Popusti malo, ziv bio...jasno nam je svima gdje skripi, popusti..pa svaki dan jedno te isto...milanribar je napisao/la:Davno se vidjelo kako oni muljaju i prodaju maglu samo su raja ovce i onda kad se sve pokrade neko pita a sta ti predlazes. Statut, dugovi, dvije firme, investitori, dupla kruna Zaimage. I cuvena recenica samo polako..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koja je ovo po redu aldinova reinkarnacija na forumumilanribar je napisao/la:Alihodzic je za sve kriv, djubre jedno imali smo pare a on ne zna pregovarati ccc.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nisu navijaci nista krivi ali ovo je najgore izdanje navijaca od kad znam za Zelju. Meni cak i ovakvi igraci kakvi su u boljem su stanju od navijaca.DR.HOUSE je napisao/la:ma jasta navijaci su krivi pile a to sto njih briga za te navijace nema ovo nema ono najveca euforija nema dresova nema nekih akcija za navijace na terenu rasulo i navijaci krivi nemoj ziv bio ...ovi sto su sada tu sto neko rece isto koda su tu da otjeraju i ovo navijaca sto dolazi ...pa ta transparentnost sto je greda najavljivao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,ali eto sreca pa je sada sjednica pa ce morati da iznesu sta su radili i ako iskreno ja nista ne ocekujem osim mi smo željini željo je nas i bla bla i opet nista kazu idemo omladinski pogon da podignemo na novi nivo i onda ne ulazu u kamp nego nadu park doslovno i kazu vidite uslova
![]()
![]()
![]()
![]()
ja volim posteno nikom ne sudim prije nego sto odradi nesto ,ali sjecam se govorili su napravice kamp bla bla a sada doslovno treniramo u parku,ako su to bolji uslovi
![]()
ali eto sve je super
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
slažem se, mi kao grupa ne postojimo, a to se nije desilo od '87pile87 je napisao/la:Nisu navijaci nista krivi ali ovo je najgore izdanje navijaca od kad znam za Zelju. Meni cak i ovakvi igraci kakvi su u boljem su stanju od navijaca.DR.HOUSE je napisao/la:ma jasta navijaci su krivi pile a to sto njih briga za te navijace nema ovo nema ono najveca euforija nema dresova nema nekih akcija za navijace na terenu rasulo i navijaci krivi nemoj ziv bio ...ovi sto su sada tu sto neko rece isto koda su tu da otjeraju i ovo navijaca sto dolazi ...pa ta transparentnost sto je greda najavljivao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,ali eto sreca pa je sada sjednica pa ce morati da iznesu sta su radili i ako iskreno ja nista ne ocekujem osim mi smo željini željo je nas i bla bla i opet nista kazu idemo omladinski pogon da podignemo na novi nivo i onda ne ulazu u kamp nego nadu park doslovno i kazu vidite uslova
![]()
![]()
![]()
![]()
ja volim posteno nikom ne sudim prije nego sto odradi nesto ,ali sjecam se govorili su napravice kamp bla bla a sada doslovno treniramo u parku,ako su to bolji uslovi
![]()
ali eto sve je super
![]()
![]()
- milanribar
- Kontakt:
Istina je sve samo nije istina da je uprava imala ista s tjeranjem Hasanovica,Zeljkovica i Stanica. To je Oda odlucio jer svakako ne gotivi neke igrac ali to je pravo svakog trenera jer svaki ima svoju viziju. Nama je donio skoro dva miliona svojom.vizijom kad je ostao bez Bajica i Kvesica sto je uprava odigrala lose nije do njega. Igrace koji su otisli nisu adekvatno zamjenjeni i izgubio si dobrog trenera. Sad imamo para nemamo upravu jer je nikad nismo ni imali i uz to nemamo trenera. Kako god neko pisao mi imamo solidnu ekipu za evrope ali nema to ko sloziti. Amar bi s ovom ekipom bio 3 minimalno, ali ovo su prodavaci magle. Kakav ba Edis..Gator je napisao/la:Po posjeti smo najlošiji to je činjenica, ali smo i strpljivi i razumni(ne hvataj se za pojedinca). Ova malo jada što nas ima.
Prošle sezone kad su nam iznijeli plan, navijači su stali iza uprave i stručnog staba. Ko kaže suprotno laže kao pas.
