FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E kad bi to tako lahko bilo mi bi bili prvaci svake godine, ali jarane ide to malo teze od toga kako ti to mislis..ali sam siguran da ti ne gledas Zelju i nemas predstavu kako mi igramo tri godine, osim jednog perioda kad je bio Odovic...
pa ja ne kazem da cemo se boriti za titulu... hahahahahha, a ovo je tema Želje izvini ja mislio da je tema borca iz cacka.. ti ces mi reci da ne pratim Želju...milanribar je napisao/la:E kad bi to tako lahko bilo mi bi bili prvaci svake godine, ali jarane ide to malo teze od toga kako ti to mislis..ali sam siguran da ti ne gledas Zelju i nemas predstavu kako mi igramo tri godine, osim jednog perioda kad je bio Odovic...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- milanribar
- Kontakt:
Pa logicno jarane kad tako pises, gdje ces napisati da mozemo kup osvojiti. Izgleda da ti citas sta ovdje pisu na forumu kao onaj fkz koji dvije godine pise bice dobro, samo da se uigramo, bice to dobro pa napadamo titulu i tako gluposti pa da to uzimas zdravo za gotovo. A svako ko prati Zelju i malo se razumije u fudbal vidi se da se prodaju mu.da za bubrege godinama. Kako uprava, tako i navijaci da li namjerno ili ne nije bitno. vozdra i zivio
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
jest bio u ofsajdu **** te u oci, razgulibrig je napisao/la:nije čist, Tiago je bio u ofsajduMrRiccoli je napisao/la:jbg ali zato sarajevo mozemo, pa u sirokom nam cist gol za pobjedu poniste, protiv zrinjskog se isfulamo... Mozda sam i lud ali mislim da uz pojacanja mozemo osvojiti kup

Pa šta kontaš da je rješenje za te probleme?milanribar je napisao/la:Pa logicno jarane kad tako pises, gdje ces napisati da mozemo kup osvojiti. Izgleda da ti citas sta ovdje pisu na forumu kao onaj fkz koji dvije godine pise bice dobro, samo da se uigramo, bice to dobro pa napadamo titulu i tako gluposti pa da to uzimas zdravo za gotovo. A svako ko prati Zelju i malo se razumije u fudbal vidi se da se prodaju mu.da za bubrege godinama. Kako uprava, tako i navijaci da li namjerno ili ne nije bitno. vozdra i zivio
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
nijednom u ove zadnje dvije sezone nisam pomislio da mozemo uzeti titulu tako ni pred pocetak ove, a da sam mislio da cemo biti medju 4 mislio sam kao sto je mislilo i 95% navijaca. Uz kvalitetna pojacanja i samim tim i vecu konkurenciju i zbog toga sto smo protiv jacih ekipa odigrali dobro mogu da mislim i da se nadam da mozemo osvojiti kup. To ko prodaje muda za bubrege ko krade ko ne krade to ostavljam mahalcima da naglabaju koji znaju kako se krade, ali ne znaju ko krade i koliko je ukrao, ali sve ostalo znaju...milanribar je napisao/la:Pa logicno jarane kad tako pises, gdje ces napisati da mozemo kup osvojiti. Izgleda da ti citas sta ovdje pisu na forumu kao onaj fkz koji dvije godine pise bice dobro, samo da se uigramo, bice to dobro pa napadamo titulu i tako gluposti pa da to uzimas zdravo za gotovo. A svako ko prati Zelju i malo se razumije u fudbal vidi se da se prodaju mu.da za bubrege godinama. Kako uprava, tako i navijaci da li namjerno ili ne nije bitno. vozdra i zivio
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ja bi volio brate al mislim da si i ti svjestan da si napisao ovo previse optimisticno,niti na zimu ima toliko kvalitetnih igraca,niti smo mi u stanju dovesti te igrace,a nije to u pitanju 1 ili 2 igraca nego realno vise od pola ekipe skripi,tesko bas tesko,mislio sam da ne moze biti gore od onog period poslije prvog Amarovog mandata al izgleda grdno sam se prevario,ma on je zapravo jedini koji Zelju moze voditi,mi pored njega nemamo vise covjeka koji se razumije u sportski aspekt ,sve neki biznismeni al zapravo samo gledaju da jos koji dinar namaknu preko naseg kluba,a kako sad promjeniti stvari iz korijena pitanje je ??? jedino Amara vratiti al kako ??MrRiccoli je napisao/la:jbg ali zato sarajevo mozemo, pa u sirokom nam cist gol za pobjedu poniste, protiv zrinjskog se isfulamo... Mozda sam i lud ali mislim da uz pojacanja mozemo osvojiti kupdelinjo je napisao/la:E jesi lud....cuj evropa....mi Drinu ne mozemo dobiti...moli Boga za opstanak..MrRiccoli je napisao/la: zbog cega drug da je halalim, ako dodju odredjena pojacanja mi sigurno mozemo uzeti kup i pokazali smo da protiv jacih ekipa bolje igramo tako da nadati se kupu je sasvim realno i nema sta vec je sigurno da ce sve karte biti bacene na kup
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ovaj poštarsine izgleda ko da zna lopte, znaci da je 40% od ovog s videa bolji je od enisa,uzelca, mladenovica.
