Nije smiješno jer će nas dobiti.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel moguce da je ovaj krkan debil konacno dobio zuti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da hoce neko noge polomit ovom McTominayu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Al ovaj McTominay je cudo, kakvog on menadzera ima da mi je znat, on je malo brza verzija Nikole Popare i nista vise od toga.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
United ove sezone još nije primio gol u drugom poluvremenu
Sta kaze komentator uz svo postovanje prema Mctominayu, a nije mu jasno kako je lik profi fudbaler 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najgore sto vec sad ETH djeluje ko da mu je dosta svega
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Moglo je i drugačije završiti
Nije lahko ni skauzerima, jednostavno se zna da nema sanse da ce United izgubit i sljedecu 

Skauzeri da su pametni, kiksali bi u ponedjeljak. Sto znaci da moraju i oni sljedecu dobit. Vjerovatno bi neka pandemija izbila i prekinula ligu
-
- Kontakt:
Kakva klocina.
Kad skontaš ovom cirkusu i fali samo Rabiot.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lukaku i werner se igraju po ovim drugim ligama
United nema sanse za top 4, a mislim da nece biti ni u top 6. Nista znacajno nisu uradili ovaj transfer rok, dosao trener koji ima totalno drugi sistem i trebat ce vremena svima da se naviknu. Ovaj stoper sto su ga doveli, mislim jbg koliko imas niskih worldclass defendera plus dolazi iz lige gdje se i ne igra neka posebna odbrana. Ericsen je OK al kao rezerva. Nemaju napadaca a Cristiano ce ici sto posto. Mislim da ce ovo biti najteza i najgora sezona za United.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.