FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako prvi povedemo uzet cemo ih ko i svaki put tamo.
Ako fasujemo ide udaranje,sjeckanje,vinkov park the bus a mi bas poznati po tome sto se znamo vratiti.
Insistirati da Peljto sudi,pozvati 5 fifini ljudi na utakmicu i posadit ih na njihov zapad,sve kamere ponijeti da imamo video iz svakog ugla
Bezveze su,spremit ce to Husref.Ako predstave sutra Gojka ide i on u prvi 11 lagano
Ako fasujemo ide udaranje,sjeckanje,vinkov park the bus a mi bas poznati po tome sto se znamo vratiti.
Insistirati da Peljto sudi,pozvati 5 fifini ljudi na utakmicu i posadit ih na njihov zapad,sve kamere ponijeti da imamo video iz svakog ugla
Bezveze su,spremit ce to Husref.Ako predstave sutra Gojka ide i on u prvi 11 lagano
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
4 protiv radnika nije on branio.relativizam je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:43Jel ovaj naš novi golman imao kakvu tešku odbranu,nešto se ne sjecam
Ili brani samo ono što bi 95posto golmana skinulo.
11 golova mi primismo zadnje 4 utakmice
Craiova na Koševu ne bi se nijedan golman puno pitao u onoj situaciji.
U Rumuniji u prvom poluvremenu na 0-0 skinuo bas nezgodnu loptu sa petarca, rukometaska odbrana. Ne bih rekao da mu ijedan gol na dusu ide.
Protiv sloge vala osim gola i penala i nije bilo nekih opasnih suteva po njega. Gol svakako krivica odbrane gdje ljudi kombinuju ko da su sami.
Jucerasnji gol mozda je mogao mozda nije svakako odlican udarac glavom svaka cast Zivkovicu.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Kakav Peljto ide Mirza Kazlagić ili Haris Halkić, čisto da se Bošnjo blamira.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 avg 2025, 23:44Ako prvi povedemo uzet cemo ih ko i svaki put tamo.
-
- Kontakt:
Dobro se spremiti za Banja Luku i uzeti sva tri boda.
-
- Kontakt:
Musemic pa Cimirot

Uzimamo ih tamo.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.