Stali bi i ove da nisu muljali i lagali. Ali jesu, lagali su nas, lažu nas i sada.
Svi mi vidimo njihov nerad. Riješili su se par igraca koji bi nam sada bili pojačanje. Nisam bio protiv tjeranja Čolića, Hasanovica, Zeljkovića, Stanica, Vare, Nuspahica i prodaje Bajica i Kvesica. Ali tada nisam ni slutio da će se desiti ovakvo nešto. Hajde što nisu našli zamjenu za Kvesica i Bajica to je skoro pa nemoguće, ali nisu našli zamjenu ni za mrtvog Čolića i Hasanovica.
I najgore od svega oni i dalje nisu naučili iz svojih grešaka. Za dovodjenje sportskog direktora ne mora se čekati prelazni rok. On se može već sada dovesti. Ustvari trebao je već biti tu prije 2 mjeseca.
Nadjoh negdje na forumu.

Vrijedi pogledati.
U kratkom videu puno emocija.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar
Ovo su stvari koje se ne mogu opisati riječima, i suvišno je pokušavati nekada nekome ko navija za drugi klub objasniti zašto Željezničar s tim se rodis i s tim umreš, jednostavno to je životna filozofija i način življenja.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar
Ovo su stvari koje se ne mogu opisati riječima, i suvišno je pokušavati nekada nekome ko navija za drugi klub objasniti zašto Željezničar s tim se rodis i s tim umreš, jednostavno to je životna filozofija i način življenja.
- invincible1921
- Kontakt:
Guramo nesto u Evropi u ligi dobri portiv jacih, a mlate nas seoske ekipe...ukratako ove sezone smo se pretvorili u Sarajevo od prije par sezona
=\_1921_/=

Isti recept kao i za 158354 Aldinova nicka, što preporučujem i ostalim, em odleprša kada vidi da ga niko ne ferma, em sebi štedite živce u prepucavanju sa osobom koja nije psihički zdrava, em ne handrite nas ostale kojima se ne čitaju Aldinovi komentari, citirajući ga i pridavajući mu pažnju koje je očito željan.
Ne mora se niko složiti sa mnom, niti sam tu da bih nekom promijenio mišljenje, ali po meni, uprava i njihova politika je kriva za trenutnu situcaiju. Njihove loše procjene da ćemo i dalje uspjevati sa omladincima (Dado, Memija, Amir, Dženis ...) ispunjavati VISOKE ciljeve, igračima koji ne mogu dvije utakmice dobre uvezati zbog oscilacija koje se očekuju od mladih igrača. Kada sve to sagledamo, onaj izlazak u javnost sa izjavom "idemo na titulu" je čist dokaz koliko su imali katastrofalnu procjenu. Iako su znali da se liga skraćuje i da se kompletna liga pojačava kao nikad do sada, mi smo prodavali sve što smo mogli a očekivali smo da nam Dado, Memija, Amir i Dženis izbore Evropu i donesu titulu? Treba biti pošten i priznati da je to u najmanju ruku naivno od strane uprave. Lako je prebaciti krivicu na Odu, ali svi znaju da su navedeni omladinci morali igrati zbog politike kluba (prodaje igrača) te da se na njihova mjesta nisu ni dovodila "pojačanja", meni nije čudno što NIJE doveden još jedan centralni vezni (Amir) gdje su juniori alternative, NIJE mi ni čudno što se uopšte nije tražila "desetka" (Dado) ili neki bolji bek od Livaje (Memija), ne znam vama. Opet kažem, po meni lično je isključivo kriva uprava i njihova politika!
