FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
88
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
34
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 233

juka55
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la juka55 » 19 avg 2025, 13:59

Da hoće Bog dat da sastavimo jednu sezonu kako treba, ovo godinama postaje nepodnošljivo, milion malih stvari...
SARAJEVO SIAMO NOI <3

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 avg 2025, 14:03

bhfanatic14 je napisao/la:
19 avg 2025, 13:45
Ovo je namjerno. Vidite da menadzerska repka nece trenirat kod nas nego ce na grbavici izgleda sada ovo sljedece okupljanje. Imal slike tog umjetnog terena kod nas ? Pa po cijeloj drzavi su neuslovne vjestacke trave sto su kriminalci postavili jer su najgori kvalitet stetan za zdravlje iz kine. A u nas bas samo neuslovan.
Vazno da je Prijedor uslovan ili Otoka ili Bijeljina iki Doboj u 17 sati na 50 stepeni.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 19 avg 2025, 14:15

mosarajvosa83 je napisao/la:
19 avg 2025, 14:03
Ovo je namjerno. Vidite da menadzerska repka nece trenirat kod nas nego ce na grbavici izgleda sada ovo sljedece okupljanje. Imal slike tog umjetnog terena kod nas ? Pa po cijeloj drzavi su neuslovne vjestacke trave sto su kriminalci postavili jer su najgori kvalitet stetan za zdravlje iz kine. A u nas bas samo neuslovan.
Vazno da je Prijedor uslovan ili Otoka ili Bijeljina iki Doboj u 17 sati na 50 stepeni.
Ne lupajte gluposti.

Suspendovan je i pomocni Slobode. Bio je suspendovan i pomocni Veleza, ali su korigovali pa im je ukinuta suspenzija.

Sta mislite zasto nas prvi tim treinira na Kosevu? Nije jer im je neko zabranio niti moze, trenirali su i ranije jer je podloga u Butmiru otisla u neku stvar.

enzo1
Kontakt:

Post Postao/la enzo1 » 19 avg 2025, 14:17

Mi smo trn u oku svima (pa i nama samima) i na sve moguće načine nas pokušavaju zaustaviti i razjediniti (evo sad tereni u Butmiru, pa registracija B tima........). Siguran sam da mi kad bi uzeli titulu i tako lakšim putem se plasirali u grupnu fazu nekog eu takmičenja da nas nebi niko mogao zaustaviti narednih 10g i da su svi svjesni toga. Ako sad ulažemo u ekipu milione šta bi tek radili sa parama od europe. Evo zrinjski i borac su dobili te milione pa nikakvog ulaganja u igrače već čisto političko rastaljivanje a klubu ostane neka crkavica.
Ja lično nisam neki simpatizer Mirvića, al ja još uvijek nisam vidio da je neko od igrača, trenera i uposlenika rekao jednu ružnu riječ za njega. **** zz ga hvalio, Rožman i **** ibričić također. Danas Ljajić ga hvali. Gojković također. Neki dan čitam Begovića ga hvali i "planira" da nekad dođe kod nas itd...

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 avg 2025, 14:19

Hordas1990 je napisao/la:
19 avg 2025, 14:15
19 avg 2025, 14:03
Ne lupajte gluposti.

Suspendovan je i pomocni Slobode. Bio je suspendovan i pomocni Veleza, ali su korigovali pa im je ukinuta suspenzija.

Sta mislite zasto nas prvi tim treinira na Kosevu? Nije jer im je neko zabranio niti moze, trenirali su i ranije jer je podloga u Butmiru otisla u neku stvar.
Tako je sve ako ne pratis nasu ligu. Mladost je izbacena zbog reflektora,Sloga godinama iste nema, bas zanimljivo sve nasi klubovi suspendovani tereni? Ostre k na nasim timovima i to je to. Neka je kod Rsdnika,Rudara i Sloge uslovno ili u BL gdje je teren odron pomocni mislim

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 19 avg 2025, 14:21

Ne lupaj gluposti, molim te opet. Nije sve zivo nekakva zavjera protiv nas. Ponavljam ti prvi tim je isao na Kosevo da trenira na Zekicevo insistiranje zbog podloge dole.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 avg 2025, 14:43

