Ne trebaju ti savez i ostali kad imas bruku raje medju nama koja za tu djecu kazu da pojma nemaju..DooVe je napisao/la:Ma bacamo mi ublehe, 'ta će Željo fol djeca nekakva, fol reprezentativci...Ajzea je napisao/la:Više je postalo dosadno govoriti čija djeca dominiraju u reprezentativnim selekcijama.
..a meni fino savez u svom saopštenju nedavno reče da ja za Belgiju navijam i rušim atmosferu u reprezentaciji prije kvalifikacionih utakmica
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BUDI ŽELJO !!!
E to je možda i najgore od svega...Hadzijalagic je napisao/la:Ne trebaju ti savez i ostali kad imas bruku raje medju nama koja za tu djecu kazu da pojma nemaju..DooVe je napisao/la:Ma bacamo mi ublehe, 'ta će Željo fol djeca nekakva, fol reprezentativci...Ajzea je napisao/la:Više je postalo dosadno govoriti čija djeca dominiraju u reprezentativnim selekcijama.
..a meni fino savez u svom saopštenju nedavno reče da ja za Belgiju navijam i rušim atmosferu u reprezentaciji prije kvalifikacionih utakmica
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ne znam buraz, nisam nešto pretjerano upućen oko toga, ali imam nekretninu (sa svim urednim dokumentima koji dokazuju vlasništvo) izgrađenu na zemljištu koje evo već trideset godina nikad nije prevedeno. U istom ovom katastaru sam gledao i tamo stoji ime prošlog vlasnika tako da to što pišeš o "posjedniku" nije tačno, pod tim se podrazumijeva vlasništvo a ne korisnik. Ako ima neko ko se više razumije, možda može nešto više reći, ja stvarno nisam upoznat sa tim.DANAN je napisao/la:Nije to baš tako, pitanje je šta piše u gruntu. Podatci grunta i katastra se kod nas razlikuju. U gruntu piše ko je vlasnik a u katastru ko je posjednik (onaj ko koristi nekretninu). Ako neko ima podatke kojim česticama u gruntu odgovaraju te navedene parcele može provjeriti vlasništvo ovdje:Genie je napisao/la: Kako nema, nema možda restoran "Plavi Zamak", ali po katastaru, zemljište i svi okolni objekti su vlasništvo FK Željezničar!Čak i ovaj dio ispred je u vlasništvu kluba!
http://92.36.224.127:9090/e-gruntPublic/

P. S. Južna longitudinala će nam uzeti prilaz zemljištu, to ne smiju dozvoliti! Bilo kako bilo, ali klub ništa ne radi po tom pitanju, bar se o tome niko javno nije izjasnio.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2887_o.jpg
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 12 nov 2015, 17:45, ukupno mijenjano 2 puta.
jel to ostaje brazilac ili je neko drugi u pitanjupile87 je napisao/la:Po svoj prilici dovescemo jos jednog zadnjeg veznog tako da ce biti prilike i da igra blize golu.teteac8684 je napisao/la:Mislis da mu je bolje da igra blize golu ili?FKZ1921 je napisao/la:Amir nema problema sa samopouzdanjem. Ima problema sa pozicijom koju igra u klubu.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
jel to ostaje brazilac ili je neko drugi u pitanju[/quote]
neko drugi je u pitanju...trebao bi doci u ovih dan-dva
neko drugi je u pitanju...trebao bi doci u ovih dan-dva
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Nije baš pozicija već uloga ili rola, mada čitajući šta si dalje pisao vjerujem da si to htio i reći.FKZ1921 je napisao/la:Amir nema problema sa samopouzdanjem. Ima problema sa pozicijom koju igra u klubu.
Slažem se, njemu je potreban igrač uz njega kojem će posao biti da Amir izgleda bolje, igrač koji će ga rasteretiti određenih zadataka u igri. Ne bih baš rekao klasični destruktivac, opet tu nećeš dobiti mnogo boljeg Amira jer će morati igrati više manje sam, već igrač koji koji ima odrećeno fudbalsko znanje i igrač koji zna igrati u oba smjera, jedan box to box. Ili Blagojević koji je spreman prepustiti tu ulogu prve violine Amiru, mada sumnjam. Sa takvim dvojcem u centralnom dijelu terena i Dadom ispred koji je, po meni, pravi igrač za tu poziciju, Željo bi imao baš dobar vezni red.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Jaozinho22
- Kontakt:
http://scs port.ba/vijesti/trener-slavnog-turskog-kluba-insistira-na-dovodjenju-edina-visce/101743 Ima li nas u procentima ? 
sastavite