Klebson izgleda ko kostolomac iz ovo malo sto sam vidio ne mogu zakljucit.
Za tog treceg nema podataka ha, on je misterija
Nasa djeca se prokurce cim ih malo pohvalis a mi navalimo npr kad odigraju dobro I onda se ufuraju I fajront.
Jos se mora dodati, da svako svog konja hvali, tako I mi.
AL JOCO JARANE ,sta je tebi paša sta si ti Bogu zgrijesio.
Sad vidimo sto je Uzelac na klupi. 2 prilike s 2-3 metra.
Amir kakav je takav ali kad ne igra vidi se,onaj Kokot sta je fulio
to bi usput bila asistencija za Hodzurdu koji je odigro dobro danas. Enisa nikad ama nikad stavit na beka.
Beganovic na povratnu od Tiaga sta promasi odnosno onaj golman mu odbrani.
Tiago petlja loptu zadnjih 20 minuta slab pravo.
Sablja 2 tekme zardedom vadi Djelmu u drugom ali ovaj put u 49 min.
Kako smo mi s ovom ekipom pobjedili Ferencvaros I pitare ,odigrali solidno protiv Standarda,poniesten nam čist gol u Sirokom, nadigrali Zrinjski sto je je I onda se patimo I brukamo od nekih levatskih klubova.
Stvarno kome nije tesko ovu patnju gledati nije Željovac, ko god uziva u ovome ko ono eto reko sam vam je pyčkica, ko god je kriv za ovo a mora neko biti treba ga na sud s bilo koje strane.
Klebson izgleda ko kostolomac iz ovo malo sto sam vidio ne mogu zakljucit.
Za tog treceg nema podataka ha, on je misterija

Nasa djeca se prokurce cim ih malo pohvalis a mi navalimo npr kad odigraju dobro I onda se ufuraju I fajront.
Jos se mora dodati, da svako svog konja hvali, tako I mi.
AL JOCO JARANE ,sta je tebi paša sta si ti Bogu zgrijesio.
Sad vidimo sto je Uzelac na klupi. 2 prilike s 2-3 metra.
Amir kakav je takav ali kad ne igra vidi se,onaj Kokot sta je fulio

Beganovic na povratnu od Tiaga sta promasi odnosno onaj golman mu odbrani.
Tiago petlja loptu zadnjih 20 minuta slab pravo.
Sablja 2 tekme zardedom vadi Djelmu u drugom ali ovaj put u 49 min.
Kako smo mi s ovom ekipom pobjedili Ferencvaros I pitare ,odigrali solidno protiv Standarda,poniesten nam čist gol u Sirokom, nadigrali Zrinjski sto je je I onda se patimo I brukamo od nekih levatskih klubova.