19 avg 2025, 14:21
Ne lupaj gluposti, molim te opet. Nije sve zivo nekakva zavjera protiv nas. Ponavljam ti prvi tim je isao na Kosevo da trenira na Zekicevo insistiranje zbog podloge dole.
Odi pa pogledaj u BL teren pa komentarisi,nemam sta da lupam,neka suspenduju nije je problem,problem je sto to samo vazi za nase timove. Daj posto si tako strucan,zasto Mladost izbacise a Sloga igra na 50 stepeni u 17 sati? Oricaj barem jednom sa faktima nekim,kad ti se postavi pita je odgovori ili nemoj ni ulaziti u diskusije.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 19 avg 2025, 14:51

19 avg 2025, 14:43
Odi pa pogledaj u BL teren pa komentarisi,nemam sta da lupam,neka suspenduju nije je problem,problem je sto to samo vazi za nase timove. Daj posto si tako strucan,zasto Mladost izbacise a Sloga igra na 50 stepeni u 17 sati? Oricaj barem jednom sa faktima nekim,kad ti se postavi pita je odgovori ili nemoj ni ulaziti u diskusije.
Ti mora da si jedan od ovih sto cestitaju Mirvicu rodjendan bilbordima. Nikad nista nije do nas uvijek nas neko mrzi i trn smo u oku. Presla vam od komsija pacenicka prica.

Objasni mi molim te zasto nasa ekipa izbjegava tamo da trenira vec neko vrijeme kad je tako dobra podloga???

Odgovorio sam ti fino i tebi i ovom djetetu iz dijaspore da su suspendovana jos dva terena s vjestackom podlogom jer nisu uslovna, s tim da je za jedan ukinuta suspenzija jer su popravili sta je trebalo i dali garancije da ce jos dodatne korekcije uraditi. I napisao sam ti da i mi sami na Kosevu treniramo. Sta hoces vise?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 avg 2025, 14:53

Pa odete na Butmir i vidite. Jel tesko?
Na penalima rupa, na golovima u isteno.
Teren se trebao radi zdravlja djece promjeniti bar prije 2-3 godine. Beton.
Zato nam pola juniora i seniora kasnije ima sjebane zglobove, ligamente i sl.
Napraviš klizeći ideš na previjanje.
U bijeljini je nov teren umjetni. I jos par klubova ih ima.
Nas je 11-12 godina star a ni tad nije uradjen kako treba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 19 avg 2025, 14:54

19 avg 2025, 14:43
ma vidi mosa
stoji i to sto kazes i vidimo to sta rade
al buraz moj vrtimo milione vlasnici milijarder i milioner
neke makete plasiraju svako malo
troskovi za stadion minimalni fakticki bez obaveze
imas taj kamp umjesto da bude ko pišta dovedemo se u ovu situaciju
uz duzno postovanje ostalim al ne mogu s nama u istu ravan
za mene jos jedna bruka u nizu i javasluk osim ako ne bude neko normalno opravdanje
ne mogu kamp da odrzavaju a kamoli da grade novi stadion ma hajte molim vas

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 19 avg 2025, 14:58

enzo1 je napisao/la:
19 avg 2025, 14:17
Mi smo trn u oku svima (pa i nama samima) i na sve moguće načine nas pokušavaju zaustaviti i razjediniti (evo sad tereni u Butmiru, pa registracija B tima........). Siguran sam da mi kad bi uzeli titulu i tako lakšim putem se plasirali u grupnu fazu nekog eu takmičenja da nas nebi niko mogao zaustaviti narednih 10g i da su svi svjesni toga. Ako sad ulažemo u ekipu milione šta bi tek radili sa parama od europe. Evo zrinjski i borac su dobili te milione pa nikakvog ulaganja u igrače već čisto političko rastaljivanje a klubu ostane neka crkavica.
Ja lično nisam neki simpatizer Mirvića, al ja još uvijek nisam vidio da je neko od igrača, trenera i uposlenika rekao jednu ružnu riječ za njega. **** zz ga hvalio, Rožman i **** ibričić također. Danas Ljajić ga hvali. Gojković također. Neki dan čitam Begovića ga hvali i "planira" da nekad dođe kod nas itd...
Ne može ni reći kad imaju klauzule u ugovoru da ne smiju.
Bgm ja ne znam jeste li vi svi dijaspora ili gdje živite?
Pola tima zajedno sa Zekićem živi/živilo u Bulevaru. Može se nekad i kafa popiti pa priupitati jel baš sve bajno.
Čuj ti oni odma priču na druge prebacuju,ko veli ako komšija nema krova ne moram imati ni ja i sve ok.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 19 avg 2025, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 19 avg 2025, 14:58

Pantelija je napisao/la:
19 avg 2025, 14:53
Pa odete na Butmir i vidite. Jel tesko?
Na penalima rupa, na golovima u isteno.
Teren se trebao radi zdravlja djece promjeniti bar prije 2-3 godine. Beton.
Zato nam pola juniora i seniora kasnije ima sjebane zglobove, ligamente i sl.
Napraviš klizeći ideš na previjanje.
U bijeljini je nov teren umjetni. I jos par klubova ih ima.
Nas je 11-12 godina star a ni tad nije uradjen kako treba
Ma dzaba pricas to misli da je Mirvic pejgamber.

