FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma kakvi bojkoti i gluposti. To su price za malu djecu. Ja imam informacije da Zeljo dugo nije imao manje problema, sto se tice svega osim onoga sto nama treba biti najbitnije - igra.
Nevjerovatan paradoks je taj da prije par godina, kada je Amar bio tu jos, odlicno smo igrali i svi smo zalili sto uprava ne moze da isprati to. Sada su se uloge zamijenile. Igramo lose, a uprava dobro radi. Da mi je neko prije 3 godine rekao da cu taj scenario gledati, rekao bih mu da je lud.
Nevjerovatan paradoks je taj da prije par godina, kada je Amar bio tu jos, odlicno smo igrali i svi smo zalili sto uprava ne moze da isprati to. Sada su se uloge zamijenile. Igramo lose, a uprava dobro radi. Da mi je neko prije 3 godine rekao da cu taj scenario gledati, rekao bih mu da je lud.
Sport je lijek za tijelo i duh.
sad sam samo na tribinu mislio.
dobro se radi i to će morati dati rezultate. nije ovo ni sad moralo biti ovako loše uz samo malo više sreće, ali i tu se slučilo par pehova i imamo to što imamo.
dobro se radi i to će morati dati rezultate. nije ovo ni sad moralo biti ovako loše uz samo malo više sreće, ali i tu se slučilo par pehova i imamo to što imamo.
Krilo? zar nije bek?storm_raider je napisao/la:Inace, opet da pohvalim ovo lijevo krilo. Atraktivan igrac.
Dobro u nasoj ligi moze sve ali sam mislio da je bek da ne gledamo Enisa,Mladenovica ili Uzelca.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- storm_raider
- Kontakt:
Ma bek je, nego toliko dobro trci unaprijed i lose se vraca nazad da sam napisao "krilo". 

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Željin Alvesstorm_raider je napisao/la:Ma bek je, nego toliko dobro trci unaprijed i lose se vraca nazad da sam napisao "krilo".

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Kako igraju vala trebali bi oni Želji mjesečnu članarinu davat..FKZ1921 je napisao/la:Zbog Prijedora kažnjeni umanjenjem jedne plaće za 80%.salle86 je napisao/la:mene zanima samo jedno
ok, gubi se..i to je sastavni dio igre
pa pitanje za ove upućen(ij)e, da li se igrači kažnjavaju za nezalaganje i zašto ne ako ne kažnjavaju? ko to treba da odredi, uradi, naredi ???
ne možeš očekivati sutra da neko pokaže više htjenja ako je danas češkao mu.da a ti na to zažmirio...logika da te očekuje sličan scenario ponovo sve dok ne staviš tačku na to
Nije malo...
Hem onako igraju, em im plaćaš..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
finoFKZ1921 je napisao/la:Zbog Prijedora kažnjeni umanjenjem jedne plaće za 80%.salle86 je napisao/la:mene zanima samo jedno
ok, gubi se..i to je sastavni dio igre
pa pitanje za ove upućen(ij)e, da li se igrači kažnjavaju za nezalaganje i zašto ne ako ne kažnjavaju? ko to treba da odredi, uradi, naredi ???
ne možeš očekivati sutra da neko pokaže više htjenja ako je danas češkao mu.da a ti na to zažmirio...logika da te očekuje sličan scenario ponovo sve dok ne staviš tačku na to
Nije malo...
mislim nije fino no ono nezalaganje je fakat kažnjeno po zaslugama
sad samo kazniti Uzelca, Kokota i Stokića po jedno 50% druge plate za promašaje i to je to...
ili nek se vade, svaki naredni meč da im se taj postotak skida ako budu bolji, do isplate

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
- milanribar
- Kontakt:
Ovo je vec vrhstorm_raider je napisao/la:Ma kakvi bojkoti i gluposti. To su price za malu djecu. Ja imam informacije da Zeljo dugo nije imao manje problema, sto se tice svega osim onoga sto nama treba biti najbitnije - igra.

Pa uprava da sta radi mi bi sad bili stabilan klub, s dobrom ekipom i borili bi se za evropu a ne da se borimo za opstanak.