Da se razumijemo, ne znam, nema konkretnih dokaza o njihovom radu osim insajderskih priča temeljenih na šupljim mahalskim pričama, ali ako su tačne, ja sam zadovoljan (osim sportskog segmenta) svim urađenim vezano za stabilizaciju kluba, opet kažem, samo ako su tačne navedene priče. Ako Željo ne izbori Evropu i time klub ostane bez osnovnih prihoda koji pune budžet, sav dosadašnji rad vezano za stabilizaciju je bio uzaludan, izgubili smo godine trpeći juniore i čupajući kose! Opet idemo u dugove (posuđivali od Misimovića ili ne, sve su to dugovi) i poslovaćemo u minusu jer ova uprava je očito NESPOSOBNA da sama obezbjedi novčana sredstva koja nećemo morati vraćati. Bilo je lako u prethodnom periodu, smanjiti troškove tjerajući sve igrače sa visokim platama i na njihovo mjesto postavljati juniore sa minimalcima dok su raja to aminovala zarad stabilizacije, ali šta sad kada nam je svima pukao film, kada tražimo rezultate? Sve sponzore koje su oni našli sastoje se od nekih povlastica zbog kojih nećemo morati trošiti svoje pare, što je dobro, za pohvale, ali nisu našli nijednog sponzora koji je dao pare, bar ne one koji će to uraditi u većim iznosima jer Željin budžet se mjeri milionima a ne hiljadama. Nema investitora, nema masnih sponzora, nema publike, neće biti para od UEFA-e ... Kako misle plaćati kvalitetnije igrače? Ostala nam je samo šuplja, to i očekujem u narednom periodu od njih, daj bože da griješim.
Da se razumijemo, ne znam, nema konkretnih dokaza o njihovom radu osim insajderskih priča temeljenih na šupljim mahalskim pričama, ali ako su tačne, ja sam zadovoljan (osim sportskog segmenta) svim urađenim vezano za stabilizaciju kluba, opet kažem, samo ako su tačne navedene priče. Ako Željo ne izbori Evropu i time klub ostane bez osnovnih prihoda koji pune budžet, sav dosadašnji rad vezano za stabilizaciju je bio uzaludan, izgubili smo godine trpeći juniore i čupajući kose! Opet idemo u dugove (posuđivali od Misimovića ili ne, sve su to dugovi) i poslovaćemo u minusu jer ova uprava je očito NESPOSOBNA da sama obezbjedi novčana sredstva koja nećemo morati vraćati. Bilo je lako u prethodnom periodu, smanjiti troškove tjerajući sve igrače sa visokim platama i na njihovo mjesto postavljati juniore sa minimalcima dok su raja to aminovala zarad stabilizacije, ali šta sad kada nam je svima pukao film, kada tražimo rezultate? Sve sponzore koje su oni našli sastoje se od nekih povlastica zbog kojih nećemo morati trošiti svoje pare, što je dobro, za pohvale, ali nisu našli nijednog sponzora koji je dao pare, bar ne one koji će to uraditi u većim iznosima jer Željin budžet se mjeri milionima a ne hiljadama. Nema investitora, nema masnih sponzora, nema publike, neće biti para od UEFA-e ... Kako misle plaćati kvalitetnije igrače? Ostala nam je samo šuplja, to i očekujem u narednom periodu od njih, daj bože da griješim.

I moje mišljenje ide u tom smjeru i pisao sam nedavno o tome.Genie je napisao/la:Ne mora se niko složiti sa mnom, niti sam tu da bih nekom promijenio mišljenje, ali po meni, uprava i njihova politika je kriva za trenutnu situcaiju. Njihove loše procjene da ćemo i dalje uspjevati sa omladincima (Dado, Memija, Amir, Dženis ...) ispunjavati VISOKE ciljeve, igračima koji ne mogu dvije utakmice dobre uvezati zbog oscilacija koje se očekuju od mladih igrača. Kada sve to sagledamo, onaj izlazak u javnost sa izjavom "idemo na titulu" je čist dokaz koliko su imali katastrofalnu procjenu. Iako su znali da se liga skraćuje i da se kompletna liga pojačava kao nikad do sada, mi smo prodavali sve što smo mogli a očekivali smo da nam Dado, Memija, Amir i Dženis izbore Evropu i donesu titulu? Treba biti pošten i priznati da je to u najmanju ruku naivno od strane uprave. Lako je prebaciti krivicu na Odu, ali svi znaju da su navedeni omladinci morali igrati zbog politike kluba (prodaje igrača) te da se na njihova mjesta nisu ni dovodila "pojačanja", meni nije čudno što NIJE doveden još jedan centralni vezni (Amir) gdje su juniori alternative, NIJE mi ni čudno što se uopšte nije tražila "desetka" (Dado) ili neki bolji bek od Livaje (Memija), ne znam vama. Opet kažem, po meni lično je isključivo kriva uprava i njihova politika!
