FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 17 avg 2025, 20:50

Hocete jedinstvenu BiH, hocete zajednicku ligu, hocete da zivite skupa e onda drage Bošnje jedite g.ovna koja ste sami izasrali i neka vas yebu gdje god mogu.
Na Kosevu se prekida utakmica i prazni Sjever zbog zastave ARBiH a danas velicanje ratnog zlocinca u Doboju samo opomena spikera na stadionu i nastavak velicanja.
Pocinjem da uzivam u tome sto nas yebu na svakom koraku, neka tako treba yebati u zdrav mozak glupog Bošnju.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 avg 2025, 21:01

Kad si najbolji ne moze ti niko nista. Mi s nasom igrom do sad se ismo mogli pohvaliti, za dalje cemo vidjeti..
Naprijed jako SaraJvo.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 avg 2025, 21:03

bordobijeli je napisao/la:
17 avg 2025, 20:43
Ja ne znam do kad će se ovo trpiti ???
Evo danas u Doboju Topuzivic sudi ne čuje skandiranje ratnim zločincima, političke poruke . Ne svirne cist penal u 90 min za Slogu a u VAR Halkic i ne provjeri tu situaciju . Po meni su batine jedino rijesenje ovdje nema druge . Imam osjećaj da će Husref pola utakmica s tribina voditi zbog kazni .
Ne znam ko je bio delegat, ali spiker je najavio pražnjenje tribine ako se nastavi sa takvim navijanjem.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 17 avg 2025, 21:05

mosarajvosa83 je napisao/la:
17 avg 2025, 19:31
Lucas je napisao/la:
17 avg 2025, 19:28
Dobar je napisao/la:
17 avg 2025, 19:14
Kakva utakmica izmedju sloge i borca sloga ne pomišlja naprijed da krene
Pretpostavljam, kad je Borac poveo, setnja do kraja utakmice.
Setnja je cijelu tekmu,ljudi nakon poluvremena imali komplet statistiku 0. Bukvalno tekma sa manje inteziteta i nervoze od bilo koje prijateljske,al eto neka se narod nada da ce biti bolje. Sampion mozes biti sa svim pobjedama ostalo ti nista nije sigurno.
Ne mozes ni tada,jer ce izmisliti vec neki razlog da ti oduzmu 3 boda.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 avg 2025, 21:11

bosnas_ je napisao/la:
17 avg 2025, 21:01
Kad si najbolji ne moze ti niko nista. Mi s nasom igrom do sad se ismo mogli pohvaliti, za dalje cemo vidjeti..
Naprijed jako SaraJvo.
Price za malu djecu,uspavanke,izlizana fraza tipa "srce na teren",kako god
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 17 avg 2025, 21:14

bosnas_ je napisao/la:
17 avg 2025, 21:01
Naprijed jako SaraJvo.
To moze izjaviti samo neko ko nije pratio predhodnih par sezona.
- FKS -

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 21:16

Ne bih ja prodavao gulishu uopste sad. Od povrede do danas cijena mu je sigurno pala preko milion. Neka se vrati u formu do zime, poveca sebi cijenu i onda ide.
Pitanje je dana kad ce ga krenuti, nije on tipa oliveira da ga cekas 3 godine.
On se i dalje vraca u odbranu, grize, vidi se da je zeljan golova pa bude sebican, stvara sanse iz nicega, nije jedan od onih bolikuraca.
Vrhunski igrac nek prica ko sta hoce.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 17 avg 2025, 21:27

ErosViverosViv je napisao/la:
17 avg 2025, 21:16
Ne bih ja prodavao gulishu uopste sad. Od povrede do danas cijena mu je sigurno pala preko milion. Neka se vrati u formu do zime, poveca sebi cijenu i onda ide.
On se i dalje vraca u odbranu, grize, vidi se da je zeljan golova pa bude sebican, stvara sanse iz nicega, nije jedan od onih bolikuraca.
Sigurno je zeljan, vidi se na njemu. Međutim, mislim da ga pritisak ubija, dugo vremena je bez gola i generalno je u lošoj formi, ali je i dalje na cijeni i sigurno da ima ponuda koje vjerovatno ne zadovoljavaju Mirvića.
Mislim da ga neće krenuti dok malo ne odmori. Čovjek svaku utakmicu igra 90+ minuta i evidentno je umoran i fizički i mentalno, treba mu odmor da se malo dozove.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 avg 2025, 21:44