Joj sad kad ti udarim tarabu 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne kažem ja da se trebaju bojkotovati utakmice al' to što će nas 2 hiljade bolesnika doći svaku utakmicu (dobro ja nisam baš svaku utakmicu u Dolini jer nekad se zalomi ili obaveze ili problem finansijske prirode mada ova prva varijanta je dosta češća) ništa neće promijeniti na terenu. Slažem se da je povratak Juga neophodan al' i tu smo bespomoćni nažalost.storm_raider je napisao/la:A sta ce rijesiti probleme? To sto je iz utakmice u utakmicu sve manje ljudi? To sto onako izgleda jug? To sto se ovdje prave svakakvi planovi i teorije? Jedno sto ce rijesiti probleme je posjeta, zajednistvo i vjernost ovom klubu. Ako si bio na utakmicama ove sezone, znas da cim se malo cuje pjesma odmah igraci bolje igraju.FaraonTM je napisao/la:Fino je ot al' to neće riješiti probleme.storm_raider je napisao/la:Boli me briga i za skupstinu i za sve ove price i nagadjanja, ja jedva cekam da ponovo dodjem na Grbavicu. I ako Bog da dolazicu do kraja zivota. Nekome sam lud, nekome neshvatljiv, ali i da igramo u petoj ligi ja bih sa istim zarom pratio ovaj klub. Dzaba sve, kada ti je u venama.
Samo se kod nas uzima za pravo da tribina rjesava nekakve probleme i da odredjuje nesto. Dodji navijaj, proslavi, tuguj. Padovi i usponi su normalni, smjene generacija su neminovne i mora nekada doci do pada. Nista ovo neobicno nije, samo sto su nas sve navikli kroz zadnje godine na titule i bodove.
Probleme treba rješavati tamo gdje ih ima a 2k bolesnika će biti vazda na Grbavici

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma suvisna prica oko navijaca rijesit ce se i to nekad, ima nas koliko ima i to je to. A ovaj sto sere jeste tacno je uprava i strucni stab su dovodili igrace i fulili su i sta sad treba je otjerati iako Zeljo nikad nije bolje poslovao i redovno izmirivao sve obaveze ili da se vratimo starom receptu potpisi igraca daj mu platu veliku koju ne mozea placati i na kraju mu plati kad ti bude trebalo za licencu
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- milanribar
- Kontakt:
Objasni nam sta je to uprava konkretno uradila da je donijela pare u klub ? Odovic im od solidne ekipe zaradio para, Dzeko se prodao, prodali Bajica i Kvesica i ostavili raspadnutu ekipu.
To sta su uradili i koliko su para vratili cemo tek da vidimo kad se izade u javnost, a ne rekla kazala, makijato, na orgu i slicne gluposti.
Padaju im pare s neba kao nijednoj upravi u PL-BIH a oni nisu sposobni nista uraditi. Obicna skupina preveranata i lopova. Kad izadu u javnost i javno kazu koliko su vratili mozes reci svaka cast. Do tad ne znam ko ove debile shvata ozbiljno, pa lazu narod po forumu ima dvije godine. Od statuta, novih sponzora, ulagaca, banana, igraca, i kakvi sve ne lazi. I dalje da neko vjerujem forumskim supljacima, pa ti se zavaravas prijatelju bas.
Prodaju mu.da za bubrege, a svi su ovdje nebitni samo su tribine i tabela mjerilo, a to bas pokazuje ovo sto ja pisem. Lagati je lako, pisati gluposti tipa ako pobjedimo sljedece dvije, pobjedit cemo i trecu i tako slicne nebuloze. Pa to ne bi radio debil s osnovom skolom a ne ozbiljni ljudi.
I onda se sam moras iskljuciti koliko gluposti neko napise na jednom mjestu.
To sta su uradili i koliko su para vratili cemo tek da vidimo kad se izade u javnost, a ne rekla kazala, makijato, na orgu i slicne gluposti.