Ja ove sezone ne znam koji su prioriteti kluba, zvančni, ne znam (a vjerujem da je tako sa većinom) koji su ciljevi ove sezone. Možda u klubu to znaju, ali mi kao navijači i članovi kluba ne znamo. Kada budemo znali koji su prioriteti i ciljevi, onda svoja očekivanja možemo podrediti njima i na osnovu njih davati zaključke i ocjene.
Prošle sezone je sve bilo jasno kao dan, cilj je bio odlazak u evropska takmičenja i afirmacija mladih igrača. Oboje ispunjeno i sezona je na osnovu toga bila veoma uspješna.
Ako je isti cilj i ove sezone, za sad ne ide baš najbolje, pogotovo rezultatski. Što se afirmacije tiče, to i nije toliko loše, ali može i mora malo bolje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
Cilj je titula.. Tako je Zaimovic rekao a posto je on zvanicnik kluba onda je i ta njegova izjava zvanicna..
BUDI ŽELJO !!!
kakva je da je ova ekipa je morala imati 5-6 bodova više. sa ekipama koje stvarno imaju bolju selekciju i koje su potrošile više para mi smo odigrali odlično. a gubimo od onih kojima je većina igrača u rangu livaje, a ne jedan zakucan na klupu, kojima su plate ispod hiljade, a ni te ne znaju kad su dobili i tako dalje.
Ma to je bilo u afektu povodom onog ofsajda, jedan neozbiljan ispad koji ja nisam baš shvatio najozbiljnije.Hadzijalagic je napisao/la:Cilj je titula.. Tako je Zaimovic rekao a posto je on zvanicnik kluba onda je i ta njegova izjava zvanicna..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Upravo !Hadzijalagic je napisao/la:Cilj je titula.. Tako je Zaimovic rekao a posto je on zvanicnik kluba onda je i ta njegova izjava zvanicna..
Kada je Zaimović ispred uprave najavio titulu, ima da je i bude. Kod mene se, u slučaju ne osvajanja titule, oprati mogu jedino osvajanjem kupa inače mogu letiti svi do jednog. U prošloj sezoni je najavljen odlazak u Europu te afirmisanje mladih igrača čemu je uzrok prije svega bio nedostatak finansija, ove godine sa tim problema nemaju tako da im se treba dati do znanja šta u krajnjem slučaju očekujemo od njih. Ako sam već na početku prošle sezone halalio istu jer mi je jasno rečeno šta se očekuje od te sezone te mi je uspjeh predstavljao izlazak u Europu, ove godine znam šta je obećano i znam šta izmisliti moraju, ne interesuje me.. Dosadašnjim rezultatima su samo sebi otezali jer još jednu sezonu bez trofeja im neću halaliti. Para se dovoljno ima i neka se potrude da obezbjede dovoljnu količinu za potrebna pojačanja

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
evropu uzimamo sigurno... jel kroz kup ili prvenstvo... vidjecemo... vise bi volio da budemo 5. na kraju sezone a da osvojimo kup, nego da budemo treci i bez trofeja u kupu... za titulu cemo vidjeti koliko bodova osvojimo naredna 3 kola...Ajzea je napisao/la:Upravo !Hadzijalagic je napisao/la:Cilj je titula.. Tako je Zaimovic rekao a posto je on zvanicnik kluba onda je i ta njegova izjava zvanicna..