Dobro neko napisa bice da je Zekic kiselinom posuo teren nema sta drugo.

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 19 avg 2025, 15:08

napoleon72 je napisao/la:
19 avg 2025, 12:50
Mora da se Zekic sa Bralicem navece usunjao u Butmir i posipao kiselinu po terenu. Osim sto je unistio akademiju, unistio nam je i kaNp.
Ahhahahahahaha to to :rol: :rol:
Ma kako kazu nasi vrli forumasi, zekic nam drzavu svukao u potok

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 19 avg 2025, 15:17

U Butmiru imamo i teren sa prirodnom podlogom.
MNON

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 avg 2025, 15:19

Ismireee lagano nam ga :beba:
Abd nogatrans uskoro :pray: :pray:

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 19 avg 2025, 15:27

Lakoste je napisao/la:
19 avg 2025, 15:19
:pray:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

enzo1
Kontakt:

Post Postao/la enzo1 » 19 avg 2025, 15:42

SamoDaKazeem je napisao/la:
19 avg 2025, 14:58
enzo1 je napisao/la:
Pola tima zajedno sa Zekićem živi/živilo u Bulevaru. Može se nekad i kafa popiti pa priupitati jel baš sve bajno.
Čuj ti oni odma priču na druge prebacuju,ko veli ako komšija nema krova ne moram imati ni ja i sve ok.
Zbog takvih kao što si ti volio bih da Ismir i Tan se ispale zajedno sa svim ozbiljnim igračima (naravno iza sebe ostave dugove i raskinute ugovore sa igračima) pa da onda kao 2010 i tih godina budemo pred gašenjem. U upravu uđu mahalaši i kvazi navijači kao Blekić i kompanija.
Lagano nas par stoja na sjeveru kao i uvijek i pjevamo "... čuvajte se svi lopovi iz kluba, jednog dana će doći i vaš kraj..." i borimo se sa Radnikom za ostanak u ligi.
PS. Evo prođe 14 dana od kako je taj vaš zz podnio ostavku pa vam nije ni poslao zahvalnicu sa Maldiva...

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 19 avg 2025, 15:44

Lakoste je napisao/la:
19 avg 2025, 15:19
Znaci ,skupio si lovu ,da iskeširaš Mirvica !!
Bravo, Care !! Podrška !!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 19 avg 2025, 15:59

Sarajevo nisu ugasili ni chetnici, a ne kamo da ga ugasi odlazak debelog influensera i ayli, melisa, potura...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 19 avg 2025, 16:16

enzo1 je napisao/la:
19 avg 2025, 15:42
SamoDaKazeem je napisao/la:
19 avg 2025, 14:58
enzo1 je napisao/la:
Zbog takvih kao što si ti volio bih da Ismir i Tan se ispale zajedno sa svim ozbiljnim igračima (naravno iza sebe ostave dugove i raskinute ugovore sa igračima) pa da onda kao 2010 i tih godina budemo pred gašenjem. U upravu uđu mahalaši i kvazi navijači kao Blekić i kompanija.
Lagano nas par stoja na sjeveru kao i uvijek i pjevamo "... čuvajte se svi lopovi iz kluba, jednog dana će doći i vaš kraj..." i borimo se sa Radnikom za ostanak u ligi.
PS. Evo prođe 14 dana od kako je taj vaš zz podnio ostavku pa vam nije ni poslao zahvalnicu sa Maldiva...
A može li otići okako bez da ostavlja dugove.Ako može nek mu je sa srećom,veća lopina od Blekića.Pa jel realno da vi sljepci ne vidite šta čovjek radi?
Sarajevo neće sa njim nikad imati prosperitet.
I čij je ZZ???
Moj nije sigurno,ni ZZ ni IM ni HM.
Ja sam navijač fudbalskig kluba Sarajevo,ne pojedinaca.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.