko da se moglo vise od ovih minus desetak kroz cijelu tekmu.
Siguran sam da bi ovaj GSW bez KD-ija Cavsi uzeli bez problema nekih 4-2. Dzaba dobra Klejeva odbrana, kad ga u napadu nema nigdje. S druge strane, Jamesa ni 16 Igija/Grina ne moze zaustavit.
Ovo sto je KD pokazao u finalu je zaista fascinantno, nevidjen napadacki potencijal. Slusao sam skoro Edina koji kaze da ima 213 cm, a ja bih glavu dao da nema vise od 210 (po meni 208).
Siguran sam da bi ovaj GSW bez KD-ija Cavsi uzeli bez problema nekih 4-2. Dzaba dobra Klejeva odbrana, kad ga u napadu nema nigdje. S druge strane, Jamesa ni 16 Igija/Grina ne moze zaustavit.
Ovo sto je KD pokazao u finalu je zaista fascinantno, nevidjen napadacki potencijal. Slusao sam skoro Edina koji kaze da ima 213 cm, a ja bih glavu dao da nema vise od 210 (po meni 208).
Vise nego zasluzeno. KD dokazao da nije nikakav choker.
Walk on, with hope in your hearts.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel ti drago??Ne mozes bez nas ni nakon sto GS osvoji.Spavas li mirno na -37?alemsa je napisao/la:Sta ima sad Kawhi, sto Kd nea

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.