Stvarno kome nije tesko ovu patnju gledati nije Željovac, ko god uziva u ovome ko ono eto reko sam vam je pyčkica, ko god je kriv za ovo a mora neko biti treba ga na sud s bilo koje strane.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ovaj Mailson je dobar na klipu drama,na Klebsonovim klipovima se vidi da nije igrao po livadama nekim k'o Tiago 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
zbog cega drug da je halalim, ako dodju odredjena pojacanja mi sigurno mozemo uzeti kup i pokazali smo da protiv jacih ekipa bolje igramo tako da nadati se kupu je sasvim realno i nema sta vec je sigurno da ce sve karte biti bacene na kup[/quote]
E jesi lud....cuj evropa....mi Drinu ne mozemo dobiti...moli Boga za opstanak..[/quote]
jbg ali zato sarajevo mozemo, pa u sirokom nam cist gol za pobjedu poniste, protiv zrinjskog se isfulamo... Mozda sam i lud ali mislim da uz pojacanja mozemo osvojiti kup[/quote]
ja bi volio brate al mislim da si i ti svjestan da si napisao ovo previse optimisticno,niti na zimu ima toliko kvalitetnih igraca,niti smo mi u stanju dovesti te igrace,a nije to u pitanju 1 ili 2 igraca nego realno vise od pola ekipe skripi,tesko bas tesko,mislio sam da ne moze biti gore od onog period poslije prvog Amarovog mandata al izgleda grdno sam se prevario,ma on je zapravo jedini koji Zelju moze voditi,mi pored njega nemamo vise covjeka koji se razumije u sportski aspekt ,sve neki biznismeni al zapravo samo gledaju da jos koji dinar namaknu preko naseg kluba,a kako sad promjeniti stvari iz korijena pitanje je ??? jedino Amara vratiti al kako ??[/quote]
pa da je optimisticno to je svakako, e sad vidjet cemo kakvih ce igraca biti ja se slazem da pola ekipe skripi, ali eto nesto mislim da bi uz 3 pojacanja mogli uzeti kup jer kad bi i sve karte bacili samo na to sto nam i jeste jedina preostala mogucnost i kad je olimpic prosle godine osvojio. Nezz radi cega ali mislim da mozemo. Jer evo i danas brate realno da smo zabili jednu od one tri prilike i pobijedili ne bi toliko pljuvali po njima (ne opravdavam ih i ne kazem da su danas dobro igrali daleko od toga).
E jesi lud....cuj evropa....mi Drinu ne mozemo dobiti...moli Boga za opstanak..[/quote]
jbg ali zato sarajevo mozemo, pa u sirokom nam cist gol za pobjedu poniste, protiv zrinjskog se isfulamo... Mozda sam i lud ali mislim da uz pojacanja mozemo osvojiti kup[/quote]
ja bi volio brate al mislim da si i ti svjestan da si napisao ovo previse optimisticno,niti na zimu ima toliko kvalitetnih igraca,niti smo mi u stanju dovesti te igrace,a nije to u pitanju 1 ili 2 igraca nego realno vise od pola ekipe skripi,tesko bas tesko,mislio sam da ne moze biti gore od onog period poslije prvog Amarovog mandata al izgleda grdno sam se prevario,ma on je zapravo jedini koji Zelju moze voditi,mi pored njega nemamo vise covjeka koji se razumije u sportski aspekt ,sve neki biznismeni al zapravo samo gledaju da jos koji dinar namaknu preko naseg kluba,a kako sad promjeniti stvari iz korijena pitanje je ??? jedino Amara vratiti al kako ??[/quote]
pa da je optimisticno to je svakako, e sad vidjet cemo kakvih ce igraca biti ja se slazem da pola ekipe skripi, ali eto nesto mislim da bi uz 3 pojacanja mogli uzeti kup jer kad bi i sve karte bacili samo na to sto nam i jeste jedina preostala mogucnost i kad je olimpic prosle godine osvojio. Nezz radi cega ali mislim da mozemo. Jer evo i danas brate realno da smo zabili jednu od one tri prilike i pobijedili ne bi toliko pljuvali po njima (ne opravdavam ih i ne kazem da su danas dobro igrali daleko od toga).
