FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cimirot sutra zvanicno pisu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovo uopste nije tacno. Sljedece godine kad ode Husref stajat ce i njegov prekrizen transparent a pored ime novog trenera. itd itd. dok se ne skupi. Pa ko skonta skonta.pitar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 13:07Osiječka varalica dala otkaz što je mu je neko govorio ko mora igrati![]()
![]()
5000 navijača na stadionu sinoć jasno reklo šta misle o najboljem treneru ikad.
![]()
![]()
Ali forunaši imaju svoju istinu, pa ko vam puni glavu tolikom količino gluposti.
Nisu mu dali da klupira Guliašvilija i on dao otkaz![]()
![]()
treba od prvog trenera u eri mirvichamisstianopenaldo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:25Ovo uopste nije tacno. Sljedece godine kad ode Husref stajat ce i njegov prekrizen transparent a pored ime novog trenera. itd itd. dok se ne skupi. Pa ko skonta skonta.pitar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 13:07Osiječka varalica dala otkaz što je mu je neko govorio ko mora igrati![]()
![]()
![]()
![]()
Ali forunaši imaju svoju istinu, pa ko vam puni glavu tolikom količino gluposti.
![]()
Kako bi volio vidjeti trojac u sredini Mamas - Cimirot - Ljajic
-
- Kontakt:
E to se slazemendeende je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:30treba od prvog trenera u eri mirvichamisstianopenaldo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:25Ovo uopste nije tacno. Sljedece godine kad ode Husref stajat ce i njegov prekrizen transparent a pored ime novog trenera. itd itd. dok se ne skupi. Pa ko skonta skonta.pitar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 13:07Osiječka varalica dala otkaz što je mu je neko govorio ko mora igrati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Cimirota nece niko, mi smo zadnji voz gdje ce se dobro obogatit. Opet uvlacenje i kupljenje poena kod navijaca i pet koraka nazad sa njegovim transferom. Evo kraj Avgusta sad ce i nije naso klub. Dosta je plakanja za nekim bivsim igracima to nikad nije islo to nema buducnosti. Nazalost.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Što Mamas, šta si tačno vidio pa da ga toliko iščekuješ?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Iskreno meni pored Jatte nikad nebi igrao ili Elezija,cak bih gurao ako treba nekog mladjeg iz B tima.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:54Cimirota nece niko, mi smo zadnji voz gdje ce se dobro obogatit. Opet uvlacenje i kupljenje poena kod navijaca i pet koraka nazad sa njegovim transferom. Evo kraj Avgusta sad ce i nije naso klub. Dosta je plakanja za nekim bivsim igracima to nikad nije islo to nema buducnosti. Nazalost.
@nokee ko je bio brate trener kad smo ih demolirali 0:3 kad nisu htjeli vise igrat i cekali kraj!?Kyle88 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:20Nemas pojma o cemu pises, evo Dinamo je igrao 4231 do ljeta 2025 to znaci da ni oni nisu bili moderni?nokee je napisao/la: ↑17 avg 2025, 08:33Nemoj historicaru da ti nabrajam sve bruke Husrefa. Nemoj!
Isto tako kad ponovimo demoliranja Željezničara na Grbavici, Zrinjskog u Mostaru i Borca u BL kao sa Zekicem, pisi onda slobodno.. A profilima ljudi kao ti je samo pitanje vremena kad ce mo i ovaj trener dosaditi pa ce krenuti pljuvanje.
Najbolji igraci u ekipi (ofanzivni) otprilike odredjuju formaciju koju ces igrati (jer ih zelis dovest u situaciju da taj svoj individiualni kvalitet pokazu)
Dzaba tebi moderni trener kad odemo u Doboj, Posusje i sl fol mi se otvaramo igramo od noge do noge i onda kad nemamo sta centriramo a gore imamo jednog napadaca od 180cm. Ili to sto otkako je Husref otisao mi kubirimo sa defanzivnim skokom i prekidima.