Padaju im pare s neba kao nijednoj upravi u PL-BIH a oni nisu sposobni nista uraditi. Obicna skupina preveranata i lopova. Kad izadu u javnost i javno kazu koliko su vratili mozes reci svaka cast. Do tad ne znam ko ove debile shvata ozbiljno, pa lazu narod po forumu ima dvije godine. Od statuta, novih sponzora, ulagaca, banana, igraca, i kakvi sve ne lazi. I dalje da neko vjerujem forumskim supljacima, pa ti se zavaravas prijatelju bas.
Prodaju mu.da za bubrege, a svi su ovdje nebitni samo su tribine i tabela mjerilo, a to bas pokazuje ovo sto ja pisem. Lagati je lako, pisati gluposti tipa ako pobjedimo sljedece dvije, pobjedit cemo i trecu i tako slicne nebuloze. Pa to ne bi radio debil s osnovom skolom a ne ozbiljni ljudi.
Da bi Oda mogao sa solidnom ekipom zaradjivati i igrati europske utakmice neko iz uprave je morao dati svoje pare da se izmire dugovanja te da bi mogli dobiti licencu za europu.Bez tih lopova koji samo kradu pare qrac bi i Oda mogao zaraditi te pare u europi...milanribar je napisao/la:Objasni nam sta je to uprava konkretno uradila da je donijela pare u klub ? Odovic im od solidne ekipe zaradio para, Dzeko se prodao, prodali Bajica i Kvesica i ostavili raspadnutu ekipu.
-
- Kontakt:
Obzirom na trenutni igracki kadar, njihove stvarne mogucnosti i stanje na tabeli nije ni cudo sto ovdje preovladavaju pesimizam i visak sadrzaja žučne kesice. Ja sam imao recept za svoje mentalno zdravlje u okvakvim situacijama. Em sto se nasekiram na utakmicama dodatno me potope defetisticki komentari na ovom forumu. Stoga ih i ne citam bar dva - tri dana nakon toga. Doduse slicno je i kad pobijedimo, tada preovladava nerealno ufuravanje.
Ali kad malo hladne glave razmislim, kriticki postovi zadnjih par dana (ako ne racunam postove lijevog Alije ili hajtere sa urodjenom mahanom ili hajtere po zadatku) su vrlo konstruktivni, odrazavaju realno stanje i otkrivaju neke cinjenice koje trenutnoj situaciji daju smisao - @fanzi recimo. A istovremeno drze otvorena vrata za bolje sutra koje nepopravljivim optimistima uljepsaju dan
Ali kad malo hladne glave razmislim, kriticki postovi zadnjih par dana (ako ne racunam postove lijevog Alije ili hajtere sa urodjenom mahanom ili hajtere po zadatku) su vrlo konstruktivni, odrazavaju realno stanje i otkrivaju neke cinjenice koje trenutnoj situaciji daju smisao - @fanzi recimo. A istovremeno drze otvorena vrata za bolje sutra koje nepopravljivim optimistima uljepsaju dan
05. - 07. Oktobar 1992
Nije to baš tako, pitanje je šta piše u gruntu. Podatci grunta i katastra se kod nas razlikuju. U gruntu piše ko je vlasnik a u katastru ko je posjednik (onaj ko koristi nekretninu). Ako neko ima podatke kojim česticama u gruntu odgovaraju te navedene parcele može provjeriti vlasništvo ovdje:Genie je napisao/la: Kako nema, nema možda restoran "Plavi Zamak", ali po katastaru, zemljište i svi okolni objekti su vlasništvo FK Željezničar!Čak i ovaj dio ispred je u vlasništvu kluba!
http://92.36.224.127:9090/e-gruntPublic/
Kako si to kratko i jasno napisaoMrRiccoli je napisao/la:Ma suvisna prica oko navijaca rijesit ce se i to nekad, ima nas koliko ima i to je to. A ovaj sto sere jeste tacno je uprava i strucni stab su dovodili igrace i fulili su i sta sad treba je otjerati iako Zeljo nikad nije bolje poslovao i redovno izmirivao sve obaveze ili da se vratimo starom receptu potpisi igraca daj mu platu veliku koju ne mozea placati i na kraju mu plati kad ti bude trebalo za licencu

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
@DANAN
Ti kao stari forumas i forumas koji ima informacije iz prve ruke zasto odgovaras nekome ko uopste nije bitan i ko gleda kako ce svaki svoj post posvetiti pljuvanju. Ovih na forumu ima jos mnogo, nazalost.
