Rijetkost da se slažem sa navijačem Zrinjskog….tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:46Majstori patetike. Sami ste se doveli u situaciju da vas niko ne voli. Evo sazalit ce se neko jer si stadion spomenuo i hvoTuce11 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:40Ebali ti pijačari najmilije. Hajde sve ok, pobjedila sretnija ekipa, ali kako te nije sramota balijo da koristš termine međogoraca koji igraju na otetom stadionu Veleža na kojem je hvo ima logor za ljude sa imenom 99% navijača Želje. Pokrij se po glavi glupane. E zbog takvih i ne zaslužujemo državu. Stavi prst na čelo i zapitaj se šta pišeš debilu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Daj Amara u Zelju i nek gori sve.. Amar, Husref, Stimac... 

Ispada gospodski, a ustvari jeftin pokušaj. Ne očekujem da će je prihvatiti, a pretpostavljam da je i on toga svjestan. Zato i radi ovo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:38Grande Adzem. Uze tri boda u Vrapcicima i lagana ostavka
Bar se nadam da je to u pitanju. Ekipa mu ne liči ni na šta i želim da što duže ostane na klupi kona.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Jel vrijeme za old school derbi Husref vs Osim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakav Osim sta vam je nema taj ambicije da trenutno ikoga vodi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nije bio crveni ni za Sarajevo na derbiju, nemam problem to reci jer znam pricu. Samo sto su tada igraci Zelje to malo namazanije prodali sudiji jer je onog glupana iz Sarajeva bilo lahko isprovocirati. Ovo je bas smijesno bilo, igraci usli u tunel, niko na terenu ne zna sta se desava niti je iko od sudija mogao vidjeti, lik daje crveni, a ne zna ni on za sta.Zeko87 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:40Ako si imao istu dilemu i pitanje za crveni Sarajevu na Grbavici u tunelu onda kapa dole.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:33Druze 5-20 faulovi, o cemu pricamo mi? Na pocetku drugog poluvremena je do 50. minute uspio 2 cista faula ne svirat Zelji, a 2 nepostojeca svirat Velezu. Crveni kartoni su opravdani i morali su biti, jos dade Karamarku crveni u tunelu, a lik nista nije uradio, ako znas ikoga iz kluba nek ti iskreno kaze sta je bilo u tunelu. Drugo poluvrijeme je sve dao od sebe da navuce X. Nije dozvoljavao igracima Zelje da udju i u jedan duel a da ne svira faul. Opet ponavljam, 5-20 faulovi. Borčevska statistika.![]()
Ma realno nakon dva crvena svaki sudija bi malo našiljio za domaće, ništa što je uticalo bitno na samu igru. Velež ako se ne oslobodi ove mahalaštine i mentaliteta federalnih ekipa mogao bi im se u dogledno vrijeme i pridružiti.
Kakao Nermin Nikšić stade uz njih, postali su bljaki![]()
Sad ce odbiti, i za 3 kola mundati otkaz.Zutti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:50Ispada gospodski, a ustvari jeftin pokušaj. Ne očekujem da će je prihvatiti, a pretpostavljam da je i on toga svjestan. Zato i radi ovo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:38Grande Adzem. Uze tri boda u Vrapcicima i lagana ostavka
Bar se nadam da je to u pitanju. Ekipa mu ne liči ni na šta i želim da što duže ostane na klupi kona.
Neces ti adzeme za djaba otici, trebaa od necega da zivis
Mudovit Adzem
Admir Adžem ponudio ostavku: "Dajem upravi dva dana da razmisle"
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 15 avg 2025, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Austinpowers
- Kontakt:
Na stranu sada prepucavanja izmedju rodjenih i njihove bordo tople brace kontra nas da se osvrnem malo na pravu pricu ove teme a to je Bh premier liga. Mozda nije najatraktivnija i najbolja liga u evropi, al je skroz najludja to je i ova tekma vcrs pokazala. Propaganda antifudbala al je svaki minut bio zanimljiv pa cak i pauza. Pazite naslova na sportsportu: nesto se desava u tunelu
VTZ
Ćorićeve fore koristi, što poslije Rudara nije ponudio mandat?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Shvati da na svakoj strani ima budala. Meni se taj "performans" sa slike gadio, a gadi mi se i dan danas kad ga vidim.Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:37KosevoZove je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:33Naravno iskreno ovo mi nije vid zajebancije , zna se sta je podjebavanje rivala, ali jbg nismo svi isti.Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:28
ne cudi za ogavno i morbidno ponasanje Veleza prema nama, ovo su im mentori, van svakog ukusa, nekog pametnog i smislenog pod*ebavanja, cisti bolesna mrznja puna psihoze nekakve i kancerogenosti.
