FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Laporta je objavio da je prodao 25% udjela u Barça Studios za 100 miliona eura.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ne samo da se ne slaze Xavi sa njim, nego se ne slaze ni Pep Gvardiola, Del Boske, Luis Enrike, Tito Viljanova, Tata Martino, Valverde, Koman (koji je ralno zelio ga maci ali je ustanovio da njegov ljubimac De Jong ne moze odigrati ni 50% onog sto Bus igra na poziciji koju igra) - sve neki levati ne vide pored ociju.Rajaz je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:26Gospodin Xavi se ne slaže s tobom. Ostavljam mogućnost da bolje znate i vidite od dotičnog.TheWeekndXO je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:16Niko ne kaze da Busquets nije bio igracina, bio je najbolji na svojoj poziciji u prajmu. Ali njegov prajm je davno prosao, a i ne igra se vise igra koja njemu godi. Treba neko tipa Casemiro da igra na njegovoj poziciji da razbija akcije. On niti razbija protivnicke akcije niti kreira nase akcije.
Eno sad Pjanicu kriv Busquets, a Ilaix Moriba ga poslao na tribine.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Tako je kolegaSport90 je napisao/la: ↑01 avg 2022, 14:17Ne samo da se ne slaze Xavi sa njim, nego se ne slaze ni Pep Gvardiola, Del Boske, Luis Enrike, Tito Viljanova, Tata Martino, Valverde, Koman (koji je ralno zelio ga maci ali je ustanovio da njegov ljubimac De Jong ne moze odigrati ni 50% onog sto Bus igra na poziciji koju igra) - sve neki levati ne vide pored ociju.Rajaz je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:26Gospodin Xavi se ne slaže s tobom. Ostavljam mogućnost da bolje znate i vidite od dotičnog.TheWeekndXO je napisao/la: ↑01 avg 2022, 11:16
Niko ne kaze da Busquets nije bio igracina, bio je najbolji na svojoj poziciji u prajmu. Ali njegov prajm je davno prosao, a i ne igra se vise igra koja njemu godi. Treba neko tipa Casemiro da igra na njegovoj poziciji da razbija akcije. On niti razbija protivnicke akcije niti kreira nase akcije.

Kako bih volio da Pjanic i Balde zaigraju u nekoj takmicarskoj utakmici.
Don't hate what you don't understand.
Što bi prodavali De Jonga kad se ekipa drastično pojačala, baš nema rezona.
Jedino ako ne mogu platu davati.
Jedino ako ne mogu platu davati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Smatraju da je Bernardo upgrade. Plus bi imao manju platu.
Mislim da nije više stvar mogu li ili ne dati ovu platu. Problem je što de Jong narušava platnu strukturu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ocekivano. Vidjecemo ili on ili Nico. Previse je da obojica ostaju
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
nabit Nicu nogom, obicni sivonja
nije da ces ni od Pjanica imati neke korsti ali barem za Nicu mozes uzeti neke pare (valjda)
nije da ces ni od Pjanica imati neke korsti ali barem za Nicu mozes uzeti neke pare (valjda)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
nico treba ici na posudbu, bolje je negdje igrati citavu sezonu i imati mogucnost da napredujes, nego u barci sjediti na klupi i ponekad uci s klupe, uostalom, ako pjanic moze igrati na nivou koji je pokazao na pripremama (iako to nije takmicarski nivo), bice korisniji od nice, jer ce se klub sada boriti za titule, a pjanic je iskusan i zna kako se nositi s time i kratkorocno bi trebao doprinijeti vise nego nico
Ako bi došao Bernardo bili bi baš prebukirani u veznom redu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Ma hajde, kad su ovi pristali da mu daju istu platu kao u Barci hahahaha.

@igrajlopte 🐦
i meni je cudno i smijesno sto neko spominje arauha ko desnog beka, to sto je prosle sezone nekoliko utakmica odigrao na toj poziciji je bila cista nuznost jer nije imao ko drugienobarca je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:02Araujo na beku je smrtni grijeh, vjerovatno vec sad jedan od najboljih stopera u ligi ako ne i sire, ako ovako nastavi imamo stopera za narednih deset godina. I sad zamisli njega prebaciti tamo da bi ti jedan garcia igrao na stoperu, ili cak onaj iz celzija, od obojice je vec sad araujo 5 puta bolji igrac.
arauho je uz pedrija, kundea, i mozda dembeleta i fatija najveci potencijal ove ekipe, to su potencijali za top svjetsku klasu na svojim pozicijama, normalno dembin problem je mozak i povrede, fatijev povrede, no arauho mi djeluje vrlo vrlo ozbiljan kandidat za jednog od najboljih svjetskih stopera jer ima i fizikalije, i mozak za taj posao, solidno umije i s loptom, ima potrevnu mirnoću, vidi se da ima ono nesto jednostavno
i sad zavaljivati momka na poziciju desnog beka je tragikomicno i suludo, pogotovo kad imas t usad kundea kojem je ta pozicija puno bliza nego arauhu, arauhi je visko ko munara, dje ce igrat beka, ovaj kunde je ipak i niži i brži i bolji cini mi se s loptom u ofanzivi
bilo bi vjerovatno najpametnije da obojica igraju stopere, bio bi to odlican tandem, no ako imamo previse stopera, a nemamo desnog beka, najlogicnije je tu kundea koristiti, ili igrat is tri stopera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
......................Ter Stegen
.......Kunde, Arauho, Garsia/Kristijansen
Dembele Kessi/Gavi ........Buskets ....,................Alba
...,.........................Pedri
.....................Lewa..... ansu/auba
.......Kunde, Arauho, Garsia/Kristijansen
Dembele Kessi/Gavi ........Buskets ....,................Alba
...,.........................Pedri
.....................Lewa..... ansu/auba
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Zato i vidimo sada gdje je završio Ilaix, a gdje Mire

