bosnas_ je napisao/la: ↑18 avg 2025, 08:25
HyperOS je napisao/la: ↑18 avg 2025, 07:53
Kad kazu da smo protiv Sloge pokradeni za bod, a mi izasli tu utakmicu da izgubimo, al bukvalno.
Ko sve pise i kakva se sva opravdanja traze, to je za nepovjerovati.
Kazu osteceni protiv Radnika, a mi na 3:0 za 15 minuta dodjemo do 3:4, i opet nam kriv sudija

Nezaboravi da je Radnik na Kosevu dao i 5 gol koji je sudija ponistio.. tako da se glupo vise vaditi na suđenje, do nas je 90%, a 10% su neke druge okolnosti. Ne volim kad se samo traze isprike i krivica u drugima, to je klasicna izvlakusa, tipa svi drugi su krivi osim nas samih..
Po meni imamo u ekipi dosta suvisnih igraca, i treba tu napraviti rez, vidjeti kome se zahvaliti.. Hajmo Cimirot potpisuj vise
Pa odigraju i drugi lošu utakmicu pa ih se ne zakolje, kakva je to logika?
To upravo i pravi razliku, što se tebi svaki gol koji si do sad dao gledao u varu i tražio razlog da se poništi, dok konkurenti hladno prolaze neokržnjeno.
Daj jedan primjer iz prošle sezone gdje se sudilo na štetu Zrinjskog ili Borca, samo jednu grešku nađi?
Ne može ništa oprat da vodiš 3-0, pa gubiš 3-4 ali taj četvrti je iz čistog offsidea koji su nam prikazali kao onside.
Zabio si go i to bi bilo 4-3, 3 bobe, Zekić bi još uvijek vjerovatno bio tu itd...
Dakle logika vam je ako odigramo lošu utakmicu, kolji nas slobodno sami smo krivi.. svašta