Joj kad napise, "kad si bolji da ti ne mogu sudije nista", dobijem 3 nervna sloma
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 21:53

riki46 je napisao/la:
17 avg 2025, 21:27
Sigurno je zeljan, vidi se na njemu. Međutim, mislim da ga pritisak ubija, dugo vremena je bez gola i generalno je u lošoj formi, ali je i dalje na cijeni i sigurno da ima ponuda koje vjerovatno ne zadovoljavaju Mirvića.
Mislim da ga neće krenuti dok malo ne odmori. Čovjek svaku utakmicu igra 90+ minuta i evidentno je umoran i fizički i mentalno, treba mu odmor da se malo dozove.
Odmorio je dok je bio pod povredom + klub mu je izašao u susret i dopustio mu da kasni na pripreme do 7 dana. Mislim da se nije zasitio, jednostavno kriza koju ima svaki napadač.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 avg 2025, 21:55

visokohz je napisao/la:
17 avg 2025, 19:42
Allaha mi ja ne znam odakle volja Mirviću da ulaze pare u ovu cirkus ligu...
e bas mirvic ulaze ovdje zbog osvajanja trofeja i titula haha mirvic svoje zelje vrlo dobro ispunjava

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 avg 2025, 22:02

Selam i vozdra!!! Nije patetika a nije ni laz. Trenera Husrefa nevolim. Covjeka Husrefa van terena postivam i pozdravljam. Interesuje me jedno ako neko blizi zna, sta je sa Musemicem nije to taj covjek od prije godinu dana. Tesko dise kad govori promjenio se u licu a i oteknuto mi izgleda???? :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 avg 2025, 22:04

Zna li se tacan datum kad ce ovaj carobnjak iz oza imat koncert na Kosevu, hocel moc ikako prije evropskih tekmi da ne bude kakvih nesuglasica..
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 17 avg 2025, 22:09

17 avg 2025, 21:53
riki46 je napisao/la:
17 avg 2025, 21:27
Odmorio je dok je bio pod povredom + klub mu je izašao u susret i dopustio mu da kasni na pripreme do 7 dana. Mislim da se nije zasitio, jednostavno kriza koju ima svaki napadač.
Bas zbog te krize mislim da treba da odmori koju, trenutno samo guši ekipu i nikako ne doprinosi igri. Konstantno ga se forsira, a u ovom trenutku ima igrača koji bi puno vise doprinijeli ekipi, a on im uzima mjesto.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 17 avg 2025, 22:15

robertkosar je napisao/la:
17 avg 2025, 22:02
Selam i vozdra!!! Nije patetika a nije ni laz. Trenera Husrefa nevolim. Covjeka Husrefa van terena postivam i pozdravljam. Interesuje me jedno ako neko blizi zna, sta je sa Musemicem nije to taj covjek od prije godinu dana. Tesko dise kad govori promjenio se u licu a i oteknuto mi izgleda???? :hmmmmm:
I meni je djelovao kao da je uplasen pressa...
Mozda emocije, ko ce ga znati

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 17 avg 2025, 22:22

Gdje je onaj brat sto je govorio nema vise Usre :D ? Mislim da je njemu najteze. Salu na stranu, bitna je pobjeda kako bismo makar malo podigli samopouzdanje. Ukoliko u Banja Luci ostanemo neporazeni, mogli bi uci u finu seriju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 17 avg 2025, 22:26

Unknown11 je napisao/la:
29 avg 2024, 12:24
da li neko poznaje ovog forumaša "VenamaHrabrih", je li sve ok?
Znam da se žalio na zdravstveno stanje, a prije godinu dana je prestao pisati. Iako se često nismo slagali, imao je mnogo dobrih postova.
Nadam se da će se sam javiti da prodivanimo.

Našao sam mu i ovaj post iz 2020. Ja se iskreno nadam da je sve ok.
slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2025, 22:31

Vanja8 je napisao/la:
17 avg 2025, 22:15
Emocije,stres. Za njeg uopste nije dobro što je preuzeo klupu FKS , ako gledamo iz tog zdravstvenog ugla .

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 17 avg 2025, 22:33

Dobar je napisao/la:
17 avg 2025, 19:14
Kakva utakmica izmedju sloge i borca sloga ne pomišlja naprijed da krene
Kad sam ja rekao da imaju 36 bodova zagarantiranih od klubova iz RSa. 4 kluba igra za Borac. Toliko nerealno i nepošteno. Ostaviše ljudi Radnik prošle sezone, samo da imaju dovoljno ekipa. Ja ne znam šta su naši mislili, da smo Željo i mi odradili šta smo trebali, sad bi druga priča bila.
Ali ove utakmice Borca mislim da se nikad nisu dešavale u historiji lige.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 avg 2025, 22:36

bordobijeli je napisao/la:
17 avg 2025, 22:31
Vanja8 je napisao/la:
17 avg 2025, 22:15
Emocije,stres. Za njeg uopste nije dobro što je preuzeo klupu FKS , ako gledamo iz tog zdravstvenog ugla .
Upravo sam to i mislio. Ispravi me ako gresim. On je netako dano ooperisan i ima ugradzen stent.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 33 gosta.