Šalu na stranu, ako je dobio drugu priliku volio bih da se trzne i pokaže da ima još kuveta u njemu. Čim budu dobre igre na vidjelu niko se neće ni obazirati na nargile i Brajlovića.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma mi pljujemo Mireta jer je nas, ali kad je dolazio bio je najbolji vezni igrac Juventusa i Serie A (4 puta se zaredom nasao u najboljih 11), bio je motor Juventusa, ali mu se poklopila korona i desio se onaj Klaun na klupi i on je ispao iz svih ozbiljnih kombinacija (ta korona se desila i Messiu u slicnom periodu pa je gotovo 6 mjeseci izgledao potpuno izgubljeno u PSGu). Moze li se vratiti na stari nivo sa 32 godine zaista ne znam - ali Miralem Pjanic na vrhuncu je igrac kakav recimo FDJ nikad ne moze postati - ali mi nase sve omalovazavamo i pljujemo i ne cijenimo, pa samim tim ni drugi nas ne cijene, ali da je Pjanke izabrao Francusku bio bi kovan u zvijezde i sigurno igrac koiji bi do sada imao 50-70 nastupa za istu.
Nakon Mingueze jos jedan igrac na izlaznim vratima. Riqui pred potpisom za LA Galaxy. U klubu zele (iz nekog razloga) ugraditi buy-back klauzulu.
@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Vjerovatno je zato i Puyol bio "zavaljen" na poziciju desnog beka. Garant kazna.Romariooo je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:54i meni je cudno i smijesno sto neko spominje arauha ko desnog beka, to sto je prosle sezone nekoliko utakmica odigrao na toj poziciji je bila cista nuznost jer nije imao ko drugienobarca je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:02Araujo na beku je smrtni grijeh, vjerovatno vec sad jedan od najboljih stopera u ligi ako ne i sire, ako ovako nastavi imamo stopera za narednih deset godina. I sad zamisli njega prebaciti tamo da bi ti jedan garcia igrao na stoperu, ili cak onaj iz celzija, od obojice je vec sad araujo 5 puta bolji igrac.
arauho je uz pedrija, kundea, i mozda dembeleta i fatija najveci potencijal ove ekipe, to su potencijali za top svjetsku klasu na svojim pozicijama, normalno dembin problem je mozak i povrede, fatijev povrede, no arauho mi djeluje vrlo vrlo ozbiljan kandidat za jednog od najboljih svjetskih stopera jer ima i fizikalije, i mozak za taj posao, solidno umije i s loptom, ima potrevnu mirnoću, vidi se da ima ono nesto jednostavno
i sad zavaljivati momka na poziciju desnog beka je tragikomicno i suludo, pogotovo kad imas t usad kundea kojem je ta pozicija puno bliza nego arauhu, arauhi je visko ko munara, dje ce igrat beka, ovaj kunde je ipak i niži i brži i bolji cini mi se s loptom u ofanzivi
bilo bi vjerovatno najpametnije da obojica igraju stopere, bio bi to odlican tandem, no ako imamo previse stopera, a nemamo desnog beka, najlogicnije je tu kundea koristiti, ili igrat is tri stopera
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Puyol je na početku karijere igrao desnog beka (sezona 1998/99), jer je sa svojih 178 cm bio mnogo bliži beku nego stoperu.jasonstatham je napisao/la: ↑02 avg 2022, 09:30Vjerovatno je zato i Puyol bio "zavaljen" na poziciju desnog beka. Garant kazna.Romariooo je napisao/la: ↑01 avg 2022, 23:54i meni je cudno i smijesno sto neko spominje arauha ko desnog beka, to sto je prosle sezone nekoliko utakmica odigrao na toj poziciji je bila cista nuznost jer nije imao ko drugienobarca je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:02Araujo na beku je smrtni grijeh, vjerovatno vec sad jedan od najboljih stopera u ligi ako ne i sire, ako ovako nastavi imamo stopera za narednih deset godina. I sad zamisli njega prebaciti tamo da bi ti jedan garcia igrao na stoperu, ili cak onaj iz celzija, od obojice je vec sad araujo 5 puta bolji igrac.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.