@ kyle ovo se slazem u potpunosti, trener bukvalno postoji da ukomponuje igrace u ono sto je najbolje za tim i izvuce najvise iz onoga sto ima. Da napravi pitu od sastojaka koje ima. U tom je recimo Zekic realno uspio, i razlika se osjetila u odnosu na prethodnika vrlo brzo. Price, ovakav onakav fudbal su meni realno smijesne jer se igra ono sto mozes s igracima kojima mozes. Jel matori Heynckes pripada modernom il nemodernom fudbalu!? Jel staromodni Milan s pocetka 2000’ ne bi imao sanse protiv ovog modernog?
- siroliver69
- Kontakt:
Prihvatit cu ovo sto si napisao. A kad prestaneš svakih sedam dana mjenjati mišljenje po istoj temi, onda ću uci i u konverzaciju s tobom.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:16ipak dosta bolja trauma je kad se braniš zadnjih pola sata zbog nespremne ekipe i uzmeš utakmicusiroliver69 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 01:01Puno gore je izgledalo nego sam očekivao...vratila se trauma Husrefove pogubljenosti gdje se branimo pola sata, centar ne prelazimo.
nego ona trauma kada se braniš zadnjih pola sata pa primiš po 4 komada i od rumuna i od faking radnika
Ako je ko očekivao ili očekuje lepršavu igru poslije promašenih priprema, iznenadne promjene trenera, sistema i mentalno sjebane ekipe, taj ne prati fudbal![]()
Inače, ovaj forum je 4 puta bolji od svih ostalih koje pratim a pogotovo onih na kojima je jednoumlje i gdje se ne trpi drugačije mišljenje.
-
- Kontakt:
Pa normalno slazem se. Totalna glupost i opet bacanje para. Bolji je i Jatta i Elezi od njega. Bolje krdzalica trenirat kako treba i transformirat u evropskog igraca ali zato treba rad i struka. U nas je sve nadanje i cekanje da neko sam od sebe postane nesta i uz to da vec sve ima urodjeno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:58Iskreno meni pored Jatte nikad nebi igrao ili Elezija,cak bih gurao ako treba nekog mladjeg iz B tima.bhfanatic14 je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:54Cimirota nece niko, mi smo zadnji voz gdje ce se dobro obogatit. Opet uvlacenje i kupljenje poena kod navijaca i pet koraka nazad sa njegovim transferom. Evo kraj Avgusta sad ce i nije naso klub. Dosta je plakanja za nekim bivsim igracima to nikad nije islo to nema buducnosti. Nazalost.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Bolje da su odbranu pojacali nego sto gomilaju veznu liniju bezveze. Pa imaš na toj poziciji Jattu, Mamasa i Djordjevica.
- Maroon1946
- Kontakt:
Taman da svaku utakmicu izgubi do kraja sezone nikad se navijaci Sarajeva nece odreci Husrefa. Smijesno je uopste porediti njega i Zekica.misstianopenaldo je napisao/la: ↑17 avg 2025, 17:25Ovo uopste nije tacno. Sljedece godine kad ode Husref stajat ce i njegov prekrizen transparent a pored ime novog trenera. itd itd. dok se ne skupi. Pa ko skonta skonta.pitar je napisao/la: ↑17 avg 2025, 13:07Osiječka varalica dala otkaz što je mu je neko govorio ko mora igrati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cimirot ce biti veliko pojacanje, top igrac za ovu ligu, u najboljim godinama.. Glupo je njegove kvalitete komentarisati, neki su isto pokusali sa Ljajicem, sto je nosens. Svaka cast upravi na njegovom dovodjenju iako sam bio skeptik.
Naprijed jako SaraJvo!
Naprijed jako SaraJvo!
-
- Kontakt:
Pitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2025, 14:56Na ovu zadnju rečenicu ti odgovaram da mi se napušiš k.... I meni i mojim 6 kamiona, i dođi po platu, kretenu.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑16 avg 2025, 14:42Ne znan ni ko si ni šta si, a niti me interesuje.Pitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2025, 14:01
Netačno. Sve si pomiješao. Osoba koja ima zdrastveno osiguranje na osnovu penzije, ne mora uplaćivati zdrastveno jer ga već ima po osnovu penzije. Sam si sebe pobio, ostvareno pravo se ne nadoknađuje novim uplatama, što isto važi i za penziono, šta će ga uplaćivati kad ga ne može ostvarivati.
