Blizu ste, lagano..
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
sad se nadam da i plavi gotive gigaru
-
- Kontakt:
A samo ovaj tiktoker može vodit ovaj ciganski klub i ekipu, brutalno su kliknuli.club21 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:15Ne samo ovu utakmicu. Ovoliko bodova a ovakva igra u 4 kola je za proucavanje realno.Direktorcic je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:13Kakva fenomenalna igra zeljeznicara s igracem vise,umiremo od smijeha
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Yebem mater ja vehlezuuu!!!!!
-
- Kontakt:
I sta kazes sad @MostarReds22?Hordas1990 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:02Ovo sve sto radite samo njima ide u prilog. Vi njih trebate tretirati kao da dolazi Sloga ili Posusje neki nebitan klub. Rutinirali bi ih sigurno da je tako jer su poljuljani i to dobro. Posto se ovim bavite i dizete tenzije mozete ih samo nalozit i dovest do toga da vasa ekipa izgori. Znamo svi nasu ligu nije to pametno. Nismo se mi jednom tako opekli u derbiju al eto do vas je. Sretno u petak.MostarReds22 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 20:01Sta je konkretno pogresno rekao? Nema laganih protivnika u ligi 10. Sta je trebao reci dolazi Real, bojimo se? Kakva halabuka kakve gluposti, nit je ovo oko karata nesto prema njima konkretno, svi ce isti tretman imati jer su u klubu akcije odredjene koje se interno odradju pokrenute s foruma. Dobili 5% za gostujuci sektor, mogu svi doci na sjevernu tribinu bujrum i cao.Hordas1990 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 19:54Previse Velez dize halabuke oko ove utakmice. Prvo izjave Sablica sad ovo neko kurcenje pa te karte. Zasto? Nemojte to raditi moze vam se odbiti od glavu. Zeljkan je u kurcu iskoristite to, ali ne potcjenjujte jer imaju oni dobrih igraca. Ako Tik Tokera prenese da izvede normalan sastav tu moze biti svega.
Desilo se tacno ovo sto sam se i pribojavao.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
gigovic je zaista dao sve od sebe u drugom je bukvalno SVE sudio velezu, sva sreca pa su ono MORALI biti crveni kartoni inace bi nam se crno pisalo veceras. TIK TOKERU ODLAZI!!!
Čestitke Željezničaru na pobjedi, više sretno nego spretno. Mi smo izgorili, sami sebe pobijedili, a ne mislim da će se Željezničar usrećiti ove sezone ovakav i sa ovom igrom.
Večeras ipak uživajte.
Večeras ipak uživajte.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko je prvi?
Prekršaji 5 - 15.
Velež i Veležovci - totalno razočarenje.
Ne može se bolan ništa na silu.
Prekršaji 5 - 15.
Velež i Veležovci - totalno razočarenje.
Ne može se bolan ništa na silu.
Mislim da nikada nije lošija ekipa pa bar i privremeno bila na prvom mjestu.Željo osim zaista extra euro-gola...užasan,koja kanta od ekipe,pa velež je imao šansi i da preokrene a ne samo da izjednači.Velež-nejasan,ipak dva igrača manje na terenu,nema tu nekih taktika,promašen penal..do sljedećeg petka nebi dali gol a stvorili su dobrih prilika..nije mi jasno da igraču lopta pada na glavu on 3 metra od gola od sedam metara i promaši..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 15 avg 2025, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Hercegovko Hercegovko....KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:18Blizu ste, lagano..
Jer si JEDAN JEDINI...........
- WeekendOffender
- Kontakt:
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Stvarno sam iznenađen ponašanjem igrača Veleža, ako je ovo slika onog sta Velež predstavlja... navijači trebaju da ih se srame.
Kone neočekivano loše sa igračem više. Vile ih pronosale da ne popuše 2 boda. Velež odličan, al ima tu i zasluga atmosfere i loših kona. Sve u svemu kone ko i prošle godine, bit će odličnih rezultata, biti će i bruka, uglavnom 4. na tabeli s nadanjima da neko od prva 3. osvoji kup. 4. više iz razloga što su ostale ekipe previše loše da ih ugroze, osim Sloge, al oni će svakako u proljetnu rasprodaju nakon što obezbijede opstanak.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Amaterski odradjeno od strane uprave i strucnog staba Veleza. Podgrijavanjem atmosfere i dizanjem tenzija su pritisak prebacili na svoju ekipu, koja je potpuno izgorila i iskreno ponasala se nesportski.
Oba cervena kartona su bila zasluzena. Cak je i za onaj udarac Sosica u lice trebao biti karton.
Oba cervena kartona su bila zasluzena. Cak je i za onaj udarac Sosica u lice trebao biti karton.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Velež na krilima navijača i Gigovića strašno rastrčan i borben u drugom poluvremenu.
Od početka su se ponašali kao da igraju finale nečega,vjerovatno im je to i dohakalo.
Željo tanak,ali analizirati ovaj haos od utakmice je besmisleno.
Od početka su se ponašali kao da igraju finale nečega,vjerovatno im je to i dohakalo.
Željo tanak,ali analizirati ovaj haos od utakmice je besmisleno.
Večeras pati pola Mostara i 1/3 Sarajeva....
Lijep gol i nevjerojatno nervozna igrea domaćina, vjerojatno zbog fulanog openala, pobjede iz Širokog i Želje koji se nije mogao sam pobjediti....
Crveni u tunelu je bio na način da je igrač Veleža koji je već dobio crveni karton udario Karamarka, ovaj mu vratio i on dobio. Nakon toga Gigović je sve sudio za Velež,al nije mogao i gola dati.
Ne znam zašto ovo Veležu treba, ovakva nervozna prema Želji.
Kući, s lošom igrom, pjevajući.....
Forzza Željo!

Lijep gol i nevjerojatno nervozna igrea domaćina, vjerojatno zbog fulanog openala, pobjede iz Širokog i Želje koji se nije mogao sam pobjediti....
Crveni u tunelu je bio na način da je igrač Veleža koji je već dobio crveni karton udario Karamarka, ovaj mu vratio i on dobio. Nakon toga Gigović je sve sudio za Velež,al nije mogao i gola dati.
Ne znam zašto ovo Veležu treba, ovakva nervozna prema Želji.
Kući, s lošom igrom, pjevajući.....
Forzza Željo!

Glasniji Sablic od ugasenih.
I onaj ziljkic ker Nele Karajlic sa temua.
Ciganija obicna, nikad vise nista dobro za ove levate nemam reci, rijetko vidjeno cigancenje. Zelim vam celikovu sudbinu pijacari
I onaj ziljkic ker Nele Karajlic sa temua.
Ciganija obicna, nikad vise nista dobro za ove levate nemam reci, rijetko vidjeno cigancenje. Zelim vam celikovu sudbinu pijacari
Dobro se Željo branio 90 min, 45 min protiv osam igrača igrali na kontre. hahahah
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