Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Po svoj prilici dovescemo jos jednog zadnjeg veznog tako da ce biti prilike i da igra blize golu.teteac8684 je napisao/la:Mislis da mu je bolje da igra blize golu ili?FKZ1921 je napisao/la:Amir nema problema sa samopouzdanjem. Ima problema sa pozicijom koju igra u klubu.
Slično...Samo je Mustedanagic klasični zadnji vezni za razliku od Blagojevica...A to je za Amirovu igru vrlo bitno.bhsport je napisao/la:Igra apsolutno istu pozciju kao i klubu, zadnjeg veznog, ovdje u paru sa Mustedanagicem a kod nas sa Blagojevicem.FKZ1921 je napisao/la:Amir nema problema sa samopouzdanjem. Ima problema sa pozicijom koju igra u klubu.
I treba nama jedan igrac tipa Nyeme, Culuma...Razbijac, jak u skoku...pile87 je napisao/la:Po svoj prilici dovescemo jos jednog zadnjeg veznog tako da ce biti prilike i da igra blize golu.teteac8684 je napisao/la:Mislis da mu je bolje da igra blize golu ili?FKZ1921 je napisao/la:Amir nema problema sa samopouzdanjem. Ima problema sa pozicijom koju igra u klubu.
I najgrublji je cak mu je i sudija skrenuo paznju na to a kod nas ga proglasavaju balerinomFKZ1921 je napisao/la:Dado jedini dobija duele sa ovim Englezima...
Dosta bolji od Redzica, korektan, ne komplikuje...Steta za onaj sut, malo je falilopile87 je napisao/la:I najgrublji je cak mu je i sudija skrenuo paznju na to a kod nas ga proglasavaju balerinomFKZ1921 je napisao/la:Dado jedini dobija duele sa ovim Englezima...
Ma bacamo mi ublehe, 'ta će Željo fol djeca nekakva, fol reprezentativci...Ajzea je napisao/la:Više je postalo dosadno govoriti čija djeca dominiraju u reprezentativnim selekcijama.
..a meni fino savez u svom saopštenju nedavno reče da ja za Belgiju navijam i rušim atmosferu u reprezentaciji prije kvalifikacionih utakmica
Na zvaničnoj stoji 22.11. u 13 satiultrassa1921 je napisao/la:Kad je s borcem
Postano kroz Forum SportSport.ba app.