Kada je Zaimović ispred uprave najavio titulu, ima da je i bude. Kod mene se, u slučaju ne osvajanja titule, oprati mogu jedino osvajanjem kupa inače mogu letiti svi do jednog. U prošloj sezoni je najavljen odlazak u Europu te afirmisanje mladih igrača čemu je uzrok prije svega bio nedostatak finansija, ove godine sa tim problema nemaju tako da im se treba dati do znanja šta u krajnjem slučaju očekujemo od njih. Ako sam već na početku prošle sezone halalio istu jer mi je jasno rečeno šta se očekuje od te sezone te mi je uspjeh predstavljao izlazak u Europu, ove godine znam šta je obećano i znam šta izmisliti moraju, ne interesuje me.. Dosadašnjim rezultatima su samo sebi otezali jer još jednu sezonu bez trofeja im neću halaliti. Para se dovoljno ima i neka se potrude da obezbjede dovoljnu količinu za potrebna pojačanja

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
Cinjenica je da je nama trebalo jos barem tri igraca na onu ekipu iz prosle sezone. Dakle, tri igraca plus Bajic, Kvesic, Stanic, Colic, Zeljkovic, Hasanovic, jer smo i tada svi bili svjesni da nam je nedostajalo sirine i zbog toga nismo uspjeli uzeti titulu. Falio nam je i tada jedan dobar desni bek, jedan dobar zadnji vezni i pored Eldara, te lijevo krilo. To je ono sto nam je bas nedostajalo, da ne govorimo o dodatnoj sirini i jednom pravom prednjem veznjaku koji ce iz nicega napraviti nesto, podvaliti loptu, otvoriti prostor, pa i zabiti iz drugog plana, ili jos jednom pravom spicu pored Bajica, a taj spic bi bio Joco. Neko ko bi mogao igrati i s Bajicem, i malo iza njega, neko ko ima dobar sut i ko je fudbalski inteligentan da koristi prostor. Mi smo prodali Bajica i Kvesica, sto je gubitak koji je presko nadoknatiti u nasim uslovima, a pored njih ostali bez nekoliko prvotimaca, Eldara, Zeljkovica, Stanica, te Tomica, ali eto on nije igrao drugi dio sezone nikako. To je vec pet igraca iz pocetnog sastava, a dobili smo dva igraca koji mogu odmah uskociti u tim: Blagojevica i Stokica, ostalo je dovedeno reda radi, samo da popune broj igraca. Mladenovic, Dijata, Livaja, Hodzurda su igraci koji nikome ne bi smetali da smo mi doveli prave igrace na njihovim pozicijama. Nisu oni toliko losi da ne mogu odgovoriti zadataku na nekoliko utakmica tokom sezone, u kupu, ili prilikom povreda i kartona. Problem je kada od njih ocekujes da igraju u prvih 11 ekipe koja bi se trebala boriti za titulu.
Prelazni rok je odradjen katastrofalno i umjesto da budemo jaci u odnosu na zadnju sezonu, mi smo losiji za nekih 40%. Kada je situacija takva ni jedan jedini uposenik kluba nije nevin, pa ni Dino Pekic. Moglo bi se pokazati na trenera da je doveo zamjene Kvesicu i Bajicu, da je doveo zamjene ovima koji su otisli i usput potpisao jos tri igraca koja su nam falila u zadnjoj sezoni, ali kriviti trenera u situaciji kada je pred pocetak sezone ostao bez Bajica i Kvesica je bezobrazno. Dovedene su zamjene za ove koji su otisli na kraju prosle sezone, Jovan umjesto Eldara, Livaja umjesto Colica, Dijata umjesto Stanica, Joco umjesto Vare-e i to realno nije lose ma kako sada nama izgledalo. Onda u sred Evropskih utakmica prodas dva ponajbolja igraca i ne dovedes nikakvu zamjenu. Presko je naci zamjene za Kvesu i Baju, i to bas morali biti dobri igraci da bi barem bili isti kao zadnju sezonu. Mi nismo nikoga doveli i imamo ovo sto imamo danas. Racunica je sasvim jasna i nema mnogo razlika, ali je nedopustivo da u trenutku kada trebamo krenuti jos jace, kada se liga skracuje, kada imamo dobar koeficijent za Evropu, kada je prosla finansijska dubioza ovako odradimo prelazni rok i prvi dio sezone. Pa mama i sad fali pet igraca za prvih 11 da bi mogli o necemu pricati. Koliko smo dobri ovo do sad izgleda i super sa bodovima i igrom u nekim utakmicama.
A neki trofej mozete odmah prekriziti i zaboraviti. Jasno je vec da u ligi nemamo sta traziti, Siroki, Zrinjski, Sloboda i Sarajevo nece ispustiti desetak bodova prednosti sve i da mi imamo kapacitet da udjemo u dobru seriju. Jos je tu Radnik kojeg svi nekako zaobidju, a ljudi od pocetka sezone igraju dobro, bez oscilacija i padova u igri. Opet da bi osvojili kup moramo se susresti barem u jednom dvomecu s ovim gore nabrojanim(osim Zrinjskog) a mozda cemo morati izbaciti i dvije ekipe od ove trojke. Sve to igrajuci uporedo i ligu, a znamo kako nam je siroka klupa, i mislim da svi zaboravljamo jednu stvar i da trebamo nagrnuti u vjerske objekte da zahvalimo jer nam se jos ni jedan igrac iz prvih 11 nije ozbiljnije povrijedio.