mailson mi liči na ofanzivnog veznjaka i na lijevo krilo,klebson kostolomac razbijač i razigravač,još dovest par igrača pa neke na klupu a neke nogom u guzicu.........Jaozinho22 je napisao/la:Ovaj Mailson je dobar na klipu drama,na Klebsonovim klipovima se vidi da nije igrao po livadama nekim k'o Tiago
Re: RE: Re: FK Željezničar
Daj Boze da to kod nas bude licilo na nesto. Nezz jbt al onaj Adzemov Zeljo u koji niko nije polagao nikakve nade je sve utakmice protiv slabijih ekipa rijesavao.struja je napisao/la:mailson mi liči na ofanzivnog veznjaka i na lijevo krilo,klebson kostolomac razbijač i razigravač,još dovest par igrača pa neke na klupu a neke nogom u guzicu.........Jaozinho22 je napisao/la:Ovaj Mailson je dobar na klipu drama,na Klebsonovim klipovima se vidi da nije igrao po livadama nekim k'o Tiago
Sve će to sad Edis da sredi i ove da otjera, samo polako
Vidi legendo, mi nikad u istoriji nismo dovodili takve igrace, probali jesmo i nikad se takav nije adaptirao kod nas, ama bas nikad.blue sky je napisao/la:Živim za dan kad ćemo u svoje redove dovesti nekoga ciljano da već unaprijed znamo kakav je i sta moze, a da mu nije Željo zadnja opcija ili stanica za oživljavanje karijere. Znam da očekujem mnogo ali ako ne budemo sanjali u tom pravcu nagađat ćemo ko su, jesu li, ikad igdje igrali razni fudbaleri koji dolaze da se probaju. Razočaran sam i ne mogu sebi da dodjem niti znam da li mogu ista pozitivno da očekujem u narednom periodu. Niko sretniji od mene ne bi bio da me demantuje uprava i igrači, ali očito da mnogi nisu dorasli klubu kao što je FK Željezničar.
Evo zadnji primjer Joco Stokic, covjek je uz Benku daleko najbolji spic lige, kod nas zataji.
Kod nas su uvijek bili pojacanja Oda iz Ilijasa, Radmilo iz Foce, Nikic iz Modrice, pa evo svjeziji primjer Bekric iz Srebrenika, Tomic iz Sirokog, nama je sudjeno da dovodimo takvu djecu i pravimo od njih pojacanja.
Jednostavno mi nismo divovi to nije nas stil i mi to ne znamo raditi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
sad će joco svom bivšem jatu zabiti dva i skinuti baksuz.
al' malo sutra
al' malo sutra

-
- Kontakt:
Ma samo dajte ovih Brazilaca.. S obzirom na trenutni roster sa njima ne mozemo fuliti..
BUDI ŽELJO !!!
Teška polusezona. Čudna.
Mnoštvo propuštenih zicera, a da su samo tri ušla (Tiago protiv Mladosti DK sa pola metra i Đelmićevi ziceri i sebičnost protiv Zrinjskog, Slavija - šta reći) sada bi imali 29 bodova i sasvim bi se druga priča pričala. O ostalim zicerima nema potrebe pričati. Ne znam je li ijedna ekipa protiv nas ovakve stvari promašivala?
Nadam se da će nam se ovo vratiti. Nadam se i vjerujem, jer to u fudbalu tako biva. Nikada rezultat ili lova nije bila ta stvar da bi se Željo volio i za njega navijalo.
Mnoštvo propuštenih zicera, a da su samo tri ušla (Tiago protiv Mladosti DK sa pola metra i Đelmićevi ziceri i sebičnost protiv Zrinjskog, Slavija - šta reći) sada bi imali 29 bodova i sasvim bi se druga priča pričala. O ostalim zicerima nema potrebe pričati. Ne znam je li ijedna ekipa protiv nas ovakve stvari promašivala?