naravno, ja sam uvijek za kad je neki dobar šuk upitanju, recimo ona pjesma "sve ove godine" koliko god je ne volim cut je dobra zaebancija, ali ima negdje granica i ovo bi isto rekao da su nasi uradili
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Hrammm1921
- Kontakt:
Zutti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:50Ispada gospodski, a ustvari jeftin pokušaj. Ne očekujem da će je prihvatiti, a pretpostavljam da je i on toga svjestan. Zato i radi ovo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:38Grande Adzem. Uze tri boda u Vrapcicima i lagana ostavka
Vidi mu se na faci da bi volio da ode Zuttiii , izgubio je svlacionicu.. Nema fakat nikakve igre , najrealnije je da bude bivsi
Adzeme ostani 

Njega ko da je Mirvic pravio
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma normalno da je predstava za javnost..ako prihvate: ispao sam gospodin, unatoc pobjedi sam otisao. Ako ostane i neka luda sreca ga nastavi sluzit: rekao sam da ce se pokajati oni sto su zvizdaliZutti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:50Ispada gospodski, a ustvari jeftin pokušaj. Ne očekujem da će je prihvatiti, a pretpostavljam da je i on toga svjestan. Zato i radi ovo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:38Grande Adzem. Uze tri boda u Vrapcicima i lagana ostavka
Željo nema igre kako se Zajko Zeba oprostio.Hrammm1921 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:53Zutti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:50Ispada gospodski, a ustvari jeftin pokušaj. Ne očekujem da će je prihvatiti, a pretpostavljam da je i on toga svjestan. Zato i radi ovo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:38Grande Adzem. Uze tri boda u Vrapcicima i lagana ostavka
Vidi mu se na faci da bi volio da ode Zuttiii , izgubio je svlacionicu.. Nema fakat nikakve igre , najrealnije je da bude bivsi
-
- Kontakt:
Ovo je kamilica kako je bilo Sarajevo zadnju tekmu protiv Veleza, 30 faulova,crveni,opsti linc od tribina,sudjenja,terena naravno tad se pricalo da je to normalno,nadam se samo da ce imat istu takvu tekmu pa da se smijem samo. Da mi je vidjet samo da neki sudija svirne Sarajevu ovo sto sviraju protiv nas,ja mislim da bi se drzava komplet digla na noge.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:52Nije bio crveni ni za Sarajevo na derbiju, nemam problem to reci jer znam pricu. Samo sto su tada igraci Zelje to malo namazanije prodali sudiji jer je onog glupana iz Sarajeva bilo lahko isprovocirati. Ovo je bas smijesno bilo, igraci usli u tunel, niko na terenu ne zna sta se desava niti je iko od sudija mogao vidjeti, lik daje crveni, a ne zna ni on za sta.Zeko87 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:40Ako si imao istu dilemu i pitanje za crveni Sarajevu na Grbavici u tunelu onda kapa dole.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:33
Druze 5-20 faulovi, o cemu pricamo mi? Na pocetku drugog poluvremena je do 50. minute uspio 2 cista faula ne svirat Zelji, a 2 nepostojeca svirat Velezu. Crveni kartoni su opravdani i morali su biti, jos dade Karamarku crveni u tunelu, a lik nista nije uradio, ako znas ikoga iz kluba nek ti iskreno kaze sta je bilo u tunelu. Drugo poluvrijeme je sve dao od sebe da navuce X. Nije dozvoljavao igracima Zelje da udju i u jedan duel a da ne svira faul. Opet ponavljam, 5-20 faulovi. Borčevska statistika.![]()
Ma realno nakon dva crvena svaki sudija bi malo našiljio za domaće, ništa što je uticalo bitno na samu igru. Velež ako se ne oslobodi ove mahalaštine i mentaliteta federalnih ekipa mogao bi im se u dogledno vrijeme i pridružiti.
Kakao Nermin Nikšić stade uz njih, postali su bljaki![]()
- Hrammm1921
- Kontakt:
Velez je sam sebe pobjedio, ne znam cemu uvijek rat sa nama? Opravdano crvene dao , ali TUNEL? Siguran sam da nije nista bilo, morao je dati, drugacije bi se viktorija igrala
-
- Kontakt:
pateticni, fino kod stare pa se istresi takoTuce11 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:40Ebali ti pijačari najmilije. Hajde sve ok, pobjedila sretnija ekipa, ali kako te nije sramota balijo da koristš termine međogoraca koji igraju na otetom stadionu Veleža na kojem je hvo ima logor za ljude sa imenom 99% navijača Želje. Pokrij se po glavi glupane. E zbog takvih i ne zaslužujemo državu. Stavi prst na čelo i zapitaj se šta pišeš debilu.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ado ne odustaj!
Poturaju, čekaju investitore, samo interes.
Poturaju, čekaju investitore, samo interes.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ko fol gospodska ponuda. Jeftini fazoni, oni providni za naivnu raju.Zutti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:50Ispada gospodski, a ustvari jeftin pokušaj. Ne očekujem da će je prihvatiti, a pretpostavljam da je i on toga svjestan. Zato i radi ovo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:38Grande Adzem. Uze tri boda u Vrapcicima i lagana ostavka
Al otici ce on, prije ili kasnije. Nadam se sto prije. Ludak je svojim ponasanjem uspio okrenuti citavu Grbavicu protiv sebe, jos se nesto hinjski smijulji i klima glavom.
Ni pobjede ga vise ne mogu spasiti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrammm1921, Hrasno15, ristagrad, Tatamata1946 i 49 gostiju.