sastavite

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nije mi jasno kako ce nam uzeti prilaz zemljistu? Plato ispred sjevera ce biti manji, ali nikakav prilaz nam nece oduzeti. Ili nesto ne vidim? Zato se i rusi dio Plavog Zamka kako bi se prvenstveno izgradio trotoar. Nemamo se mi sta buniti oko gradjenja juzne longitudinale, vec je trebamo posmatrati kao pozitivnu za klub jer cemo dobiti modernu infrastrukturu ispred stadionaGenie je napisao/la:P. S. Južna longitudinala će nam uzeti prilaz zemljištu, to ne smiju dozvoliti! Bilo kako bilo, ali klub ništa ne radi po tom pitanju, bar se o tome niko javno nije izjasnio.

Kako bolan neće, jedino ćeš autom moći prići (ovo je "brza cesta" a ne obična ulica), pješke nećeš moći (osim na raskrsnici) neće biti trotoara (bar je tako na onoj vizualizaciji a i nema dovoljno prostora za četiri trake i trotoar sa obje strane)! Po meni, trebaju se pobuniti i tražiti neko riješenje, možda i spustiti jedan nivo (ovaj dio ispred stadiona) a gore napraviti plato.AnelZ je napisao/la:Nije mi jasno kako ce nam uzeti prilaz zemljistu? Plato ispred sjevera ce biti manji, ali nikakav prilaz nam nece oduzeti. Ili nesto ne vidim? Zato se i rusi dio Plavog Zamka kako bi se prvenstveno izgradio trotoar. Nemamo se mi sta buniti oko gradjenja juzne longitudinale, vec je trebamo posmatrati kao pozitivnu za klub jer cemo dobiti modernu infrastrukturu ispred stadionaGenie je napisao/la:P. S. Južna longitudinala će nam uzeti prilaz zemljištu, to ne smiju dozvoliti! Bilo kako bilo, ali klub ništa ne radi po tom pitanju, bar se o tome niko javno nije izjasnio.
Jebla me južna longitudinala, mene to ne interesuje, meni je Željo bitan i Željin interes!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 12 nov 2015, 18:28, ukupno mijenjano 5 puta.
Nisam siguran jesmo li na njegovom ili na sehinom transferu imali 20%... na jednom sigurno je bila veca lova u pitanju bez procenata, a na drugom manja lova ali sa tim procentom od naredne prodaje...Jaozinho22 je napisao/la:http://scs port.ba/vijesti/trener-slavnog-turskog-kluba-insistira-na-dovodjenju-edina-visce/101743 Ima li nas u procentima ?
sastavite
Uglavnom bilo kako bilo taman i ne imali 20 posto imati cemo neki sitnis na osnovu onog fonda solidarnosti... par desetina hiljada...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Uh,skroz sam bio zaboravio na ovu repku jbt..DooVe je napisao/la:Na zvaničnoj stoji 22.11. u 13 satiultrassa1921 je napisao/la:Kad je s borcem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
brate to nije brza cesta, pogledaj prema skenderiji dio koji je vec uradjen regularno sve pjesacki prelazi semafori i to nikakva brza cestaGenie je napisao/la:Kako bolan neće, jedino ćeš autom moći prići (ovo je "brza cesta" a ne obična ulica), pješke nećeš moći (osim na raskrsnici) neće biti trotoara (bar je tako na onoj vizualizaciji a i nema dovoljno prostora za četiri trake i trotoar sa obje strane)! Po meni, trebaju se pobuniti i tražiti neko riješenje, možda i spustiti jedan nivo (ovaj dio ispred stadiona) a gore napraviti plato.AnelZ je napisao/la:Nije mi jasno kako ce nam uzeti prilaz zemljistu? Plato ispred sjevera ce biti manji, ali nikakav prilaz nam nece oduzeti. Ili nesto ne vidim? Zato se i rusi dio Plavog Zamka kako bi se prvenstveno izgradio trotoar. Nemamo se mi sta buniti oko gradjenja juzne longitudinale, vec je trebamo posmatrati kao pozitivnu za klub jer cemo dobiti modernu infrastrukturu ispred stadionaGenie je napisao/la:P. S. Južna longitudinala će nam uzeti prilaz zemljištu, to ne smiju dozvoliti! Bilo kako bilo, ali klub ništa ne radi po tom pitanju, bar se o tome niko javno nije izjasnio.
Jebla me južna longitudinala, mene to ne interesuje, meni je Željo bitan i Željin interes!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
neko drugi je u pitanju...trebao bi doci u ovih dan-dva[/quote]super je napisao/la:jel to ostaje brazilac ili je neko drugi u pitanju
da li se zna da li ce neko od ove trojice ostati?
51%--------49%
Zna li neko kada je trening sutra, ne radim, gume se mijenjaju a i trening bi se mogao pogledati 

Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ima sjeverna longitudinala (ispred bivšeg Mercatora/autobuske/kasarne M.T.), znam kakva će biti. I na njoj ima jedan dio pored kasarne koji nema trotoar. Oni pod trotoarom podrazumjevaju plato ispred sjeverne, to misle iskoristiti, ali to je naše zemljište, moraju ispred toga trotoar napraviti a pogledaj ovaj dio (sa slike) gdje je zgrada gotovo na ulici, nema šanse da tu izgrade četiri trake i trotoar.
VIZUALIZACIJA:
Samo kažem svoje mišljenje, svakako od toga neće biti ništa, ali bojim se da će biti kasno kada se izgradi.
VIZUALIZACIJA:
Samo kažem svoje mišljenje, svakako od toga neće biti ništa, ali bojim se da će biti kasno kada se izgradi.
-
- Kontakt:
Hoce li to Misimovic izletiti koju kintu za neke igrac?
znam druze al eto vidi i na vizualizaciji da ispred sjeverne tribine su dva pjesacka prijelaza, danas sutra igraj evropu ulica se zatvori to je najmanji problem. Ja govorim sto se tice prilaza e sad ciji je koji dio to niko tacno ne zna jer evo kako procitah ovaj dokument sportskog drustva na mjestu gdje je plavi zamak je njihovo vlasnistvo i oni imaju u planu da se pravi i hotel na mjestu gdje je betonsko igraliste, a koje se ne koristi dakle po tome ispade da je i betonski teren iza istoka u vlasnistvu SD. E sad kako tacno stoje stvari bojim se da ne zna niko ovdje na forumu ili ako zna ali 100% tacno neka napiseGenie je napisao/la:Ima sjeverna longitudinala (ispred bivšeg Mercatora/autobuske/kasarne M.T.), znam kakva će biti. I na njoj ima jedan dio pored kasarne koji nema trotoar. Oni pod trotoarom podrazumjevaju plato ispred sjeverne, to misle iskoristiti, ali to je naše zemljište, moraju ispred toga trotoar napraviti a pogledaj ovaj dio (sa slike) gdje je zgrada gotovo na ulici, nema šanse da tu izgrade četiri trake i trotoar.
VIZUALIZACIJA:
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
E jbg ako je tako, ništa ni od istočne tribine onda, ako je i to njihovo (po katastaru je naše) onda je pitanje šta je i da li je uopšte bilo šta u našem vlasništvu.
Znam neke ublehaše koji se laktaju u tom SD, to samo gledaju kako da se rastale, zaboli njih za SD i Želju. Sad može bilo ko osnovati neki klub (bilijar klub "Željezničar", nebitno) i da ga priznaju u SD i time direktor postaje član UO SD.
CIRKUS!
Samo kažem ovo za longitudinalu, zaboli ove iz vlasti, gaziti će preko mrtvih samo da operu pare. Vidjeli ste šta su ljudima uradili gradnjom A-transferzale ("brže do aerodroma
), ljudi direktno iz haustora izlaze na transferzalu, tako će i sa nama biti, ali kasno je kada izgrade, nema nazad. 

Samo kažem ovo za longitudinalu, zaboli ove iz vlasti, gaziti će preko mrtvih samo da operu pare. Vidjeli ste šta su ljudima uradili gradnjom A-transferzale ("brže do aerodroma

ne ocajavajte bez razloga,stadion ce se praviti i gotova stvarGenie je napisao/la:E jbg ako je tako, ništa ni od sjeverne tribine onda, ako je i to njihovo (po katastaru je naše) onda je pitanje šta je i da li je uopšte bilo šta u našem vlasništvu.Znam neke ublehaše koji se laktaju u tom SD, to samo gledaju kako da se rastale, zaboli njih za SD i Želju. Sad može bilo ko osnovati neki klub (bilijar klub "Željezničar", nebitno) i da ga priznaju u SD i time direktor postaje član UO SD.
CIRKUS!
Samo kažem ovo za longitudinalu, zaboli ove iz vlasti, gaziti će preko mrtvih samo da operu pare. Vidjeli ste šta su ljudima uradili gradnjom A-transferzale ("brže do aerodroma), ljudi direktno iz haustora izlaze na transferzalu, tako će i sa nama biti, ali kasno je kada izgrade, nema nazad.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Mozda i da kakve pare ako i on ne zbrise nakon skupstine klubafanaticZeljin je napisao/la:Hoce li to Misimovic izletiti koju kintu za neke igrac?