Ugovor o djelu možeš potpisivati do mile volje, ne kako ti kažeš na 3 mjeseca. Ja sam u penziji 8 godina, vozim kamione, ne uplaćuje mi se ni zdrastveno ni penziono. Zdravo
Ne možeš crpiti prava iz radnog odnosa i penzionog osiguranja po različitim osnovama, niti parcijalno biti obavezan temeljem pomenutih osiguranja. Ili ti, ili tvoj poslodavac varate državu, ili on vara tebe, ili sve navedeno, ili jednostavno ne govoriš istinu. Ali, ako si toliko siguran u svoje tvrdnje, slobodno u pp pošalji ime poslodavca, ili firme. Svoje ne moraš. Vrlo brzo ćeš saznati značenje ugovora i pravne aspekte istih.
Uostalom, kako si i sam naveo, ti voziš kamione. To te svakako kvalificira po ovom meritumu.
Zdravo i tebi.
Molim te, nemoj propusti i slijedeći put da objasniš nešto o čemu pojma nemaš. Vidim, ide te to pušenje k...., probaj se malo više tu zadat...
Treba nam Mujkić da bi bila ekipa top, sredina Jata, Cimirot i Adem
Banic
Beganovic ristovski gojkovic mujkic
Jatta cimirot
Kyeremeh ljajic guliashvili
Mlinaric
Mozda najbolji sastav sa U21 igracem. Naravno misljenja sam da je Kupresak jedan od najagilnijih nasih igraca i ne bih imao nista protiv da zaigra krilo umjesto Guliashvilija dok se ne dozove sa glavom. Ali posto trenutno nemamo na raspologanju ni Gojkovica ni Mujkica moramo sa Krdzalicem igrati ovako. Takodjer tu bas finu sirinu daju Djordjevic i Elezi, cak bih Ristovskog i pomjerio na desnog beka umjesto Beganovica da imamo dovoljne sirine na stoperskim pozicijama. Paskelev Jovic Turda nisam pametan cak ne znam sto Turda ispade ovako naglo iz prvih 11. Vjerovatno oni na treningu bolje vide.
Jatta cimirot
Mlinaric
Mozda najbolji sastav sa U21 igracem. Naravno misljenja sam da je Kupresak jedan od najagilnijih nasih igraca i ne bih imao nista protiv da zaigra krilo umjesto Guliashvilija dok se ne dozove sa glavom. Ali posto trenutno nemamo na raspologanju ni Gojkovica ni Mujkica moramo sa Krdzalicem igrati ovako. Takodjer tu bas finu sirinu daju Djordjevic i Elezi, cak bih Ristovskog i pomjerio na desnog beka umjesto Beganovica da imamo dovoljne sirine na stoperskim pozicijama. Paskelev Jovic Turda nisam pametan cak ne znam sto Turda ispade ovako naglo iz prvih 11. Vjerovatno oni na treningu bolje vide.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ja bi Kuprešaka prije Gulyjakeli je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:44Banic
Jatta cimirot
Mlinaric
- luckystrike
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
HeavyBassBlues je napisao/la: ↑17 avg 2025, 18:36Zadnja opomena obojici!Pitaristok je napisao/la: ↑16 avg 2025, 14:56Na ovu zadnju rečenicu ti odgovaram da mi se napušiš k.... I meni i mojim 6 kamiona, i dođi po platu, kretenu.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑16 avg 2025, 14:42
Ne znan ni ko si ni šta si, a niti me interesuje.
Ne možeš crpiti prava iz radnog odnosa i penzionog osiguranja po različitim osnovama, niti parcijalno biti obavezan temeljem pomenutih osiguranja. Ili ti, ili tvoj poslodavac varate državu, ili on vara tebe, ili sve navedeno, ili jednostavno ne govoriš istinu. Ali, ako si toliko siguran u svoje tvrdnje, slobodno u pp pošalji ime poslodavca, ili firme. Svoje ne moraš. Vrlo brzo ćeš saznati značenje ugovora i pravne aspekte istih.
Uostalom, kako si i sam naveo, ti voziš kamione. To te svakako kvalificira po ovom meritumu.
Zdravo i tebi.
Molim te, nemoj propusti i slijedeći put da objasniš nešto o čemu pojma nemaš. Vidim, ide te to pušenje k...., probaj se malo više tu zadat...