Prelazni rok je odradjen katastrofalno i umjesto da budemo jaci u odnosu na zadnju sezonu, mi smo losiji za nekih 40%. Kada je situacija takva ni jedan jedini uposenik kluba nije nevin, pa ni Dino Pekic. Moglo bi se pokazati na trenera da je doveo zamjene Kvesicu i Bajicu, da je doveo zamjene ovima koji su otisli i usput potpisao jos tri igraca koja su nam falila u zadnjoj sezoni, ali kriviti trenera u situaciji kada je pred pocetak sezone ostao bez Bajica i Kvesica je bezobrazno. Dovedene su zamjene za ove koji su otisli na kraju prosle sezone, Jovan umjesto Eldara, Livaja umjesto Colica, Dijata umjesto Stanica, Joco umjesto Vare-e i to realno nije lose ma kako sada nama izgledalo. Onda u sred Evropskih utakmica prodas dva ponajbolja igraca i ne dovedes nikakvu zamjenu. Presko je naci zamjene za Kvesu i Baju, i to bas morali biti dobri igraci da bi barem bili isti kao zadnju sezonu. Mi nismo nikoga doveli i imamo ovo sto imamo danas. Racunica je sasvim jasna i nema mnogo razlika, ali je nedopustivo da u trenutku kada trebamo krenuti jos jace, kada se liga skracuje, kada imamo dobar koeficijent za Evropu, kada je prosla finansijska dubioza ovako odradimo prelazni rok i prvi dio sezone. Pa mama i sad fali pet igraca za prvih 11 da bi mogli o necemu pricati. Koliko smo dobri ovo do sad izgleda i super sa bodovima i igrom u nekim utakmicama.
A neki trofej mozete odmah prekriziti i zaboraviti. Jasno je vec da u ligi nemamo sta traziti, Siroki, Zrinjski, Sloboda i Sarajevo nece ispustiti desetak bodova prednosti sve i da mi imamo kapacitet da udjemo u dobru seriju. Jos je tu Radnik kojeg svi nekako zaobidju, a ljudi od pocetka sezone igraju dobro, bez oscilacija i padova u igri. Opet da bi osvojili kup moramo se susresti barem u jednom dvomecu s ovim gore nabrojanim(osim Zrinjskog) a mozda cemo morati izbaciti i dvije ekipe od ove trojke. Sve to igrajuci uporedo i ligu, a znamo kako nam je siroka klupa, i mislim da svi zaboravljamo jednu stvar i da trebamo nagrnuti u vjerske objekte da zahvalimo jer nam se jos ni jedan igrac iz prvih 11 nije ozbiljnije povrijedio.
-
- Kontakt:
Kakav crni trofej, isto da citava liga samo ceka da Zeljo proigra pa da nam se naguzhe. Sta je vama, pola sezone je vec proslo niko te ne ceka, ako ne dovedu 5 za prvih 11 neka se niko ne zacudi borbi za opstanak, na proljece ce svi krv pishati za jedan bod a ne za tri
perodeformero je napisao/la:Kakav crni trofej, isto da citava liga samo ceka da Zeljo proigra pa da nam se naguzhe. Sta je vama, pola sezone je vec proslo niko te ne ceka, ako ne dovedu 5 za prvih 11 neka se niko ne zacudi borbi za opstanak, na proljece ce svi krv pishati za jedan bod a ne za tri

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
istina, ali zeljo sa ovim igracima i boljom realizacijom bi vec bio barem 3. na tabeli, znaci sreca se mora vratiti... ovo je sad bas bilo baksuzno...perodeformero je napisao/la:Kakav crni trofej, isto da citava liga samo ceka da Zeljo proigra pa da nam se naguzhe. Sta je vama, pola sezone je vec proslo niko te ne ceka, ako ne dovedu 5 za prvih 11 neka se niko ne zacudi borbi za opstanak, na proljece ce svi krv pishati za jedan bod a ne za tri
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.