Nadam se da će nam se ovo vratiti. Nadam se i vjerujem, jer to u fudbalu tako biva. Nikada rezultat ili lova nije bila ta stvar da bi se Željo volio i za njega navijalo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nijanse druze... upravo... ali sad je kasno pricati sbbkbb... sreca nam ce se vratiti, vidjeli smo kako to izgleda kada ide sve svojim tokom (celik) i onda odjednom cemo biti opet u vrhu... samo treba strpljenja...carsijaba je napisao/la:Teška polusezona. Čudna.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Problem je sto mi i dalje živimo u tom dobu od prije 40 godina, što idemo logikom mi smo takvi kakvi smo i čekat ćemo da nam se posreci opet neki oda, mesa, nikic, bekric... A i ti pobrojani su dovedeni jer su valjali, pogrešno si me shvatio, nisam ja rekao da očekujem da ćemo mi izdvojiti neke masne pare za nekoga i dovesti ga. Već da upravo radimo to, da nekoga pratimo pa eto i čekamo da mu istakne ugovor pa da ga dovedemo. Mene nervira taj konstantni protok pijace koja se kod nas dešava. Jer sad ce biti horor edisu jer će se sjatiti svi silni manageri sa ragama svojim da ih probaju. Mrzim da kritikujem ali sam izgubio svaku dozu optimizma a imao sam je i previše...bhsport je napisao/la:Vidi legendo, mi nikad u istoriji nismo dovodili takve igrace, probali jesmo i nikad se takav nije adaptirao kod nas, ama bas nikad.blue sky je napisao/la:Živim za dan kad ćemo u svoje redove dovesti nekoga ciljano da već unaprijed znamo kakav je i sta moze, a da mu nije Željo zadnja opcija ili stanica za oživljavanje karijere. Znam da očekujem mnogo ali ako ne budemo sanjali u tom pravcu nagađat ćemo ko su, jesu li, ikad igdje igrali razni fudbaleri koji dolaze da se probaju. Razočaran sam i ne mogu sebi da dodjem niti znam da li mogu ista pozitivno da očekujem u narednom periodu. Niko sretniji od mene ne bi bio da me demantuje uprava i igrači, ali očito da mnogi nisu dorasli klubu kao što je FK Željezničar.
Evo zadnji primjer Joco Stokic, covjek je uz Benku daleko najbolji spic lige, kod nas zataji.
Kod nas su uvijek bili pojacanja Oda iz Ilijasa, Radmilo iz Foce, Nikic iz Modrice, pa evo svjeziji primjer Bekric iz Srebrenika, Tomic iz Sirokog, nama je sudjeno da dovodimo takvu djecu i pravimo od njih pojacanja.
Jednostavno mi nismo divovi to nije nas stil i mi to ne znamo raditi.
Pa evo probali smo sa Jocom, TOP lik, kod nas FLOP.blue sky je napisao/la: Problem je sto mi i dalje živimo u tom dobu od prije 40 godina, što idemo logikom mi smo takvi kakvi smo i čekat ćemo da nam se posreci opet neki oda, mesa, nikic, bekric... A i ti pobrojani su dovedeni jer su valjali, pogrešno si me shvatio, nisam ja rekao da očekujem da ćemo mi izdvojiti neke masne pare za nekoga i dovesti ga. Već da upravo radimo to, da nekoga pratimo pa eto i čekamo da mu istakne ugovor pa da ga dovedemo. Mene nervira taj konstantni protok pijace koja se kod nas dešava. Jer sad ce biti horor edisu jer će se sjatiti svi silni manageri sa ragama svojim da ih probaju. Mrzim da kritikujem ali sam izgubio svaku dozu optimizma a imao sam je i previše...
Ko ce znati da ce Zajko Zeba pretrcati u dresu Slobode na Grbavici ko za cijelu polusezonu kod nas. Moje je misljenje da nas je Oda upropastio, Adzem je napravio neki sistem u kome se znalo ko je sta i gdje i izgradio ekipu i covjek imao ekstra rezultat. Oda je naslijedio, zadrzao koncept oko Bajica, doveo Kokota i Djelmu i odigrao odlicno.
Zatim je otjerao Stanu, Colu, Zeljkovica, ostali smo bez desnog beka, lijevog su mu prodali, umjesto Bajica se doveo Joco i to kasno, on se nije forsirao i imamo to sto imamo. Oda nije imao klasicnu 10-tku i tako smo se mucili cijelo proljece, pa ovu istu Slaviju smo jedva dobili Bajicevom lucidnoscu jer je dao oba gola. Jucer nije bilo Rikija. Mi nemamo rjesenje za bunker, to je tako. Mladi osciliraju.
I niko ne moze garantovati da evo pucamo na poziciju 10 dovedemo Bekrica koji ce se vuci ko Zeba. Nikad nismo znali ubosti pojacanje, pa nije ni Amar koji slovi za najboljeg poslije rata. Fulao je Ticu, pa Stanceskog, pa Lazara pa koga god bi se zapiko kod nas ne bi igrao kako treba.
Fol je sto Edis kaze nemamo selekciju, nemas alternative za oba beka, za desetku, za Amira a za to je odgovoran Odovic niko vise.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.