Fenzi je to jako dobro objasnio, 70% stvari sam znao koje je on napisao, a neke nisam. Vjerujem da ima jos puno toga sto ima i sto se nije napisalo te sto se ne zna. Mislim ne znamo mi, obicni smrtnici.
Da nije bilo nekih ljudi, necu ih imenovati, mi bi 01.01.2015. god. bilo kao KK Bosna. Druga stvar je sto je to nekome odgovaralo i htio da dovede do toga pa da bi klub prodali za sicu. Dosao bi "spasitelj". Uprava radi odlican posao, osim (do sada) jednog dijela, a to je sportski. Nas navijace i najvise zanima taj sportski dio.Rezultati su mjerilo, to gleda svaki navijac. Naucili su na greskama i nece ih ponoviti. To ce pokazati narednih mjesec-dva. Ko je do sada kriv nije ni bitno, bilo proslo necu da ulazim u to. Iako vecina forumasa zna i taj dio ali nebitno. Ne stitim nikoga, samo iznosim cinjenice. Uvijek sam stitio klub i dok su bili drugi ljudi koji su nam nanijeli ZLO. To moze potvrditi i moj "potpis" ispod kojeg nisam sklonuo od derbija i Belkiceve izjave na kosevu. Tad sam isto vjerovao toj garnituri, ali nazalost nisam imao informacije o njihovim aktivnostima koje sad imam. Sad imam informacije o ovoj upravi i kapa im do poda, prije svega sto su rastjerali uhljupe iz kluba i ostalo ih je jos jako malo. Ne mogu vise raspisao sam se LP.
Ti kao stari forumas i forumas koji ima informacije iz prve ruke zasto odgovaras nekome ko uopste nije bitan i ko gleda kako ce svaki svoj post posvetiti pljuvanju. Ovih na forumu ima jos mnogo, nazalost.
Fenzi je to jako dobro objasnio, 70% stvari sam znao koje je on napisao, a neke nisam. Vjerujem da ima jos puno toga sto ima i sto se nije napisalo te sto se ne zna. Mislim ne znamo mi, obicni smrtnici.
Da nije bilo nekih ljudi, necu ih imenovati, mi bi 01.01.2015. god. bilo kao KK Bosna. Druga stvar je sto je to nekome odgovaralo i htio da dovede do toga pa da bi klub prodali za sicu. Dosao bi "spasitelj". Uprava radi odlican posao, osim (do sada) jednog dijela, a to je sportski. Nas navijace i najvise zanima taj sportski dio.Rezultati su mjerilo, to gleda svaki navijac. Naucili su na greskama i nece ih ponoviti. To ce pokazati narednih mjesec-dva. Ko je do sada kriv nije ni bitno, bilo proslo necu da ulazim u to. Iako vecina forumasa zna i taj dio ali nebitno. Ne stitim nikoga, samo iznosim cinjenice. Uvijek sam stitio klub i dok su bili drugi ljudi koji su nam nanijeli ZLO. To moze potvrditi i moj "potpis" ispod kojeg nisam sklonuo od derbija i Belkiceve izjave na kosevu. Tad sam isto vjerovao toj garnituri, ali nazalost nisam imao informacije o njihovim aktivnostima koje sad imam. Sad imam informacije o ovoj upravi i kapa im do poda, prije svega sto su rastjerali uhljupe iz kluba i ostalo ih je jos jako malo. Ne mogu vise raspisao sam se LP.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
@tm8782 Nekako osjecam Tu neku potrebu da odgovorim ovom liku koji kako si i sam rekao koristi ovaj forum da pljuje i tako iz dana u dan.
Ne mogu na neke stvari jednostavno da zazmirim.
Ne mogu na neke stvari jednostavno da zazmirim.
Mislim da bi bilo bolje da se utalimo šta para pa mu platimo kurvu. Kad vidi minđu možda mu se svidi pa se zabavi i drugim stvarima u životu osim foruma
Ne bi njemu ni Suhra pomogla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.